- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
gyuri00
aktív tag
válasz
kircso13 #40372 üzenetére
huuu eddig iylen infokat észre se vettem nem vásároltam még onnan de most már figyelmesebb leszek
előreutalni ekkora öszegnél én sose fogok egyszer már megtörtént
akkor ez már megbízhatóbbnak tűnik
e ez is elég olcsó
Tomics. köszi a tanácsokat most már tényleg vigyázni fogok iylen üzletek során
egyszer buktam így 20k elég ovlt azóta is foylik a rendőrségi ügy
még mindig várom a linkeket használt xbox-okat hol találok
-
gyuri00
aktív tag
válasz
kircso13 #40279 üzenetére
kircso13: nem nem én nem vagyok telhetetlen csak én még suliba járok és nincs havi bevételem azért eröltetem eszt a flasht
Mr.Grincs :hát tudom a használt régebbi játékok beszerezhetők 2-3e áron csak az a baj mi környékünkön nincs nagyobb bevásárlóközpont mm meg ilyen üzletek a játékokért nekem mindig utazgatni kéne vagy postán tudnám megkapni
meg jobb sikeresebb játékoknak nemi s noagyn szokott lemenni az áruk
StLui:majd itt körülnézek
én úgyis csak használt játékokat vennék ha eredeti meltt döntök hát az okos játékot én itthon okosan meg tudom csinálni 500/játék az még túl jó ár
de hogy most mondtátok ezeket a dolgokat elgondolkodttam az eredeti játékom mellett és akkor érdemesebb lenne egy használt elit gépet beszereznem ami tiszta hogy demokat mindet kitudjak próbálni mielőtt az adott játékot MEGVESZEM
meg akkor attól se kellne félnem hogy a gép meghibásodik mert ott a gariamúgy livera muszáj előfiztni hogy tudjak demokat letölteni?
átnéztem a hirdetéseket hátha találok félév körüli elitet jó árba
hát ez elgé hosszúra sikerült de nem baj -
SÜN!
tag
válasz
kircso13 #39713 üzenetére
NFS-ből az utolsó ami még tetszett az a carbon volt, pro street számomra valahogy 1 nagy kaki, meg amik utána jöttek azok is.
FIFA 07 is talán csak a magyar szinkron miatt tetszett amúgy szerintem nemsokkal jobb mint a 06 vagy azelötti részek. 08 olyan volt mint a 07, 09-et havernál láttam de nem nagyon tetszett.
10-hez még nem volt szerencsétlenségem de nem sok jót hallok róla.A 10 még lehet jó, nem próbáltam, talán ha kipróbálnám tetszene. csak 08 után már nem sok kedvem van hozzá...
-
szaszlaci
addikt
válasz
kircso13 #39592 üzenetére
Hi!
Szerény véleményem szerint:
-a GPU-t kellene hűteni igazán bikamód, nem a CPU-t. Egy bordát akkora ventivel kell hűteni, amekkora rá való, ha nagyobb, kárbavész a huzat, nem is akárhogy. Azonkívül kb valamilyen cseppfolyósra hűtött gázzal kéne locsolni azt a "vicc-bordát", hogy lehűljön.
-RAM bordának nem sok értelme van
-hőtermelés az szint ugyan annyi lesz, bérhogy hűtöd, a hőmérséklete lesz alacsonyabb
-a hő nem veszik el
-alulról megfújni azt a lapot nem lesz egyszerű kivitelezni, de remélem sikerül!más: Assassin's Creed 2 -vel jétszott már valaki? Elvileg megjelent már, véleményére lennék kíváncsi.
-
heihachi
addikt
válasz
kircso13 #39136 üzenetére
Vannak játékok, amiknek bizonyos funkcióihoz kell a vinyó. Ilyen a Forza3-ban a második DVD autóinak és pályáinak használata, ilyen a Forza2-ben a replay, szellemautó, ilyen a Burnout Paradise multija, amit hirtelen sorolni tudok. A lényeg, hogy biztosan elmegy minden játék jelenleg vinyó nélkül, de az is biztos, lehetnek még az elinduló játéknál is olyan funkciók, amik csak vinyóval mennek. Illetve az is várható, hogy a jövő játékai egyre inkább fognak a vinyóra támaszkodni.
-
Def26
félisten
-
Thome
veterán
válasz
kircso13 #38711 üzenetére
Katt ide: Xbox Live beüzemelése Xbox360-on.
Mivel Magyarországon nincs live azért kell ezt így csinálni!Ha véletlen a rossz oldalon állsz, akkor olvasd el ezt is, DE EZ KIMONDOTTAN NEM AJÁNLOTT:
Törölve, nincs rá szükség!Szerencsére!
Aktív témák
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Xbox One X 2DB kontroller + játék 1 hónap jótállás számla!!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest