- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
szaba19 #26582 üzenetére
Golemkonzolt nem ajánlom (igaz, nem személyes tapasztalat, de nem olvastam sok jót), a hűstésmodot sem, ha csak nem vagy félsüket
Jasperek az Arcade-ek többnyire, úgy hallottam. De lehet hogy már a 60GB Pro is, és Resi5 féle piros box is. Szerintem simán kérheted, hogy neked kifejezetten csak jaspert küldjenek, ha azt akarsz. Meg tudják állapítani a matricán lévő infokról.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
szaba19 #26228 üzenetére
Én csak vinyóval együtt vennék boxot, ha a helyedben lennék. Amúgy ha Arcade packot veszel már akkor megbánod, hogy megvetted amikor kifizetted és ballagsz haza a cuccal. Egyrészt magába vinyó nélkül játék közben hangos, másrészt egyszer kell megvenni vinyóval utánna egy jódarabig nem kell semmit sem venni hozzá csak játékot. És a Pro packhoz még HD AV kábel is van. Az arcade packba az sincs sajna
-
laragirl83
őstag
válasz
szaba19 #26228 üzenetére
Első HSZ, FAQ !!!
Kell e HDD (Vinyó) a játékok futtatásához?
Nem. De a HDD kellhet néhány játék néhány funkciójának eléréséhez. Pl. Forza 2-ben a visszajátszás, Burnout Paradise multiplayer. Illetve a GTA 4 HDD-re cache-el, ezáltal gyorsítja betöltődést játék közben (pl. textúrák).
HDD mindenképp kell, ha régi Xbox (tehát nem Xbox360) játékokat akarsz futtatni.Amúgy meg azért is érdemes HDD-s gépet venni, mert eleve tudod a játékokat telepíteni, így kíméled az olvasófejet!
Az Araced, Premium és Elite csomagok amúgy tudásban semmiben sem különböznek, csak a hozzáadott cuccokban, és természetesen később ha veszel HDD-t simán rátudod kapcsolni arcade gépre.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Sweet.tv - internetes TV
- Kuponkunyeráló
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Bootleg Nintendo Game Boy Advance Pokémon, Zelda játékok
- Újszerű! Garanciális ! SteamDeck 512GB OLED /Dobozos!/Tartozékokkal/
- Nintendo 3DS LL JAPÁN NYELVŰ konzol, játékokkal, tokkal
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest