- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kephamos
addikt
És esetleg külföldről érdemes rendelni? Nézegettem a game.co.uk-n, de nem tűnt sokkal olcsóbbnak. Javítsatok ki, ha nem így van.
-
Kephamos
addikt
Mennyire nehéz egy Pc-hez szokott muksónak átszoknia a kontrolerre? Teszem azt egy COD pl mennyire játszató a joy-al?
-
Kephamos
addikt
Igen, közben nekem is eszembe jutott, hogy csak a csatlakozó formája más, minden egyéb egyezik.
----------------------
peterkeT: Tudom, már lecsekkoltam wikipédiánMod.: Abból, hogy nem ezüst színű a dvd tálca lehet valamire következtetni? Vagy ez csak egyszerűen azt jelzi, hogy Arcade géppel van dolga az embernek?
-
Kephamos
addikt
válasz
(Kolombusz) #22588 üzenetére
Mondtam, hogy 15:10-kor lesz kint.
Tudom, csak ez annyira sz@r volt, hogy nem voltam képes kihagyni! -
Kephamos
addikt
válasz
(Kolombusz) #22585 üzenetére
-
Kephamos
addikt
EZ vajon milyen alaplapos? Falcon lehet?
-
-
Kephamos
addikt
válasz
tiv83us #22404 üzenetére
"legdurvabb eddig amit talan lattam az volt, hogy ralepett a nyakara es reccs." Mondjuk ez szerintem sokkal hidegvérűbb, mint lelőni valakit.
Én sem értem ezt a cenzúrázást. Rá kell írni, hogy nem gyerekeknek való és kész. Ráadásul, ha ráírják sokkal jobban fogja kölyköket érdekelni a dolog. -
Kephamos
addikt
Tényleg! Egy FPS irányítása hogy néz ki kontrollerel? Gondol az egyik joy-al lehet célozni, de a mozgás az hogy megy? Pl. oldalazni hogyan lehet? Egy null kilométeres konzolosnak mennyi idő megszokni?
-
Kephamos
addikt
Ha 4:3-as moitorra kötöm a boxot, akkor nem csap le valamennyit a képből?
-
Kephamos
addikt
válasz
(Kolombusz) #22261 üzenetére
És vajon a karácsonyi akciósról visszaemelik a normálisra? Vagy a 41K körüi ár a normális egy árkádért?
-
Kephamos
addikt
válasz
(Kolombusz) #22259 üzenetére
És ezúton szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket esetleg megsértettem, amikor durvábban szóltam hozzájuk a témában.
Ez olyan megható!mellesleg: szerintetek várható árcsökkenés? Mert én a karácsonyi pízből tervezem az xbox vásárlást.
-
Kephamos
addikt
Szerintetek várható árcsökkenés januárban?
-
Kephamos
addikt
-
Kephamos
addikt
Nemnagyon találok sehol olyat, hogy Arcade gép valamilyen játékkal. Ha valahol van ilyen, akkor azt linkeljétek már be légyszi.
-
Kephamos
addikt
Olyan tv-hez hogy tudom hozzákötni a box-ot, amin nincsen SCART?
-
Kephamos
addikt
A Core pack mit takar?
-
Kephamos
addikt
Esetleg a kezdő hsz.-t nem lehetne bővíteni a magyar weshopok linkjeivel? Pl. én folyamatosan nézelődök és némeliyk boltot nem találom meg újra.
-
Kephamos
addikt
Az xstation.hu mennyire megbízható? Nekem elég olcsónak tűnik.
mod.: Pl ez elég korreknek tűnik. -
Kephamos
addikt
válasz
Paladin1492 #19938 üzenetére
Hümhüm, ennek nem örülök, mert otthon csak 2megabites net van, itt meg 100Mbit...
Átlagosan mekkorák a demók? -
Kephamos
addikt
Az megoldható valahogy, hogy (majd, ha XBox mellett döntök) a koliban leszedem a DEMÓ-kat, amiket ksizemeltem, hazaviszem, kiírom, majd úgy rakom fel a konzolra. Remélem ezért nem jár se ban, se semmi extra...
-
Kephamos
addikt
Akkor a demókkal most mi a helyzet? Hallottam hideget/meleget. Most akkor fizetősek, vagy sem? Vagy csak az első napokban fizetősek, esetleg a vesémet kell adnom cserébe?
-
-
Kephamos
addikt
Viszi a Back up játékokat
Ez mit jelent egészen pontosan. Egyik how-to ban sem találtam erre utalást.
-
Kephamos
addikt
válasz
Peat;) #19679 üzenetére
Régi CRT monitorral, régi Orion tv-vel hogyan lehet összekötni? Illetve hallottam, hogy valami új olvasó vana mostaniakba, amit nem lehet flash-elni. Mi az a flashelés és mivel jár?
mod.: demókat hogy lehet beszerezni? Milyen az online közösség? Sokan játszanak hálóban egy-egy játékkal?
-
Kephamos
addikt
Mostanában elkezdtem gondolkozni egy konzol beszerzésén. Jelenleg a PS3 és az Xbox 360 van versenyben.
Miért érdemes Xboxot vennem Ps helyett, még úgy is, hogy nem szeretem az M$-t, mint céget.mod.: ja és akkor sima DVD olvasó van a boxban? Vagy Blue-Ray?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest