- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Sipi16 #47319 üzenetére
én nem sokat ülök, sőt, az utóbbi időben be sem kapcsoltam a gépet, ezért is adom el. én futok, kosarazok, terepasztalozok, airsoftozok, motorozok (2 hét múlva lesz is mivel
). inkább kint vagyok mint bent játszok, a tél a játék ideje, a nyár a természeté
a nyomtatóba is drága a patron a géphez képest, de mégse 10k+ ft
-
_ak_
addikt
válasz
Sipi16 #47085 üzenetére
Jól hangzik, akkor lehet, h ráfogok menni egy utángyártottra, ha nem találok más megoldást. thx!
(#47092) Def26: Szerintem az épületek robbantása, rombolhatósága miatt, plusz az a pár helikopteres bevágás, tisztára a BC2 feelingjét adja.
Forza 3 király cucc, de hát ezt eddig is tudtuk.
Viszont a multihoz még sokat kell nyomnom offline, bár már volt olyan verseny, miután nem kellett javítani a kocsimat...
A másik jó cucc a Shadow Complex. Bár majd nemsokára kiderül, h mennyire újrajátszható és mennyi tartalom van még benne, de elsőre eljátszottam vele 6-7 órát, ami azért már önmagában sem olyan rossz (mondjuk alapból hardcore-ba kezdtem). Van még benne acsi is, meg egy afféle ügyességi pályákat tartalmazó rész is, szóval még egy pár órát tuti el fogok tölteni vele. 3300huf, nekem úgy tűnik, annyit épp megér, többet azért nem adnék érte, de ez annyiból szubjektív vélemény, h sosem voltam oda ezekért a cuccokért, szóval mégha nem is tűnik úgy, de ez dicséret volt.
5oultrain: Ez mi ez? nem törtem magam bele a keresésbe, de nem találtam hirtelen infót erről.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Sipi16 #46701 üzenetére
tudod, egy kis gumi Pinata fétis csacsi, azt szereti.
-
-
FefeeX
veterán
válasz
Sipi16 #46225 üzenetére
Nem tudom, nekem múlt hét előtti pénteken adták fel a rendelésem, azt írták, ahhoz képest 10 munkanap max a szállítás, de volt a vulkánosdi, amikor ugye a csalagúton sem volt hely, így nem csoda, hogy még nem jött meg... Azért remélem, nemsokára ide ér... (a rendelés után még 3 napot szüttyögtek a csomagolással, de amíg nem adták fel, egy fillért nem vontak le a kártyámról sem, csak 1 centtel ellenőrizték, hogy érvényes-e)
-
FefeeX
veterán
válasz
Sipi16 #45827 üzenetére
Hm, ennél még hangosabb volt az előző verzió??? Az kemény, ugyanis azért ennek még DVD pörgetés nélkül is van egy kemény alaphangja (a PC-m hangja például abszolúte nem hallható mellette), a DVD pörgetős meg egyszerűen már kiakasztó... Szerencsére a 250es vinyó mindenre elég
Benyomom a boxot miközben tévézem, már tudom, hol az install, és a tévét át sem kell kapcsolnom, telepedik is a játék
A maunikasó elnyomja a box zaját
De kár, hogy vége lesz, pedig az amatőr ketrecharc mindig is érdekelt
-
m3ss
veterán
válasz
Sipi16 #45068 üzenetére
miert akarod mindkettobe bekotni? gondolom nagysagrendekkel jobban szol a marantz
amugy a kompozit az video kabel neve, gondolom analog rca audiot akarsz megosztani? ha igen, akkor valami sima Y eloszto kabellel megteheted, bar nem elonyos, ha a ket eszkoz (tv, erosito) impedanciaja nagyon elter egymastol -
FefeeX
veterán
válasz
Sipi16 #44958 üzenetére
komponens kábelen is a piros-fehéren megy át a hang, a kép meg a vörös zöld kéken, értelem szerűen színbe színt dugva. Ha jó helyre dugod mellé a hangot akkor kell mennie annak is (valszeg az RGB-hez más bemenet tartozik a hangnál)
Ha a sárga video kábelen akarsz jelet, akkor a csatlakozónál húzd át a pecket a HD-ből normál módba.
Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Nintendo Wii
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest