- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Mintha valahol azt olvastam volna, h az elsőszériás x360ba volt egy exploit amit kihasználva, lehetett a 360ra is vmi linux kernelt telepíteni, de ezt nagyon hamar javították és csak speciális megoldással lehet ezt újra elérni. Feltéve ha egyáltalán igaz volt az írás, mert sem képeket sem, részleteket nem közölt, szóval jelen álláspont szerint nem lehet többet kihozni a boxból, mint amire szánták.
A feliratot meg sajnos csak úgy lehet hozzáadni, ha "beleégetjük" a filmbe, de ez általában csak az egész film újrakódolásával oldható meg, ami idő és minőség vesztesség. de ha tévedek akkor valaki javítson ki!
Más. A boxon lehet valahol külön erősíteni az audio hangerőt? A media playeres hangerő úgy tűnik nincs hatással a játékokban lévő hangerőre, és mivel én egy rca-jack átalakítón keresztül fülest kötöttem a boxra, szükségem lenne némi +craftra, mert alapból nem túl hangos (pontosabban épp h nem csendes), de nem igazán találtam semmi ilyesmi opciót.
-
Don47
tag
Néha a repülő hamarabb fordul, mint a kontroller... ahh. Egy haver biztos ott ül a kamerás mögött, és irányít. Nem látni a világító zöld körívet a kontrolleren, valószínűleg nem véletlenül. Ha létezne ilyen, a Microsoft (vagy aki ezzel a moddingolással foglalkozik) nagy hírverést csapott volna. Meg mi is itt a PH-n, szerintem.
-
p_milan
aktív tag
-
tiv83us
veterán
Netrol vasarlod a gepet?
Attol meg, hogy nem volt fent sosem neten a gep, ha bele van piszkalva, akkor teged barmikor tilthatnak egy ban-hullamkor, ha te szeretned a Live-it hasznalni.Egyebkent nem akarlak eltantoritani az eladotol, de jellemzoen azert nem szoktak felvinni egy boxot a netre, mert okositva van es felnek, hogy letiltjak a masinat. Inkabb van 50 Verbatim game, oszt' hadd szoljon, a Live meg nem erdekes.
-
sch_a
addikt
Ha újonnan veszed, akkor igen
Csak regisztrálsz, és automatikusan kapsz 1 hónap ingyen goldot. Aztán áttesz silverre, ami ingyenes. Azután ugyanúgy tudsz majd demokat letölteni, csak az új dolgok pár héttel később lesznek elérhetőek, meg ugye nem tudsz majd játszani live-on
és mivel ingyenes, a silver nem tud lejárni
-
zsocy
őstag
Sajnos a Zephyr a legrosszabb széria, szinte biztos hogy RROD lesz a vége. Ha a tiéd megússza az öröm, de sajnos csak szabályerősítő kivétel.
Az én Falconomnak is van hangja, de installált játéknál nem vészes, inkább a DVD hangos ebben is.
Aki hangtalan gépet akar vegyen Wii-t. Bocsi
-
Prof01
veterán
Nem teljesen értem a kérdésed.
Ebből nem tudom megmondani, h milyen alaplapos. Lehet Zephyr és Falcon is, mert csak egy részét veszi fel a gép. Ugyanúgy, mint Pc-nél, ha egy 500W-os táp van a gépedben, de kis fogyasztású alkatrészek.
Egyébként 3 változat van:Zephyr: 200W táp, konzol hátulján 16,5A
Falcon: 170W táp, konzol hátulján 14,2A
Jasper: 150W táp, konzol hátulján 12,1A
Itt találtod: [link]
A konzol hátulján lévő amper értékével a legegyszerűbb megállapítani.
Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest