- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
rácsatlakoztam a live-ra, a frissítések miatt. Az 1 hónapos GOLD előfizetést hogy tudom aktiválni? Ott tartok, hogy kéri a kódot, vagy hogy mire (1 hónap, 1 év, stb.) akarok előfizetni.
Hol van a kód, amit be kell ütni? -
AMD_ok
őstag
Valaki szánjon már meg végre, és homályosítson fel arról, hogy kell-e a LIVE frissítések leszedéséhez, vagy csak rádugom a gépet a netre, és szedi is magának???
-
-
AMD_ok
őstag
Segítsetek már egy kicsit please!
A kérdés az lenne, hogy a firmware frissítésekhez, valamint a nemsoká érkező új dashboard letöltéséhez/telepítéséhez kötelező-e a LIVE regisztráció, vagy elég, ha csak a netre rakom a masinát, és már megy is a letöltés automatikusan? Ugyanis egyelőre nem akarok regelni, ha nem muszáj.
Köszi
-
AMD_ok
őstag
Hi!
Megvettem a boxot, tegnap este, immár azon tolom a DIRT-t! Köszönöm mindenkinek a kérdéseimre adott a válaszokat!
-
AMD_ok
őstag
válasz
(Kolombusz) #17883 üzenetére
Kolombusz, Sonja, köszönöm!
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy honnan lehet használt, mások által esetleg megunt olcsó xbox360 játékokat venni?
Köszi
-
AMD_ok
őstag
Válaszokat nagyon köszi, most lesz a Cora-ban 60 gigás vinyóval kamatmentes hitellel.
Lehet rápróbálok
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy ha vennék egy xbox360-ast, mennyire ragaszkodjak a HDMI-s változathoz? Mert vásárlás előtt állok, és nem tudom, hogy az lcd tv-men mennyire látszik a komponens vagy VGA kábel és a totál digitális HDMI kábel közti különbség.
Válaszokat előre is köszi
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest