- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
-kdM-
senior tag
en a 20"-os monitoromra egy olyan d-sub kabellel kotottem ra a boxot mint amit korabban linkeltel (azthiszem 3k-ert vettem) a hang egy ~1500ft-os hangfalra megy atalakitokkal es egesz elvezheto, de csak olyan 2 meterrol
32-es lcd-re meg csak gyari kompozit kabellel probaltam mert meg nem szereztem hdmi-t es igy termeszetesen nagyon gyatra a kep, de ha szerzek egy olcsobb hdmi-t es szar lesz a hang gondolkodas nelkul szet szedem a box-hoz kapott kabelt
-
zsocy
őstag
Vagy amit már legelőször is mondtam, eredeti MS hdmi kábel. Az ára horror, de olyan csatlakozója van amin kijön a hang. Bár az is igaz hogy az meg digitális optikai hang, neked meg rca kell... Akkor marad a műanyag szerelés (amúgy 3K egy új kábel, nagy kár nem ér ha elrontod.)
-
zsocy
őstag
1: Semmi, mert azt sajnos nem lehet. Hálókábellel és routerrel lehet összekötni, vagy rádugni egy pendriveot.
2: Itt van leírva hogy mi mire jó
3: Itt egy lista az install méretekről, átlag 6 giga.
bónusz : Használhatsz HDMI-t, de ha nem eredeti MS akkor a hang problémás (lásd FAQ), vagy még jobb a VGA kábel (lásd FAQ). Az új dash már tudja a nativ felbontásod, kis fekete csíkok lesznek alul-felül.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest