- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
p_milan
aktív tag
-
jokerone
tag
Igazából fogalmam sincs
Egyik barátomnak szerettem volna születésnapjára nézni valamit a boxhoz, és akkor gondoltam bill&egér átalakítóra.. csak hát ez az XFPS nem annyira jó megoldás ahogy néztem (árban meg főleg
), és akkor láttam meg ezt a kütyüt. Gondoltam hátha ez is orvosolná a problémám, + talán látott már valaki ilyet. Kugli nem sokat segített, de ezek szerint ez nem fog egeret varázsolni a box-hoz, ugye?
-
-
scooby02
csendes tag
-
-
-
Coyote2000
őstag
én Djureeval értek egyet, iszonyú idegesítő. Millió értelmes rövidítés van (ennél még a szvsz is jobb), ez viszont nem ide való, ez az emo kúltúrával jött, 13 évesek terjesztik, mint a "három puszit (bocs, puszyt)"... Persze ha te ezt szercsized akkor haxnáld nyugodtan, bár én tuti bannolnék érte
-
Mr.Grincs
veterán
Az a hűtésmod
A venti felpörgetésben nem látok sok értelmet, de egy vízhűtés akár még jól is nézhet ki, független attól hogy az is lehet 3 ledes és akkor a game over a kígyó megharapta a saját farkát
mert akkor fölös pénzkidoboás volt a móka, mert 100% os módszer nincs. Más gányolásban meg nem veszek részt
-
Kasza08
őstag
Ma toltam végig a Fable 2-t, csak ajánlani tudom. Sőt, én ma 2008 legjobb játékának minősítettem
Eszméletlen jó, teljesen alád dolgozik a játék, nem tudsz meghalni, csak elájulsz, és 3mp múlva teljes erővel ébredsz fel. Fejlesztheted a karaktert, családot alapíthatsz, te formálhatod az egész játékot. Nekem jól esett végre ez a kicsit gyerekesebb hangvételű játék, ez egyébként abban nyílvánul meg, hogy nem valami crysis a grafika, és nem tocsog benne a vér... Valamint az ellenségek kis része mesékben is szerepel. De van pl. a Sikító szellem, hajnal 2kor beszartam, amikor rámüvöltött először.
D
A vége is nagyon jó lett, ismét egy nagy döntés elé kényszerítettek, akárcsak az egész játék során. Tényleg a legjobb, ugyan a Fallout 3-at még nem próbáltam, de a Fable 2 az összes Xbox-os játék közül a kedvencem! -
Djuree
félisten
sztem fallout3 legyen. fable2 is jó, de túl könnyű és egyszerű, sztem kicsit gyerekes, egy interaktív mese lényegében, de annak tökéletes.
fallout3 jóval komolyabb hangvételű, összetettebb játék. annyira nem mint az obli de sztem az már túlzás volt.de ha próbáltad pc-n akkor miért nem ott nyomod? még egy hónap és jön a magyarított verzió pc-re, én azt megvárom és majd pc-n nyomom
-
Mr.Grincs
veterán
Azt tudom hogy az ati kártyáknak kb ennyi az átlaghőmérsékletük mert arra sem tudnak normális hűtőket tenni, igaz az ati kártyák legalább nem lesznek 3 ledesek, viszont hamar túlmelegednek és kikapcsolnak ha a porcicák miatt nem megy át a levegeő a lamellákon úgyértem el vannak tömítve a be és kimeneti nyílások és nem úgy megy át a levegő ahogy kéne .. Én mindig ki szoktam takarítani az én X1950emat és jó tesz neki.
Egyébként nekem is húzva van és az enyém is 72 fok alaphangon és játék közben meg 80 fölött szól a móka -
heihachi
addikt
Egy ekkora kaliberű játéknál kevés, ha csak nagyjából érted, ha Te találod ki mi van, mert akkor csak nagyjából tudod mi a történet, vagy Te találod ki, az meg úgy nem nagy élvezet.
De tőlem neki lehet ugrani angol tudás nélkül is, engem nem nagyon érdekel, szvsz elég unalmas egy játék, még magyarul is -
5800
csendes tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem ha bárhol veszek Xbox elite gépet kapok hozzá 1 hónap gold előfizetést?Az igaz ha regisztrálom magam és lejár a az 1 hónap áttesz silver-e?Ha silver Live-om van ugyanúgy demot le lehet tölteni csak nem lehet hállózatba játszani?Ha nem töltök rá a kártyára pontot vagy micsodát,hogy mikor jár le a silver csomag?
Bocsánat ha butáságokat kérdesztem de ezen a téren nem vagyok otthon.Megköszöném ha valaki kimerítő valaszt tudna nekem adni. -
Buko01
tag
akkor előlröl!
van a kompozit kábel
van a vga kábel
van a hdmi kábela tv:
hdmi,vga,kompozit minden bemenet vanhdmi: Nincs jel villog a kijelzőn(itt eddig is ez volt ,gyanitom h kábel hibás mert a kábel 1300ft volt leárazva...)
vga: nincs jel villog (eddig tökéletesen müködött 1366*720 modban (hd-ready) gyönyörű képe van így)
scart: vga kábel után siralmas.. -
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok.
Bocsi az OFF-ért.
-kdM- Nekem megvan a Star Wars - Knights Of The Old Republic 1 és 2.
Ha érdekel eladom 3000-3000 FT-ért darabját. Posta van, előreutalásnál állom.
Ajándékba kaptam még anno de sajnos engem nem köt le.
Tok, borító, kis könyv minden megvan. Viszi az XBOX 360. -
(Kolombusz)
veterán
Ez azt jelenti, hogy van egy plusz gomb valahol az alján, amit ha megnyomsz, hármat lő.
Egy barátomnak van, nem sokat ér. Automata fegyvereknél semmit, némely félautomatával jó csak. Pl. G3-ra jó, ha silencer van rajta, mert úgy nem üt akkorát és nagyon gyorsan lő így.
Meg desert eaglel és barrettel lehet ijesztgetni a népet. -
Atomgeszi
nagyúr
Hát annyiból lényeges, hogy ha 2 kontroller van, akkor tudod hogy melyik melyik, mert ugyanott világít a led, ha nem változna akkor lenne "gond"!
heihachi: Sztem arra gondol, hogy nem tudod eladni a memkártyát, és ha valami baja lesz a gépnek ,akkor kitudja lehet, hogy törlik vagy stb....
-
Mr.Grincs
veterán
Nem hülyeség lenne egy atomra nagy HDD a next--nextgen konzolba
Abban igazad van hogy energiatakarékosak is lesznek biztosan. Csak jóminőségű, hosszú élettartamú optikai meghajtót hajtogassanak bele. Nagyon szívesen megnézném már most a látványterveket, hogy mégis hogy nézhet majd ki a következő generáció. Biztos hogy vannak csak titokban tartják.
A az xbox 360 slim is érdekes dolog lesz, de szerintem amit lehet találni róla képet az erős túlzás.eddie17: A sixaxis elgondolás nem lenne rosz dolog de még nem kiforrott a dolog, épp ezért írtam hogy hasonló technológiát fognak kidolgozni ami már valósághű orányítást fog kölcsönözni a játékoknak.
-
GRaul
őstag
En Ebayrol rendeltem Magamnak VGA kabelt, talan 2500ft volt postaval egyutt
.
Es tokeletesen muxik.Van rajta optikai hangkimenet vga csati meg ugye meg a hangnak ket rca vagy mi a szoszAmit atalakitottam egy sima Jacke es ment a hangkariba, igy pedig mar tudom hasznalni a szamitogephez vett Creative 5.1es hangfalat
Ferikeeee:> Sajna nem minden tipusu Avi formatumot jatszik le.Eleg Zsakbamacska
-
spammer
veterán
-
OddMan
őstag
de sokat dob ezen a konfigon meg az hogy konkretan erre a konfiguraciora optimalizalnak egy jatekot
Viszont ebből az következik, hogy a PC és a rajta futó OS pl.: Windows iszonyúan pazarlóan bánik az erőforrásokkal. Számomra megdöbbentő, hogy 512MB elegendő az Xbox 360 játékoknak.
-
OddMan
őstag
OddMan: hirtelen csak ezt tudom mutatni specifikaciot illetoen
Köszi, erre gondoltam.
Az 512MB GDDR3 RAM nem kevés egy kicsit? Mostani pc-mben 4GB memória van.
Újabb kérdés jutott eszembe. Lehet az xbox 360 géppel gyári dvd film-et lejátszani a hdmi kimenetén úgy, hogy fel is skálázza a dvd képét 720p-re vagy 1080i-re?
-
MixY
tag
Csak kérdés hogy érdemes-e a hdmi miatt. :S
Mert amúgy már 9 hónapja megvan a premium, és eddig semmi bajom nem volt vele, a szívemhez nőtt.
Szerk.: látom hogy szerkesztettél, hát ja, most így utólag belegondolva hülye fellángolás volt.
Mert ahogy olvastam nem vennék észre semmit a hdmi-n. Meg azt se hiszem hogy 3 ledes lenne a mostanim, nem lehet az. -
zsocy
őstag
Srácok, ti engem támadtok be mert a kolléga nem tudja értelmezni a FAQ-ot? Hát igen, ezért érdemes volt ma is benézni.
Azért csak annyit még, hogy erre a kérdésre is válaszoltam, és ha olvasol néha vissza is (na persze), én mindig válaszolok ha tudok, beszólás, guglizás és faqolás nélkül. Csak amikor berak valaki egy homályos képet, és felteszi ugyanazt a kérdést... mindegy. Örüljetek hogy nem Kolombusz írt, szerintem ;)
-
heihachi
addikt
Az a baj, hogy nem egy kategória, ezért elég nehéz a válasz.
Ha pályákon akarsz versenyezni, tuningolgatni, tizedmásodpercekért megtenni 10-20 kört, valami olyasmit szeretnél, ami kicsit szimulátorosabb, akkor Forza2.
Ha árkád játékot akarsz, akkor jó a TDU.Én épp tegnap nyomtam egy kicsit a TDU demójával, de nekem nagyon nem jött be (és már a PC-s verzió sem jött be)
-
(Kolombusz)
veterán
Ezt nem is tudtam.
A headsethez pontosan nem értek. Az 5.1-es fülesekkel van tapasztalatom, ott a mikrofont a kontrollerbe kell dugni és a boxon be kell állítani, hogy a beszédhangot a centerre rakja és akkor hallod a többiek hangját.
De szerintem ha olyan headseted van, ami mono, akkor elvileg a 2.5-ösbe ha bedugod, akkor kapsz hangot és a mikrofon is megy.
Csak hangot visz át a gyári headset.
-
Xirtam
veterán
Igen attól függetlenül, hogy felmásolod HDD-re kell a DVD! De én értem, hogy miért!Egyszerűen ez is marketing fogás!Mivel ha felmásolod HDD-re akkor fent lesz a game a boxodon és tudsz játszani, eközben a dvd-t kölcsön tudod adni másoknak=kevesebb játék fogy! Így meg ha te is játszani akarsz meg a spanod is neki is meg kell venni!
-
Don47
tag
Rendszertelen. Szombatonként előfordul, hogy hét-nyolc órákat van bekapcsolva a box, ebből legalább három óra az, amíg csak letölt (sokat demózok). Egyszer fagyott le így, Double Agent betöltés alatt.
Ma 3 óra után fagyott le, de ez nem volt játék csak dashboard (media center, zene), aztán mikor hd filmet kezdtem nézni akkor 10 perc után beállt...(korábban már lejátszottam ezt a filmet és nem volt gond, szóval tanácstalan vagyok.)
-
uhh utána olvastam és rájöttem hogy hülyeséget mondtam...
Először is ahhoz ,hogy működjön kell egy floppy egy 2.5 satas wd abból is csak a BEVS széria jó. Kell ez a progi - HDDHackr v0.91.
Elvileg nagyobb winyó is jó de csak 120 ig látja a box úgy,hogy a progi le fogja korlátozni a méretet... ha nem akarod tovább használni a winyot elvileg vissza lehet csinálni ua a progival...
Itt van a leírás nem olyan bonyolult szerintem elrontani nagyon nem lehet....
:[link]ua ez youtube:
progi:
-
tiv83us
veterán
Na ja, magyaran az osszes update-tol, frissitestol, halozatban valo jatektol /ami szerintem az egyik legnagyobb fun az xbox-ban/, demoktol...stb. esik el.
Es eladni...gg.kephamos:
Ugyanannyiba kerul mint egy PS3? Fele annyiba.
10k pedig honapokra leosztva 800FT a Live-ert.
Es azert a Live fenyevekkel jobb mint a PS3 "Live"-ja, ezt tegyuk hozza. -
Peat;)
veterán
Már volt róla szó a topikban és akkor az okosok azt mondták, hogy softveresen kell még bőszen buzergálni a hdd-t.
Amúgy ha nem kéne akkor kb minden fórumon téma lenne a hdd csere így a frissítés előtt és minden kis konzolbolt kézségesen állna rendelkezésre ilyen hdd csere szolgáltatásra. De ha ők nem vállalják be ezt az nálam jelent valamit.
-
spammer
veterán
Nincs. A Bundle általában géphez adott cucc, a promo copy pedig promociós célokra kiadott cucc, általában újságíróknak stb. Ugyanaz mint a bolti verzió, csak a felirat ott van a borítón, illetve a lemez nem "mintás" hanem sima egyszínű, rajta bundle vagy promo felirattal.. Sokan pedig eladják a promo copykat, hiába van ott hogy "not for resale" ...
Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest