- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
ux1
addikt
válasz
Ballage83 #35971 üzenetére
GPS ellenőrzésére....
A legjobb módszer:GPS Státusz -
pitterr
tag
válasz
Ballage83 #35956 üzenetére
Új a telefonod? Tehát a megvétel óta tapasztalod a hibát? Azt a hibalehetőséget már kizártad, hogy nem elég új a sim kártyád? (hiába mondtam, hogy be kéne írni az 1. hsz-be is, hogyha nem megy a gps, akkor csere kérése helyett először próbáld ki sim kártya nélkül is a gps-t pl. wifin google maps-el a my location-t, mert nekem is volt egy 4-6 éves simem és ha bent volt ez a sim, nem ment a gps, ha kivettem akkor meg kutya baja volt. Bevittem T-pontba és ingyen cserélték a simem, azóta nincs ilyen probléma.)
-
-
anglergab
addikt
válasz
Ballage83 #35827 üzenetére
Készíts backup-ot Clockwork-ben, majd próbáld ki a csodazip-et: ha úgysem működik a GPS, akkor lehet esetleg hardveres probléma. Figyelem! A csodazip a Clockwork recovery-t is felülírja, így ha a backupodat szeretnéd esetleg visszaállítani, akkor előtte fel kell tenned egy megfelelő verziójú Clockwork recovery-t is! Ha esetleg visszaviszed a T-hez, előtte tedd fel a csodazip-et (mindent visszaállít a gyári állapotra).
-
anglergab
addikt
válasz
Ballage83 #35765 üzenetére
Várni kell néhány percet (kb. max. 5 percet).
Milyen rom-ot használsz?Próbáld újraindítani, majd újrapróbálni. Ha kiteszed a Power Control widgetet, ugye világos zölden világít (nem pedig sötéten) a GPS-szimbólum alatti sáv?
ándrojid: Eszközkezelőben próbáld manuálisan beadni az 1. hozzászólásban linkelt xp drivercsomagot a különböző komponenseknek.
-
anglergab
addikt
válasz
Ballage83 #35748 üzenetére
Ugye a GPS be van kapcsolva?
Ugye nem épületben (vagy vonaton) próbálkozol?
A telefon hátuljának legyen közvetlen rálátása az égre!
Továbbá a telefon felső részét ne érintsd meg a GPS használatakor, mert ott van a GPS-antenna.Megjegyzés: hibás GPS-ű Blade-ről nem hallottam, eddig mindig user error volt, ha nem működött a GPS.
-
válasz
Ballage83 #33681 üzenetére
Szvsz felesleges, mert a Froyo tud FAT32-re is telepíteni. A programok elférnek a telefonon is, ha nagy játékot akarsz feltenni, az úgyis az SD-re teszi a cuccait.
Melyik telepítést? Szerintem fastboot-al tedd fel PC-ről a CWM-t, utána mehet a rom telepítés. Vagy ha nem akarsz semmit módosítani a romon, és a legegyszerűbb megoldás érdekel, akkor FLB_R8_Hun_Allin kell neked.
-
-
mira72
őstag
válasz
Ballage83 #24647 üzenetére
Nem értem ezt a pixel hiba keresgetést.
Szerintem nagyon sokunknak van, úgy hogy nem keresi nem is tud róla. Sub pixelek soxor tesztel is nehezen kivehetők.
És ez minden telónál így van.
Nem kell keresni, ha nem szembeötlő, és nem durva, nem veszed észre, akkor miért jó ha tudsz róla?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Sweet.tv - internetes TV
- Kuponkunyeráló
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest