- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
72mviktor #44364 üzenetére
Nem hinném. Még ha valami rendkívüli csoda folytán egy ARM11-es CPU is lenne benne (ami azért nem teljesen kizárt, mert mikor szétszedtem egy számot sem láttam ami a típusra utalt volna..) akkor sem lehetne egyszerű megoldani, hogy az lefelé számolva elhitesse, hogy egy ARM V6-os. Meg ameddig a memória még elment bakinak, ez már inkább őrület lenne. Kezd sok lenni a legenda a teló körül. 5 MPX-es kamera is terjeng a neten...
-
-
turho
addikt
válasz
72mviktor #43335 üzenetére
Recoveryvel csináltam én is, partícionálás, ext2-nek 512 mega megadva, majd ha kész reboot, de megint CW-be bootoltam. Akkor már látta az est2-t, és formáztam is külön. Utána OK lett.
Külső program vagy megy vagy nem. Nekem Easeus nem ment, mondjuk én 6.0.1.-essel próbáltam, az ne is látta a kártyát csak vinyót.OFF!:
[link] -
róland
veterán
válasz
72mviktor #29713 üzenetére
Én bementem egy T partnerhez és a segítségükkel állítattam be.
A lényeg, nem elég, hogy a készülék támogassa (Blade-n elérhető a mobil tv), tudjad az internetes címet (amit írtam működik), hanem az is szükséges, hogy a szolgáltatások között aktiválva legyen a mobil tv. Az internetes ügyfélszolgálaton bejelentkezve ellenőrizhető, az Előfizetések testreszabása/Mobil TV és multimédia/Az Ön mobil TV díjcsomagja/Válasszon Mobil TV díjcsomagjaink közül menüpontban. (Ha nincs aktív díjcsomag, akkor nem működik semmi. (Bár állítólag a demó csatornáknak akkor is menniük kell.)
-
mira72
őstag
válasz
72mviktor #24908 üzenetére
tök jó hogy ennek az agybetegnek a firkálmányát mindenki észreveszi
olvasom a fórumot, minden oldalon említi valaki hogy ez hülye
akárki akármit mond ár/érték-be nagyon jó vétel a penge ... .. .
a hibákkal vagy megbarátkozunk, ha vannak egyáltalán hibák, vagy veszünk egy másik telefont.
agyaltam egyik nap hogy mire térnék át androidosra, drágábbra.. nem tudom, de 120 alatt semmire... de nem droidos sincs 120 alatt ami jobb lenne.. akkor meg?
sajnálni bírom csak aki ilyen, de szerintem saját magát utálja nem a telót ... -
Glatius
őstag
válasz
72mviktor #21574 üzenetére
Én egy szép emlékű Alcatel One Touch Easy készülékkel kezdtem (a kulikov antennás) még az előző Krisztus suhanckorában.. azóta minden volt a kezemben. Sok extra árú nagyon jó cucc is... de ez a kis jószág nem ad felesleges extrákat, és annyiért adják, amennyit ér. Nem tudom a többi fórumon irigykednek??? Vagy mi az hogy téma a Blade? Akkor csak nem semmi... és az már akkor valami! Ugye? NNNNa!!!
Ma véletlenül a kezembe került egy számológép... nem tudtam benyomni a gombokat... 10 másodpercig pöcögtettem, mire észbe kaptam
-
latis666
aktív tag
válasz
72mviktor #21574 üzenetére
Kb igy vagyok én is. Volt már egy csomo cuccom de messze messze ez a legjobb. És hiába fikázná bárki is ennyiért jobb nincs. Valamelyik pc-s ujságban teszteltek egy hasonló olcso telefont. Azt hittem rosszul olvasom a negyedekkora kijelző paramétereit. És nem csak a telefon jó, klassz a társaság is.
Azért furcsa érzés volt olvasni fentebb hogy más forumokon az lehet a téma hogy mi nem lájuk a fától az erdőt és nem fogjuk fel hogy ez egy kalap szar.
Ja és tényleg! Tegnap be kellett kapcsolnom a winmo-s telefonomat. Mintha lebénultam volna olyan nehézkes volt.
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
72mviktor #20492 üzenetére
Nem mondom, hogy ROM a hibás, sőt, tényleg kifejezetten szimpatikus, hogy totál kigyomlált belőle minden felesleges dolgot. Valószínűleg valamelyik alkalmazásnak nem tetszett az az alpha5 alapú főzet, míg ugyanazokkal a progikkal Dashes ROM-ja most tökéletesen fut nálam. Az is lehet, hogy az adott app azóta frissült, ezért nem tapasztalok fagyást a jelenlegi rendszeren.
Mindenesetre Zsoca munkája szimpatikusabb és biztos vagyok benne, hogy üdvözölni fogom még a készülékemen. Nem flame-et akartam indítani, ez csak saját, egyéni tapasztalatom az egyik korábbi ROM-mal kapcsolatban és igyekeztem azért a pozitívumokat is kiemelni.
Ráadásul amennyi elégedett Kelzsoca-féle ROM felhasználó van itt, nem hinném, hogy védelemre szorulnak a művei.
-
atillaahun
veterán
válasz
72mviktor #16389 üzenetére
Valakitől kaptam nem rég egy listát az APK fájlokról, hogy melyik mire való, és mennyire biztonságos törölni. Nem túl részletes, de egy hozzáértőnek talán megfelel mint kiindulási alap, hogy írjon belőle egy komolyabb leírást. Teszem azt veector oldalán jól mutatna, nagyszerű kezdeményezés.
lafaty80: én már próbáltam és működött, ha gondolod keress rá a hozzászólásaimra, írtam erről 1-2 hete.
hodostamas: köszi szépen, ezt eddig nem is ismertem, így már valószínűleg működni fog.
-
atillaahun
veterán
válasz
72mviktor #15624 üzenetére
Jellyfish RL2
"Connection cannot be made" > modacos tag szerint a mobile data rossz beállítása okozza. Legegyszerűbb kikapcsolni, akkor nem dobálja fel többet, nálam bevált.
"Data connectivity problem.
The server failed to communicate. Try again later." > ezt meg nem volt kedvem kinyomozni, inkább feltettem egy Operát, azzal nem volt több hiba. Lehet minden más böngészővel is megy az alapon kívül. -
Ronam
addikt
válasz
72mviktor #14939 üzenetére
próbáltam már jópár verziót egyik se indult el.újra lett rakva a telóm,rockplayer 1.52 vitte a divxeket konvertálás nélkül,ami most van fenn a marketen 1.55 az meg nem viszi
,azaz megy de akadozik.yxplayer viszont megy hibátlanul.én 1.58at használok de marketen már van 1.59
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
72mviktor #13335 üzenetére
Azért hát, de a fullos meg túl sok és nem tudom belőle kidobálni a felesleges cuccokat, mert mindig kifekszik utána valami miatt. Megpróbálom még egyszer, de nem sok reményt látok rá, hogy nem múlja felül az erősnek nem nevezhető képességeim
szerk: Persze, mert hülye vagyok és telepítés előtt próbáltam, nem utána esetleg adb-vel.
-
sagesz93
addikt
válasz
72mviktor #13184 üzenetére
morelocale?
djozsi: bootscreent nem cserél, csak animációt. Ha nem csinál semmit, akkor az egy bootloop, lehet backupolni vagy valami.
ezeket teljesen felesleges flashelni, csak be kell másolni a system/media mappába, nekem úgy mindig ment.
NA várjunk, most nézem, ez nem egy hagyományos cucc -
sagesz93
addikt
válasz
72mviktor #10748 üzenetére
csak hát a mostani osf-ek nagy része is tft-s.
vampire17: szerintem háttérben hagytad az appokat amiket használtál, ezek pedig szépen megették az akksit.
Ezért is utálom részben a multitaskot, persze néha jól jön, de érdemes task killert használni, hogy rendesen bezárd az appokat. -
pitterr
tag
válasz
72mviktor #9433 üzenetére
Kössz, erre voltam kíváncsi.
USB-n keresztül nem lehet modemként használni a telót? Plusz nincs hozzá vmi driver vagy vmi? Se cd, se használati útmutató, semmi nem jár a telóhoz. A pulsehoz képest még kínaibb az összhatás. A töltője az vmi vicc. Nem leszarozni akarom, csak az első benyomások a pulsehoz képest szarabbak, már ami a körítést illeti, mert maga a teló az biztos jobb. A hátlapja sajnos szinén vicc kategória, alig bírtam lecibálni, féltem, hogy eltöröm, hiába nézten youtubeon sok videót róla, hogy hogyan kell levenni, nehéz volt. Bár gondolom idővel könnyebb lesz.
-
zsombi915
csendes tag
válasz
72mviktor #8014 üzenetére
Csak 3 napon belül (vagy 8) cserélnek készüléket, vagy ha javíthatatlan.
Az enyémen pixelhiba van, és kicsúsztam a 3 napból, mer akkor még nem olvastam a fórumot és nem is gondoltam rá hogy lehet esetleg hiba...
De visszamentem t-be, aztmondta hogy vagy most beadom, és kb 3 hét múlva visszakapom, vagy január elején bemegyek a t-s szervizbe, és akkor kicserélik 1 órán belül a képernyőt,mivel akkor már lesz raktáron képernyőjük.
Ergo, ha hivatalos szerviz nincs is, de a t-s szervizesek bizony megcsinálják, ha tudják. -
pantomimes
aktív tag
válasz
72mviktor #8010 üzenetére
Nekem voda 845-el pontosan ilyen problémáim voltak, a task killerezés segített picit, de éreztem hogy ez nem végleges megoldás.
Az autokiller-t tudom ajánlani, marketen is fent van, nekem tökéletesen működik, nem kell nyomkorászni mint a task killert, szépen, csöndben teszi a dolgát. Egyébként nekem még az adw launcher volt ami evett sokat, a launcherpro már barátságosabb ilyen szempontból.
-
sto1911
veterán
válasz
72mviktor #8004 üzenetére
Az Android rendszernek mas a memoriakezelese, nem ugy szabad a memoria, ahogy te azt gondolod, nem ures, hanem futott programokat tarolhat benne. Szukseg eseten ezek a programok gyorsabban indulnak, de ha kell meg plusz ram, akkor ezek kiuritesre kerulnek. Ha megnezed a Beallitasok > Alkalmazasok > Futo alk. alatt, akkor irja, hogy Elerheto 17 + 53 9-ben. Ez azt jelenti, hogy tenylegesen szabad 17 MB ram, valamint fel tud szabaditani meg 53-at. Ez ossz. 70.
Emiatt tok felesleges taskmanagereket meg ram-pucolokat hasznalni.
Valaki javitson ki, ha tevednek.
-
llaszlo
veterán
válasz
72mviktor #7532 üzenetére
Én egyszer csináltam azt, hogy 3-4 ROM-ot feltoltam wipe nélkül, akkor majd észre fogod venni. Mivel minden ROM egy kicsit más mint a többi, főleg, hogy ha más készítette.
De sok gondot elkerülhetsz a wipe-al.mukika009: A warez továbbra is tiltott az oldalon!
Azt hallottam, hogy az új Blade szállítmány már nem kijelző hibás. Ez tényleg így van?
Aktív témák
Hirdetés
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest