- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
-
-
-
Tharagul
csendes tag
válasz
DonMedve #42990 üzenetére
Itt nyafogsz, hogy mi mennyire nem megy... aztán majd pár hét múlva megint az lesz, hogy aprítod a jónépet, mindenki előled menekül, amikor meg már unod a gamét, meg a sikerek halmozását, gondolsz egyet és bekapcsolod a monitort. Ha mégjobban unod, kinyitod a szemeid, ha annál is jobban, akkor a monitorra is nézel...
-
Tharagul
csendes tag
válasz
DonMedve #42986 üzenetére
Cöcöcö, úgy is mennem kell majd az új telód miatt, meg fiadnak segíteni a Mirror's Edge-ben (ha Brumee-val együtt akadnak el
). Na de XBox-nál maradva. Úgy érzem nem bánom majd meg a vételét. Az viszont aggaszt, hogy egy alig valamire való (kidobózásra) TV-n fogom a BC2-őt tolni... Azt se látom majd ki lő honnan, merről jönnek, stb... De már akkor is várom
Jön az elvetemült Engineer xD -
Tharagul
csendes tag
válasz
DonMedve #42980 üzenetére
Ott a pont. UK és Windowslive-s a címem. De megoldottam, köszönöm, rajtam nem fog ki semmi, ha elmerülök benne. Pass változtatás sign out, log be újra és voila, mükszik. Aztán innentől kezdve nem is zargatok semmit az accomon belül...
Igen, én vagyok DonMedve ismerőse, kollégája, barátja és az, aki elvetemülten imádott hozzá BC2 demozni járni xD Ha minden igaz, holnaptól már én is lelkes gamer leszek BC2-ben, csak az a vinyó jönne már meg. Üdv mindenkinek, BC2 rajongók, ott a Gamer tagom, vegyetek fel bátran. -
Def26
félisten
válasz
DonMedve #42982 üzenetére
Akkor mond meg neki, hogy www.xbox.com és itt regisztráljon egy új email címmel amit csak a Live -ra használ. Itt kezdje. remélem jó a link
-
Def26
félisten
válasz
DonMedve #42897 üzenetére
Igyekszem.
Nem fényezni akarlak, de ahogy kiléptél egyből vesztésnek indult a csapatunk. Komolyan mondom sokan azt sem tudják, hogy mi a játék lényege. Csak én érzetem fontosnak, hogy felrobbantsam az ellenség épületeit a többiek össze vissza rohangáltak és nem segítettek.
El is jött a 75 halál anélkül, hogy akár egy időzítést tudtam volna csinálni.
Voltak olyanok is akik a mi bázisunkon ragadtak és vártak a csodára, hogy hátha arra téved egy ellenség (megjegyzem itt mi voltunk a támadók) de hát ez van. Én meg rohangáltam ide oda... de jó volt. -
sosperecek18
őstag
válasz
DonMedve #42774 üzenetére
Hát engem nem ütött szíven az 1 után elég érdekes az egész. Egyre inkább COD feeling nem nagy taktika hanem lőj és fuss mint az állat, legalább is ez a pálya és játékmód...vhogy nem jött be...de ez csak egy vélemény...
Na meg azok az ugráló ellenfelek...hát elég lehangoló amikor a géppuskával ugrál mint a nyúl...leszokhatnának már erről az ugra bugráról a fejlesztők... -
Tomics
addikt
válasz
DonMedve #42271 üzenetére
Cod4 is nagyon jó boxon nemtom megvan-e neked szerezd be. azt hittem sosem fogom megszokni 2-3 embert öltem 1 mapon most meg már 20-30-40, kis pöcshangúak anyáznak is rendesenmegy ez csak idő legyen meg türelem a családtól
Most a Cod5 tetszett meg a videókon majd megszerzem aztán jöhet az MW2 is -
Tomics
addikt
válasz
DonMedve #42264 üzenetére
nem engedte?
pedig én sem voltam jelentkezéskor egy nagy játékos, most kb dupla olyan jól megy mint akkor, sőt meg se nézte hogy hogy játszom. az utolsó 2 meccsen szereztem azt a döntetlent meg győzelmet 1 ember ellen
még mondtam is neki hogy most kezdtem és csak a szórakozás a cél. biztos már nagyon sokan vagyunk. most új rendszert csináltak, 44 meccset kell lejátszanom
-
Tomics
addikt
válasz
DonMedve #42191 üzenetére
passz gombbal szerelj.
lövés gombbal max akkor ha 16oson belül és akkor el is rúgja egyből. csak néha befújja a 11estlátod ha figyelmesen nézted volna meg a videókat akkor tudnád
én lassan eladom a boxom nem nagyon lesz időm játszani
csak már 100k+ beleöltem, sajnálnám
szerk: akkor elírtam sorry, A gomb lesz az, legalsó passzolás. akkor mennie kéne, gyakorolj sokat ahogy leírtam. menni fog az
-
Tomics
addikt
válasz
DonMedve #42189 üzenetére
nyomva tartod/nyomgatod az Xet, vagy úgy is szokott menni ha egyszerűen csak rajta tartod a kart, tereled más irányba. B-vel szinte már nem is szoktam szerelni pedig ugye régebbi fifáknál azzal lehetett amivel kapura lőttél.tehát nyomvatartott X(+sprint gomb), vagy csak simán a karral nyomás alatt tartod. pl mikor passzol és átveszi a labdát simán le lehet támadni csak úgy hogy ráhúzod az emberre az analóg kart, vagy 1x megnyomod az Xet és megfelelő irányba húzod a kart. remélem érthető
-
engusz
veterán
válasz
DonMedve #41907 üzenetére
Ha teheted, mindenképp szerezz be egy szettet, mert felejthetetlen órákban lesz részetek! Ha valaki nem tud énekelni a társaságból, hát akkor az én vagyok. Viszont jó pár óra gyakorlás után látványos a javulás.
Def26! Sound vagy voice vibration? Asszem 2x-es pontot ér, elméletileg tudatos az éneklés során. Na, nálam nem az, de mégis sokszor jön elő. Tök érdekes.
-
_ak_
addikt
válasz
DonMedve #41805 üzenetére
Most olvasgatom az x-media-t és ahogy elnézem igen csak le vagyok maradva a mostani hackekkel. Lehet, h rövidesen mégiscsak elérhető a linuxos és játékos box egyben.
Csabee.: a potméteres megoldás anno bennem is felmerült, de erre azt az egyszerű választ kaptam, h honnan tudom, h mikor vagy meddig van melege a boxnak? Sajnos a hűtésmod ilyen. Fél évig bírtam hallgatni, utána váltottam eredeti boxra és játékokra, én feladtam a köztes megoldás keresését.
-
sosperecek18
őstag
válasz
DonMedve #41760 üzenetére
Sztem én felvettelek, ha mégsem tedd meg...(mert most nem otthon vagyok), és akkor holnaptól játszogathatunk a fifa-val. Csak egy dolgot kérek 5csillagos csapat ellen nem vagyok hajlandó játszani (egyáltalán nem látom értelmét, hogy annyiból álljon az ellenfél játéka,hogy kihasználja a 100-as játékos futó teljesítményét, mellette 1-2 csel és egyből helyzet alakul ki)
Szval ha van kedved 2-4 csillagos csapatokkal játszadozni akkor vegyél fel nyugodtan, február elejéig elég sokat leszek este, du gépnél illetve néha de. is.
-
oddsmaker
tag
válasz
DonMedve #41677 üzenetére
Twitter az mikroblog, az a lényeg hogy SMS formátumú üzenetek tudsz megosztani. Max 1 SMS hosszúságban. Fel tudsz iratkozni mások üzeneteire, és azokat 1 oldalon kigyűjtve látod. Pl webshopokéra, gyártókéra, ahol első kézből juthatsz hozzá pl az Xbox 360 hírekhez. Jó kis dolog, főleg azért mert nekem mobilra jön le egyből.
FaceBook ugye az iwiw külföldi elődje, zune pedig zenés alkalmazás.
-
SFONarayan
tag
válasz
DonMedve #41596 üzenetére
Én próbaképp kiválasztottam az 1980-as felbontást, és az teljes képernyős... csak azt nem értem, h miként mehet 1980x1080 a max 1680x1050-es monitoromon... Nekem is DVI-s a monitor, egy DVI-HDMI átalakító van dugva a gyári HDMI kábel végére, ezt fel is ismeri a box...
-
Z0mbi
senior tag
válasz
DonMedve #41464 üzenetére
Igen megcsinaljak maguknak az update-et.
Es Csabeenak: igen a DVD mindig kell hozza. Arrol 'bootolja' a jatekot. Utana mar csak a vinyorol fog dolgozni.
Ha ido kozben fogod a vinyot es egy masik boxba rakod es viszed magaddal a DVD=t akkor ujra fel kell masolni a vincsire a jatekot mert valami checksum nem fog stimmelni (ekkor nem kell megiedni csak leszedni a vinyorol es ujra feltenni) -
-
Def26
félisten
válasz
DonMedve #40732 üzenetére
A lényeg az, hogy a Live -ért fizetni kell, legalábbis ha online akarsz játszani. Fizetni kétféle módon tudsz, bankkártyával és pre-paid kártyával (illetve US PayPal -al is)ami olyan mint egy telefon egység feltöltő kártya. Ilyen:
Mi a bankkártyát nem nagyon tudjuk használni, és éppen ezért előnyben részesítjük a feltöltőkártyákat. Iceakos -tól lehet a legjobb áron hozzájutni, én tőle szoktam vásárolni.
-
the_stig
tag
válasz
DonMedve #40526 üzenetére
Szívesen, nincsmit! Eléggé körbeizgultam a témát, és sajna nem segített se egyik, se másik tábor, mivel mind a maga igazát szajkózza(jogosan). Elfogulatlan x vs s fórumok, tesztek sem tudnak dönteni, melyik a jobb. Erre azt mondtam, legyen az, amelyik jobban megéri MOST. A sony játékkal, két kontrollerrel 1 év garival vs sbox 360 super elite jétékkal, 2 kontrollerrel, 1+2év garival --> sony áresés után is bőven 100EFt felett, xbox meg még mindig alapból 80Eft-ért.
Ennyi, és itt vagyok. -
the_stig
tag
válasz
DonMedve #40521 üzenetére
Heló!
Na én pont ebben a cipóban jártam pár napja még, és
az xbox mellett döntöttem.
Miért? 1. 3év gari, amit az MS úgy csinál, hogy baj esetén telefon hívásra házhoz jön, és viszi és hozza.
2. két kontroller + egy forza 3 game + 250GB vinyóval volt a box annyi, mint egy alap sony.
3. van egy sony másolat logitech pc gamepadunk, és ahhoz képes a boxé ezerszer jobb.
4. xbox játékokat be lehet installálni a vinyóra, sony-nál talán majd valamikor soha, vö. a blueray lemezek nagyon sérülékenyek.
5. hiába nem használják ki az új játékok a ps3 erejét (habár az uncharted 2 már 90%-át !!! ), mégsem szebbek.
6. a project natal-t a MS még xbox 360-ra dobja ki, nem a 720-ra, tehát van még benne kraft.
7. habár egyelőre nem tervezek semmi hackelést, inkább legálisan szerzem be a játékokat, de a lehetőség benne van.
8. 10 konzolosból 7-nek xboxa van.
9. live nem annyira drága, viszont tényleg jóna hátha segítettem
csövi
Aktív témák
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest