- Netfone
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
Aktív témák
-
Ballage83
csendes tag
válasz pszichocsiga #41385 üzenetére
Ugyanez volt nálam is. senki nem hitte itt el szinte hogy nem találok műholdakat, raktam már minden tesztet és akkor sem fogott semmit. Ha gyári t-s rom van fenn akkor go vissza a t-be és pár nap alatt megnézik és csere. nálam is ez volt és az új cucc látott a szobából kapásból 4 műholdat. Sajna valós hiba ez a gps dolog
-
Ballage83
csendes tag
Sziasztok!
Lécci privátba toljatok nekem zte blade frankó fólia beszerzési helyeket!
köcce -
Ballage83
csendes tag
válasz latis666 #37444 üzenetére
Sziasztok!
Egy-két gyors tapasztalat és kérdés:
Akksi merülés ha nem piszkálja az ember sokat ami ritkán van 4 napot is kibír.
Hétfőn vittem a telóm a T-be fehérváron, nem talált sehogy sem gps jelet( ld. gps test st..kíváló erre) tegnap hívtak csere készülék! Szal ellenőrizzétek!!! És lásd az új telón családi ház emeletéből kapásból van 4 műhold!
r8 fenn is van nagyon frankó, majd cserélem r9re én is. Köszi a készítőnek.
Kérdések:
3d gyorsítást hol tudom bekapcsolni?
Névnap progi vagy valami van erre a telóra, hogy kiírja ma milyen névnap van?köcce
balázs
-
Ballage83
csendes tag
válasz tariattila #35976 üzenetére
Gyerekek kinn voltam 2x vagy 7 percet mindkét progival, a fentebb említett progit ajánlom én is próbálja ki mindenki kiszűri a rossz gps-eket. Az enyém az kuka ilyen szempontból. ha forgattam a telót az északi irányt mutta frankó, de gondolom ezt alapból tudja a teló. egy deka műholdat nem látott egyik programmal sem. Ja nem fogtam a teló tetejét és az ég felé tartottam, lefagyott a kezem... csak azt nem tudom hogy beviszem a thez mit csinál majd a muksó. kiküldjem műholdat lopni vagy mi?
-
Ballage83
csendes tag
Sziasztok!
Na gps probléma! r8le csodazip fel:
Beállítás-hely és biztonság-gps használata és agps használata pipa. szerviz menü gps teszt 5 perc 0 műhold
A gyári navigációnál szintén áll 5 percet semmi műhold...
rakok rá egy két névjegyet aztán megyek a t-mobile-ba.
Mi a garancia hogy cserélik? elvileg kéne nem? egy funkció nem működik aminek kéne. -
Ballage83
csendes tag
lécci valaki egy csodazip linket, mert az 1. hsz ban nem működik
-
Ballage83
csendes tag
Kelzsoca tudsz valamit mondani a gps problémámra? ez garis dolog?
-
Ballage83
csendes tag
továbbra se semmi gps ügyben?beállítások-hely és biztonság-használjon gps műholdat be van kapcsolva 2* 7 percet voltam kinn semmi nem lát semmit
[ Szerkesztve ]
-
Ballage83
csendes tag
Sziasztok!
A következő a problémám a blade-emmel: Annó a 2.1 gyári rom volt fenn és ott sem talált egy deka műholdat sem a gps szervizkóddal sem. Feltettem most a FLB R8_Hun romot ami amúgy nagyon frankó és itt sincs műhold a szervizkód gps tesztben. Feltettem a 3 betű navi programot, de csak keresi a műholdakat.... semmi. 5 let? Ez garanciális dolog?
-
Ballage83
csendes tag
Sziasztok!
Itt az új 8 gigás sd kártyám melyik telepítést használjam szerintetek? Ezen még nincs semmi, a 2 gigást le akarom cserélni és új romot is felszeretnék rakni. a Teló még a gyári.
felékéne osztanom a 8 gigát fat32-re és ext-re is.köcce
-
Ballage83
csendes tag
Sziasztok!
Én már itt párat kérdeztem, de nem vagyok informatikus, sőt villanyszerelő sem....
Szerintetek mennyi sajtolható még ki ebből a telóból? teszem azt, sima sika lesz rá egy 2.3; 2.4 és így tovább?
Én ugyan még gyárilag használom a telót, de vasárnap este meglesz a class 10es 8 gb kártya, na majd jövök a hülye kérdéseimmel... -
Ballage83
csendes tag
az hogy lehet, hogy tárcsázós teszten belül a gps tesztben nem talál a telóm műholdat?
-
Ballage83
csendes tag
(#30791) Erre esetleg valaki?
köszönöm, csak nem akarok potyára vásárolni.
-
Ballage83
csendes tag
Sziasztok!
Akkor ezt bátran megrendelhetem a pengémhez?
http://ipon.hu/webshop/product/_kingmax_8gb_microsdhc_class_10___adapter/162026
-
Ballage83
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok adni egy linket honnan éri meg micro sd kártyát venni a telóba és milyet?
Én class 10es 8gb-osra gondoltam de honnan éri meg és melyikkel megy tutira?üdv.:
Balázs
-
Ballage83
csendes tag
Sziasztok!
A Pengéteken cseréltetek már fóliát? Honnan érdemes beszerezni? Tapasztalatok?
-
Ballage83
csendes tag
Sziasztok! Nem szeretnék jó romot felrakni, ezzel kapcsolatban lenne kérdésem,
Ahhoz, hogy az sd kártyáról tudjak telepíteni kell ugye a App2SD progi. ez a gyári 2.1 alatt műxik? -
Ballage83
csendes tag
Sziasztok!
Eléggé kezdő vagyok a témában, új romot még nem akarok feltenni...marad a gyári 2.1.
Milyen programokat ajánlanátok amiket feltegyek? -
Ballage83
csendes tag
Sziasztok!
Na csak sikerült beszereznem egy ilyen telót tegnap előtt. Hétvégén lesz rá több időm, egy nokia n70-ről váltottam. Következő kérdésem lenne elsőre, a pixelhibák azt olvastam a wc teszttel szűrhetőek ki, ez pontosan mi?
köcce
balázsamúgy csúcsszuper a teló ennyi pénzért.
-
Ballage83
csendes tag
válasz Ren Hoek #23402 üzenetére
Hali!
Én is keresgélek fehérváronEgyelőre semmi, voltam a T-pontban tegnap a Fő utcán ott max hétfőn lesz. Plázában szerdán jön áru, meglátjuk. Auchanban csütörtökön van áruszállítás, meglátjuk.
Ezenkívül, Dunaúj, Tojásház nem jött tegnap, T partner Dunaúj ma délután jön áru meglátjuk.egyelőre ennyi az infóm
-
Ballage83
csendes tag
Sziasztok!
Elvileg ma sem érkezett új zte blade szállítmány az országba. Komolyan mondom hihetetlen, hogy nem lehet kapni már mióta, ma is voltam több boltban fejérben és mondták, hogy nem jött...
Valami egyéb infótok?
-
Ballage83
csendes tag
Sziasztok!
Én is szeretnék egy ilyen telefont, de minden T-mobile bolt kivan ürítve Székesfehérváron és Dunaújvárosban ebből a készülékből.
Van róla infótok mikor lesz szállítás?
köszi
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest