- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sunahunter
senior tag
válasz
rzerge #48976 üzenetére
Sajnos azt tudja amit írsz, nekem pont elég. Nincs csúszka, tehát azonnal él, ha rányomok a gombra, nem kell feleslegesen maszatolnom.
(#48978) Peat
:
A driver szétszedésével megoldható, hogy mennyi után dobja a kapcsolatot. De nem állítgatható, hanem romba szerkeszted, és annyi. Félmegoldás, és nem ajánlott ám csak kevés embernek
-
Victoryus
addikt
válasz
rzerge #48900 üzenetére
az elixir nevű program például jó a csúszka kikapcsolására is, meg elég sok másra is. Én azzal kapcsoltam ki. Néha visszakapcsol magától, de csak ritkán. Még nem jöttem rá miért.
Így csak a bekapcsoló gombot kell nyomkodni.De mi a neve annak a programnak, ami az értesítési részbe beépül, és le lehet zárni a képernyőt vele? Még mindig nem találtam meg.
-
Rivaul
addikt
válasz
rzerge #46493 üzenetére
Az én telóm is pár napos. A t-s leg frissebb 2.1 et tettem rá. S bizony nekem is elszállt tőle a digitizerem. Home gombok mentek, érintő semmi. Akku ki, 1 perc hatásszünet s utána ment is megint. Ha a gyári rommal is vacakol akkor lehet hogy az újak valamiben eltérnek az idősebb társaiktól?
-
rzerge
aktív tag
válasz
rzerge #43600 üzenetére
mindjárt földhöz vágom az egészet... aztán lesz mindenknek alkatrésze
nem értem egyszerűen, hogy miért van mindez. nyomtam dalvik cache törlést, de utánna is újraindul a teló amint egy hiányzó progit akarok telepíteni TB-vel..
lehetséges kompatibilitási hiba r8 vs r10 között? azért nem teszi fel újra a progikat?
vagy itt mindenki hülye, és csak én vagyok helikopter?szerk: köszi sto1911, most visszaállítom CW-ből az előző r8-at, aztán ha lesz időm, akkor sccriptezek, csak az ember mindig a gyorsabb verzióval akar dolgozni...
-
embe
nagyúr
válasz
rzerge #41698 üzenetére
Ezzel a különböző alkalmazások telepítése közben újra induló telóval én is találkoztam.
-
rzerge
aktív tag
válasz
rzerge #41575 üzenetére
Szóval ahogy a poweramp beakadt, eltüntek a programok amik az ext partíción voltak. Egy dalvik cache ürités segített rajta.
Ezek után feltettem a lite verziót, de az ext partíció fent maradt. Ebben nincsen titanium backup, ezrét marketből akartam feltenni, de ekkor megint újraindult a teló. Arra gondolok, hogy mivel az kártyára akar telepíteni, ezért indul újra.
2 lehetőséget látok én: vagy nem szereti a balde a Silicon Power márkát, vagy pedig ahogy néztem a clockwork nem ext2-t particionál hanem ext3-at.
Most particionáltam/formáztam ext nélkül, felteszem a lite-ot, ha így is "fagy"/újraindul a teló, akkor lehet hogy sd kártya nyűg... -
Glatius
őstag
válasz
rzerge #40630 üzenetére
Akkor csak annyi a gond, hogy az ext partíció nem teljesen üres. Mert a FAT -on a törlés nem fizikai, és az új partíció létrehozása után csak a tábla kerül fel, a cellákhoz nem nyúl a recowery. Asszem...
Keeperv85Ne ess kétségbe, szerintem sem telepítés, hanem a partícionálás után kell a wipe
-
rzerge
aktív tag
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
rzerge #38255 üzenetére
Hát a full backup az mindent ment, de a biztonság kedvéért azért sosem árt egy másik külön programmal menteni vagy google fiókkal szinkronizálni a dolgokat.
(#38257) anglergab
Igen, elképzelhető hogy csak nem jelezte ki a régi recovery.
Nem kell keseregni, ha beadná a kulcsot vinni kell cseréltetni.
(#38261) Luissimo
Nincs
-
catroot
veterán
-
Erisz
csendes tag
válasz
rzerge #28518 üzenetére
Szia ! ha kérhetném segíts nekem beállítani a call meter 3G-t.Mivel nekem még eléggé bonyolult és azt hiszem nagyon el állítottam. Tehát hogyan tudom beállítani a saját szolg. hívását, sms-ét, a más szogaltató hívásást sms-ét és az ingyenes számokat ?
Sőtt nekem olyanom is van, 1000 ingyen hívás 7 végén hálózaton belül és 1000 sms hálózaton belül bocsika ha kissé bonyolult vagyok de tényleg nem értek hozzá. Segítségedet előre is köszönöm. -
rzerge
aktív tag
Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest