Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
lvnt
őstag
válasz
MeszarosB. #48020 üzenetére
Akkor ez a lehetőség kizárva. Remélem, tényleg lehet majd lokalizálni a felhasználót, mert nincs kedvem új nevet keresni.
-
Integrator
aktív tag
válasz
MeszarosB. #47944 üzenetére
Hell yeah!!!
-
dunc
nagyúr
válasz
MeszarosB. #47927 üzenetére
O kösz már ezt is tudom.
-
Djuree
félisten
válasz
MeszarosB. #47927 üzenetére
mindegy, ugyanazt jelenti
-
Tomics
addikt
válasz
MeszarosB. #47900 üzenetére
Hát én ezért nem fogok új profilt csinálni, mert akkor gondolom minden multis játék statja, unlockja elveszik. még az acsikat annyira nem sajnálnám...
remélem nem lesz belőle semmilyen hátrányom. -
Gebriel
veterán
válasz
MeszarosB. #47813 üzenetére
Live-on volt fent.
-
bwoay
nagyúr
válasz
MeszarosB. #47677 üzenetére
én meg nem látom a saját hozzászólásomban a felszólítást, amire hivatkozol.
-
bwoay
nagyúr
válasz
MeszarosB. #47675 üzenetére
nem, de ha hinnék sem lenne okod forgatni a szemed
dunc:
gondolom a parasztság meg a földművelő emberekre jellemző tevékenység. egyébként a rendszer nem rossz, és nem a MS az egyetlen, aki ezt alkalmazza. egész egyszerűen csak arról van szó, hogy ezt a modellt olyan országokra tervezték, ahol kevesebb hozzád hasonló gondolkodású ember él. -
bwoay
nagyúr
válasz
MeszarosB. #47523 üzenetére
ismét felhívnám a figyelmet arra, hogy a kérdés a hiányzó 6 GB-ra vonatkozott, aminek csupán a negyedére ad magyarázatot a GB-GiB konverzió
-
Djuree
félisten
válasz
MeszarosB. #47543 üzenetére
tényleg igazad van, utána számoltam mostmár én is
mostmár ezt is tudom legalább, mindig tanul az ember fia valamit -
Sonja
nagyúr
válasz
MeszarosB. #47534 üzenetére
Pedig igazad van!
-
Djuree
félisten
válasz
MeszarosB. #47532 üzenetére
-
Djuree
félisten
válasz
MeszarosB. #47530 üzenetére
ja, csak kár hogy semmi köze a winyók kapacitásához
-
Djuree
félisten
válasz
MeszarosB. #47528 üzenetére
az lehet, de teljesen másról beszélsz. na mind1, hagyjuk
-
Djuree
félisten
válasz
MeszarosB. #47526 üzenetére
nono, nem úgy van az.
1GB = 1024 MB, nem 1000.
tehát: 20000/1024 = 19,53, tehát kb. 0,5 GB hiányzik emiatt
nem tudom azt az 1074-et honnan szlopáltad
ja látom már, GiB. az teljesen más, ha nem tudod mi van mögötte akkor ne írj ilyeneket
-
bwoay
nagyúr
válasz
MeszarosB. #47523 üzenetére
egy része = kb 0.5 GB.
-
woodbear
addikt
válasz
MeszarosB. #47448 üzenetére
Jóó már tudod milyen rég volt?!?!
Akkor maradjunk annyiba, hogy motor -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
MeszarosB. #46093 üzenetére
Az TES sorozattal soha nem játszottam, a fantasy RPG-k nem igazán az én világom. Ez a Fallout 3 féle poszt-apokaliptikus RPG/FPS keveredés viszont nagyon-nagyon közel van az általam ideálisnak gondolt játékstílushoz. (Fallout 1 és 2 is nagyon jó volt, de anno egyiket sem vittem végig, most pedig egyszerűen nem tudok leülni elé, annyira nehézkesnek találom az irányítását.)
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
MeszarosB. #46088 üzenetére
Nekem igazából csak PC-s játékok vannak fent. Megvolt a Fallout 3 GOTY LIVE-osan (felraktam, de nem játszottam vele), aztán eladtam, és megvettem a magyart, az meg nem LIVE-os, így csak ott figyel a profilban 0 ponntal, és nagy valószínűséggel nem is fog nőni. Gondoltam valahogy csak ki lehet szedni...
-
sch_a
addikt
válasz
MeszarosB. #46079 üzenetére
De utána külön lehet állítani, hogy Live meg Messenger. A magyarázó szövegben pedig írja, hogy egyszerre csak egy profil tud csatlakozni Live-ra.
-
Djuree
félisten
válasz
MeszarosB. #46083 üzenetére
persze hogy csak egy
de akkor így kérdezd, mert nem lehetett érteni mit kérdezel...
-
Djuree
félisten
válasz
MeszarosB. #46081 üzenetére
az látszik hogy melyik profillal játszol arról a gépről...
-
Xirtam
veterán
válasz
MeszarosB. #45895 üzenetére
Miagond vele?
Jah oks!
-
Don47
tag
válasz
MeszarosB. #45558 üzenetére
Eloszor is a gamer365.hu, igen porgos Xbox 360 adasveteli forum, erdemes folyamatosan figyelni, igen jo arakat lehet elcsipni.
Jo oldal a jatekaim.hu is, ahogy elotem emlitettek, igen nepszeru oldal.
Erdemes neha felnezni a game.co.uk angliai uzlethez is, jo aron vannak uj es hasznalt jatekok egyarant, ami meg jobb ha epp kifogod a leertekelest. Postaznak kis hazankba is.
Es vegul, de nem utolsosorban a vatera, itt is ervenyes hogy figyelni kell, de itt ritkabb a jo fogas. -
woodbear
addikt
válasz
MeszarosB. #45558 üzenetére
Itt a hardverapro-n nézz szét szerintem, sok bontatlan játékot találsz, vannak akik be is szereznek kérésre szinte bármit.
Meg a jatekaim.hu-t tudnám még ajánlani. -
Xirtam
veterán
válasz
MeszarosB. #45086 üzenetére
Hát barátom, ha rámentél volna a link-re még az is oda van írva, hogyan kell kiírni! Nem egyből hsz-t kell írni!
(#45087) Djuree Jól teszed. Mert szerintem már rohadt unalmas, hogy senki nem képes elolvasni az első hsz-t csak egyből kérdezz. Oké fórumozásnak ez a lényege, értelme. De bizonyos kereteken belül gyerekek!
Most lehet engem szidni meg hogy akkor ne írjak hagyam figyelmen kivül. Aha, még ha az első ilyen lenne...Belehet írni a keresőbe hányszór jártattam már az ujjbegyeimet, hogy 1 hsz.
De tudom, Xirtam a csúf gonosz elnyomot kisgyerek aki itt éli ki magát. Igen így van. Mégis azzal hogy beírtam h első hsz. megtaláltad volna a kérdésedre a választ!
Csak nem kell lustának lenni. Meg értő olvasás kell hozzá. Érettségi 2-es szint!
-
Djuree
félisten
válasz
MeszarosB. #45086 üzenetére
hivatalos oldalon fent van, a support résznél. amúgymeg gugli
már rég letöltötted volna ha nem kérdezgetsz itt hanem utánanézel magadtól
enni tudsz egyedül?
nem flémelés, csak súlykolom az önállóságot -
Xirtam
veterán
válasz
MeszarosB. #45084 üzenetére
1. hsz bogaram. Ott levan írva hogyan tudod a dash-t live nélkül frissiteni!
Én köszönöm h elolvastad!
-
Xirtam
veterán
válasz
MeszarosB. #44824 üzenetére
Tök mind1! Mert az USB-s kütyükre nem lehet majd másolni játékot! Egy részt mert az MS nem akar magával kiszúrni, meg nem lenne elég gyors
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
MeszarosB. #44334 üzenetére
ha van rajta eredeti MS holgramos matrica ami egy csavart takar le. És van rajta Microsoft felírat azt hiszem mélyen olvasztva akkor az redeti. Ja és a 120as HDD re oldalról a fém részbe 120 van írva. A 60as ra 60. A 20asra csak annyi hogy HDD.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
MeszarosB. #44332 üzenetére
Elolvastad az előző linkbe lévő kommenteket? Nekem bőven elég lenne ahhoz hogy ne vegyek semmi utángyártottat. Számomra a kínai az kínai. XBOX 360hoz nem vennék utángyártott hdd-t, de szerintem semmit sem.. Ha behal vagy valami van vele buktál 15K-t. és akkor már szánod bánod hogy nem adtál érte 5k val többet az eredetiért, ami tutti hibátlanul menne istentudja meddig.
A hirdetésben lévő hdd ELVILEG eredeti. De az tudod hogy elég nagy kockázat egy ilyet venni, mert a gyerek is tengerentúlról rendeli, mire ideér akár még baja is lehet.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
MeszarosB. #44330 üzenetére
Hát ha valakinek Arcade gépe van és vinyó kell neki akkor vegyen hozzá vinyót vegy adja el és vegyen újonnan egy fullos új Elite gépet ha megteheti. A boltokban is lehet találni utángyártottat szerintem, de többnyire csak eredeti van irreálisan drágán.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
MeszarosB. #44327 üzenetére
Ahogy sch_a kolléga is írta a memóriakártyákat már kieggyelték. Régen volt erről az xmedia honlapján. Tudtommal, ilyen moddolt HDD ért eddig még nem rúgtak le senkit, de ha ilyen dolog miatt bannolják vagy a gépet vagy a profilt az elég kellemetlen tud lenni szerintem. Így azt tanácsolom aki online játszik az tegye eredeti hdd vel, aki meg nem az játszhat orrvérzésik a gányolt hdd vel. Bár mindenkinek lelke rajta hogy mit használ. A másik, hogy vannak gondok az utángyártott hddkkel. Olcsó húsnak híg a leve című műsor.
Én nem bízom a kínai hddkben. -
sch_a
addikt
válasz
MeszarosB. #44327 üzenetére
Tudtommal az utángyártott a memóriakártyák már le lettek tiltva, ki tudja mikor jönnek a HDD-k.
-
Djuree
félisten
válasz
MeszarosB. #43964 üzenetére
pedig az erő a guglival van. saját űrállomást terveznek építeni elvileg (nagyon terjeszkednek, van pénz)
sztem meg is tudják valósítani, ha nem is holnap... -
Don47
tag
válasz
MeszarosB. #43961 üzenetére
Hsz. no.1.
0680018590
-
Djuree
félisten
válasz
MeszarosB. #43961 üzenetére
megnézed az ügyfélszolg számát. nem tudom így fejből (pedig ahányszor hívtam őket, már tudnom kéne
), gugli biztos kidobja első előtti helyen
ne emilt írj... -
Xirtam
veterán
válasz
MeszarosB. #43017 üzenetére
Nem! De az tényleg nagyon komoly ár !
-
Def26
félisten
válasz
MeszarosB. #43017 üzenetére
Jelen tudásom szerint nem lehet gond.
Egyébként az qrva jó ár.
-
DonMedve
addikt
válasz
MeszarosB. #41418 üzenetére
-
Csabee.
nagyúr
válasz
MeszarosB. #41373 üzenetére
Olyat nem fognak leszűrni nézd nyugodtan! Pláne ha nincs bedugva a lan kábel.
-
dunc
nagyúr
válasz
MeszarosB. #41012 üzenetére
Hár elég büdös....elöreutalás.....stb. Ilyenkor meg kell kérni,hogy személyessen vehesd át.....
-
alien_
őstag
válasz
MeszarosB. #39500 üzenetére
Úgy néz ki, hogy 2010-ben jön az új rész, szóval igen, ki fog jönni 360-ra.
-
MeszarosB.
tag
válasz
MeszarosB. #35359 üzenetére
Meg
volt egy kérdésema deluxos oblivion GOTYról.
Szóval tudsztok-e olyan helyet,ahol kapni? -
Gebriel
veterán
válasz
MeszarosB. #35357 üzenetére
Postom Mr.Grincsnek szólt
Játszik itt valaki a Battlefield Bad C.-vel?
-
nofi
addikt
válasz
MeszarosB. #34932 üzenetére
Tényleg nem warez! Mi GoW2 -t játszottunk vele haverokkal full legál boxokkal.
Egy éve játszottam vele, így csak foszlányok vannak, de az egész olyan mint a hamachi... Az elv, hogy egy hálózatban legyen a boxod a pc-vel. Felinstallálod a progit és olyan az egész mint egy hálózati kliens. Ha jól tudom külön szobákat lehet létrehozni és azon belül gyűlhetnek az ismerősök, innentől fogva látjátok egymást a játékban is. Fontos, hogy egyezzen a verziószám, tehát ha valaki már live-ról leszedett update-hez a játszani kívánt játékkal akkor azt mindenkinek meg kell tennie (értelemszerűen ha mindenki live-on van ez automatikus). Az egész lényege, hogy a boxból érkező jelet továbbítja a pc-re, ahol az x-link kliens küldi a virtuális hálózatban lévő haveroknak. Mivel elég kacifántos az adattovábbítás (xbox > pc > net) ezért érzékeny a pingre, úgyhogy nem árt a jó net
-
bandiras2
senior tag
válasz
MeszarosB. #34932 üzenetére
Ennek szerintem nem ártana egy saját topic sem. Most még egy hónapig van goldom, aztán lejár. Mentem pár kört 1943 Iwo Jima, és eszméletlen élmény volt! Megvettem a konzolt, nehogy má a multiért is lehúzzanak évi 12 rugóra!!!
-
Xirtam
veterán
válasz
MeszarosB. #34927 üzenetére
Azzal általában bannolt emberkék játszanak , szvsz az erősen warez téma...így google a barátod!
De ha más nem így látja segít néked!
-
MeszarosB.
tag
válasz
MeszarosB. #34927 üzenetére
[link]
Erre gondoltam. -
szaszlaci
addikt
válasz
MeszarosB. #34839 üzenetére
Szerintem senkinek nem érné meg igazán.
Nem akarom olcsón odaadni, inkább használom, 3 éves garral. Meg közben szétszerelődött már.
Megkérdezem majd, bwoay.Észrevettem valami érdekeset:
valaki panaszkodott, hogy nem tudja összelöni a joy padját minden konzollal.
Na, nekem a vevőjére ráírták filctollal a szervízben ezt: "AB".
Namost lehet, mégse egyformák?? -
szaszlaci
addikt
válasz
MeszarosB. #34764 üzenetére
Ne agyalj ilyenen, fél éves távlatokban egyre olcsóbb lesz az alapgép, ez nem kérdés. Mégha nem sokkal már.
HDD-t vehetsz DX-ről, 20 Gigás 6 ezer, 120-as 16 ezer. Ingyen szálítanak, nincs semmi átverés.Mind Jasper-es már, igen.
bwoay: "a 37"-es nem tükröződik" ezt nem tudtam, vagy elfelejtettem már. Feketéje milyen, hozza a tükrösök szintjét szerinted?
-
Def26
félisten
válasz
MeszarosB. #34671 üzenetére
NFS Shiftel "jó példa". Most nagyot fogsz te is nézni milyen fasza kis játékot dobtak össze.
-
Xirtam
veterán
válasz
MeszarosB. #34668 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe Youtube vagy Google barátunkat beírsz pár nevesebb programozó csapatot meglátod, hogy hogyan csinálnak egy játékot, nem hasracsapnak, meg a hangokat meg az iráynítást se az anyukájuk melléből szopizták ki!
Felveszik a hangokat, különféle sebességeknél, akkor giroszkopos egységekkel és elmozdulásokkal nézik meg a kocsi reakcióit! Kicsit tájékozogy, ha ilyenekre képes az EA általi NFS sorozat akkor szerinted a Forza csapat? amkor ez az Xbox GrandTurismoja?!
-
Def26
félisten
válasz
MeszarosB. #34668 üzenetére
Igen, minden autót igyekeznek külön beállítani. Egy Forzában ez alap akkor amikor pl a GTAIV -ben is figyeltek minden autóra.
-
Xirtam
veterán
válasz
MeszarosB. #34665 üzenetére
Nem dehogy...Gázra gyorsítanak fékre lassítanak! Ez nem NFS!
Ülj le 1-es!
-
szaszlaci
addikt
válasz
MeszarosB. #34595 üzenetére
1. hozzászólásod és a válasz. A többit privátban, ne koszoljuk a topikot.
-
szaszlaci
addikt
válasz
MeszarosB. #34588 üzenetére
Csak hogy ne érezd úgy, hogy nincs foglalkozva a pici szíveddel:
-idejössz köszönés nélkül, finoman fel akarom hívni rá a figylemede és választ is adok
-felteszed 3x ugyan azt a kérdést
-aztán Xirtam-nak a bunkó válasz, amit legalább szerkesztettél..
De itt legyen is vége! -
MeszarosB.
tag
válasz
MeszarosB. #34579 üzenetére
Úgy gondoltam,hogy
a megfogalmazás miatt nem értettétek meg,
ezért nem válaszoltatok. -
Sickboy25
addikt
válasz
Nem kell veszekedni!
Üdv közöttünk!
-
Gebriel
veterán
válasz
Ok nélkül?
"Nah,harmadszorra is rákérdezek, hátha nem értettétek."
És ezt Te minek neveznéd? Ez nem lekezelő
Tehát ne gyere itt az ártatlan "én csak megkérdeztem" szöveggel.
De most már tudod a választ...... -
Sickboy25
addikt
válasz
MeszarosB. #34585 üzenetére
húh, most magadra haragítottat Gebrielt!
ájjáj
-
Gebriel
veterán
válasz
MeszarosB. #34585 üzenetére
Itt ezzel a stílussal nem fogsz sokra menni
Olvasd el a fejlécet -
Gebriel
veterán
válasz
MeszarosB. #34581 üzenetére
-
Xirtam
veterán
válasz
MeszarosB. #34581 üzenetére
Egyszerse!
-
Xirtam
veterán
válasz
MeszarosB. #34579 üzenetére
VAN hányszór írjuk le?! Jelszó kérés nincs, de Family Settings van!
-
MeszarosB.
tag
válasz
MeszarosB. #34561 üzenetére
Nah,harmadszorra is rákérdezek,
hátha nem értettétek.Xdoboznál van felhasználókezelés?
Ha igen,akkor hogy működik,jelszót kér a belépésnél? -
MeszarosB.
tag
válasz
MeszarosB. #34551 üzenetére
-
Def26
félisten
válasz
MeszarosB. #34186 üzenetére
Nem, ehhez "csak" egy PC kell. Lényegében te a Windows Media Centert hozod össze PC -s testvérével és így megy az Internet böngésző buhera.
-
Def26
félisten
válasz
MeszarosB. #34184 üzenetére
Hát igen, de ehhez kell egy PC -is amivel össze van kötve a box.
-
Def26
félisten
válasz
MeszarosB. #34181 üzenetére
Nem tudsz "szörfözni "a neten a boxal. Ha a Live -ra gondolsz akkor ahhoz nem kell HDD.
-
MeszarosB.
tag
válasz
MeszarosB. #34181 üzenetére
Nah ezt jól megaszontam,szerkesztési idő meg lejárt.
Böngészésre.
-
Xirtam
veterán
válasz
MeszarosB. #34170 üzenetére
Kifogástalanul megy!
Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest