- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
CarajoEsp
senior tag
Aki játszott a Lost Odysseyvel, csak kiváncsiság képpen Spoiler nélkkül. Most tartok a 3. dvd-nél, eddig olyan 40óra van benne, az elsőnél még kihagytam 1-2 dolgot, a többinél mindent összegyüjtök. Van itt olyan aki kihozta az 1000g-t? Csak érdeklődök, hogy kb mennyi idő lehet még benne, mert eddig a Number1 boxra.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
richpublic #43742 üzenetére
Ha Crt-s, akkor megállna a tetején...
Egyébként, azon is hasznáéható, nyilván nem lesz teljes az élmény, de amíg megveszi az ember a Hd Tv-t, addig megfelel.
-
CarajoEsp
senior tag
Én nekem mondjuk most épp nincs boxom, mióta megdeglett, de előtte énis úgy voltam vele, hogy amit lehetett kihoztam a játékokból.
Mondjuk van egy raklap olyan, aminél nincs értelme, mert tényleg csak valami repetitív célt tűz ki és azért ad pontot, amiknél viszont plusz élményt ad a játék, ha megcsinálod, azok igenis hasznosak -
CarajoEsp
senior tag
Jelentem, a gépem megadta magát a teremtőnek és tegnap felvillant az a bizonyos 3 led.
Még annó 2006 elején lett véve, így látható, hogy a 3 évet simán kibírta, pedig napi 5-6 órát, szinte minden nap üzemelt. Mivel garancia sajnos nincs rá, megpróbálom elvinni egy szervizbe, talán tudnak vele valamit kezdeni, szűkös anyagi keretem miatt, most marhára megszívnám, ha újat kellene venni, de amennyiben nem lesz működőképes, akkor marad az megoldás, hogy bedurran a szobába egy Arcade.
Sajnálom, igazándiból ilyenkor jövök rá, mennyivel kényelmesebb, mint a pc, tegnap gyorsan megpróbáltam beszerezni rá a Gh3-at és az istennek nem indult el, pöcsölni kellett vele, úgy felhúzott, hogy majdnem felrobbantam.
U.I:Akinek esetleg van tapasztalata javításról, még ha nem is a Microsoft csinálja, mondjon valami bíztatót
Köszönöm. -
CarajoEsp
senior tag
Olyan jó az, amikor arról olvas az ember a topikban, hogy milyen jó volt a Fable 2 vége, vagy mennyire nem jött be Djuree-nak a Gta4, szóval könyörgöm, tanuljátok már meg használni a keresőt és ne minden második kérdés az legyen, hogy Hol?Mennyiért?Megéri?Garancia?Hangos?Halk?Büdös?
Szól annak, aki magára veszi. -
CarajoEsp
senior tag
Én is adtam el már a Ph-n ráadásul olyannak aki ebbe a forumba jár. Megbeszéltünk egy időpontot, még a helyszínt is nagyjából, és képzeld mégis egyeztettünk telefonon. Nem azon a 30forinton fog múlni a dolog.
U.I.: Akkor ebből következően cangázott? -
CarajoEsp
senior tag
válasz
,,no name" #26819 üzenetére
Jah..énis nagyon szeretem az árpilis egyet, főleg ma, közölték reggel telefonon, hogy 11 helyett, 8-ra kell jönnöm dolgozni, be is zúztam, erre közölték, hogí "Ápr.1-je van, hehehe".
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
,,no name" #26761 üzenetére
Én esküszöm ezután kussolok, de ha nem tudod leírni ama bonyolult szót, hogy Csütörtök, akkor írd azt, hogy Pénteken veszed, mi azt is elhisszük és legalább, nem fogom itthon a falat kaparni.
-
CarajoEsp
senior tag
Hmm...nekem ez annyira nem jött ki, csak a Legends of Rockos számoknál, amiket nem a Master alapján tettek fel a lemezre. De pl. rock band kettőben is van egy két szám, ami szerintem elég rosszul van keverve és kell játszani a hanggal, hogy élvezhető legyen.
Gondolok itt főleg arra, hogy a gitárok nagyon elnyomják az éneket, még akkor is, ha nyilván az a legjobb, ha hangos, mert akkor tudod mi után játszol. -
CarajoEsp
senior tag
Gyerekek ez az Re5 nagyon komoly, most toltuk végig Co-opban Mediumon, most jön a Veterán, meg csináltuk a Survivor részt, most kezdem azt mondani, hogy igen, megérte a pénzét.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
,,no name" #26700 üzenetére
Szia. Látom már megválaszolták a kérdésed, szóval ez csak egy javaslat.
Szépen végig kell olvasni a topikot, beírni azokat a szavakat a keresőbe, amire kiváncsi vagy, hidd el, hogy meg lehet találni. Az írásodra meg légyszives figyelj egy kicsit oda, mert nagyjából ötször olvastam el, hogy pontosan mit is szeretnél. -
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
CosmoBacsika #26676 üzenetére
Nekem 720p-ben volt, 1080i-ben még nem próbáltam, majd lehet megnézem, igazándiból fura is, mert egész máshogy jön ki, mint a gépen. Ott csikos sokasága volt eltérő helyen a monitoron, itt viszont fixen mindíg középen látható és nyilván a gyors kameramozgások alatt.
-
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok. Lett egy feleslegessé vált Legends of Rockom, lenne esetleg valakit érdekelne valami jelképes összegért? Mittomén 2-3ezer forint, 10üveg sör, vagy valami hasonló?
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
tiv83us #25170 üzenetére
Akkor nekem is lenne kérdésem. Van olyan mikrofon, amelyik, mind a Gh-val, mind a Rock Banddel működik. Azt tudom, hogy a Lips-szé nem jó hozzájuk, de ha valamelyikkel menne, akkor lehet beszerezném, mert ma ugyan kipróbáltam az újonnan vásárolt RB2-vel, de valóban érdekes volt headsetbe énekelni az Eye of the tigert
BWOAY
Szivesen, ennyiért tényleg ki lehet bírni, erre mondják azt, hogy árban jól pozícionált ebbe a régióba. -
CarajoEsp
senior tag
Persze, a World Tourhoz csak az Lp gitárt adják,Dob és Mikrofon nem jár hozzá.
Mondjuk azthiszem a mikit nem hiányolom, az megy a Headsettel is, ha minden igaz, ráadásul a közegészségügyi hivatal is betiltotta, hogy mások számára hallhatóan énekeljek. A multkor mikor egy korházba voltunk fellépők négy kismamának is elapadt a teje.
Bár a dobot el tudnám még viselni. -
CarajoEsp
senior tag
Jaja...Gitárral együtt. Én se gondoltam volna, hogy beszerzem, de akkor, amikor egy GTA4, vagy egy PGR4 még mindíg 17felett van, akkor ez, főleg a Gitárral ajándék. Szóval ma lesz belőle még egy, hogy tudjak haverral Offline pengetni
-
CarajoEsp
senior tag
A pack Gitárral és a Legends of Rockkal együtt.
Ugyan ennyi a PS3-as változat is, míg a World Tour 26.990Ft.
Annyi buktató van, hogy vezetékes gitárt adnak hozzá, míg a drágábbhoz, már a Wireless Les Paul formájú gitárt adják, de szerintem ekkor különbözetet nem ér meg.
Arra figyeljetek, hogyha veszitek, hogy mikor mentem csak a Ps3-as volt kirakva, a 360-ból csak a drágább verzió, szóval rákérdeztem, erre a csóka mondta, hogy van, csak "elfelejtették kirakni", de mindjárt hoz egyet a raktárból. -
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok. Gondoltam megírom, hogy Guitar Hero 3: Legends of Rock 9900Ft-ért van az Europarki Saturnban. Volt még belőle bőven, ha valaki tervezi a megvételét, érdemes elmenni, kapásból kint a boltban volt még vagy 10-15darab.
Egyébként a játék félelmetesen jó, egyébként is gitározok és mivel balkezes vagyok, kíváncsi vagyok, hogy lehet-e fordítva játszani, de hál istennek megoldották a dolgot, így nem élvezek hátrányt, max annyiba, hogy a Tremolo felül van, így nehézkes a használata.
Tényleg a Rock Bandban lehet Lefty-re állítani a gitárt? -
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok. Gondoltam, hogy tanulságképpen elmesélek két sztorit az Xbox360-nal és javíttatásával kapcsolatban.
Szóval adott egy régi gép, már nem garis és lekopogom, de még a régi fajtából való, megy napi 4-5 órát, és semmi baja nem volt még.
Két eseten kívül. (Nem flashelt) Az első: Konkrétan a gari lejárta után történt, hogy beteszem a lemezt, kerreg az olvasó, mint a nyavaja, de Disk Unreadyble-t dob ki a gép. Nézek, mint a lukinyúl újrapróbál, semmi. Ezt eljátszotta 2-3x, ekkora már sikeresen felfogtam, hogy pusztán a nézéstől nem lesz jobb. Szóval gép szétkap, ami egyébként teljesen egyszerűen megoldható, DVD kivesz, szétszed, ebből kiderült, hogy a lemeztartó mágnese, szépen kihuppant a helyéről. Ilyet még sose láttam, pedig elméletileg forrasztva van, na mindegy, kapott egy kis Plamtex-et azóta kifogástalanul működött, múlt szombatig amikor szintén meghalt a DVD. Gép szintén szedszed, jelzem nulla por volt benne, majd a fej megmozggat és hangosan szid/imád a készítők felmenőit. Ettől megjavult.
Szóval csak annyit, hogy azok akik állandóan azon aggódnak, hogy meghal-e vagy sem, annyit lehet mondani, olyan, mint bármely másik műszaki cikk. Van ilyen is és olyan is.
Ha meghal szerel/gari és minden megoldható.
Noh, köszönöm, nemtom mennyire off, de remélem kevésbé, mint a "Milyen kábel hová 100.szor" -
CarajoEsp
senior tag
válasz
spammer #20230 üzenetére
Bár sok mindennel egyetértek és tény ami tény, nekem is hiányzik a játékból az, hogy akár extra szinten legyen benne egy olyan rész, ahol szabadon lehet össze-vissza szaladgálni a városba és ugrálni rendőrök nélkül.
Ellenben a 8óra tényleg annyi, ha nem több, főleg Nehéz fokozaton és én úgy érzem, hogy 90%-ban nem is a rendőrök miatt, ugyanis a játék csak 10%-a szól arról, hogy valamilyen formában konfrontálódni kell velük. És még akkor is van más lehetőség, meg a rendőrök mozognak, folyamatosan követnek téged, taktikáznak, de ha ügyi vagy, meg tudod úgy csinálni, hogy egyet se lősz le, de sok gyakorlással, akár úgy is meg lehet csinálni, hogy még csak le se ütöd őket. Igaz, hogy ha ezt el akarod érni, akkor tuti, hogy 3x megőrülsz, mert annyira idegesítőDe ki mit szeret. Én nekem nagyon bejött, tuti kiszedem belőle az 1000-et, még akkor is, ha van 1-2 pálya amin szinte lehetetlen elérni a megfelelő időeredményt...
Szóval én azt mondom, hogy bár lehetne több és tartalmasabb ez így se sikerült rosszul. -
CarajoEsp
senior tag
Noh, tegnap végére értem az Enchanted Armsnak, most megszereztem egy eredeti Army of Two-t, reggel játszottam kicsit Co-opban, de kezdek elbizonytalanodni, hogy megérte-e, mind a 10e-t.
Elég érdekes egy játék nem a legjobb értelemben. -
CarajoEsp
senior tag
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok. Játék kérdésem lenne.
Jelenleg az Enchanted Armssal nyomom, már vagy 50-en órája.
A gondom annyi lenne és hátha más is járt igy, hogy vannak a térképen, ha minden igaz kb3-4 olyan ellenfél, aki nem hajlandó velem harcolni, csak akkor, ha nálam van valamilyen "Isteni fegyver"
Illetve, hogy van-e valakinek valami tippje, a a főellenfélhez, mert szivok vele már vagy 1-2napja, de tápolhatok, csak megöl mindig
Egyébként jó a topic, mostmár a warez is kezd kihalni a hsz-ek közül.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PS Plus előfizetések
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest