- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
p_milan #33338 üzenetére
Ez most nem az h megengedthetjük-e magunknak vagy sem, meg ha igen is mi értelme annak h mindent megkapok???Elkényesztetett pöcs legyek?Inkább amiért lehet azért probálok tenni is valamit, vagy önerőből megszerzem! Meg szüleim is így állnak a dolgohoz, ha tehetik se kapom meg rögtön...tenni is kell érte valamit, és szvsz ez a helyes! OFF lezárva nálam!
-
30z.Samu
félisten
válasz
p_milan #32444 üzenetére
"ha valakit érdekel egy Elite két joyyal, tökéletes állapotba"
Hát nekem csak az egyik joy kéne, de nincs zsetonom. Amúgy nekem sincs hova visszaszokni (nem is akarnék), az AMD X2-es gépet felváltotta egy 4 éves noti, amit gyakorlatilag csak netezésre, zenére meg filmre használok.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
p_milan #31995 üzenetére
remélem így lesz, köszi a helpet.
[OFF]
egyébként (csak egy igent vagy egy nemet írjatok, hogy ne
ragozzuk agyon a témát) ha ajándékba akarok adni valakinek egy
eredeti játékot, de flashelt gépe van, akkor a flashet gépen lehet
játszani az eredeti játékkal? bocsi a láma kérdésért, de nem vagyok témabeli.[/OFF]
köszi
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
p_milan #31990 üzenetére
nem tudom, fogalmam sincs, de a prototype-nál is ugyanezt csinálja...
azt írja ki, hogy addig nem indítja el, amíg le nem töltöm ezt a patchet.
volt valami újabb rendszerfrissítés vagy mi?
sima utp kábel kell hozzá?
ui. elég egyszer letölteni, vagy minden játékhoz kell majd?
-
-
7600 GS
addikt
válasz
p_milan #31737 üzenetére
Köszi!
Egyébként miért nem éri meg? Ezt láttátok már?
Nagyon üt! Egy ilyet kéne szerválni. Még az ára is elviselhető!
-
lvnt
őstag
válasz
p_milan #31444 üzenetére
Szerintem elnézted, mert nem én problémáztam ezen, csak próbáltam segíteni, nekem nincsenek ilyen gondjaim, mivel jobban szeretem a monitorom nézni a filmeket, mint a tv-n.
Mr.Grincs: Isten vagy! Kösz, hogy szóltál! Annyit tudnál írni, hogy melyik Corára érvényesek az árak? Az összes? Most néztem a neten az akciós újságot, de még a korábbi van fent. -
alien_
őstag
válasz
p_milan #31420 üzenetére
Néha ez az ebay rosszabb, mint a jó öreg kockás...
Gondoltam rá, de fórumban többször írták, hogy pl. az Amazon átvágta a kedves vevőt: nem az jött, amit ígértek.. Egyébként jogos, végül is megkérdezni a legtisztább. Ha nem az jön, max visszaküldöm.. Szerintem megvárom következő fizut, addig legalább rágódok még a dolgon egy picit.. -
Gebriel
veterán
válasz
p_milan #31148 üzenetére
Nem tudom, miért számítótál egy Assassins nevű játéknál hentelésre?
Egyébként meg egy ugrálós, háztetőkön mászkálós játék.
Kapcsold ki az opció menükben a HUD-okat., és nem lesz olyan könnyű és monoton.
Nekem r***tul tetszik, hogy mennyire él a város.
Az biztos, hogy nem egy mészárszék játék. -
nofi
addikt
válasz
p_milan #31148 üzenetére
Ejj, sajnos az olyan lesz végig... Bemész az új városba, tornyokból felfedezel miközben mellékküldetésekkel ütöd el az időd (végig az a 3-4 féle van) és olykor fellélegzel, hogy mehetsz a fősztorin tovább, mert ott történik azért valami. Én mondjuk el voltam vele, mert órákig csak mászkáltam a városban és nagyokat nyeltem milyen eszeveszett jól megcsinálták a várost - nem véletlenül kapott 90% fölötti értékeléseket anno, mert ha csak a fősztorit nézzük úgy viszonylag leköti az embert. Az akkori hype miatt meg eladtak belőle 6 milliót, előteremtve az alapokat a 2. részre, amit mellesleg nagyon várok!
Sajnos a Prototype is ugyanez, csak itt Manhattan egy pléh-halmaz és baromi igénytelenül van megcsinálva, ellenben annyi tunkolás van benne mint a resident evil 1-5-ig összesen
-
HagaNRG
őstag
válasz
p_milan #31148 üzenetére
Én ugyanígy jártam anno.
Nem játszottam többet vele 1 óránál, az ide-megyek oda megyek a kis falun belül, míg végig kell hallgatni mindneki 5 perces monolód kisfilmjét rövid időn belül meguntatta magát vele a játék.
(persze minden tiszteletem a grafikájáé, így tudom, hogy nem fog lekötni, de titokban nagyon várom az Assassin's 2-t is.) -
-
lvnt
őstag
válasz
p_milan #31116 üzenetére
Basszus, nem is tudod mekkorát segítettél. Pont a napokban kerestem a zavvi nevét, mert emlékeztem, hogy valaki kérdezte, hogy megbízható-e, akkor láttam, hogy nagyon olcsók játékok náluk.
Az istenért se akarta megtalálni azt a hsz-t, pedig mindent próbáltam a keresőben, csak arra emlékeztem, hogy valami furcsa z betűs neve van.
Persze köszi a linket is és a véleményt, ez esetben tényleg nem éri meg.
Magamtól is megtalálhattam volna a díjtáblázatot... -
p_milan
aktív tag
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
p_milan #30701 üzenetére
jaaa nem és a főmenüben néztem. van egy játékok fül, ott ki lehet választani egy játékot,
és van a play, uninstall, meg még valami...de köszi, innentől így fogom majd törölni a dolgokat..
két hetes a box, de nem a menüben merengtem idáig... , uh. ezért nem értek hozzá....
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
p_milan #30699 üzenetére
De már töröltem, belemegyek az aktuális játékba, és csak annyit
látok, hogy uninstall from hard drive, és semmi választási lehetőség...Xirtam: mire odaértük, már lenyugodtam....
Azt én is végigtoltam, nagy játék volt, de 1000ből talán 400 pontot szereztem, uh még van mit fejlődni... -
sch_a
addikt
válasz
p_milan #30680 üzenetére
A Ranked meccs, gondolom az, amikor ranglista-pontokért megy a játék. Valószínűleg azért nem számít a baráttal való meccs ehhez, h ne lehessen csalni. A chat lobby matches meg sztem azt jelenti, h bekerülsz egy chat-szobába, és ott tudsz tárgyalni a meccs előtt a többi játékossal, és esetleg ki is választhatod h kivel játszol. Nem tudom milyen játékról van am. szó, csak a nevekből gondolom
-
Alpi
tag
válasz
p_milan #30535 üzenetére
Nekem is hasonló kérdésem lenne. Van egy Samsung LedTV-m és tervezem hozzá egy XBox vásárlását. A tv gyakorlatilag 100Hz-et tud. A kérdésem az lenne, hogy amennyiben HDMI-vel kötöm össze, akkor az XBox támogatja a 100Hz-et 16:9-es képaránnyal 100Hz-en HD-ben, vagy FullHD-ben??? Vagy mint az előzőekből kiderül ez játékfüggő lenne???
-
HagaNRG
őstag
válasz
p_milan #30467 üzenetére
Barátom, kicsit nem árt tájékozódni.
Ha valamitől, a Zavvitól nem kell félned.
Boltja London kellős közepén, a Picadilly Circusban található-az egyik persze.
Korábban Virgin volt, úgy azt hiszem már mond valamit a dolog. Míg kint éltem azonban azt tapasztaltam, hogy rendszeresen drágább a konkurens HMV-nél minden téren, így azóta nem is nézegettem, miket árul és mennyiért. -
scorpy02
aktív tag
válasz
p_milan #30467 üzenetére
Itt is olvasgathatsz néhány tapasztalatot. Én semmi rosszat nem találtam (még google-val is utánanéztem). Az 1£ / termék postaköltség pedig különösen kedvező. Korábban ráadásul még ingyenes is volt.
Más: Forza Motorsport 2-t legtöbb helyen már Classics-ként látom a borítón feltüntetve. Ennek van valami jelentősége?
-
bexinho23
őstag
válasz
p_milan #30418 üzenetére
Gamestore.hu -ról rendeltem 12.500ért. + futár. De hát erre tettem félre a pénzemet 4 hónappal ezelőtt. Meg a pár napja megújított live-ra. Akkor lehet h 2 napon belül itt lesz? Csak azért kérdezem, mert úgy tudom, h múlthéten még csak az NTSC típus jelent meg. A pal-os az csak most 29-30.án.
-
hdman
őstag
-
hdman
őstag
válasz
p_milan #30281 üzenetére
1000 G nem nehéz belőle.
2x kell végigtolni, de egyszer normalon meg egyszer hardon.
Dogtag-ekre figyelj, használj leírást, mert könnyen el lehet cseszni. Bár nekem segítség nélkül is 91 lett, de ez kevés az üdvösséghezNekem is van ám kérdésem:
1, Jól tudom, hogy nem lehet mp3-at felmásolni kedvenc konzolunkra?
Mert FNR4-be lehet tenni saját számokat. Ha felmásolni em lehet, akkor gondolom marad a live....
2, Tegnap megint toltam picit a Cobra 11 c. mesterművel (
) és nem tudok továbbjutni 14 %-on mert nem ad küldetést... valaki?
taylorp: én már toltam tegnap este
Szerintem készülj fel a 3 LED-re
capafog23: Tényleg jó játék, kb feléig kijátszottam, de a mentés a másik boxon maradt! De már elővettem, szemezgetek vele, szóval szerintem lassan nekiállok!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
p_milan #30240 üzenetére
Igen
Gondlkozom a piros eliten is vagy egy sima 60as verzió vagy arcade pack + hdmi +120as hdd....De liveot is akarnék hozzá venni meg játékot is....Szóval ebből 60as verzió lesz majd. De még meglátom.
Jelen esetben a proval jönnék ki a legjobban: Pro 55K +10 a live +1,5 k egy hdmi kábel.
66,5K
És akkor játékot is vehetnék bőven. -
Def26
félisten
válasz
p_milan #30203 üzenetére
Rendeltem igen. Bubis zacsiban küldték a játékokat. Semmi gondom nem volt velük.
Game.co.uk -vel már volt bonyodalom. Rendeltem 2db Karib tenger kalózai játékot PS3 -ra, 1 nekem 1 ismerősnek,. Újakat rendeltem és mindkettő használtan jött, úgyhogy ez volt az utolsó rendelésem tőlük. Ráadásól a használtnak 5 fontal olcsóbbnak kellett volna lennie.
-
Mr.Grincs
veterán
-
bwoay
nagyúr
válasz
p_milan #30004 üzenetére
jóvan, nézd el nekem, hogy szegényes fantáziámmal képtelen voltam elképzelni,
hogy egy olyan nyílt tekintetű, tiszta lelkű, hamvas testű férfiember, mint te magad,
miféle tisztességes szándék által vezérelve vizsgálgatja a matricátmindegy, majd Grincsen levezetem
más:
örülök, hogy sikerült elérni, remélem a chat/hsz fosás is abbamarad,
illetve produktív irányba terelődik -
bwoay
nagyúr
válasz
p_milan #29996 üzenetére
nyilván azért árul Grincs matricákat, hogy aki megveszi,
az le tudja ellenőrizni, vajon a gépén is eredeti van-e.amúgy ti honnan szerzitek be a gépeiteket, hogy ennyire ellenőrizni kell?
nem ám átvernek titeket, véletlenül bontott gépet kaptok,
ami meg is van flashelve! -
lvnt
őstag
válasz
p_milan #29933 üzenetére
Épp ezt akartam írni én is, aztán lejjebb tekertem az oldalt.
Kíváncsi vagyok, hogy minden zene cd-t megvesztek-e eredetiben...
Mielőtt bárki leszólna, én sem warezolok. Az szerintem a legnagyobb probléma, hogy a nem warezoló xbox tulajok 90 százaléka leszarja a fejlesztők, programozók munkáját és inkább csak az érdekli, hogy tudjon játszani live-on és ne kelljen félnie az rrod-tól...Szerk.: sch_a, tetszik az aláírásod!
-
syl5
őstag
válasz
p_milan #29851 üzenetére
Király!
Ezt még nem is próbáltam, hogy net nélkül is bejelentkezik eDe ha bejelentkezik, akkor sztem is megy net nélkül.
Akkor most egy másik kérdés:
Most nekem két profilom van: egy offline, amivel idáig játszottam, és egy Live-os! A Live-osat még korábban hoztam létre PC-n, felhasználva az msn címem. Amikor csatlakozni akartam a Live-hoz, akkor rámentem az offline profilomba a join to xbox live-ra és akkor kért email címet, meg jelszót, megadtam és letöltötte a korábban létrehozott live-os profilt. Most nekem az a bajom, hogy minden eddigi mentésem, stb, az offline profilhoz van rendelve. Szóval lehet ezzel valamit kezdeni? Én azt hittem, hogy amikor az offline profilomba rámegyek a join to xbox live-ra, akkor ezt a profilt fogja live-osítani, és nem létrehoz majd egy újat...
Szóval sztetek milyen mód lehet arra, hogy:
-live-osítsam az offline profilom
-vagy hozzárendeljem a live-oshoz az eddigi mentésket?
Vagy lehet egyáltalán ilyet? -
nofi
addikt
-
spacer
aktív tag
válasz
p_milan #29522 üzenetére
Hogy bírtad újra elkezdeni? Le a kalappal az ilyen hardcore gamerek elött. Nem mondom, hogy rossz játék, de az tuti, hogy egyből eladom, amint végigjátszottam.
Egyébként a 6-1-es chapter-nél vagyok. Alig várom, hogy újra a gép elé üljek, és kipörgessem, mert tetszik, de zombirtásból ennyi bőven elég. -
do3om
addikt
válasz
p_milan #29485 üzenetére
R.E. 5:
Minden cuccod marad, fegyver fejlesztve stb.
Ha végigtolod most biztos lesz elég pontod amit egyes epizódok után kapsz hogy vegyél egy fegyverhez végtelen töltényt. Ahhoz lehet megvenni amit már fulra fejlesztettél. Csak akkor aktiválódik a megvétel.
Aztán be kel kapcsolni már nem tudom hogy aktív legyen a végtelen töltény és nem lesz gond nehezebb fokozaton.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háború Izraelben
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest