- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
engusz
veterán
Fekete előlap: mindenféle mintával lehet kapni, Vaterán van egy pár, hátha valamelyik megtetszik. Szerintem addig ne fújd le, míg él a garancia.
Vezetéknélküli joystick: 4-5 méterig biztosan működik, pont ma próbáltuk ki, mert egy elég nagy teremben játszottuk, két bazi nagy TV-n, az MW2-t hálózatban.
Erősítő: 5.1-et optikai kimeneten akkor fogsz kapni, ha az ezen a képen, legfelül látható eszközre szert teszel. Csak figyelj oda, hogy az erősítő tudja dekódolni a Dolby Digital jelfolyamot.
-
engusz
veterán
válasz
DonMedve #41907 üzenetére
Ha teheted, mindenképp szerezz be egy szettet, mert felejthetetlen órákban lesz részetek! Ha valaki nem tud énekelni a társaságból, hát akkor az én vagyok. Viszont jó pár óra gyakorlás után látványos a javulás.
Def26! Sound vagy voice vibration? Asszem 2x-es pontot ér, elméletileg tudatos az éneklés során. Na, nálam nem az, de mégis sokszor jön elő. Tök érdekes.
-
engusz
veterán
Srácok, minden tiszteletem a Lips előtt. Úgy és annyira összehozta ma a társaságot (egy kis whisky segítségével), hogy baromi-baromi jól éreztük magunkat. Este kilenctől mostanáig énekeltünk! Iszonyatosan béna hangom van, de javulok, eléggé látványos módon! Köszönet Def26 kollégának a két mikrofonért, hihetetlen élményekben volt ma részünk!
-
engusz
veterán
A Natálnak elsősorban a mozgás miatt fogok örülni. Kényelmes a fotelből vezeték nélküli kontrollerrel irányítani a játékokat, de komolyabb fizikai erőt igénylő "test-vezérlés" minden szinten egy új dimenziót nyit. Én még FPS-t is játszanék, egy "vak" puskával a kezemben.
Kíváncsi vagyok, hogy miket hoznak ki a technológiából.
-
engusz
veterán
Régóta figyelem a Natal projektet, persze csak a hírekből csipegetek, de eléggé várom már én is! Korábban bő egy hónapig toltam egy Wii-vel (aminek az eredménye lett ez a kis bemutató írás is), megszerettem. Hiányzik a társaság összehozó erő az MS konzoljából, amit egyelőre a Lips-szel, később majd a Natal-lal fogok enyhíteni.
Ahogy korábban írták, karácsonyra pont megfelelő "ajándék/meglepetés" lesz.
-
engusz
veterán
Srácok, ez a Lips nagyon ott van!
Kezd az XBOX a család kedvenc kütyüje lenni. Már csak a Natal hiányzik, valami jó kis többrésztvevős, sokat mozgós játék-csomaggal.
-
engusz
veterán
Elkövettük azt a hibát, hogy a Live regisztrációnál Ausztriát választottunk ki. Ezért most a legtöbb Live tartalom németül jelenik meg. Egyetlen megoldásként az új Live azonosító kreálása tűnik járható útnak. Viszont akkor az ajándék 1 hónapos Gold előfizetés is ugrik? Loginhoz vagy géphez köthető?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest