- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
p_milan
aktív tag
Szerintem nem éri meg elcserélni. Lehet az is 3ledes lesz, és tök mind1, garid így sincs, úgy sincs...
HDMIn észrevennéd a változást, ha pl vga kábelről, és CRT monitorról állnál át FULL HD Tvre. De gondolom nem ez a felállás lesz. (3Ledes hibát megkókányolják neked maszekba is egy kevés pénzért.
)
Zsoc : Rajta van a dobozon a táp teljesítménye?
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem inkább kerüld a flash témát mert kapni fogsz érte. Ez csak jótanács, de az első hozzászólásban ott van hogy NO WAREZ!!!
Egyébként én nem cserélnékbiztosan, HDMI vel ugyanazt kapod mint a HD kábellel. Nekem siincs HDMI a boxomba de HDt TV-m van és megvagyok nélküle. -
HagaNRG
őstag
Mennyi volt az a Videoton? (csak mert 89-ért már Samsung, LG, stb. alap LCD-k vannak, na nem 94-ben, hanem csak 82 centiben. De hogy komoly, megbízható emberek most 130 körül hirdetnek 1-1.5 évvel ezelőtti csúcsmodell Pana 107 centis plazmákat, attól fáj csak igazán a szívem. Istenem, csak két héttel kellett volna tovább dolgoznom Londonban, már meglenne egy ilyen ára. Most meg maradnak álomnak)
-
(Kolombusz)
veterán
Te kolléga, kipróbáltad már, amit mondtam?
Mert abból, amit leírtál, nekem az jött le, hogy av-n nézted a box képét (a sárgát meg bedugtam, hogy legyen kép része a hsz-ednek). Forrásnál a komponenst kell kiválasztanod, nem a kompozitot.#20448: gondolom a box csatiján átállítottad hdtv-re a kapcsolót. Ha igen, akkor próbáld még az 50/60hz állítást a box menüjében, ha úgysem megy, akkor meg kellene nézni egy másik kábellel, vagy ugyanezzel egy másik hdready tv-n.
-
spammer
veterán
Hát pedig a routernek kellene látni simán a boxot PC nélkül is, ezért router.
Dugd össze a PC-t és a routert kábellel és úgy próbáld meg (PC persze kikapcsolva).szerk: egyébként én azt mondom, hogy játékhoz jobb a stabil kábeles kapcsolat (boxba is kábel) mint a wifi. Persze más a helyzet, hogy ha messze van a router és nem lehet kábelezni.
-
Keksz
senior tag
PC-vel osszekotve lehet:
http://www.gamersreports.com/news/1293/browse-the-internet-on-your-xbox360/ -
Djuree
félisten
az nagyon jó ár. csak menj oda nyitásra mert lemaradsz, az eddigi tapasztalatokból kiindulva. habár az ilyenekkel vigyázni kell mert ilyen volt a media-ban is, felhívtam őket hogy van-e még erre azt mondja a csóka hogy nincs és honnan vettem hogy van ilyen mert sosem volt
mondom itt van előttem az akciós újság ebben van és mától érvényes. azt mondja az nem lehet mindjárt megnézi. megnézte és tényleg benne van de itt akkor sem volt sosem ilyen és nem is lesz
na mondom akkor bemegyünk és megnézzük. tényleg nem volt és nem is tudott róla senki
megnéztem egy másik mediában és ott is azt mondták sosem volt itt ilyen akció, pedig többen ott vették még délelőtt
beszarás mik vannak...
-
spammer
veterán
Jól értelmezed, ha belenyúlnak hardveresen, akkor nincs gari. Ha csak flash, de a matrica sértetlen, akkor van gari. Ennyi.
Golemkonzol viszont hiba esetén vállal visszaalakítást (ezt is írtam már, meg ők is a fórumukban), de a kockázat meg lesz akkor is, ha észreveszik h gányolva volt, akkor MS nem javít.. Ezért szerintem hardveresen nem érdemes belenyúlni.
szerk: én nem a golemnél vettem egyébként, csak leírtam amit írtak anno, mert ott is érdeklődtem..
-
spammer
veterán
-
spammer
veterán
Ha csak néhány ezer Ft-ról van szó, szerintem nem érdemes, a gari miatt, visszaküldés stb., szerintem se a legkényelmesebb. Hacsak az itthoni MS szervíz nem e él ilyen esetben (nemzetközi).
Paypalról itt olvashatsz: http://logout.hu/iras/paypal_regisztracio.html
Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Nintendo Wii
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest