- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- Kipróbálható a One UI 7 a Galaxy S24 FE készülékeken
Aktív témák
-
tpeti78
senior tag
válasz balalev #35699 üzenetére
Gondolom egy szervízben (T-s üzletben) csak van wifi.Te meg úgyis látod,hogy jobb e mint az előző.
Az enyém is ugyanez wifi téren,de Kelzsoca fején találta a szöget részemről....Mármint inkább nem erőltetem a cserét,nem szeretnék egy más dologban haldokló telefont sem jó wifi-vel,illetve hetente sem szeretnék szervízbe rohangálni mindig más problémával.Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
kelzsoca
félisten
válasz balalev #35484 üzenetére
Azzal kaptad nem?
Formázd le és hagyd benne, ha cserélik kapod az újat, vagy rá is kérdezhetsz.
(#35485) Forceman
Reméljük hamarosan lesz javított kiadás is.
(#35483) anglergab
Szóba se állnak veled, ők csak a hazai T-nek fognak bármit-bármikor mondani.
(#35488) Saccco
我在那裡工作,但我把它太多
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz balalev #35481 üzenetére
Érdemes megpróbálni, mert azért 5-10 méterről, főleg úgy, hogy van optikai rálátás is a routerre működnie kellene. A csodazipet tedd fel, visszaállítja a gyári (T-s) állapotot.
Saccco: miért gondoltad, hogy a kérdésemet viccnek szántam?
Saccco, Kelzsoca:
Mondjuk kíváncsi lennék, hogy a gyártó mit gondol erről:
az AR6002 chip hibája (Atheros gyártja?)?,
az antenna hibája?
vagy az elterjedt kernelekben lévő wifi driver rossz (mert szinte minden 2.2-es romunk most már azonos kernelre épül)?
vagy ők sem tudják?[ Szerkesztve ]
-
tpeti78
senior tag
válasz balalev #35392 üzenetére
Megnyugtatlak,másik rommal sem lesz jobb a wifi.
Én már végig zongoráztam több romot és routert is.Az ismerösöm pengéje tökéletesen üzemel adott körülmények között,az enyém meg nem.Made in China,ennyi.....Beleczkil:Tudomásul lehetne venni,ha mind ilyen lenne.De egyik tökéletesen megy,másik meg egyáltalán nem.....
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
istnag
addikt
válasz balalev #35377 üzenetére
szerintem az a router egy sz@r, nem engedd fel, ha nem tudod a jelszót, én ilyen router még nem láttam, lehet ebbe is belefingtak az ufók...
A 277 MB normális,ha a telefonod nem 256 megás,ha 256 megás és mégis 277 látsz, akkor az ufók qrva sok babot ettek
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz balalev #35363 üzenetére
Kipróbáltad legalább 3 wifi routerrel, különböző rom-okkal?
Tehát, próbálj ki főzött rom-ot (1. hozzászólást olvasd el; FLB-R8 Kelzsoca az ajánlott), próbálj ki több routert. Ha mindegyik kombináció (wifi routerek, rom-ok) esetén hasonló a helyzet a jelenleg tapasztalttal, akkor lehet garanciális csere.
ux1: a sötét anyag és energia azért "sötét", mert nem tudjuk, hogy mi az; csak széles körben elfogadott asztrofizikai elméletek megkövetelik a létüket. Egyébként nem értem, mire gondolsz.
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz balalev #35363 üzenetére
A wifi chipekben is nagy a szórás, különböző gyártók alkatrészeit építik be. Könnyen lehet, hogy gyenge (~selejtes) wifi modult kapott a készüléked. A felmerült probléma akadályozza a telefon rendeltetésszerű használatát => garanciális csere.
Ugye nincs (fő)fal, fémlemez a wifi router és a Blade között?
Kipróbáltad több rom-mal? Több főzött rom-mal, gyári T-s rom-mal se látja az 5 méterre lévő routert úgy, hogy optikai rálátás van a routerre?[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
válasz balalev #35136 üzenetére
Vidd vissza, hibás. Régi, vastag vert vályogfalú házban lakom, 3fal után is van jellem. Pedig, ha valamit nem szeret a wifi, az a betonkoszorú után rögtön a vályogfal. Ha kimegyek az udvarra, a fél utca routerének a jelét látom jó erősséggel.
Keressetek marketban a wifi analyzer nevű cuccra, ezzel tudjátok könnyedén nézni, hogy milyen erősségű a jel amit fog.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
-
syl5
őstag
válasz balalev #34185 üzenetére
Az r8 és az r9 egy vonal, az r11 meg egy másik.
Az r8, r9 FLB rom, flibblesan csinálja és a legújabb kínai rom dump az alapja.
Az r11, és r12 (mert már az is van ezen a vonalon) Paul romja és egy korábbi rom dump az alapja.
Az FLB r8, r9 a tapasztalatok alapján valamivel gyorsabb, mint paul romja, és én is ebben látok jövőt (Paul egy idő után nem szokott már ugyanazon rom frissítésével foglalkozni).Vedd-e meg a telót?
Hát ha így állsz hozzá, akkor életed végéig csak várhatszmindig lesz jobb és jobb, sőt a gyakorlat manapság már azt mutatja mindig lesz jobb és jobb ugyanannyi pénzért; viszont ha mindig vársz, akkor sose fogod használni...
Ellenben én most biztos, hogy várnék a helyedben. Most vannak a nagy mobilos kiállítások, sorra fognak kijönni ebben a negyedévben az új modellek, biztosan esni fognak idővel az árak. A kérdés csak az, hogy mikor...
Aktív témák
- Gran Turismo
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külpolitika
- Asszociációs játék. :)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest