- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
mira72
őstag
válasz
havast #42176 üzenetére
na, telenoros vagyok, és neten tudom nézni a "pillanatnyi" forgalmam, hívások, smsek, netforgalom, részletesen. ebben nem jelzett nekem a progis sms-re, pedig 2-t elküldtem.
feltelepitettem a progit, elején kérdezi h van-e má számod, vagy regelsz, én regeltem.
az sms-t a progiba írod meg, de contactokat látja...
küldöttnek meg valami +17xxxxxxxxxes szémot ir ki, és az sms végén van reklám ...
tedd fel próbáld ki.. ennyi...(#42179) dokee78: nyomtam egyet a mi az az androidra
-
Glatius
őstag
válasz
havast #40644 üzenetére
Jártam már így én is (más ROM-mal), az SD újraformázása/partícionálása oldotta meg.
ux1 Nekünk akkor is a világ közepe.... ;-)
adokveszekBP Nem csak te hibázhatsz, az a progi is amivel csinálod... Mivel készült? A 3.x.x.x es rcoweri megbízható, mit a PC-s változatok.
Gyakori hiba viszont, hogy pl az Easeus sal való előkészítés után nem nyom az user az Apply gombra, így csak előjegyzi a műveletet, a kártyán semmi sem történik. -
TRob1
veterán
válasz
havast #39364 üzenetére
Próbáld ezek közelében valahol:
Bázis kávézó, Piac út 11-15.
Don Pepe, Kishegyesi út 1-11. (Tesco)
Mol, Segner tér
Mol, Mikepércsi út
Mol, Böszörményi út
Pálma Étterem és Söröző, Simonyi út
T-Pont, Péterfia utca 18.
Trendo Line Étterem és Kávéház, Piac utca 11-13.(#39404) istnag: Gondolom ez egy folyamatot ír le, mióta megvan a telója: megvette 256MB-ot látott, feloldotta (csodazippelte) és így már 512MB-ot lát.....
-
Nyertes480
csendes tag
válasz
havast #37394 üzenetére
Nem akartam bunkó lenni, és kritizálni sem akartalak. Én minden információnak csak örülök.
Azért raktam be a két linket, hogy más is tudja csekkolni az oldalakat, és egyből kiderüljön, ha történik valami. Az állítólaggal sincsen baj, csupán csalódott lehet az ember, ha ezen hirtelen fellelkesül.
-
spence225
aktív tag
válasz
havast #37084 üzenetére
Hát ez most olyan dolog hogy az NFS igényeit a Blade bőven kielégíti egy 2.2-es rendszer alatt. Szval ha mondjuk felmész a gameloft oldalára és onnan töltesz egy játékot akkor ugye ki kell választani a teló tipusát, és nem biztos hogy minden játéknál találsz a listán ZTE Blade-et, de ez még nem azt jelenti hogy a telón a játék nem fut vagy hogy használata warez lenne. Egyébként még nem keresterm olyan oldalt ahol kiírják az nfs alá a kompatibilis készülékeket.
Sőt sok helyen azt látom hogy Compatible phones: Android devices -
sastam
tag
válasz
havast #37050 üzenetére
nem maradt bedugva de koszi a figyelmeztetest.
format sd, all in zip, volume+ bekapcs, load amss.mbn 15% megallt, 5-10perc utan aksi ki, be. azota semmi, telefont bese lehet kapcsolni.
Letezik hogy lemerult? Lehet ilyenkor tolteni?Ha nem merult akkor vegleg osszekevertem rajta mindent?
Mostantol a szerviz dolog erdekelne, mit tehetek? Tmobile penzert helyrehozza, Vagy latja hogy nem a gyari rom van rajta (kerdes mivan rajta?
egy nagy katyvasz?) es hozza se nyul?
Vagy van itt olyan illeto aki ert annyira hozza hogy helyrehozza? (persze penzert
)
Koszi
Sas -
mira72
őstag
válasz
havast #35929 üzenetére
nem idióta kérdés, most kiollózhatnám a szolgáltató oldaláról, mert oda le van írva hogy mire elég, de az ilyent meghagyom másnak.
100Mb-s csomit használok én is, emailozni, msn-re, úgy hogy napi 6-8 órát megy a mobilnet havi 30 mega se megy el, pedig nekem napi 100+ email jön..
a mai weboldalakat meg nem 100Mb-s mobilnetre találták ki , de kevés az is belefér.... -
anglergab
addikt
-
catroot
veterán
válasz
havast #35716 üzenetére
Most nem mondom, hogy hivatalos 2.2 majd valamikor szerdán lesz, mert esélyes, hogy írják mások!
Szerintem érdemes felrakni a kelzsoca FLB R8-as romját (igaz én még az angolt használom, nekem megfelelt az is), érezhető, hogy gördülékenyebb az egész készülék használata. Szóval, ha tervbe volt véve, hogy főzöttet teszel, akkor uccu neki!
Aktív témák
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest