- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
-
Crazyman33
senior tag
Ugyanúgy VGA kábelnál is van szar és minőségi. Megint csak elvi alapon megyünk.
Az elvileg és a ha szó nálam egyenlő a nullával.
Aki mindkettőt próbálta (főleg ha az egy neves szerviz komoly külföldi kapcsolatokkal) annak inkább hiszek.
Most kettő tábor van nagy %-ban.
1. nem próbálta mind kettő kábelt, de állítja hogy elvileg nem lehet jobb a VGA.
2. próbálta mindkét kábelt és állítja hogy gyakorlatilag jobb a VGA. -
Thome
veterán
Nekem is csinált ilyet, de nem ebben a játékban, asszem a Brütal Legendbe, de ott is a gépigényes részeknél. Mikor gyors rántások voltak.
Ne aggódj, részletgazdag részeknél "leesik" az fps, és (mivel) gyorsan mozog a kép, picit "szétcsúszik".
Ilyet nekem PC-n is csinált már a játék, ott pedig nincs nagy esély, hogy beszarjon valami is, mivel azt már a kezdetektől csinálta, a gépigényes játékoknál. Ne aggódj.
-
p_milan
aktív tag
Én On-Line profillal játszottam - net nélkül - 3hónapig, pont ilyen okokból mint te. (Csak mobilnetem volt, bár azzal is multiztam rendesen, mert jó volt a jelerősség)
Az On-Line profillal ugyan úgy be lehet jelentkezni net nélkül is, így nem fog semmilyen probléma lenni belőle, hogy melyik alatt töltötted le, illetve az acsik/mentések stb is egy helyen lesznek. szvsz.
-
bwoay
nagyúr
és úgy szerinted kijön az, hogy 2008 szeptembere és 2009 decembere között
két év telt el?laragirl:
azt is mondták, hogy ha irreális időpontot ad ki a rendszer,
akkor kell a blokk, hogy bizonyítani tudd a vásárlás időpontját,
és onnantól kezdve természetesen "rekalkulálják". -
heihachi
addikt
Nekem van transzfer kábelem is meg memó kártyám is. Sajnos most hétvégén nem, de utána való hétvégén megyek haza Miskolcra, ha az égiek is úgy akarják. Ha addig nem tudod megoldani, akkor viszem a cuccost. Esetleg hazavitetem haverral a cuccot most hétvégén, ha megy haza.
-
No.01
addikt
Kicsi!!
(komolyan kicsi nem is ertem, h ilyen iszonyat mereteket mirt gyartanak vagy folteszem a kerdest forditva: Miert nem monitornak hivjak)
Nalunk van egy 132-es TV, de az elso het utan mar az sem tunt olyan nagynak! Ezt halal komolyan mondom! Igaz normal TV adas nem megy rajta...Ebayen valo rendeleshez annyit, h eddig kb 50 tetelt vettem es meg mindig korrektek voltak pedig volt 3000EUR-os tetel is. Valoszinu innen jott az a kuldom a penzt majd te kuldod az arut dolog. Ott mukodik jol. Sajna ilyen teren (is) meg mindig nagyon Keuropa vagyunk...
-
tiv83us
veterán
-
p_milan
aktív tag
Nem kell letesztelni. Elég utána nézni a neten. A GTA4re is írták, hogy az se 720p, hanem csak 630-640, az van felskálázva. A borítón pedig az van rajta, hogy milyen felbontási módokat tud leadni. Leadja a 1080pt is, csak nem natívba.
Úgy vannak vele, hogy a parasztnak az is jó, de ez majdnem mindennél így van, erre alkalmazzák a "parasztvakítás" jelzőt.
-
p_milan
aktív tag
Ha jól tudom, akkor kb egy éve még csak pár darab 360as játék volt ami tudta a native 1080pt. A GTA4sem ilyen, ha minden igaz, az is csak felskálázva éri el.
Sajnos aktuális listát nem találtam, pedig engem is érdekelne, hogy mely játékok tudják ténylegesen a 1080at, mert akkor eddig nem találkoztam még olyannal.
Valaki esetleg tud ilyet?
-
Don47
tag
Szerintem ez a pénztárcádtól függ. Én 82cm-es 720p-s TV-n játszok, és tökéletesen elégedett vagyok. Viszont kipróbáltam a szomszéd 106cm-es 1080p-s TV-jén is a boxomat, és mit mondjak... ott is elégedett voltam.
Néztünk néhány játékot, meg a Die Hard 4.0-t, ami 720p-ben volt, de a box olyan szépen felskálázta, hogy nem lehetett megmondani, hogy a film "alapból" 720p-s.
Játéknál ha közelebbről nézed, akkor valamivel részletgazdagabb az 1080p, bár távolabbról nem tűnik fel a különbség. Én (ha sok pénzem lenne), egy nagyobbacska 1080p-s LCD-t vennék, kellhet a jövőben... Jönnek a Blu-Ray filmek, meg lassan csordogál a HD adás is. -
bwoay
nagyúr
az nem biztos, hogy egy ilyen töltő nem öli meg.
az eneloopnál elvileg a szintentartó (csepp) töltés sem javallot,
miután az akksi olyan minimálisan merül csak magától, hogy a csepptöltés is túltöltheti.
Elméletileg.
Az egér szerintem nem fogyaszt sokat. Egyrészt egy 10 rugós szet része,
szóval túl sokat nem kell várni tőle, másrészt viszont Duracellel szerintem menne vagy 3 hónapig, mert az ugye nem mérhető össze ilyen téren egy AA akksival. -
bwoay
nagyúr
Nem emlékszem, hogy az eneloopot kipróbáltam volna a kontrollerben,
mint írtam, az egérben tudtam jól összehasonlítani.
Érdemelne a dolog egy tesztet, de elég nehéz kivitelezni,
mert egyrészt nagyon keveset játszom,
márészt az közel nem olyan egyenletesen oszlik el,
mint a PC-használat.Egy Energizer töltő szerintem nem tenne jót nekik, pláne azért,
mert ezek az olcsó töltők csak egy időzítő alapján működnek:
nagyjából meghatározzák, hogy az adott töltőáram mellett mennyi idő alatt töltődnek fel
azok az akksik, amiket a töltőhöz adnak/javasolnak.
Egy komolyabb mikroprocesszoros töltő meg folyamatosan figyeli a cellák ellenállását,
hőmérsékletét, stb, eszerint állítja be a töltést, magyarán optimalizál,
ráadásul minden egyes akksit külön figyel, itt nincs olyan, hogy x óra után
lekpacsolja mind a négyet, aztán amelyik feltöltött, annak mákja van,
amelyik csak 98%-on van, az meg jó lesz úgyis.
Én egy Ansmann Energy4-et használok, ez kb 12 rugó,
de 9-ért már van ennél sokkal okosabb, sokoldalúbb töltő. -
hdman
őstag
LG W2261V-PF. Ilyet rendelt, de vissza is küldte,mert pixelhiba volt rajta. ( természetesen volt 3 napos pixelhibagarancia). Ma kora du-n vitte el a futár. Elvileg jövő hét elején-közepén kap újat. Box-al még nem tudtuk kipróbálni! Amúgy általánosságban nagyon tetszett neki a monitor,szépek a színek,jó betekintési szög, vga-dvi-hdmi port, fullhd panel,stb. Jelenleg bestbuy kategória.
Ma tesómnál Guitar Heroztunk kontrollerrel, hát gondolhatjátok milyen szar volt egy hónapos folyamatos Les Paulos gitározás után. 2 szám után le is kapcsoltam,mert nagyon gáz volt.Szóval aki gitáron gondolkozik, az MINDENKÉPPEN vegye meg, nagyon-nagyon-nagyot dob az élményen ha van!
-
hdman
őstag
Tesóm nem tudott szerezni olyan monitort amiről szó volt ( Benq 2200HD). Sehol nem kapható,nagykerben sincs. ( Ennyire elkapkodták volna? )
Helyette valami 22" Lg-t vett, alig volt drágább mint a Benq, mégis sokkal jobbak a specifikációi. 3 ismerőse is ilyet vett, + több fórumban is ajánlották neki. Most majd ezen fog box-ozni!
Ha érdekel a konkrét típus este megkérdezem/megnézem Neked.
-
hdman
őstag
Február elején kapja vissza. (vagy lehet az enyém lesz és Ő vesz magának egyet
). majd megmondom neki,hogy írjon egy kisebb szösszenetet róla.
De vigyázz mert ebből a monitorból 2 fajta létezik: HD és HDA, a sima HD-n van DVI,HDMI,VGA tokozás a HDA-n csak VGA.
Itt rendelte a Ph-n asszem 48k-ért pixelgaranciával.
SZERK: [ezt rendelte meg]
-
hdman
őstag
Tesóm hétfőn rendelt ilyen monitort boxhoz. Ha minden igaz meg is jött Neki! Viszont kipróbálni meg nem tudja mert a box nálam van
Mr.Grincs: shaun white snowboard. [link] Én 2 nap alatt meguntam
Taylorp: nekem a GH sokkal jobban bejön. Talán pont amiatt,hogy "kocarockerként" azokat a számokat ismerem jobban amik a GH-ban vannak. Ha viszont az irányítást/pontosságot nézzük a RB jóval kevésbe elnéző.
-
Motaba78
addikt
én is igy tudom.
ha ki van flashelve a gép akkor a lehetőségeid bővíted ki otthoni szórakozás szempontjából jóárasított játékokkal.
Attól még hogy flashelt a gép nem jelenti azt hogy nem veszi meg az eredeti játékokat.
ha pc-je van az sem jelenti azt hogy minden játékot megvesz.
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Lenne még pár kérdésem az előzőekhez a boxxal kapcsolatban:
-Hol tudom regelni a gépet, vagy megnézni hogy még mennyi gari van rá stb?
-ill. van a microsoftnak most az új dash miatt ilyen memória bővítős akciója...ezt igénybe vette már valaki, vagy Mo-on nem is lehet? -
syl5
őstag
Ami még kimaradt, hogy a gépem Arcade!
Tehát:
A gépem 2008 júliusi LiteOn drive-os Arcade.
Lehetséges az, hogy a garis matrica csak az ezüst microsoft felirat legyen?
Vagy az, hogy van rajta Ezüst csíkos Microsoft felirat + új fajta garis matrica is?
Vagy az új fajta matricát csak a javított gépekre rakják?Sürgős lenne!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Goddess of Victory:Nikke
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- LEGO klub
- Egy óra, két rendszer
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest