- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
-
spammer
veterán
válasz
Zyelor #25269 üzenetére
Van többféle ilyen cooler, nem tudom melyik szar, melyik nem. De ha nem nagyon fontos, én sem ajánlom
Viszont szerintem más megoldás nincs, szóval te tudod.
Más:
Street Fighter 4 odatesz nagyon. Ennek örömére leszedtem netről a SF2 Turbo HD demoját, az is rohadt jó, kár hogy csak liveról tölthető a teljes verzióFrancért nem adják ki, vagy valaki rakná fel netre legalább
-
HagaNRG
őstag
válasz
Zyelor #24820 üzenetére
Most kedvenc filmem a Step Brothers- Tesó tusa. Abban is az ökör 40 éves csávó a Guitar Herot nyomja nagy beleéléssel.
Ezen kívül van egy South Park epizód teljes mértékben a GH-ra alapozva, mekkora őrület is ez.
Aztán a Knocked Up-Felkoppintva filmben a csávó mikor házasodni készül konkrétan egy Xbox 360-asat kérne ajándékba, vagy valami ilyesmi.
A Die Hard 4-ben meg a srác a Gears of Warral játszik. -
Djuree
félisten
-
-
zsocy
őstag
válasz
Zyelor #22875 üzenetére
Play-Asia-n megy a Paypal, kétszer is rendeltem onnan mostanában, a Midnight Club tegnap meg is jött
A game.co.uk-n viszont nem láttam paypal-t a használható módok közt, szerintem ott nem működik.
A Play-Asia-t csak ajánlani tudom, hamar is szállít, és nagyon jó állapotban jött meg a cucc, bár gondolom ez inkább postásfüggő.
Ninja Blade demo itt is van, ha esetleg a fenti link nem menne...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Zyelor #22218 üzenetére
Nekem is visa electron van igaz dombornyomásos de az előzőmmel nem tudtam fizetni az sima volt
Meg mondta a bankos ügyintézőm, hogy csak dombornyomottal lehet...
Hát szóval az hogyha rendelek valamit mondjuk egy játékot boxra ki van írva hogy ennyiért szállítják házhoz és nemannyi és utólag derül ki és nincs több gempám akkor az ciki tud lenni. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Zyelor #22216 üzenetére
Dombornyomásos kártya kell hozzá, csak azzal lehet neten vásárolni.. és elvileg nem húznak le ha meg igen akkor az már gázosabb mese főleg ilyen összegnél. De nem erről szól a dolog. Mondjuk én nem tökölnék vele hogy neten veszek külföldről inkább ha külföldön járok akkor veszek annyit amennyire fussa
Bőröndbe elfér.
De ha nagyon spórolós vagy akkor tényleg vedd meg külföldről, de én a posta anyagi dolgai miatt paráznék jobban. -
_ak_
addikt
válasz
Zyelor #22066 üzenetére
Vmit biztos segít, mert mégis csak jobb, ha nem a legnagyobb lövöldözés közbe kapcsolod ki, de mivel vannak gépek amik elszállnak hűtésmóddal is, így ennek a megoldásnak a hatékonysága erősen közelít a nulla felé.
DOA3-nak nincs folytatása? tervezik egyáltalán? Elismerem, h a Tekken is teh best, de szívesebben doaztam és most sorra jöttek ki a verekedős game, de a doaról nem hallottam semmit.
-
Djuree
félisten
-
heihachi
addikt
válasz
Zyelor #22053 üzenetére
Dehogynem, lehet, meg lehet utólag is nézni, hogy kikkel játszottál, mikor találkoztál velük utoljára, és lehet rá negatív rep-et adni. A barátlista környékén keresd, felsorol mindenkit, akivel játszottál az elmúlt x napban.
mod:
Kicsit Forza2 feelingje van, ott dettó ugyan ez. Ha vezetsz, kilépnek... -
-
-
nesh20
aktív tag
-
1010
őstag
válasz
Zyelor #15625 üzenetére
valami különleges varázserő van ott
ha van egy bank kártyád vagy a családból ad valaki akkor nem kell itt midneféle embereken kersztül szerencsétlenkedni,a másik meg nem gondolod komolyan hogy valaki csupa jószándékból ingyen és bérmenve rendel neked és fizet.
amikor erre ma már külön cégek vannak a neten akik ezzel foglakoznak. -
Def26
félisten
-
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- foobar2000
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest