- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
lac14548
aktív tag
Továbbra is kib***ott gyorsan merül az FLB10 full ROM-mal a telefon.
Az R8 jobb volt nekem ebből a szempontból.Tegnap este kilenctől ma reggel hatig 100-ról 61%-ra csökkent úgy, hogy csak feküdt az asztalon GSM készenlétben (csak 2G), minden más kikapcsolva, programok lelőve.
Megpróbálkozom a Svéddel...
Az tud magyarul?/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
lac14548
aktív tag
válasz tpeti78 #49314 üzenetére
Elvileg nem fut semmi.
csak 2G, GPS, WIFI, stb kikapcsolva
mozgó háttér kikapcsolva
Widgetek minimálisak (naptár, névnap semmi más)
program elvileg nem fut a háttérben (bár task killert nem használok)Az android system info az tmondja:
battery usage:
-android rendszer 85%
-tárcsázó 8%
-hálózat készenlét 4%
- üresjárat 4%Elvileg nem eszi semmi az akksit...
Az r8 nekem is jó volt. kibírt normál használattal 2-2,5 napot is.
Azért fura ez most.Persze még várok, hátha "beáll".
Kap néhány napot.
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
lac14548
aktív tag
válasz Lawboy #49126 üzenetére
feltettem az FLB r10 full HUN-t
Előtte R8 volt.
Nagyon gyorsan merül az akksi...
(a kalibrációs update fenn van)Az R8 bekapcsolt GSM mellett este 9-től reggel hatig max. 2-3%-ot merült.
Az R10 ugyanennyi idő alatt 28-35%-ot merül.
Fog ez változni a töltések során?
[ Szerkesztve ]
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
lac14548
aktív tag
-
lac14548
aktív tag
-
lac14548
aktív tag
-
lac14548
aktív tag
válasz kelzsoca #48720 üzenetére
igen megvan
a MiniTool Partition Wizard Home Edition-al csináltam- fat32
a maradék meg ext2Lehet, hogy a sorrend nem mindegy?
ext2/fat32 vagy fat32/ext2
?kezdjem elölröl?
[ Szerkesztve ]
-
lac14548
aktív tag
Felraktam a FLB r10b hun Full romot.
végigcsináltam mindent Kelzsoca leírása alapján.Felment a rom,
recoweryben nyomtam egy restart-ot...jött a zöld robot, majd egy méhsejtes háttér előtt zöld ANDROID felirat ami alatt "megy a csík"...
Ez van már több mint 10 perce!
Normális ez?
-
lac14548
aktív tag
válasz kelzsoca #48678 üzenetére
Hello,
Felraknád valahová máshová (is) a FLB-R10b_HUN_full ROModat?
A RapidShare nem megy most:
"Server under repair. Please try again later."
Kösz
[ Szerkesztve ]
-
-
lac14548
aktív tag
Lenne kedvetek egy kis játékra?
Főleg azok akiknek r10 ROM van a Blade-en...
Ezt a programot kellene tesztelni. Nekem.
Nem állok semmiféle kapcsolatban a játék készítőjével, csak szeretnék játszani vele, de R8-on kifagy a játék amikor egy már a telefonra elmentett "vonalkódszörnyet" töltök be és azt engedem össze egy másikkal...
Tudom, "na ennek sincs jobb dolga", de hátha más is kedvet kap.
Nekem meg kiderül, hogy ROM cserével megjavul-e...
-
lac14548
aktív tag
-
lac14548
aktív tag
Szeretném felrakni a FLB-R10b_HUN_full (2011.03.10) ROM-ot Kelzsocától...
Azt javasolja, hogy:
A romot a 3.0.0.6-os recoveryvel tegyétek fel
Viszont a Recovery telepítés tanácsoknál letölthető driver mellé a 2.5.1.8 verziójú van csomagolva.
Hol találom a 3.0.0.6-os verziót?
Ezt csak berakom a 2.5.1.8 helyett és minden megy tovább a leírás alapján?/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
lac14548
aktív tag
Én egyszerűen megoldottam:
t-mobile.hu beállítások:
Mobilinternet testreszabása
+36-70/xxx-xxxxx - Domino Aktív
Az Ön elérhető egyenlege: xxxx FtAz Ön mobilinternet díjcsomagja
Az Ön előfizetése nem tartalmaz mobilinternetre használható szolgáltatást!
Így nem ér meglepetés. Tudom az android folyamatos net nélkül félkarú rabló, de az előttem szólók szerint nettel méginkább rabló...
[ Szerkesztve ]
-
lac14548
aktív tag
A Kelzsoca féle flb_r8_hun_update_Allin ROM melyik recovery-t rakta fel?
-
lac14548
aktív tag
Jelenleg Kelzsoca féle FLB R8 Hun Allin verziójú ROM-om van.
Érdemes felrakni a legfrissebbet (R11), vagy várjam meg a "gördeszkás robotosat"?/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
lac14548
aktív tag
-
lac14548
aktív tag
válasz kelzsoca #41111 üzenetére
ez rámehet az flb_r8_hun_update_Allin verzióra is?
ilyenkor a beállítások, programok, nevek, címek, naptárbejegyzések stb. megmaradnak?
-
lac14548
aktív tag
Azt hittem, hogy én találtam fel a spanyolviaszt, és ilyen még nicsen, nem volt. De utánanéztem és találtam...
Örülök is meg nem is.
Viszont kellene még ilyen.
Vonalkódolvasós játékokat keresek...
Mint például ez.
-
lac14548
aktív tag
válasz ch003067 #35895 üzenetére
kapacitív ceruza házilag 0 forintból...
kipróbáltam, müködik
-
lac14548
aktív tag
válasz energy_ #35563 üzenetére
"lacvalamennyi"
Azért a valamennyi, mert a "sima lac" már foglalt volt amikor regisztráltam, így a numerikus billenytűkön nyomkodtam még utána néhány számot...
-
lac14548
aktív tag
van valami olyan fényképező program mint a samsung galaxy s-ben?
ahová nyomok a kijelzőn, oda fókuszál...a camera 360 nekem összeomlik FLB-HUN alatt...
-
lac14548
aktív tag
válasz kelzsoca #33884 üzenetére
az FLB-R8-HUN ROM-ban meg lehet változtatni a főképernyőn lévő 3 "nyomógombot"?
telefon- programok - internet
[ Szerkesztve ]
-
lac14548
aktív tag
mellékesen megjegyzem, hogy a kicserélt új Blade-em kicsit más mint az előző volt.
más is említette már itt a fórumban...az első bekapcsológombja (az alaplapon a burkolat alatt) fekete volt
az új az fehér színűA régin nekem is előjött a fedél hiba (a hangszórónál kicsit erősebben kellett nyomni, hogy bepattanjon), az új jobbnak tűnik, nem áll el...
-
lac14548
aktív tag
válasz energy_ #33833 üzenetére
hát egy tuti volt, amit kaptam...
meg van még egy szellemképes is, amit otthagytam...nem tudom van-e még belőle, szerintem érdemes előtte odatelefonálni
-
lac14548
aktív tag
válasz philoxenia #33830 üzenetére
attól még a véleményem nem változik
-
lac14548
aktív tag
ja, még egy kérdés
Kell ext partició az FLB-R8-HUN ROM-hoz?
Vagy ez már menti a programokat FAT32 memóriakártyára is?/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
lac14548
aktív tag
Voltam ma a T-nél a szellemképes Blade-emmel...
A Sugárba ne menjetek reklamálni, ott szabályosan elzavarnak...Ma az Aréna Pláza földszintjén lévő T-mobile partnerüzletben próbálkoztam.
(Az emeleti T-nél nincs szervíz...)Mutatom a szervizesnek a hibát. Azt mondja, ha van ilyen készülék most a boltban akkor kicseréli. Volt!
Szó nélkül adott egy vadi újat!
10 perc alatt lett egy új telefonom ami már nem szellemképes és ismét van egy év garanciám rá.Már rakom is fel rá az FLB-R8-HUN-t...
-
lac14548
aktív tag
válasz energy_ #32659 üzenetére
konkrétan nem tudom melyik volt a szervizes, de okostojás volt mindkettő és nagyon egyetértettek, hogy nekem ott semmi keresnivalóm...
de nem hagyom magam...
Még azt írjátok meg nekem, hogy mi kell az ilyen cseréhez?
mindent vissza kell vinni?
vagy csak a készüléket cserélik? memóriakártya, akku, töltő, kábel, stb marad?/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
lac14548
aktív tag
válasz GoldMonGold #32654 üzenetére
megyek másik T-hez a jövő héten
(addig kipróbálom az új magyar ROM-ot...)
-
lac14548
aktív tag
válasz sto1911 #32608 üzenetére
nem leszek vele drasztikus, nem küldöm meg árammal...
elviszem másik szervízbe, hátha
ha nem akkor megírom a véleményem a T-nek, meg a ZTE-nek, meg a Fogy.Védelemnek
aztán megtartom és ennyi...
-
lac14548
aktív tag
-
lac14548
aktív tag
válasz mira72 #32568 üzenetére
valószínüleg ez lesz majd akkor, ha nem sikerül másképp
mi van akkor, ha nincsen Blade a T-nél?
adnak mást helyette?
Gondolom kapok egy cserekészüléket, aztán várjak, hogy mikor lesz ismét Blade...vagy kapok egy olyat amit valaki visszavitt, de még müködik "kis hibával"...
-
lac14548
aktív tag
nics valakinek valahol budapesten egy T-s kirendeltségben ismerőse??
kellene a cseréhez egy kis protekció...
-
lac14548
aktív tag
válasz nemkovacs #32558 üzenetére
átvenni??!
a kezébe nem vette gyik se, hogy megnézze közelebbről, mit is próbálok mutatni, mi a hiba...
-
lac14548
aktív tag
válasz dragon1993 #32553 üzenetére
az a baj, hogy nem lehet írni nekik...
csak valami ügyfélkapus belépéssel
vagy személyesen bevinni, de az szerintem túl sok idő mire kivizsgálják...
nekem leginkább az ügyintézés módja nem tetszett
-
lac14548
aktív tag
válasz nemkovacs #32551 üzenetére
neten rendeltem, úgyhogy nem tudom oda vinni ahol vettem...
a gyári állapot vissza van állítva
próbálkozni fogok másik szervízben is
[ Szerkesztve ]
-
lac14548
aktív tag
Voltam ma a Sugár T-mobilban a szellemképes Blade-emmel...
Nem tudom szó szerint idézni, de kb. ez hangzott el:
Azt mondta a fickó (ketten is próbáltak meggyőzni), hogy
- ez a kijelző ez ilyen, ez nem számít hibának, mert a müködést nem befolyásolja.
Kérdeztem, hogy:
- mindegyik Blade ilyen amit eladtak?
- Nem, lehet, hogy másnak jó.
- Tehát ez hibás...
- Nem, nem hibás, mert a telefon és a kijező is megfelel a megadott paramétereknek.
Értsd felbontás, pixelméret, színmélység, stb. A fogyasztóvédelem is elfogadta.
- De akkor mit lehet tenni? Mi számít hibának?
- Például a deadpixel, de abból is legalább 3 ami jól látható helyen van. De mivel ez egy olcsó készülék, ezért ez a hiba nem garanciális.
- Ha ugyanezzel a hibával egy iphone-t hoznék, akkor az garanciális lenne?
- Lehet, de az iphone az egy más kategória.
- Nem feltétlenül következik az, hogy, ha valami olcsó akkor szar is...
- Nem, de ez a hiba nem garanciális.
- Akkor erre miért nem hívják fel a figyelmet, hogy ennek a készüléknek lehet olyan hibája ami nem garanciális...
- Azt nem tudom a hírdetést nem én írom.
- Mert, ugye akkor, ha ez ki van emelve, akkor meggondolja a vásárló, hogy kockáztat-e... Ennek nem kell feltétlenül következni az árból.
- Javítani akkor se lehet, estleg cserélni, de ezzel a hibával nem.
- Ha veszek egy autót és annak nem lehet letekerni az ablakát, ami ugye az autó müködését nem befolyásolja, akkor azt visszavihetem a szervízbe, mert valami nem müködik benne jól...
- Ez azért nem teljesen így van, ez a hasonlat nem jó.
- Akkor mit tehetünk?
- Semmit, el kell fogadni, hogy ez ilyen. Ha hibás pixelek lennének rajta, vagy a színek össze lennének keveredve pl. a kék zöld lenne a piros meg fekete, akkor az már garanciális hiba lenne, de ez nem az.
- Kösz...Nem sikerült meggyőzni Őket.
Mi tudok most tenni?
1. Próbálkozok másik szervízben (de szerintem "megtiltotta" a T-mobil a garanciális cserét)2. Megpróbálok deadpixelt "előidézni" és úgy cseréltetni (ki tudja milyet kapok helyette, lehet az rosszabb lesz...)
3. Elmehetek a fogyasztóvédelemhez és ott megreklamálom (hosszú, hosszú procedúra lenne, és addig ott kellene hagyni a készüléket)
4. Megszokom és elfogadom, hogy ez ilyen (de akkor másnak miért nem?)
5. Ezzel a hibával megpróbálom eladni (hátha másnak nem szúrja a szemét egy ilyen -a müködést nem befolyásoló- apróság)
6. Írok a magyarországi ZTE kéviseletnek, hátha ők hajlandóak javítani/cserélni
-
lac14548
aktív tag
-
lac14548
aktív tag
a csodazippel javítottad meg?
nekem nem jött be...
sőt a szerdai (mai) hivatalos tmobilos frissítés se oldotta meg...
ez hardveres hiba...
-
lac14548
aktív tag
válasz lac14548 #31753 üzenetére
visszaraktam a gyári T-s romot (csodazip),
de sajnos azzal is ilyen a kép:És most sem a színe a baj... hanem a szellemkép...
-
lac14548
aktív tag
és az javított rajta?
ma már nincs időm rá, de ha lesz, akkor visszarakom a csodazippel a gyári romot (most r11 hun van rajta) és megnézem azzal is...
ha úgy is szar akkor sajnos tényleg csere lesz...
Állítólag most nm is lehet kapni a T-nél...
Ilyenkor mi van? kapok helyette másik cserekészüléket?
vagy szólnak, ha már van?/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
lac14548
aktív tag
készítettem egy tesztábrát a szellemképemhez.
ezen jobban látszik a problémám, mint a tegnapi fotókon.ez a kép:
nekem igy néz ki a kijelzőn:
Mi lehet a baj?
Hibás a kijelző?Segítsetek...
Akinek van kedve, tesztelje le a fenti képpel.../Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
lac14548
aktív tag
válasz lac14548 #31305 üzenetére
Senki másnál nem szellemképes a kijelző?
Újra is indítottam, hátha megjavul, de ugyanolyan...
A világos színek faltól-falig (a kijelző jobb-bal széléig) el vannak maszatolódva, mintha alatta lenne egy sáv ami áttetsző...itt pl a fehér jorte naptár widget rész a háttéren szellemképes
Rakjam vissza a gyári ROM-ot (csodazip?) és vigyem vissza garanciába?
-
lac14548
aktív tag
észrevettem egy hibát...
néhol, illetve mindenhol "szellemképes" a kijelző
A lock screen-en is látszik, a szövegekkel egyvonalban egy fehér áttetsző sáv húzódik.
A képen talán látszik:de pl. az üzeneteknél is a fekete négyzet csíkos a szöveggel egyvonalban
Mi lehet ez?
Hogyan orvosolható?(r11 hun ROM)
-
lac14548
aktív tag
válasz Mnemonic #30659 üzenetére
nekem is van hasonló hiba...
most kelzsoca r11 hun 2.2 rom van rajta, de a gyári 2.1 is ilyen volt, csodazip után is...ha lesz megoldás engem is érdekel!
kösz
-
lac14548
aktív tag
r11-es hun ROM-mal tapasztalt már más is hívás közben erős recsegést?
A másik fél nem hallotta... Én meg Őt nem...Nem rögtön a hívás kezdetétől volt, hanem kb. 5-6 per folyamatos beszélgetés után.
-
lac14548
aktív tag
válasz kelzsoca #30414 üzenetére
nekem csak ez a háttér kellene belőle...
fel tudnád rakni valahová?
kösz
Már látom megvan...
Lemaradtam az olvasásban...[ Szerkesztve ]
-
lac14548
aktív tag
Kelzsoca 2.2 hun ROM van a Blade-en.
Bluetooth gondom van...
Megtalál bármit/bárkit, de se küldeni se fogadni nem tudok semmit.
Mindkét esetben sikertelen...Párosítva, de nincs csatlakoztatva.
Ezt írja minden megtalált eszközre.
-
lac14548
aktív tag
ez nem müködik úgy ahogy én gondoltam?
-
lac14548
aktív tag
válasz nananuka #29997 üzenetére
jöhet, megnézem
tedd fel valahová, aztán add meg a linket magánba
majd azt is írd meg hogy tudom tesztelni...
nem tudom hogy/hol lehet a nyelvet állítani a programban.[ Szerkesztve ]
-
lac14548
aktív tag
-
lac14548
aktív tag
Kelzsoca r11 HUN ROM-ban meg lehet változtatni ezeknek a gomboknak a funkcióját?
Példa kép:
Ezen a képen pl. a fényképező van a jobb oldalon...
-
lac14548
aktív tag
válasz don-ciccio #29659 üzenetére
parancssor:
windows-start- futtatás- beírod-:
cmd
-
lac14548
aktív tag
ez volt az első ROM telepítésem, úgyhogy a kérdésemet komolyan gondoltam, még akkor is ha azoknak akik értenek hozzá ez egy banális/hülye/primitív kérdés...
köszönöm a segítő válaszokat
-
lac14548
aktív tag
a beállításokban az
sd kártya és telefon tárhely beállítások helyen
A belső tárhelynél 167MB szerepel!
A gyári T-s rommal kb. 400 volt...Miért ilyen kevés?
Nem látja a memóriakártya ext3 particiót???
Vagy nem kellene együtt látnia?vagy van még valami beállítás amit elfelejtettem?
[ Szerkesztve ]
-
lac14548
aktív tag
az app2sd benne van a ROM-ban (kelzsoca 11hun)?
-
lac14548
aktív tag
Elsőre sikerült!
Megy...
Bekonfigolom, aztán majd kérdezek, ha elakadtam...
Kösz Kelzsocsa...
[ Szerkesztve ]
-
lac14548
aktív tag
válasz Nohab61 #29382 üzenetére
kösz,
ez bevált:
Flibblesan ZTE Blade drivers for Windows (updated 11/10/10)
Mehet rá a Kelzsoca féle fastboot?
Nyitsz egy parancssort, majd beadod neki ezt:cd c:\blade\fastboot
[ Szerkesztve ]
-
lac14548
aktív tag
Kelzsoca leírása alapján próbálkozom...
Tartsd nyomva a hangerő + gombot, és így kapcsold be a telefont. Ne engedd el a gombokat, várj kb. 10 másodpercet.
Akkor jó, ha a zöld droid figura marad a képernyőn, és látszólag itt megáll.
Csatlakoztasd a telefont közvetlenül a számítógéphez az usb kábellel.Ha a Windows kéri az eszköz drivereit, add meg a mappát (cd blade\driver) Várd meg, amíg végez a telepítéssel.
Ha nem megbízható forrást emleget, akkor is telepítsd.Eddig jutottam...
A windows (7) azt mondta nem talált drivert, nem engedte, hogy megmutassam neki, hol találja...
csak a netről akart frissíteni...megkerestem az eszközkezelőben az Android-ot, hogy ott frissítsem a driverét.
megadom az elérési utat, de nem települ fel, mert aWindows nem tudja telepíteni a következőt: Android
A windows nem talált illesztőprogramot az eszközhöz...Hogyan tovább?
-
lac14548
aktív tag
Készülök felrakni a 2.2 magyarított ROM-ot.
Mekkora legyen (mekkora lehet?) az Ext2 (vagy Ext3?) partició a kártyán?
Vagy a 2.2-hez már nem is kell particionálni, megy a kártyára telepítés anélkül is (FAT-re)?/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
lac14548
aktív tag
Készülök felrakni a 2.2 magyarított ROM-ot.
Mekkora legyen (mekkora lehet?) az Ext2 (vagy Ext3?) partició a kártyán?
-
lac14548
aktív tag
A Jorte nevű naptárprogramot nem akarja valaki magyarítani?
-
lac14548
aktív tag
Másfél hét használat után elértem azt, hogy fontolóra vegyem a 2.2 ROM telepítését. A kiváltó ok elfogyott a belső memória, nem férek el...
A 2.1 (gyári) ROM nem támogatja az app2SD-t, ezt már tudom. A T-re várni... Hát, szerintem eltart még egy ideig.
Samsung Galaxy S-re a Telenor már egy hónapja kiadta a 2.2-t, a T mobil még vár...(?)
Mindenképpen a magyarított ROM-ot szeretném felrakni, de van néhány kérdésem ami nem világos:
1. Kell-e a memóriakártyát particionálni a 2.2ROM-hoz is??
2. Ext3-ra?
3. Amekkora mértetet csinálok Ext-re, annyival több lesz a memória ahová telepíthetek?
4. Ezt a részt a Windows pendrive-ként nem fogja látni többé?
5. FAT-re nem dolgozik a 2.2 se?
6. Elegendő-e a Class4 kártya?/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
lac14548
aktív tag
válasz buca84 #28356 üzenetére
Én vettem két darab ilyet.
Az egyik tökéletesen müködik töltőnek és adatkábelnek is.
A másik töltéskor akadozik, adatként nem müködik, holnap viszem vissza, valószínűleg kontakthibás.
Szerintem bármilyen kábel jó hozzá, a lényeg, hogy mind az 5 ér be legyen kötve./Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
-
lac14548
aktív tag
válasz Storm_lg #28005 üzenetére
Hát, lehet, hogy nem ugyanazt a minőséget kaptam...
Az enyém már attól tök karcos lett, hogy puha papírzsebkendővel próbáltam rásimítani.
De amúgy meg buborékos lett eddig mindig.
Lehet, hogy én vagyok a béna, de mások is panaszkodtak erre a tipusra.
Én meg gondoltam ennyiért megpróbálom ezt a fajtát, de már megbántam./Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
lac14548
aktív tag
válasz agressor12 #27881 üzenetére
tudsz linket adni hozzá?
-
lac14548
aktív tag
Bocsássátok meg bűnömet, de nem hallgattam rátok...
Igérem ezentúl betartok minden szabályt/tanácsot/stb.-t...
Mi történt?
Vettem a magyar aukciós oldalon kijelzővédő fóliát a Blade-re (4 db).
Nem akarom bántani azt aki árulja, nem ez a célom.
Ez az én tanulópénzem volt.A fólia nagyon sz*r.
- képtelenség hólyagmentesen felrakni
(most próbálom a harmadikat, mert most kis túlzással olyan mint a "pukkantósnejlon".- rendkívül merev az anyaga (olyan mint a celofán)
- ahogy rásimogattam (puha törlőkendővel, vagy PZS-vel) már attól tiszta karc lett a fólia (olyan mintha áttoltam volna rajta egy drótkefét)
- nincsen rajta "védőhuzat" (tehát a fólia tetején nincs még egy réteg, hogy a felrakáskor ne karistold össze)
Pozitívumai:
- a mérete és a kivágás a hangszórónál teljesen jó
- az ára is jóKérlek adjatok nekem egy olyan linket ahol normális fóliát tudok rendelni. Az se baj, ha kicsit vágni kell, mert nem pont erre való. Megbírkózom az EBAY-el is ha kell, bár még onna nem rendeltem semmit...
köszönöm
-
lac14548
aktív tag
A gyári 2.1-es ROM-on müködik az app2sd?
CSak telepítem és fut? nem kell hozzá semmi módosítás? Rom csere, stb...?/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
lac14548
aktív tag
válasz bikebutcher #26895 üzenetére
hogy néz ki a tok?
a megadott oldalak egyikén se találok ZTE készülékhez semmit...
-
lac14548
aktív tag
Erre senki semmit?
Vagy csak elkerülte a figyelmem?
-
lac14548
aktív tag
-
lac14548
aktív tag
Félreérthető volt a kérdésem?
Én akarok szinkronizálni!
Azt akarom, hogy a Gmail.com online levelezőprogramban azoknak az embereknek az email címe ne kerüljön be automatikusan a címjegyzékbe akiknek valamiért írtam levelet.
Ez automatikusan megtörténik.Ha válaszolsz egy levélre, akkor a cím odakerül a címjegyzékbe.
Erre semmi szükség.
Ezért kérdeztem azt, hogy hol lehet kikapcsolni ezt a GMAIL-ban?
Ha szinkronizálsz névjegyeket a Blade-el, akkor ezeket a felesleges névjegyeket is leszedi.
[ Szerkesztve ]
-
lac14548
aktív tag
Az alap T-s magyar ROM gyárilag beépített SMS kezelő porgramja hogyan kódolja a szöveges üzeneteket?
Konkrétan az érdekel, hogy az ékezetes karakterek küldéskor mennyinek számítanak?
Kihasználható-e a 160 karakter ékezetes betűkkel??ezzel kapcsolatban:
- melyik másik "hagyományosabb" (nem kérdezz-felelek) stílusú sms kezelőt ajánljátok?/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
lac14548
aktív tag
-
lac14548
aktív tag
visszaolvasva látom, hogy nem én vagyok az első a hírrel, hogy újra van Blade a T-nél...
Kérdezek mást:
A névjegyeket a Gmail-lal szinkronizáltam (Outlook nem sikerült).
Egy problémám van vele: bárki akinek levelet írok a Gmailban annak a címe bekerül a címtárba automatikusan!
Ez átkerül a Blade-re is, aminek semmi értelme.Tudom van olyan opció, hogy csak azokat mutassa a Balde a névjegyzékben akinek telefonszáma is van.
De nekem olyan megoldás kellene, hogy eleve ne is mentse el a nevét annak akivel bámikor is emailt váltottam.
Nem találom ezt az opciót a Gmail-ban!
Hátha valaki tud segíteni ebben.
Kösz
[ Szerkesztve ]
-
lac14548
aktív tag
-akit érdekel:
A webshopban most kapható a ZTE Blade!
-
lac14548
aktív tag
válasz lac14548 #26262 üzenetére
de igazán ez se jó...
olyan kellene a mi többféle formátumot egyszerre támogat.
(nincs kedvem konvertálgatni)/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
lac14548
aktív tag
-
lac14548
aktív tag
válasz DIEGO15 #25797 üzenetére
nem jöttem rá hogy kell váltani...Most azt szeretném, ha nem kellene 2 mp.-ig nyomva tartani azt a szót amit el akarok menteni a szótárba...
Jó lenne automatikusan...
Lehet, hogy ezt is tudja csak én nem találom./Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest