- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
baliii
senior tag
válasz
Sickboy25 #46919 üzenetére
Eelolvastam sok mindent még régen, csak a legtöbb ötlet túl bonyolult nekem
Igazából csak az lenne a célom, hogy megtartsam a jelenlegi, hűtésmod utáni hűtési teljesítményt, de csökkenjen a hang. Ehez vagy több, lassúbb venti kéne, vagy ugyanannyi de halkabb, vagy hatékonyabb. ilyeneket találtam ebay-en, de nem tudom, hatékonyabb-e (természetesen az eladók állítása szerint igen, de nem nagyon találtam cikket róla).
-
baliii
senior tag
Most hirtelen arra gondoltam, hogyha úgyis kifelé szívja a levegőt, akkor mi lenne, ha kicsit rásegítenék egy harmadik ventivel, ami a másik oldalról fújja, valahogy így: KÉP
ekkor javulna az áramlás, és lejjebb lehetne venni a fordulatszámot hátul. Vízhűtés nem szimpatikus, mert akkor nem lesz mód helyezgetni a boxot, legalábbis nem ilyen könnyen. Meg újat venni sem szeretnék, hiszen ez is tökéletesen működik... Játék közben nem is hallom a hangját, csak ha mondjuk kicsit átváltok netezni a monitoron, akkor zavar a zúgás. Hozzászoktam a hangtalan laptophoz sajnos -
baliii
senior tag
Sziasztok!
Most harverrel kapcsolatos kérdésem lenne: konkrétan a hűtésről.
A gépet használtan vettem, volt 3 ledes, régi, kb 3 éves lehet. meg lett szerelve, hútésmod, utóhűtés is van benne. Mióta kb fél éve nálam van, nincs vele semmi gond, de sajnos kicist hangos a módosításoktól, így arra gondoltam ezzel kezdek valamit. így a következők lennének a kérdéseim:
-alapból a gyári ventik hány V-on járnak? (úgy tudom 5 de nem vok biztos benne)
-módosítás után ez mennyire változik? (úgy tudom 12, de ebben sem vagyok biztos)
-a klasszikus PC-s házhűtő ventik (amik asszem 8*8cm.esek, vagy talán 12*12, nem emlékszem hirtelen) beszerelhetőek-e nagyobb módosítás nélkül a házba?
-a boxban hogyan áramlik a levegő? amikor hátrateszem a kezemet, ott jön ki a langyos-meleg levegő játék után, szoval gondolom ott fújja ki, és akkor oldalt-alul-felül kell beszívnia. esetleg az nem lenne hatékonyabb, ha hátulról fújná be és oldalt ki? nem értek hozzá annyira, de a pc-s procihűtők is a processzorra fújják a levegőt, és nem elszívják onnan -
baliii
senior tag
válasz
burgatshow #44145 üzenetére
Köszi, kipróbálom, én is erre gondoltam csak nem akartam vaktában kísérletezgetni
-
baliii
senior tag
Hali
az xboxomhoz régen még kaptam component hdav kábelt meg scart adaptert. Eddig csak vga kábellel használtam, de most rákötném a tv-mre kicsit (kell a monitor másra), amin csak scart van. De ugye a scarton csak 3 csatlakozó van, 1 kép 2 hang, míg ezen a kábelen jóval több
Na az lenne a kérdésem, hogy ezekkel valahogy rá lehet kötni, vagy hiába próbálkoznék?
Üdv -
baliii
senior tag
válasz
Dency01 #41977 üzenetére
Egeret és billentyűzetet egy XFPS nevű kiegészítővel tudsz a boxra kötni. USB-s bill megy közvetlenül az usb portokra kötve is de az egér nem. De valahol, talán itt (?) azt írta valaki, hogy úgy sem lesz annyira pontos, mint PC-n, de ezt nem nagyon értettem akkor sem.
-
baliii
senior tag
Kipróbáltam, hogy milyen ha közvetlenül egy fejhallgatót kötök a boxra, mert hallottam h nagyon halk lesz. Nos, szerintem teljesen jó, a box és a fejhallgató közé betettem egy kis távirányítót ahogy lehessen hangot állítani optios menü nélkül, szerintem maximumon elég hangos, azóta így használom!
-
baliii
senior tag
válasz
SFONarayan #41609 üzenetére
Nem igazán tudom mi lehet ez, de ha jó úgy, akkor használd úgy
De a minőség biztos rosszabb mint a monitor natív felbontásán, mivel nem tudja az 1980-at, ezért valahogy rá kell kicsinyítenie a kijelzőre.
-
baliii
senior tag
válasz
SFONarayan #41604 üzenetére
És az egész képet látod 1980-ban? nem lehet h olyankor ugyan kitölti az egészet, de csak mert úgy próbálja meg rárakni a monitorra, hogy mindenhol "lelóg" róla a kép?
-
baliii
senior tag
16:10-es monitoron kell lennie alul felül 1-1- csíknak, mivel 16:9-es képet küld a box. Vagy én értettem félre valamit? nekem 1440*900-ra van állítva dash-ben a felbontás, és van csík, de én úgy tudom lennie is kell, mivel az én monitorom is 16:10es...
Ja igen, a d-sub mezei analóg VGA csatlakozó -
-
baliii
senior tag
-
baliii
senior tag
válasz
Croft-21 #40673 üzenetére
Bizony, a teljes kihasználás nem is olyan egyszerű egy HDTV nélkül
sajnos egyenlőre nekem sincs hdtv-m, ezért tudom ezeket az átalakítós dolgokat...
Azt hiszem 5ezer forint a hdd visszaállítás, nekem biztos kelleni fog, mert banolt gépet vettem (live nem kell, és így jóval olcsóbb volt), ezért jelenleg a 20GB-os HDD-m sajnos csak mentésre használható -
baliii
senior tag
-
baliii
senior tag
közben eszembe jutott, hogy azt is csinálhatod, hogy a hangfal a pc hang kimenetéhez van kötve, az xbox meg a bemenetbe, valami szoftverrel gondolom elő tudod varázsolni a hangot, de ennek nem sok értelme van, mivel akkor be kell kapcsolni a PC-t is ha játszol.
-
baliii
senior tag
válasz
Croft-21 #40656 üzenetére
egyszerre szeretnédmind2 eszközt egy hangfalra kötni, nem értem pontosan.
de inkább kezdem előről az egészet:
gondolom a boxot monitorra és hangfalra akarod kötni, ahogy egy asztali gépet. esz esetben ugye VGA kábelt veszel, aminek egyik fele a boxba megy, a máikon meg lesz egy VGA a képnek ami megy a monitorba, és két RCA a hangnak. ezt ugye önmagában nem lehet átlagos PC hangfalhoz kötni, kell egy RCA-->jack átalakító, és ehez még kell egy "gender cahnger" hogy bele tudd dugni a hangfalat.
esetleg úgy tudnám elképzelni, hogy a PC és a box egyszerre van egy hangfalhoz kötve (ha nincs erősítőd), hogy a hangfal 3,5mm-es jack csatijára csatlakoztatod a gender changert-t, majd bele egy jack elosztót, így a hangfalnak 2 bemenete lesz. és akkor egy jack-jack kábellel egyikbe a pc-t, másikba a boxot kötöd (az előző átalakítókkal)
nem tudom ez mennyire volt érthető -
baliii
senior tag
válasz
Croft-21 #40648 üzenetére
Ezt olvasd el, már nagyon sokszor le volt írva itt, hogy hogyan tudod rákötni a boxot normál jack dugós hangfalra. kell egy RCA-->jack átalakító és egy jack gender changer. Media Marktban is lehet kapni, kb 1000-1200ft a kettő együtt
-
baliii
senior tag
Hello, szerintem:
1: nem rossz a géped, de a box meg jó lesz még 1-2-3 évig tuti, viszont mivel PC-n kicsit szebbek a játékok, ha nem max részletességen játszod akkor sem lesz csúnyább mint a konzol, és nem kell rá költenedde amúgy jó dolog az xbox
2: sztem mindenképp a 32-es hdready tv-re kösd
3: kb 20 hozzászólással ezelőtt leírtam, van 2 nagy kép is hozzá hogyan tudod rákötni
4: házimozihoz van külön kimenetes kábel asszemÜdv!
-
baliii
senior tag
Hali, megkérdezem még1szer, hátha tudja valaki: hogyan lehet a profilokat törölni a gépről?
Üdv!
mod: TV-ről: az xbox nagyrészt nem fogja kihasználni, de ha amúgy is azt vennél és van rá keret, akkor nincs ellene érv -
baliii
senior tag
hali
jó az a left+right RCA, veszel egy olyan átalakítót kb 500ft-ért, ami ezt 3,5mm-es stereo csatlakozóvá alakítja, meg még egy 300ftosat, ami a 3,5mm-es csatlakozóból kimenetet csinál, hogy bele tudd dugni a bármilyen fülest. pontosan ezt csináltam kb 3 napja, media marktban 1500ft volt a kettő, de ha körbenézek kb 600-ból kijött volna.
üdv!
MOD: hogyan tudok profilokat törölni a box-ról?
itt van 2 kép is: -
baliii
senior tag
Nem lesz rossz képe, de szerintem a fullHD monitor árából vegyél inkább egy 26"-os HD reday LCDTV-t, az a legjobb hozzá, viszonylag kis méretű így eléggé éles lesz a képe, és amúgy is pont jó a felbontása a boxhoz. Én ezt tenném, persze nem biztos h neked is megfelel. Amúgy én 19"-os monitoron használom 1440*900-as a monitor alap felbontása, ennél kisebben megy a box, de szép így is nagyon!
üdv -
baliii
senior tag
hello
át lehet állítani valahogy a dashoard kinézetét? mert nekem olyan, hogy a képernyő közepén vannak "négyzetek", és térben lehet meni úgy, hogy jobbra-hátra megy ha lapozgatok, de egyik haveromnak olyan, hogy "fülek" vannak és csak simán egy síkban megy jobbra-balra... vagy az csak azért van mert neki régebbi verzió? (ne frissített már vagy 1-1,5 éve, nekme meg új verzió van) -
baliii
senior tag
hello mindenkinek
azt néztem, hogy az headset 2,5 mm-es jack-el csatlakozik a kontrolerhez. na ha veszek egy 2,5-->3,5mm átalakítót akkor menni fog vele bármilyen füles?
üdv -
baliii
senior tag
na megint felteszem: ha banolt a gép akkor is lehet menteni a vinyóra?
-
baliii
senior tag
Sziasztok!
ha banolva van a gép live-ról és le van tiltva a vinyóra másolás, akkor azért például zenét, videókat tudok rá másolni csak játékokat nem? esetleg demókat? vagy ez mind ugrik? -
baliii
senior tag
helló mindenkinek!
Számít az valamit, hogy a box állítva vagy fektetve van-e elhelyezve? Melegedés szempontjából például... Előre is köszi! -
baliii
senior tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,holnap utána nézek
üdv! -
baliii
senior tag
nos nézegettem, hogy az xbox vga kábel RCA hang kivezetését hogyan tudnám 3,5mm-es jack-kompatibilissá tenni, és erre gondoltam, elég olcsó megoldásnak tűnik:
ez így életképes lenne? -
baliii
senior tag
ja és lenne még1 kérdésem: monitoron szeretnék játszani, olvastam hogy lehet kapni eredeti és utángyártott VGA kábeleket is, van köztük különbség? és még annyi lenne a kérdésem, hogy van e itt valaki aki normál 3,5mm-es hangfalakat valahogy rá tudott kötni?
üdv -
baliii
senior tag
válasz
30z.Samu #32834 üzenetére
köszi a válaszokat!
milyen alaplaposat érdemes venni? nem tudtam rájönni h a jasper vagy a falcon jobb-eigazábol azt sem tudom mi a különbség köztük
meg az is zavar, hogy ha sokat használom akkor még nagyobb az esélye a hibának, pl a classic boxomat volt h napi 8órát nyúztam megállás nélkül amikor megvettem, és ez lehet h ennél is bekövetkezne ha nincs este semmi értékelhető programXirtam: na ez már jobban tetszik mint az eddig olvasottak, hogy 3 óra után olyan forró hogy nemigaz...
-
baliii
senior tag
hali mindenkinek
a jövő héten akartam venni x360at, de elolvasva egy rakás hozzászólást teljesen elment tőle a kedvem, ugyanis rühellem ha valami elromlik, és ahogy kivettem erre elég nagy az esély... tényleg ennyire vészes a helyzet hogy mod nélkül kb biztos, hogy tönkremegy? -
baliii
senior tag
hali,
mostanában szeretnék x360at venni. egy samsung T190-es tft-re és 2.1-es hangrendszerre akarom rákötni, tehát olyan kábel vagy átalakító kéne amin van VGA és 3,5mm-es jack dugó! ilyen létezik? hol lehet beszerezni?
üdv -
baliii
senior tag
Hali, megint én...
de most más témában... az lenne a kérdésem hogy sima xbox "1"-et rá lehet e kötni monitorra? gúgliztam de semmi érdemleges... előre is köszi!
üdv -
baliii
senior tag
Hello
nemrég kérdeztem hogy milyen monitor jó x360-hoz... közben találtam egy ilyet, 40ezer forintért: LG M228WA-BZ 22", bépített TV tuner, D-SUB és DVI bemenet, Scart bemenet és RCA bemenetek. TV és monitor egyben. beépített stereo hangfalak.
ez jobb hozzá, mint egy sima 22"-os monitor, vagy teljesen mind1? 30ért tudnék venni 22"-os sima, tv nélküli monitort de ahoz még kell a VGA átalakító is tehát nem lenne sokkal drágább... szerintetek érdemes megvenni?
üdv -
baliii
senior tag
válasz
p_milan #25083 üzenetére
köszönöm a válszokat!
az asus 25ezer, az lg 27ezer, a 22"-os samsung 30ezer lenne! utóbbi használtan...
én azt gondoltam hogy a 16:9-es LG a legjobb, a felbontása és képaránya miatt, de nem értek hozzá túlságosan... esetleg megéri venni egy kis méretű (20-26"-os) hd ready lcdtv-t? ja amugy a lapotopom is erre lenne kötve amikor itthon használom, ez is szempont. -
baliii
senior tag
hali!
az lenne a kérdésem, hogy melyik lenne ideálisabb x360hoz az alábbiak közül:
asus 19" 16:10 1680*1050
LG 19" 16:9 1366*768
samsung 22" 16:10 1680*1050
ti akik értetek hozzá melyiket ajánlanátok? sajnos lcdtvre nincsen pénzem
üdv -
baliii
senior tag
Sziasztok!
Az kérdésem a következő lenne:
ha van egy 17"-os, 4:3-as LCD tv-m, aminek a felbontása 1280*1024, és rákötöm a boxot akkor az milyen felbontáson fog üzemelni? lehetséges hogy 1280x720-asban fog menni és képez 2 keretet fentre és lentre? -
baliii
senior tag
sziasztok
bár nem xbox360 hanem sims xbox kérdés, de az a topik kihalt... szoval rá lehet valahogy kötni egy sima xboxot 19"-os TFT-re? valami kábel érdekelne, nem olyan eszköz ami 2-szer annyiba kerül mint maga a doboz
amugy a sima box is tud HD felbontást? régen olvastam valamit de nem emlékszem pontosan és a sok xbox360-as írás miatt a neten nem tudom megtalálni
kössz!
üdv
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest