- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Jarlaxle #38340 üzenetére
szebbnek nem szebbek, kb. ugyanaz, szinekben meg kontrasztban van inkább különbség.
ps3 hardvere erősebb, ergo tovább marad piacon, de később is jelent meg.
én ps3-at vennék már, ha lehetne másolt játékokat futtatni rajta. bár lehet csak azért mert meguntam a boxot, ps-em meg sosem volt, akarok egyet majd -
-kdM-
senior tag
válasz
Jarlaxle #25544 üzenetére
annak a sok 3ledes gepnek legnagyobb szazaleka szerintem 1. generacios gep, de szerintem ezekbe se indokolt a modositas mert ms-nek amikor visszakuldod garanciaban kicserelik a lapot az ujabb fajtara...de gondolom ugyis falcont vagy jaspert fogsz venni, szoval felesleges ezen ragodni
szerk: az xbox360 vs ps3-hoz max meg annyit tudnek hozzafuzni hogy a ps3 jobban nez ki es itt vege is van a pozitivumoknak (raadasul ez is relativ)
-
Kasza08
őstag
válasz
Jarlaxle #25538 üzenetére
Vegyél boxot, és arra is eredetit
Mellesleg a PS3 is hangos, nagyon hangos, csak nem mindig. Időnként felpörgeti a ventiket. A controllere is egy rakás szar, szintúgy a online game. Ingyen van, de olyan is.
Ha van pénzed PS3-ra+eredeti játékokra, akkor igazán megvehetnéd fele annyi pénzért a boxot, és még több pénzed maradna játékokra...
De vegyél PS3-at, ott nem 3 led van, hanem sárga led.Don: Engem meg beelőztetek
-
Don47
tag
válasz
Már bocs, de nem értem a felfogásodat. Ha a PS3-nál tudsz úgy gondolkozni, hogy megveszed a gépet, eredeti játékokkal, akkor a 360 esetében miért nem? Így a garancia is védene jó ideig.
Egy Falcont telepített játékokkal szinte meg sem lehet hallani, ha meg feltekered az erősítőt, akkor pláne nem - saját tapasztalat.
No.01: Megelőztél, ott a pont.
-
No.01
addikt
válasz
Szia,
En nem akarok beleszolni, de azt mondod Xbox es akkor flash vagy PS3 es eredeti jatekok... ez csak szamomra furcsa??
Ha Xbox akkor miert nem akarsz eredeti jatekot venni? Ja h a PS3 meg nem nyithato azert...vegyel PS3-at az tutira nem melegszik es az eredeti jatekok vegett nem is lesz semmi bajod.
Persze ez csak az en szemelyes velemenyem.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest