- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
alexdp7 #44938 üzenetére
Amikor hszt írsz alul vannak gombok. Ha azokat nyomkodod akkor tudsz pl linket beilleszteni.
Ha hszt akarsz akkor a hsz számára kell rányomnod a név előtt, akkor kapsz egy oldalt csak azzal a hsz-el (vagy cím másolása), kimásolod az elérési utat és a link gombra nyomva beilleszted.
(#44975) Josti10:
Minden szempont alapján gyengébb az Omnia2. -
Saccco
nagyúr
-
Kombat
őstag
-
válasz
alexdp7 #41801 üzenetére
+ minél kevesebb widget-et, futó alkalmazást használj. Az is valami
-------------------------------------
CWM-ből hogyan lehetne képet menteni? Gondolkozok egy kicsit szájba rágósabb leíráson, ahhoz kellene.
szerk.: még mindig sok a kérdés, és sok a fogalomzavar, ezen próbálnék valahogy segíteni ha tudok.(#41980) Saccco: hogy ez nekem nem jutott eszembe...
amúgy én valami szofisztikáltabb megoldásra gondoltam, nem tudom ADB-vel vagy Android SDK-val lehet-e ilyet. -
tpeti78
senior tag
válasz
alexdp7 #39993 üzenetére
Titaniumot nem használok,de Appmonsterel lementhető egyenként,és úgy is hogy az összeset menti.Ilyenkor létrehoz az SD-n egy mappát,amiben utána az összes .apk-t megtalálod,és vissza tudod rakni.Sajnos a beállításokat,ilyesmit nem menti,csak magát az appot,így mindent be kell újra lőnöd a felrakás után.
-
kelzsoca
félisten
válasz
alexdp7 #39977 üzenetére
A recovery-s backup inkább az egész rendszer elmentésére jó a Titanium és társai pedig részletes mentés és visszaállításra való.
(#39968) Lasy
Magáról a scriptről volt szó szerintem.
................
Nem nagyon érkeznek problémás forumozók mióta kiraktam a romot, nem érnek rá írni, vagy nem nagyon találnak hibát? -
-
válasz
alexdp7 #39484 üzenetére
Igen, lehet tuningolni.
700 MHz-et biztosan bírja, nekem 748 MHz-ig megy, fölötte már fagy.
Bár szerintem sok értelme nincs a tuningnak, max ha valamelyik játék akad.
Nem tudod hazavágni.(#39485) adesz444: elvileg minden FLB romban benne van, az más kérdés hogy haszna van-e...
az is benne van, energiakezelés/power widget néven.(#39487) m3ss:
tudtok adni linket, vagy hozzaszolas#ot?
benne van a topic nevében. -
TRob1
veterán
válasz
alexdp7 #38983 üzenetére
Szintén szombat reggel vettem le a töltőről, lásd: #38869
Tegnap este 48%-on volt mikor repülőbe ment, ma negyed 9kor vissza normálba, és perpill 47%-on van.
Csak éppen nálam ez az R9_hun(nem is értem miért nem ez van szétbombázva, és még jobban javítva, hamár újabb
, habár nálam így is tökéletes
)
-
syl5
őstag
válasz
alexdp7 #37148 üzenetére
Go Market!
Pl.: Dead Pixel Tester(#37154) adokveszekBP
Bővebben? Hol olvastad? Egy link-et tudsz adni?
(ZTE honlapja jelenleg nem elérhető) -
válasz
alexdp7 #37155 üzenetére
Ez van fenn nekem, abból is az All-in változat.
Itt azt írja, hogy szervizkód működik=> *983*0#, de lehet hogy csak a hozzáadott tárcsázóval (SmartDialer.apk), ami nálam nem működik. Szóval az alap híváskezelő programmal (phone.apk) nálam nem megy a szervizmenü.(#37161): pont az all-in-el (a TPT miatt) könnyebb téglát csinálni belőle
kelzsoca: elfér az R9 a 128MB-s rendszerpartíción? Mert azt írod hogy ~130MB-s a rom.
(#37164): ok, de akkor se megy -
.DLL
veterán
válasz
alexdp7 #34081 üzenetére
No, térjünk kicsit vissza a csengőhang izére. Bár készülnek új romok, de érdekességként/furcsaságként elmegy. Egyesek a 0x90 modra, én a régebbi modaco-s thémára gyanakodtam, tehát, újratettem az egész gépet, a következő sorrendben:
-indítás Recovery módban
-Wipe
-Format Boot, Data, Cache
-Choose zip from sdcard: flb-froyo-blade-r8_hun_update.zip (64.89 Mb) > OK
-Wipe
-RestartEgyebet nem csináltam, miután felállt a rendszer kipróbáltam, fájlkezelőből nem lehet csengőhangnak kiválasztani mp3-at. Készítettem is egy videót frissiben --> [YouTube]
Az alap probléma azért nem annyira gáz, mert meg lehetett oldani a "Zene" alkalmazásból a dolgot, de mégis furcsa amikor másoknál meg megy fájlkezelőből. Az FC-k is érdekesek, magyarázatot nem tudok.
-
kelzsoca
félisten
válasz
alexdp7 #33620 üzenetére
Hát ha 2.1-es romot használsz akkor SD kártyán megtalálod a képeket/videokat/zenéket gondolom ami kell.
2.2 alá minden nem gyári programot újra kell rakni.(#33624) Saccco
Azért szerintem a 2.1 alatt használt programokat ne rakja már rá 2.2-re
(#33627) Fail3D!
Hát pedig a SIM kártya egy fontos kapocs a szolgáltató és a telefon között
-
-
Arm0red
csendes tag
válasz
alexdp7 #23084 üzenetére
Lehet fölraktál valami új widget-et, vagy progit, amit nem szeret a teló. Volt már nekem is ilyen, amint leszedtem, vissza állt a rend.
Más, Csütörtök este kipróbáltam, egy másik akksi kalibrációt, egy másik okosteló topicjában olvastam, ott bevált, lényege bekapcsolva feltölteni, aztán kikapcsolva is, be-kikapcsolni, megint tölteni, ezt kb 5-6x, amig kikapcsolva is ha töltőre rakjuk rögtön zölden világítson a led, nos a Blade-nél ez nem válik be
, igaz kb az 7. alkalommal már csak 20 perc és zöldre váltott, de inkább abba hagytam, na de a lényeg semmire se használtam(eddig kb 2 sms, 20perc beszélgetés), pénteken egész nap 100%on ment, csak szombat delelőt környékén kezdett csökkenni és most van 65%.
-
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest