- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
SFONarayan
tag
válasz
baliii #41602 üzenetére
közben utána néztem én is
Mármint a D-SUB-nak...
Nekem is 16:10 a monitorom, próbáld meg beállítani az 1980-at rajta... Nekem az teljes képet ad... A játékban nincs levágás sehol... Viszont mint írtam, a monitorom max 1650-et tud, de mégis megy 1980-on... érdekes, biztos van reális magyarázat rá..DON!
A tied is 16:10... -
SFONarayan
tag
válasz
baliii #41152 üzenetére
OFF
Bár írtam a megfelelő helyre, de hátha itt is olvassa vki... HALO WARS-t keresnék korrekt, nem lehúzós, idiótának néző áron... Új, v jó állapotú használt...
Cserénél a géphez kapott HALO 3 + ODST játékokat tudnám adni...
ONBocs BALIII, nem válasznak akartam, csak félrenyomtam...
-
Croft-21
őstag
válasz
baliii #40672 üzenetére
Nah leadtam a megrendelést gamestore-on. egy elitre
Remélem nem fogom megbánni! A hang kütyüket meg olcsón beszerezhetem meg akkor szükség esetén ezt a HDMis átalakítót vagy mit.
Ja és nekem router is fog kelleni hozzá mert a pcmbe megy a net, de utp kábellel. Tényleg akkor még külön utp kábelt is kell majd vennem... és akkor játszani nem is játszottam...
-
StLui
veterán
válasz
baliii #40309 üzenetére
3 órát keresgéltema menüben mire rájöttem, de nincs előttem, meg nem mondom, sajna így csak annyi, hogy keresd és ott lesz valahol
Gebriel tényleg lehet ilyenekre keresni, eszembe sem jutott volnabeírtam profil törlés, és az a hozzászólás jött egyből be, ezt máskor próbálgatom én is
-
kircso13
senior tag
válasz
baliii #40102 üzenetére
így van! Az h hd redy vagy fullhd függ, h milyen messziről nézed a TV-t! Ha közelebbről akkor hd redy, de ha messziről akkor hull hd! de ha azt nézem, h egy sima 51 cm TV aktuális nézési távolság 4-5 m. szerintem egy normál szoba nincs nagyobb mint 5 m! Persze meg a hd redy valamivel olcsobb. Én egy 32" hd redi Tv nyomom és meg kell mondanom h szép, szal PC után nem hittem volna h egy xbox erre képes és hozzáteszem csak sima RGB scart kábellel nyomom! Itt lehet a minőséggel játszani , mert a sima s-video jelen azért maszatosabb a kép és nem olyan élénkek a szinek, de ha VGA csatlakozóval használnám akkor még jobb lenne a kép!
-
_ak_
addikt
válasz
baliii #33060 üzenetére
Csak ne fejhallgatóval használd így, mert a kimeneti jel elég "halk", de amúgy működik a módszer.
Csabee: egy ideig a Soul Calibur 4-el toltuk, bár érdekes, de nekem nem jött be. Ami mókásabb volt a Naruto Broken Bondja, egyszerű de élvezhető és viszonylag hosszú single játék is van benne, de a legjobban az egyik Dragon Ball-al lehet hülyülni, akkora csatákat lehet benne nyomni, mint az állat.
(asszem ez az)
-
szaszlaci
addikt
válasz
baliii #32867 üzenetére
Ha jól értem a hangfalas kérdésedet:
Amit hozzá adtak szürke soklábú kompozit kábelt, azon van RCA hangkimenet is.
Átalakítod, és akár PL2-t tudó erősítőre kötheted, így kihozza az 5 csatornás térhangzást. (Be kell állítani a menüben hogy mit kötsz rá.)
Ha meg HDMI-t hasznász, lepattintotd a szürke burkolatot és befér mindkettő, működik is, nálam így volt.Látom megelőztek már, mind1..
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
baliii #32841 üzenetére
Hát ha használtan is veszed akkor igyekezz olyat találni ami a vásárlás napjától számítva max 1 éves de az a legjobb ami fél éves vagy csak pár hónapos. természetesen ne legyen flashelt mert akkor nincs gari. Tehát ha olyat veszel mint én fél éveset akkor van rá 2,5 év gari És akkor nincs para bármi gyíkja előjöhet a fél év alatt ha előakar, ha meg nem akkor örülhetsz. Én 42K ért vettem a HDMI-s 60GB os packot fél évesen +2 K volt a GLS futár. Ennyit megért
Jah és a gépet átírattam a nevemre mert reggelve volt, mert egyszer 3 ledes lett és egyébként tökéletesen megy.
-
Gebriel
veterán
válasz
baliii #32839 üzenetére
"a jövő héten akartam venni x360at, de elolvasva egy rakás hozzászólást teljesen elment tőle a kedvem,ugyanis rühellem ha valami elromlik,"
"milyen alaplaposat érdemes venni? nem tudtam rájönni h a jasper vagy a falcon jobb-e
igazábol azt sem tudom mi a különbség köztük"
Ezekről hogy, hogy nem olvastál? Csak arról, hogy mennyire hibásodik meg a 360?
Érdekes
Olvassál csak tovább -
heihachi
addikt
válasz
baliii #32841 üzenetére
Szvsz ami meghal, az meghal pár perc alatt. Értem ez alatt, hogy én pl. játszottam kb 2 órája, amikor lefagyott a gép. Kikapcs, bekapcs, elindul. Játékot elindítottam, már a menü lefagyott. Kikapcs, bekapcs, és már nem is indult.
Szóval ha használtan veszel, mindenképpen úgy vedd, hogy menj el érte, kapcsoltasd be, és egy jó 10 percig legyen bekapcsolva. Ha ez alatt fagy, akkor felejtős.
-
-
spammer
veterán
válasz
baliii #25176 üzenetére
40 ezerét nagyon jó, főleg hogy bőven 50 felett van az ára jelenleg (legalábbis a webshopoknál).
Egyébként te tudod, hogy kell e neked a TV tuner, ha nem, akkor jó bármilyen másik monitor. Samsung, LG, ezekre 3 napos subpixel gari van biztosan, átlagos felhasználásra bármelyik jó szinte.
Ha sima monitort veszel, azon d-sub vagy dvi lesz, tehát a boxhoz kell neked vga (d-sub) kábel, vagy hdmi-dvi kábel, esetleg hdmi kábel dvi átalakítóval.
Ha a fenti LG monitor TV-t veszed, akkor az megy mindenféle kábellel, persze ajánlott ott is a hdmi vagy a vga (a scart/kompozit/komponens helyett).
Aktív témák
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest