- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
hdman
őstag
válasz
CarajoEsp #29044 üzenetére
Vidd el Xmedia-ba, ott valószínűleg meg tudják csinálni. Ha a GPU szakadt fel, akkor újragolyózzák (7k), ha kérsz bele hűtésmodot is, akkor 10k.
A főoldalon le van írva, hogy mit kell tenned.
ezt mondta: azért világítanak így, mert azokban nincs játék
Ez nagyon ott van, majd elsütöm én is
5db kiállított gépből 3db 3 ledes volt
Hát persze, üvegbúrákban sec-perc alatt szétfő. Amúgy is szar szegény box hűtése, erre még agyoncsapják egy ilyen hülye búrával...
-
tiv83us
veterán
válasz
CarajoEsp #26740 üzenetére
Ugy, hogy olyan mintha nagyanyam radioja szolna, "tompak" a hangok, sokszor halk, mely hangokra ugy kell vadaszni. Ha meg aktivalod a starpower-t, akkor a kozonseg elkezd visitozni meg tapsolni, aztan mikor vege a starpower-nek, hirtelen kuss lesz megint, mintha egy kapcsoloval kikapcsoltak volna a oket.
Ps: GH: Metallica istenien szol egyebkent, legalabbis a Metallica szamok.
-
bwoay
nagyúr
válasz
CarajoEsp #25174 üzenetére
végül nem lett ám semmi a dologból, mert a kollegám nem volt olyan lelkes,
mint amit vártam volna tőlepedig ők nyomták elég rendesen a GH-t,
képesek voltak legyűrni a III-ik részt... kontrollerrel. Ha jövő héten Pestre visz a sors,
akkor benézünk, de úgy már nem volt kedvem elmenni kizárólag amiatt,
hogy csak nekem hozunk egy pakkot.
ja, de a vicc az egészben: amikor erről beszéltünk, akkor épp a másik munkahelyemen voltam, benn az Árkádban (Győr). Emlékeztem, hogy mindig láttam a LoR pakkot
a Fukarban 20-ért, hát átszaladtam megnézni, most is annyiba kerül-e.
Az ára nem változott, de ezúttal felfedeztem, hogy ehhez is a vezetékes gitárt adják,
így már elég bizarr. Gondolom az Europarkban is ennyi volt az akció előtt,
de én korábban végig azt hittem, hogy a cordless változatot adják ennyiért,
tehát viszonylag jó áron. Közbe' meg nem is -
asbi_
tag
válasz
CarajoEsp #25160 üzenetére
én is vettem egy ilyen pakkot még a mediamarkt-os akció alatt
simán megért ennyi pénzt.. azóta néztem, hogy a GH Aerosmith + egy ilyen "skin" a les paul gitárra 16k. ennek tekintetében gitárostul játékostul simán jó
bár részegen vigyázni kell a kábel miatt, le ne rántsam a boxot egy szóló közben
Aktív témák
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest