- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
JamesHolden
aktív tag
Xbox 360 DVD tálca nyitó (eject) gombot keresek króm színben!
Nincs valamelyikőtöknek egy bontásban? -
JamesHolden
aktív tag
ha valakit érdekel van egy eladó wireless Xbox 360 kontrollerem
fehér, használt, de tökéletes állapotú!
5.000 Ft -
JamesHolden
aktív tag
Ha valakit érdekel, van egy fölös eladó VGA kábelem!
utángyártott, Dragon a márkája
(ilyet használok én is)
Ára: 3KKép [link]
-
JamesHolden
aktív tag
"Azt hiszem a jelenlegi tapasztalat Jasper lapos gépekkel hogy még soha egy darab nem lett RROD-os. Mivel alig 2-3 hónapja lehet kapni
"
érdekes én idehaza már 3-ról hallottam...
legutóbbi:"December 12.-én vásároltam egy Xbox 360 arcade gépet LIPS csomagban ausztriában. Azért ott, mert akkor még csak ott találtam JASPER alaplapos gépet.
Úgy véltem nem lesz gond már ezzel mert hiszen a GPU is 65nm és a CPU is. Tévedtem. Fél órája bekockásodott a kép majd kifagyott az egész. Újraindítás után már akkor kockás lett amikor az xbox gömb befordult félig. Újboli bekapcsoláskor már a 3 piros led villogott az elején pontosan úgy mint itt a sarokban A gépet sajnos módosítattam így nincs rá garanciám..."szar az egész konstrukció, nem tudom miben reménykednek még egyesek...
-
JamesHolden
aktív tag
-
JamesHolden
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #22441 üzenetére
igen, mindenképp kell hozzá egy vezetékes kontroller!
-
JamesHolden
aktív tag
megszokás kérdése az egész
vannak nagyon Pro gamerek még kontrollerrel is, elég csak felnézni CoD4 vagy Halo 3 szerverekre...
http://www.youtube.com/watch?v=yBwl5D-v_Vg"kütyű amíre rá tudsz kötni bill+egér párost,és akkor már jó"
azért nem egészen
az XFPS-re kötve sem úgy működik mint egy hagyományos PC-s játéknál, ergo szart sem ér... -
JamesHolden
aktív tag
olyan szerintem nincs, de emlékezetből ennyit tudok (lehet nincs is több?)
Viva Pinata, Crackdown, Forza Motorsport 2, Fifa 08/09, PGR 4, Fable II, Dead Space, Gears of War 2
szerk.: továbbá jött "házi" magyarítás eKe-éktől: Rainbow Six Vegas, Call of Juarez, Quake IV, Bioshock, C&C3: Tiberium Wars, Prey, Conan
-
JamesHolden
aktív tag
válasz
Kasza08 #21921 üzenetére
"Nem tudom pontosan ez hogyan van, de az NTSC-hez csak ntsc játékok jók"
vannak régio mentes (Region Free) NTSC játékok is, amik elindulnak PAL régiójú konzolokon
http://www.play-asia.com/paOS-00-3-xbox360_compatibility_guide-49-en.html
-
JamesHolden
aktív tag
-
JamesHolden
aktív tag
van egy eladó Xbox 360 VGA kábelem, ha valakit érdekel...
utángyártott, Dragon a márkája
3.000Ft -
JamesHolden
aktív tag
kis képrejtvény
Eme képen látható alkatrésznek mi a neve? És hol tudnék ilyet rendelni jó áron?
-
JamesHolden
aktív tag
válasz
Ferikeeeee #21024 üzenetére
media update fenn van? codec letöltve?
-
JamesHolden
aktív tag
-
JamesHolden
aktív tag
válasz
runner 125 #20908 üzenetére
a multiplatform játékok zöme jobban néz ki xbox-on
a vinyós kérdés-re már válaszoltam, tessék kicsit visszaolvasni -
JamesHolden
aktív tag
válasz
OddMan #20893 üzenetére
Jasper alaplapos Xbox-ok 150W fogyasztásúak, a Falconos-ok meg 175W-osak
Ez fel van tüntetve a dobozon, ebből ki is derül melyik melyik... Csak HDMI-s Xboxok vannak már piacon.
Ár/érték arányban nem éri meg Arcade-ot venni, én mimium egy Pro Packot ajánlanék!
(vinyóra tudsz játékot másolni, ezáltal csökken a zaj, a töltési idő ill. kíméled az olvasót! továbbá rakhatsz rá demókat, játékkiegészítéseket, zenéket etc. Meg van olyan játék ami vinyóra cache-el)
A mostani Xbox-ok mindegyike LiteOn drive-os, ami (még) nem flashelhető! Viszont drive cserével megoldható a folyamat.
(de erről többet ne, itt a pH!-n nem szeretik) -
JamesHolden
aktív tag
itt pedig a Resident Evil 5 demó:
http://digiex.net/games-downloads/768-resident-evil-5-demo-download-xbox-360-a.html
tegnap volt szerencsém kipróbálni, ütős nagyon!
játékmenet, hangulat vérbeli Resi
grafika a generáció egyik legjobbja!
AA, stabil frame, 2 pálya, Co-Op lehetőség; mindez 450(!) megában -
JamesHolden
aktív tag
akinek nincs lehetősége Live-ra lépni ill. bannolták, azoknak itt az NXE avataros változata:
-
JamesHolden
aktív tag
Megérkeztek hivatalosan is a Jasper alaplapos Xbox360-nak!!
(nem, Magyarországra még nem...)2008. október 28. utáni gyártású, 65nm-es CPU és GPU(!), 150W maximális felvétel!
Fontos változás még, hogy a beépített flash chip 16Mb-ról 256Mb-ra növekedett, így vásárlás után már az Arcade konzolokra is rá lesz telepítve az NXE! (külső kártya nem jár majd hozzá)cikkk, képek itt: http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EkkZlFAyyZZXEKjatA.php
-
JamesHolden
aktív tag
-
JamesHolden
aktív tag
válasz
JamesHolden #17728 üzenetére
ezt kihagytam
"Only these countries are supported
* Australia
* Austria
* Belgium
* Canada (English)
* Canada (French)
* Denmark
* Finland
* France
* Germany
* Hong Kong
* India
* Ireland
* Italy
* Japan
* Mexico
* Netherlands
* New Zealand
* Norway
* Portugal
* Puerto Rico
* Singapore
* Spain
* Sweden
* Switzerland
* Taiwan
* United Kingdom
* United States" -
JamesHolden
aktív tag
válasz
spammer #17716 üzenetére
Mivel a november 19-én érkező dashboard update mérete 128Mb, így a Microsoft a HDD-vel nem rendelkező ill. memóriakártyával szerelt Xbox360 tulajoknak eme kedvezményeket ajánlja (EU-ban is!):
Általános:
- memóriakártya nélküil ill. 64Mb-os memóriakártyával rendelkező aktív Live! felhasználók:
512Mb-os memóriakártyhoz ingyen ill. 20GB-os HDD-hez 12.99 fontért juthatnak hozzá!-256 ill. 512Mb-os memóriakártyával, de HDD-vel nem rendelkező aktív Live! felhasználók:
20GB-os HDD-hez 12,99 fontért juthatnak hozzá!- amely konzolok nem voltak csatlakozva a Live!-hoz 12 hónapja ill. nem rendelkeznek HDD-vel:
20-GB-os HDD-hez ill. egy 3 hónapos Xbox Live előfizetéshez 19,99 fontért juthatnak hozzáArcade konzol:
- HDD nélküli aktív Live! felhasználók:
20GB-os HDD-hez 12,99 fontért juthatnak hozzá- HDD-vel nem rendelkező, Live!-ra nem előfizetett ill. Live!-ra 12 hónapja nem csatlakozott játékosok:
20-GB-os HDD-hez ill. egy 3 hónapos Xbox Live előfizetéshez 19,99 fontért juthatnak hozzágyorsfordításom egy angol cikk-ből
-
JamesHolden
aktív tag
válasz
Xirtam #17214 üzenetére
csak rádugod a routerre és már mehetsz is Live!-ra, igen!
wi-fi adaptert is vehetsz hozzá ha neked megéri, ugyanis kurva drága...
Ace Combat 6 jó, nagyon is! Ha szereted kicsit is a stílust mindenképp szerezd be.
Szép grafika, jó átvezetők, korrekt irányítás, nehéz küldetések (15 misszió van ha jól emlékszek)
Itt találsz róla egy részletes teszt-et -
JamesHolden
aktív tag
Lehet mégis lesz árcsökkentés az EU-ban?
# Arcade: 130font (~39.000Ft)
# Pro 60G: 170font (~51.000Ft)
# Elite 120G: 230font (~69.000Ft) -
JamesHolden
aktív tag
Lost Via Domus PAL release-zel ne nagyon menjetek Live!-ra
vagy legalább gyógyítsatok bele új SS.bint (persze ha találtok)
-
JamesHolden
aktív tag
Igen,mert a konzoloknak hatalmas előnye , hogy a progik azonnal futnak róla, nincs telepités
pont tegnap olvastam hogy a DMC4 PS3-as verziója első használat előtt 4,8GB adatot installál a vinyóra... röhej
Install
When the game starts for the first time, Devil May Cry 4 game data will be installed on the PLAYSTATION®3 Hard Disk Drive (HDD). You must install the Devil May Cry 4 game data to play the game. Only one copy of the Devil May Cry 4 game data can be installed to the Hard Disk Drive (HDD). 4.8GB of free space is required to install the game data.
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest