- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Steven #42210 üzenetére
Nekem is hasonló módon szált el egy arcade gépem anno.
Először csak megfagyott pár alkalommal játék közben, után jöttek a csíkok.
Volt, hogy bekapcsolt, de csak hang volt.
Egy idő után aztán jött a 3 piros led.
Ha garis, akkor küld vissza, nem érdemes vacakolnod, mert egyértelműen meghibásodott.
Ha nem garis, akkor eldöntheted, hogy veszel e másikat és ezt eladod alkatrésznek, vagy elküldöd megjavíttatni (kb.6-10E).Ha nem akarsz rá áldozni és szereted a kihívásokat, akkor bepróbálkozhatsz azzal a módszerrel amivel anno én is az enyémmel.(házi barkács megoldás)
Ez vagy bejön vagy nem. -
ithomas
őstag
válasz
Steven #42219 üzenetére
Ne hisztizzél már ennyit...mint egy szőke pi**a..már bocs.
Még mielőtt teljesen beleéled magad az önsajnálatodba(hogy nagyobb problémád ne legyen...), GARIZTASD mint ahogy itt már mondták jó páran, mond azt nekik hogy E74 hiba, és 100% hogy kicserélik.
Kicsit egyszerűbb mint itt nyűglődni nem?
Mellesleg ha erre a szarra nem költesz..akkor PS3-ra főleg ne költs..mert arra 1 azaz egy év gari van...és ugyanúgy megdögölhet az is ...a BluRay meghajtójávl együtt... -
Scoobyka
addikt
-
heihachi
addikt
válasz
Steven #17056 üzenetére
Hát nem tudom, az én tévémnek nem okoz gondot a natív felbontása egyik HDMI bemenetén sem (Xbox 360 mindenhol engedi az optimal resolutiont, és jól is állítja be natívra), sőt a PC-m sem reklamált, elsőre, gond nélkül ment DVI-HDMI átalakítóval a natív felbontás. Mindkettő tökéletes képet produkál.
Igaz, a VGA-ról is gond nélkül tudja a natívját a tévé, de a kábel 5 méteren annyi zajt vett fel, hogy nézhetetlen volt.
És nem egy hiper-szuper ultra drága tv, inkább átlag.Szóval én áldom a nevét annak, aki kitalálta a HDMI-t, nem olyan szar az
-
spammer
veterán
válasz
Steven #16135 üzenetére
Van valahol egy külföldi topicban (talán xbox scene, nem emlékszem már), ahol leírják h milyen vinyókkal lehet helyettesíteni, hogy kell megbuherálni stb. Van egy buherátor cucc, azzal lehet bűvészkedni, de úgy tudom, hogy akkor sem lehet felismertetni vele több száz GB-os vinyókat, hanem max 20 vagy 120 GB-ra variálja.
Lehet úgyis csinálni, hogy: SATA HDD+külső rack+box csatolófelület ha jól látom, csak utána kell járni, hogy mit, hogyan, merre.
Ahhoz h bármilyen vinyót teljes méretében kezelni tudjon, ahhoz MS támogatás kell (ilyen nem lesz) vagy kernel törés (ez sem mostanában szerintem). Külső USB-s vinyót rádugva pedig 99% h nem lehet majd installra használni, hülye lenne az MS ezt támogatni, rájuk rohadna a sok box HDD -
heihachi
addikt
válasz
Steven #16116 üzenetére
Ez nem teljesen így van. Ha XP-vel hozol létre partíciót, akkor az max 32GB-os kötetet enged létrehozni FAT32-vel. De ettől a FAT32 támogatja a 2 terrabájtos vinyókat is, tehát nem a fájlrendszer korlátja a 32GB, hanem az XP szeretne rávenni, hogy használj inkább NTFS-t.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Steven #16112 üzenetére
akkor mi a faszért akarsz te is ilyen munkát magadnak?
amúgy tök igazad van, ennek úgy kellene működnie,
hogy nagy unalmunkban állandóan be is linkelhetnénk
a pár HSZ-el korábban már elhangzott válaszokat a kérdéseidre,
ha már te olyan elfoglalt üzletember vagy, hogy erre sem jut időd
a munka, a család meg az észosztás mellett -
Fusion01
tag
válasz
Steven #16108 üzenetére
320 vinyóra nem tod kicserélni.
Csak a 20gb és 120gb winyót ismeri fel.És most már a 60gigásat is.
De USB-n keresztül tudsz rá nyomatni mobil racket, külső merevlemezt.
Amúgy bele rakhatnának egy kur** böngészőt is aztán supportot az nfts file rendszerhez (külső winyó)
Itt nem tom h a box külső vinyójára gondolsz vagy arra amit usb-n keresztül tudsz nyomatni. -
heihachi
addikt
válasz
Steven #16112 üzenetére
Ez nem baszogatás, ahogy Te gondolod, csupán ha már kérdezel, akkor tiszteld meg azzal a potenciális válaszadókat, hogy értelmes kérdéseket teszel fel, hogy legyen esélyük válaszolni, és ne kelljen találgatni, hogy mit is akarsz.
Persze, nem vagyunk hülyék, ki tudjuk találni, hogy mit akarsz, de mennyivel egyszerűbb lenne, ha először beírnád a keresőbe, aztán olvasnál, vagy ha ez már nem megy, akkor magadtól értelmesen megfogalmaznád, és nem tennél bele 50 szmájlit.
Továbbá szeretném megjegyezni, hogy a kérdésedre (közvetett módon) választ kaptál az unatkozó, másokat baszogató emberektől. -
-
-
spammer
veterán
Elhalasztották a megjelenését, asszem ősszel vagy nyár végén jelenik meg.
PGR4, Forza 2 , ezek nincsenek PC-n, és nagyon jók, el lehet velük lenni hetekig, hónapokig.
Devil May Cry 4, Halo 3, Army of Two és még sorolhatnám. Bár DMC4 lesz PC-re.De kötelező még a GOW, COD4 is, annak ellenére h PC-n is vannak.
Aztán amit még nem próbáltam, de sokan az egekig magasztalják, a Mass Effect.
És még lehetne sorolni a sok játékot, attól függ mi érdekel téged.
-
nesh20
aktív tag
UK vagy USA legyen.
Gondolom azt az email címet akarod használni amit az MSN-nél is használsz?!
Próbáld meg így - Megnyitod az msn-t nem jelentkezel be, legalul van egy olyan opció h Regisztrácio a windows live ID rendszerbe. ( Csinálj egy új email címet csak a boxnak ). Értelem szerüen kitöltöd az adatokat ennél a résznél Ország/terület már alapból UK v USA-t adj meg ( USA-hoz olcsóbb a gold kártya). Utánna a Xboxban akadály nélkül megtudod adni a telszámot, meg minden apróságot. Nem tudom számít e nekem nem hotmail-es a címem hanem windowslive.com.
Ha kell szólj és segítek. Rem érthető voltam. -
nagyon egyszerűen meg tudod nézni h újat kaptál vagy nem... ha a gép benne van még a gyári fóliájáben akkor zsír új! ha arra gondolsz hogy hogy lehet megnézni h újszériás-e, azt úgy tudod megnézni hogy megnézed hogy hány wattos a tápja. a 175wattos az már FALCON-os. De ha még rá is kérdezel tuti nem vernek,át. legalábbis nem hinném hogy egy épeszű konzolboltosnak érdekében állna, hogy átverjen valakit, mert az rossz hírét keltheti...stb.
egyébként ha nem tudsz konkrét boltot, akkor ajánlom figyelmedbe Budapesten, illetve Nyíregyházán , a KONZOLOKSZERVIZÉ-t.[link] Én tőlük rendeltem már nem 1x!!! és tuti hogy azok a gépek már mind FALCONOSAK! az új szériából. remélem segítettem. -
spammer
veterán
-
bwoay
nagyúr
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Formula-1
- Mini-ITX
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest