- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Ez az a kébel ami elfér a HDMI kábel mellett, de külön nem találtam ennek nevet (mármint ms xbox oldalon). Általában HDMI AV kábel néven fut, de ahhoz van hdmi kábel is. Na meg nálunk elég drágán adják ezeket (original-t). A kompozit vagy komponens kábelről valóban le lehet pattintani a külső burkot, de ha netán szükséges gyakran ki-be húznod a kábelt, akkor nem ajánlom azt a megoldást, mert elég hamar szét csúszik, a burkolat nem csak egyszerűen burkolat, lényegében az tartja össze. Viszont annak ellenére, h az enyém már szinte kifordul magából, némi ügyeskedéssel összefogva és bedugva a boxba , még mindig tökéletesen működik.
Más. Ti tudtátok, h van már N-es wifi adapter is a boxhoz? Nem mintha kéne, csak meglepődtem, h már ilyen is van. Talán még a WPA2-öt is támogatja már.
-
alibaba78
őstag
Az elgondolas jo. En meg is csinaltam. Hdmi kabel hdmi-dvi atalakitoval a monitorra, es a gyari kompozit kabelt is bedugva, csak a hang (piros-feher) kivezeteseket a hifi-be aux-ba kotve tokeletesen mukodott. Meg allitgatni sem kellet semmit a menuben, intelligensen beallitotta. Egyebkent, ha vga kabelt hasznalsz, akkor egy picit homalyos lesz a kep.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest