- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz Keeperv85 #49542 üzenetére
Én sem a gyári launchert használom, az az első amit kivágok belőle. ADW EX-et használok, avval is hasít, nem a sebességgel volt bajom a korábbiakban sem, hanem a random reboot, screen freeze és társai de eddig ezek jól működnek
3.0.1.4 helyett most 3.0.0.6-ot használok CW-ből, lehet ez is jót tett neki :S Passz....
Mellesleg én semmilyen rendszeren nem használok magyar nyelvet... Kell az a kis angol...
-
_NCT
addikt
-
_NCT
addikt
válasz sto1911 #49528 üzenetére
Tömegelőtől nem leszel agresszív, csak az intravénás szteroidoktól.... Csakhogy én is bele vau-vau....
Mellesleg sto1911 kolléga az egyik legsegítőkészebb ember itt a fórumon, talán a legtürelmesebb is, nekem a komplett leírása, a HSZ-ei sokat segítettek, úgyhogy nemtom miért kellett neki ugrani....
Amúgy a CM7 RC3 egész jó, ez kivételesen nálam sem ajánlott, külföldi fórumokon is mindennapi használatra ajánlják.... Ha holnap kibírja nálam, akkor másnál is
-
_NCT
addikt
válasz Sir Riccio #48631 üzenetére
Én már nem is reménykedem Lesz oszt kész..... Majd valamelyik Szerdán....
Bár sztem ők is rájöttek, hogy felesleges naponta 2őt is kiadni, az egyszeri ember úgyis leszarja, csak működjön minden.... Szóval majd megkapjuk a valószínűen stabil verziót.... Or I dont't know......
-
_NCT
addikt
válasz Keeperv85 #48454 üzenetére
Viszont én kijelentem, mivel 2-3 nap használat után előjöttek ezek az anomáliák, bala kolléga módszerével is. Úgy hallottam Neked is segített
Már próbáltam mindent, semmi sem segített, szóval még biztosan van benne hiba, de ez látszik a naponta növekvő logból is, amit közzétesznek számunkra, hogy van még mit javítani
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz atillaahun #48449 üzenetére
Hát igen,ez mind szép és jó viszont még mindig nem ajánlott mindennapos használatra Bár nagyon dolgoznak valamin, csak az a valami kitudja mire lesz elég...
Sajnos a random touch freeze, a random reboot, a wake up még mindig nem az erőssége szegénykémnek....
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz philoxenia #47479 üzenetére
Akkor nemszóltam
Jobb félni mint megijedni
-
_NCT
addikt
válasz maggi1886076 #47466 üzenetére
Ez a 400.000.- os kérdés amire a moderátorok figyelnek, hogy helyes választ adok-e...
Ha érdekel privátban leírom, vagy ha szánsz magadra 10másodpercet és beírod azt a Google nevezetű nagyszerű találmányba, hogy Angry Birds Rio Android Download, akkor hamarosan Te is megleled az utat Luke
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Angry Rio tényleg gyönyörűen fut 2.3 és 2.2 alatt is Viszont ekkora egy szefós játékot istenem....
-
_NCT
addikt
Eddig mind1ikben volt hiba, csak kussoltam, gondolom más is rájön úgy is Random felraktam néhányat, elég is volt az örömből ennyi....
Neki mindig jó??? Csak nem fejlesztő és megcsinálja magának??!!
Mert akkor nekünk is csinálhatna egy stable-t
bala6120: 24-25 lassabb lett, 28 már jó lenne, ha nem lenne random freeze, valamint visszatérne lock screen-ből mikor én akarom, nem akkor mikor ő
+1 telefonálás közben torzult a hang, barátnőmnek olyan droid hangja lett, hogy hirtelen azt hittem összekavar Darth Vader-el ...
Eddigi legjobb a 23, de ott meg random reboot volt, és eléggé idegesítő, főleg mikor állásinterjúra várom a hívást
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Csak az én böngészőm nem mutatja, vagy valóban nincs ma új CM Rom + eltávolították 22 előttieket?
Bár nem is baj, hogy nincs új ROM, 28-at megint sikerült úgy elbaltázniuk, hogy a telefonom majdnem földhöz vágtam.....
Kíváncsi leszek mikor lesz ebből bármi használható
-
_NCT
addikt
válasz bodoraudio #46221 üzenetére
Pedig hidd el van benne még jócskán
-
_NCT
addikt
válasz kentucky #46170 üzenetére
Én merem ajánlani, eddig NEKEM a legjobb volt, persze szigorúan kihangsúlyozom, hogy ez egyéni tapasztalat, nem jelenti azt, hogy másnál is így lesz.
Akksi 1 óra masszív beszélgetés + 4-5db 3-4perces telefonálás + fél óra angry birds + telepítés marketról-->93%-ról 83%-ig esett (kb 20 órás intervallum). GPS,WIFI,Proxi hibátlanul működött.
Jelengleg az N25-el szenvedek, adok neki még 1 esélyt, de ha így nem akkor hagyom, s vissza az N23....
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Nos CM25 nem lett a legjobb, felraktam de azt hiszem megy gyorsan vissza a CM23. Sebesség terén bármilyen Launcher-el kaka.....
Jól tartja a mondás, jól működőt bizonytalanra lecserélni f*szság....
eldiablo: én CM23-at merném ajánlani, de szigorúan saját felelősségre. Bár nálam semmi probléma nem volt mindennapos használat mellett,működött ahogy kell. alap launcher-t cseréld le pl egy ADW EX 1.2.2-re, s meglásd nem szaggat
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz B-L-A-C-K #45533 üzenetére
Szépen nem megy, úgy mondanám kisebb laggal eldöcög. Ahogyan az előző game is ez sem erre lett tervezve, max portolva lett, szépen ezek a játékok nem fognak menni, hardvererőforrás hiányában.
Azt hogy mennyinek kell lennie nem tudom, Gameloft oldalán biztosan találsz róla leírást, vagy google-ben. Ennyit tudok segíteni, többet nem, mert a Warez nem támogatott, és nem is szoktam játszani, maximum próba és teszt erejéig
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
-
_NCT
addikt
válasz kmisi99 #45511 üzenetére
CM22 jobb, egész nap nyúztam, fagyás nem volt, 1 óra folyamatos telefonálás + 3-4 db 4-5perces telefonálás, 10perc Angry + telepítés, reggel 93% most 81% -->ráadásul a farokhosszabbító 748MHZ-en pörög
Eddig nem volt Random reboot, bár még nincs vége az estének
Zolom89: nem muszáj sem a wipe, sem a többi a mounts and storage alatt, viszont a nem kívánt anomáliák elkerülése érdekében kérjük törölje a kelzsoca blog-ban előírt adatokat
Gondolom r10b-t akarsz tenni.[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Én ma is felrakom N22-őt, meglátjuk javították-e a random reboot dolgot, ami tegnap este nálam is már előjött, igaz egy telepítés közben. Más gondom hirtelen nem volt vele, minden más tökéletesen működött
-
_NCT
addikt
válasz bala6120 #44935 üzenetére
+1 GPS-t most 20 percig használtam, tökéletes volt. Talán egy kicsit mintha nem enné annyira az akksit, vagy csak az újdonság varázsa? :S
Persze még mindig félek ettől a verziótól, ahány Blade annyi szokás.... Mellesleg én 3.0.0.6-os recovery-t használok, nem tudom számít-e valamit.
kelzsoca: ejj ez a log szíven ütött
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz Keeperv85 #44916 üzenetére
Én most tesztelgetem az N21-et. Eddig proximity 4-ből 4x oké volt, BT működik,Wifi úgy működik ahogy kell, nálam egy CM7 sem dobta a térerőt, és nem is rebootolt, max használat közben kijelző kis ideig fagyott.
NEmsokára tesztelem GPS-t, igaz még csak 2 órája nyúzom ezt a verzát. Angry Birds memkártyán is indul, eddig úgy tudtam csak belső memóriáról indult a korábbiaknál. Alapból memkártyára települt, ami egy piros pötty.
kelzsoca: inkább nem kérdezem meg hogy bepipáltad-e hogy "always use proximity sensor", mert kapok a fejemre Nálam eddig jobban helytállt, mint bármelyik CM7, bár én megszoktam, hogy nálam semmi sem úgy működik mint a többi 100 embernél Bár így 2-3 óra használat után ez még durva kijelentés számomra, majd meglátjuk a nap végére
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Most már 2 óránként kapunk új build-et?
Most látom h vótmá... Nevetséges, azért hogy én is jót röhögjek, fel is rakom
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz vtommy #44809 üzenetére
Nem sok, kb mint a koxos félkarú féllábú atléta..... Nagyon akar jó lenni, de még ráfér pár "műtét"....
Komolyra fordítva a szót, proximity sensor még mindig nem 100%, rendszerben időközönként váratlan fagyások találhatóak, akkut zabálja kicsit jobban a kelleténél, BT not working, s még fene tudja hány bug van... Majd CM 30 körül meglátjuk.... 10nap és tuti meglesz....
Atillaahun: itt mindent megtalálsz
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz ebay11 #44796 üzenetére
Ne haragudj, veszel terepjárót, viszont azt Neked kell tudni hogy milyet, ugyanis lehet hogy Te azt várod a tanyasi Lada Niva-tól, hogy felmenjen a 25%-os emelkedőn... Nos akkor ez újra user error, nem vagy tisztába az erőviszonyokkal.
Visszatérve a telefonra, javaslom legközelebb kérd ki a hozzáértő emberek véleményét, hogy Te mire akarod használni, mennyi legyen az akkuidő, amit te "megálmodtál" stb stb....
Nem kötekedés csak tanács, hogy legközelebb ne ess bele ebbe a hibába, hogy veszel valamit, s esetleg nem tudja ezért az árért azt nyújtani amit te szeretnél.
Mellesleg úgy vettem ki az írásodból, hogy "adják drágábban", akkor miért nem vettél egy drágább telefont, ha Te ezt meg tudod fizetni, s nem akarsz kompromisszumot kötni???
HTC,Mac ezek mind mind jó pajtásaid lehetnek... Olyan telefon meg nincs, hogy csak "használni kell", azért okostelefon, mert van egy minimális technikai színvonal, amit meg kell ütni ahhoz, hogy bonyodalmak nélkül használhasd a telefont. Persze akinek nem inge....Saccco: lehet benne valami Lejtőn és sárban nincs ellenfele xD
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz Keeperv85 #44534 üzenetére
NÁlam is behalt a BLue N19 alatt, nem működik, proximity sensor 5-ből 2x cserben hagyott, ami ha azt nézzük nem rossz arány....Akksit zabálja mint állat, de amúgy jó lesz 1x biztos....
Esi75: nézd meg ezt a beállítást, imádkozz h ne legyen ott a pipa
Wireless&Networks-->Mobile networks-->Data Enabled-->pipa ki!
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz barnam_ #43507 üzenetére
Én ma szántam rá magam erre, hogy clockwork 3.0.0.6-ot feltegyem + 288mb legyen a belsőm + CM7, most ráérek tesztelgetni a hosszú hétvége alatt, eddig JJ RLS6 ketyegett minden gond nélkül, de azért mozgatta a fantáziám CM is, de még nem az igazi, volt egy kevés user error is, de ez már tényleg nem az
Jaja azt láttam, attól komolyabbra gondoltam Vagy Modaco az elsőszámú forgalmazó? Ha ott nincs, máshol sincs jobb?
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz barnam_ #43499 üzenetére
Újra is, és nem értem.... Ha screen timeout 2perc-re van véve, akkor nem tér vissza, viszont ha 30s-os timeout van rögtön visszatér, valamint ha letakarom a sensor-t és elveszem az ujjam, rögtön feléled....
Mind1 nem szívok vele, azért köszi a fáradozást, ha nem megy akkor nem megy, nem erőltetem, nem ez a final
Mézescomb port lesz ZTE-re vajon?
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz barnam_ #43484 üzenetére
Valahol olvastam róla, hogy nem nagyon szereti az FLB Rom (meg a JJ sem) ha a minimumot birizgálod, vagyis leveszed 122-re, viszont ha 245-ön hagyod, akkor minden további nélkül az elmentett beállítások lépnek érvénybe reboot után is. Nálam pl ez a módszer működött, igaz csak 748-ig volt stabil a Blade, de nem állt vissza alapra..
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Sajnos nálam a CM7 RC2+új kernel gyorsan elvérzett, hívás után nem tér vissza a kijelző semelyik gombra sem, az "jack dugós módszer" sem segített
-
_NCT
addikt
válasz netseft #43449 üzenetére
Valószínű azért nem találod, mert ez már köztény Amúgy igen, mindenevő Szereti a kéket, pirosat, fehér-lilát
Aggregátor: ha jól értelmezem, akkor a kernel boot.img fájl-t belehúzhatom a google apps-os mappába, ami tartalmaz egy meta-inf és egy system mappát?
Fel fogja ez így tenni a kernel-t is? Mert megcsináltam, de nem tudom h most az új kernel van-e fenn , vagy sem....2.6.32.9-perf a kernel verziója....
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz kelzsoca #43438 üzenetére
Akkor megvárom az 1 évet és aztán... Eltávolítom a port
Erről eszembe jutott 1 jóféle szlogen:
"NE rázza ki,
NE verje ki,
ERIKÁVAL szívassa ki"De azért bekaphatná a gyártó, hogy erre nem vállal garanciát... Na mind1 tudom, ennyiért ne akarjak pormentes telefont
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Porosodás dologra jött valami megoldás? Láttam mások is küzdöttek a kijelzőn belül megjelenő porral, volt akinek egész szépen látszódott....
Nos nekem is megjelent a kijelző jobb alsó sarkában a porosodás, eddig nem figyeltem rá, de most elég rendesen látszódik, és idegesít, nem szeretném hogy hosszútávon még több por legyen....
Garanciában ezt cserélik, vagy nem? :S Végül is összeszerelési, illesztési hiba, illene cserélniük.....
Agreegátor: THX
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Market-ot csak Gapps-al lehet rávarázsolni a CM7-re?
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
CM 7 RC2 + módosított kernel mászott fel a telefonomra. ADW Launcher-t használja valaki? Vagy érdemes cserélni valami jobbra? Nekem igazából a menü scroll-nál van vele bajom... Beállítottam a vertikális scroll-t, de akad, és idegesít...
Esetleg van beállítás amivel ez orvosolható?
-
_NCT
addikt
válasz laci1993tb #36518 üzenetére
Sony a gyatra software támogatási frissítésével kiesett, sztem 2.1 után nem várható rá más....
Keresőbe pedig ha beírod az optimus-t akkor megtudod Volt már róla szó a topikban, amúgy egyértelműen ZTE Blade a 3 közül.
Hardware/software téren mindenképp ZTE jön ki nyertesen, ha nem hiszed járj utána
-
_NCT
addikt
válasz kelzsoca #35882 üzenetére
Mellesleg le a kalappal előtted, hogy ennyi türelmed van az emberekhez,s ekkora kitartásod a ROM készítésben. Sajnos felbukkant már itt elég rossz szándékú ember, ki Téged kihasználva, esetleg támadva akarta tönkre tenni a munkád. Örülök neki, hogy ezek ellenére van lehetőségünk a tanácsaid és segítséged olvasni, s szinte tényleg kivétel nélkül 7/24-ben a rendelkezésünkre állsz.
Mostanában read-only-ban vagyok, de ez a mai paypal-os történet szíven ütött... Remélem azért volt annyi emberség az oldal üzemeltetőjében, hogy felajánlott számodra az Ő esetleges bevételéből egy bizonyos százalékot....
Bár azt mondom, simán megérdemelnéd és megtehetnéd, hogy csak Donate után legyen elérhető a letöltés, akkor sem szólhatna senki egy szót sem, mert ebben munka van, nem is kevés....
Maximális respekt és köszönet az eddigi munkáidért
Mellesleg FLB8-ra megéri cserélni RSL9-et? :S Olvasom, hogy mindenki nagyon ajánlja, szereti, imádja az új FLB8-at. Böngészőben tapasztalható connection timeout? :S
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Sziasztok.
Látom a következő lépcső a Cyanogen féle ROM lesz a ZTE világában. Mégis mikorra várható egy stabil verzió, amin rajta lesz a pecsét, hogy kelzsoca ajánlásával?
Azt ne mondjátok hogy szerdán, ahhoz most túl másnapos vagyok....
-
_NCT
addikt
válasz kelzsoca #31173 üzenetére
Pedig emlékszem még valahol úgy olvastam, hogy majd lehet frissíteni 2.2-re és lesz rá hivatalos froyo.... Direkt ez volt az egyik indok a Blade mellett mikor vásároltam, hogy nem áll meg a 2.1-nél mint az LG pl.... Nagyon remélem hogy kidobják a 2.2 froyo-t, az új telefonokra meg majd a 2.3-at ígérik, vagy azt adják hozzá mint official ROM
Szép dolgokat tudok álmodni tudom.... Bár van bennem egy olyan ellenérzés, hogy hivatalos ROM ide vagy oda, sokan fogjuk még visszatenni kelzsoca, diego, dashes Romjait a "nagy" hivatalos ROM után is....
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Valaki használt már VNC kezelő progit a telefonon? RDP tökéletesen működik, engem VNC érdekelne jobban.
Pocketcloud nem csatlakozik, a többi VNC progi ami marketon van meg ratyi. Szóval valaki tudna egy erre megfelelő progit?
-
_NCT
addikt
válasz PpenoO #29300 üzenetére
Ez nálam is ígyvolt, ezért váltottam JJ RLS9-re Diego-tól, gyors, stabil rendszer, egy éjszaka alatt 3%-ot merült a telefon Folyamatos wifi használat mellett óránként kb 2%-ot merül az akksi. De a folyamatos alatt a tényleg folyamatosat értsd
Jah és még nem is csináltam akksi kalibrálást
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz kentucky #29012 üzenetére
Én elhiszem, 100m légvonalban semmi ellenállás akkor simán. Enyém is ilyen, 7es buszon piroslámpánál simán jelez 3-4 wifi hotspot-ot ha olyan helyen járok Én beleszerelmesedtem ebbe a telefonba, eladni akkor fogom csak, ha 2magos procival jön majd a blade (Természetesen 38900.-ért Domino csomagban )
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Valóban kezd érdekes lenni a fórum, ahogy látom, de nem csak itt...
Az hogy feldobtam egy hibajelenséget, várva arra, hogy esetleg másnak is volt ilyen problémája, s esetleg tud rá megoldást, az sztem nem bűn.
Az a gond, hogy a fórum amiatt lesz érdekes, hogy az emberek egymás kioktatásán, és a "mit lehetne tenni" című fejezeten nem jutnak tovább,kézzel fogható dolgot a fórum érdekében csak nagyon kevés ember tesz.... Azt a verziót már nem is mondom, mikor valaki nagy unalmában nem tud mit csinálni, és azt baszogatja akit lehet.... Gondolok itt a kelzsoca-syl nevű mérkőzésre.... Mert ugye hibázni és b*szogatni is csak azt lehet, aki dolgozik is....
Mellesleg az alapötlet ("hibák és megoldása") nem lenne rossz, csak ugye ehhez is idő kell, amíg valaki kiszűri a valódi hibát, és a user error-t... Mert ahány ember annyi lehetőség, van aki a debugging módot is hibának veszi, míg egy másik ember(aki ért is hozzá) ezt funkcionálisan használja.... Szóval egész merész vállalkozás, főleg munka és család mellett....
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Diego féle Launcher van benne, homescreen nuku, 1-2 widget van fenn. Fancy,notes,stb....
748-ra meg van emelve az órajelfreki, viszont más romnál nem volt ilyen gond 748-nál.
Mellesleg a ROM nagyon gyors, stabil, minden faszás eddig vele, szóval köszönöm DIEGO-nak is
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Más is tapasztalta, hogy DIEGO RLS9 képernyőzár feloldása után egy pár másodpercig csak áll mint f*sz a lakodalomban? 5-8s után magához tér, de addig mozdulatlan....
-
_NCT
addikt
Köszönöm a válaszokat
Gakoska nem gond a 250kb/sec-es korlát, mivel max 280-al töltök gépen is
Dragon1993 kollégának igaza van, csak amúgy is szabadon terjeszthető, letölthető torrenteket vadászok, ahogyan mindenki más is teszi, mivel a warez bűn, és a bűn rossz érteeem??!!
Mellesleg ki vette észre, hogy a wifi és bluetooth együttes bekapcsolásánál, a bluetooth fájlátvitelt nagyban zavarja a wifi jelenléte, és az átviteli sebesség kb 1kb/s-re esik le, viszont ha kilövöm a wifit, rögtön beindul az átvitel 120-170kb/s-el. Nem hiszem el, hogy erre a 2.4GHZ-es dologra még nem találtak ki a gyártók egy megoldást....
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Tudtok torrent kliens progit, amivel be tudom állítani, hogy SD kártyára mentse a kiválasztott torrent-eket?
Köszi!
-
_NCT
addikt
válasz kelzsoca #27714 üzenetére
hmmm addig elleszek a JJRLS8 Rom-oddal, jól sikerült példány
Amúgy mennyire karcolódik a kijelzőtök? Igaz én vigyázok rá, de volt már zsebben, kabátban, körömmel is volt piszkálva rendesen (by barátnő ), viszont szerencsére nekem az istenért nem akar karcolódni (igaz vigyázok is rá), de olyan szinten nem, hogy még hajszálkarcok sem látszódnak rajta :S Nokia 5230-asomon még a lepkefing is karcot okozott.... Szóval nálam az anyaghasználat is kapott egy erős 4est Masszív telefonnak tűnik eddig (lassan 1 hónapja megvan) .
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
R11-re váltani érdemes JRSL8-ról? Van valami sebességbeli növekedés R11 javára? Magyar nyelv hidegen hagy, elvagyok az angollal
-
_NCT
addikt
Egy nem hivatalos oldalon találtam 2.3-as Launcher-t. Ez fake, vagy valós lehet? 2.3-as Romok jönnek mostanában?
-
_NCT
addikt
válasz csibusz0314 #26342 üzenetére
jjrls8
-
_NCT
addikt
válasz csibusz0314 #26312 üzenetére
nem lassú, szóval (jön a kedvencetek) user error
Dragon1993: Moderátort keresek
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Lassan a PH szabályzatába újabb bejegyzést kell bevésni:
"DO NOT FEED THE TROLL! "
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Gang sztár 2 valaha is fog menni Blade-en, vagy ne is álmodjak róla, olyan mint a flash, erősebb cpu kell hozzá? Mostanában a portolások elég ratyik....
-
_NCT
addikt
Egy kis OFF
-
_NCT
addikt
válasz Jama85 #23532 üzenetére
Na szerintem még mindig maradhat alpha 6, filer is FC-zik, néha eltűnik a gingerbread billentyűzet, s nem gyorsabb sztem semmivel, maybe játékokban lehet +2fps növekedés
Zsoca, nagyon nem lehet user error, ha contacts-ban rányomok nickname-re, kapásból force close-ol....Vagy ez a normális működés?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel