- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Scoobyka #20019 üzenetére
Itt a lista, ha mar lusta vagy guglizni
/elso hsz-be ezt is beiktatom/.
Masodik kerdesre passz, probald ki. -
Ukraan
aktív tag
válasz
Scoobyka #19812 üzenetére
Köszi, ezt még sehol sem olvastam(lehet elkerülte a figyelmemet). Ezek tudatában már nem is várom annyira a végleges Dash-t, gondolom ezen a dolgon nem változtatnak(bár...). Lehet, megtartom a beta-t, úgysem Live-ozom, ez legalább annyi helyet nem foglal a memkártyán. Mégegyszer kösz az infót
!!!
-
-kdM-
senior tag
válasz
Scoobyka #19359 üzenetére
mar szerintem valaszoltak neked
-
Djuree
félisten
válasz
Scoobyka #19215 üzenetére
látszik hogy nem figyelsz
eddig minden karácsonykor volt akció. általában 2 játék + a gép szokott lenni. most kb. olyan lesz hogy 30-35k lesz az arcade 2 játékkal vagy 45-50k a primkó 2 gémmel. magyarországon vagyunk ha nem tudnád, itt 40-ért karácsonykor nem fog senki arcade boxot venni, főleg most hogy válság van nem
-
-kdM-
senior tag
válasz
Scoobyka #19197 üzenetére
en tegnap (az akcio elso napjan) egy oraval nyitas utan mentem es en vittem el az utolsot...a penztarnal meg a biztonsagi or ilyet bekerdez, hogy "hanyadik xbox?", gondolom van aki tizessevel vitte
egyebkent amit adnak hozza 1 honapos gold elofizetes az mikor aktivalodik? amint beregeltem vagy valami kodot kene keresnem?
-
-
-
HagaNRG
őstag
válasz
Scoobyka #15986 üzenetére
A COD4-et ano megjelenéskor PC-n nyomtam végig majdnem egy teljes éjaszaka alatt
De az olyan egy éjszkaa volt, hogy sosem felejtem el, annyira sikerült beleélnem magma az egész játékba, ami még filmeknél is ritkán fordul elő.Főleg a mesterlövészes rész ütött nagyot előre, mikor besétálsz az iskolába és még a gyerekzsivaly is felcsendül, meg oszlik a por az abalakokon beszűrődő napfényben, hihetetlen.
Aztán amilyen hamar vége lett, azt hittem, olyan hamar el is fogom felejteni.
De nem, szinte tavaly október óta a Fifa mellett az egyetlen olyn játék, amit hetente folymatosan, többször is elővettem.
Nem végig, de maradt 1-2-3 pálya belőle, ami megunhatatlan a háborús "élmény" miatt.Az egyik a tankkísérős, a másik meg mikor a helikpoterről dobnak le és Al Assadot kell felkutatni a végén a TV stúdióban, aztán mégsincs ott.
(meg a vége felé is jó pálya, asszem az utolsó szabad mozgású nyitott pálya, mielőtt mindenki leereszkedik a silókba a végén).Nagoyn nagy játék, de félek, X360-on már sosem fogom újra érezni a feelinget, valahogy nem is akarom megszokni az irányítást, meg egyelőre tizenezret nem egy agyonjátszott játékra akarok költeni.
(nemsokára kijön az Assassin's Creed classic kiadása, ami alapból jó olcsó lesz, ez azt jelenti, hogy használtan reményeim szerint 3-4e. körül hozzájutok, még várok a GRID áresésére is, aztán nemsokára itt a Fifa 09, lesz mire költeni)
Ráadásul folyamatosan bezavar iylen-olyan akció, most kiárusításban 3 ezerért adnak valahol itt pár méterre egy boltban új Halo3-at, Pro Streetet, SmackdownRawot, vagy Gears of Wart.
Nagy a kísértés, de ellen kell állnom. -
zsocy
őstag
válasz
Scoobyka #15814 üzenetére
Olyat nem mondtam hogy idre rakva.
Lehet kreálni offline gamertaget, és LIVE (online) gamertaget. A lényeg annyi, hogy nem kell LIVE (azaz online) gamertag a frissítéshez.
De szerintem is, aki parázik, vagy flashelt a konzol, szedje le torrentről és írja ki lemezre.
Ezek az updatek 6-7 megásak, annyi hely meg van bőven az Arcade pack-nek is.
HagaNRG: Állítólag a memóriából nagyobb kapacitású chipeket alkalmaznak, és a NYÁK-nak csak az egyik oldalára kerülnek. Esetleg ez segíthet kicsit a melegedésben, de kétlem. Majd a Jasper.
-
zsocy
őstag
válasz
Scoobyka #15812 üzenetére
Haverod (
)megpróbálhatja, de nem a lemezt nézi hanem a firmware-t.
Ha nincs LIVE-ra rakva az ID, akkor szerintem nem bukik meg a dolog. Az én haverom elég régóta frissíti így a boxot, sosem regisztrált live-ra, mégis letölti a frissítést és nincs még bannolva sem.Ez a mostani frissítés nem hoz látványos változást (nálam biztos nem), felkészíti a gépet az őszi nagy updatere. Volt aki szerint a GTA4 kevésbé akadozik, én nem vettem észre semmit.
-
-
HagaNRG
őstag
válasz
Scoobyka #15600 üzenetére
A közeljövő befutó játéka:
Fifa 09 Faragó Richárddal és Hajdu B. Istvánnal. Tökéletes lesz, főleg hogy a PC-s Fifa 07 után még most is tátom a szám az X360as Fifa 07-tel játszva, most a 08at kihagyva remélem nem kis grafikai ugrás lesz a 09.
(de ki tudja ezeknél, néha egy-egy tuti évad után simán kaidnak egy rosszabbat. Remélhetőleg most a 08 és az Euro volt ez a gyengébb eresztés a 09 majd visszad újra minden hitet az EA-ban. -
33as
senior tag
válasz
Scoobyka #15600 üzenetére
Azt rebesgetik, hogy az MS üzletpolitikát váltott és már nem bannol hanem telefossa az új gépeket Lite- On meghajtókkal.
Minél nagyobb vinyóval szereltet!OFF.
Egyébként meg minden eddigi Xbox-ra rá lehet rakni az új frissítést! Én nem értem miért hiszik sokan, hogy a flashelt meghajtó valami különleges bánásmódot igényel, csak egy egyszerű firmware módosítás az egész. Idáig is volt olyan megoldás, hogy nyugodtan lehetett menni vele Live-ra, akit meg bannoltak azoknál meg legtöbbször user-error volt!
ON. -
-
zsocy
őstag
-
zsocy
őstag
válasz
Scoobyka #14852 üzenetére
A saját tapasztalatom az hogy a boxnak szinte mindegy mennyit fut, mivel elég hamar felmelegszik a maxra, és onnan már nem megy tovább. Szerintem aki négy óránál többet nyom egyhuzamban az pályázhat a HCGamer jelzőre.
Magánvéleményem hogy annyit játsz amennyit még élvezel, és nem mondjuk az achievmenteket hajtod görcsösen.
-
FishAir
senior tag
válasz
Scoobyka #14839 üzenetére
Platinumshopban elég olcsó a zacskós.
-
nesh20
aktív tag
válasz
Scoobyka #14832 üzenetére
Sziasztok.
Nekem semilyen hangot nemad ki!
V.ki próbálta már a Too Humen Demóját?
Érdemes leszedni Live-ról? Videók alapján nem rossz..
Még egy kérdés melyik a jobb a Fight Night 3 vagy a Don King - Presents Prizefighter?
Szeretném megvenni v.melyiket csak nem tudom eldönteni melyik lenne a jobb vétel.By - Nesh
-
GyuZa
tag
válasz
Scoobyka #14598 üzenetére
Én ezeket nem hagynám ki: DMC 4, BioShock, GoW, Splinter Cell Double Agent...
Tulajdonképpen a Forza 2-t sem érdemes kihagyni, de én pl. az utóbbi időben egyre inkább kezdek hadilábon állni az autós játékokkal. Nem képesek visszaadni azt az életérzést, amikor az ember egy igazi autót vezet, továbbá nagyon hamar megunom azokat a versenyeket, ahol 3-nál több kört kell teljeseíteni, és akkor a Nürburgring még szóba sem került... Az egyetlen dolog ami képes fenntartani az érdeklődésémet az egy izmos, durva, jól és igényes minőségben rögzített motorhang. A forza 2 e tekintetben jó úton indult el, de amikor pl. a legnagyobb turbónak is csak olyan hangja van, mintha vki biciklit pumpálna a háttérben... nos, ez csalt pár fintort az arcomra... Továbbá az alkatrészekből is lehetne sokkal nagyobb választék és a tuningolást is lehetne még bővíteni jópár funkcióval... Ettől eltekintve jó kis játék ez, más hibája nincs és rengeteg ember számára nyújt kellemes kikapcsolódást, én egyszerűen meguntam...
És végül néhány nagyobb cím, ami a jövőben nem szívesen mellőznék: Soul Calibur IV, SW: Force Unleashed, Far Cry 2, Fable 2, Fallout 3, Dead Space, GoW 2 és a Prince of Persia újabb része.
-
HagaNRG
őstag
válasz
Scoobyka #14598 üzenetére
Szia!
Szerintem vigyázz az ajánlásra megvett játékoktól. Ha lehet (van box, van net, akkor nem leet gond), szedj le demokat é spróbáld meg a játékot, emrt óriásit lehet ám csalódni és itt tizenezrekről van szó.
Pl. Eddig Burnout paradise úgy élt bennem, tesztek, meg képek alapján, mint valami etalon arcade játék, nem is mondom, hogy nem lehet az, de nekem abszolút nem jött be az irányíthatatlan tempóban rohanok majd falnakmegyek sztori. De még a Burnout revenge sem.
Assassin's Creed a másik etalon, amiről csak álmodtma még alsókategóriás PC tulaj koromban. Ennek sjanos nincs demoja, nagyon szimpi, talán egyszer meg is veszem, de akkor is félek ettől is a látatlanba vételtől.
Call of Juarez is csak álom volt PC-n, nem is indult, msto leszedtem 360-ra a demot, aztán töröltem is le percek múlva.
A Colin DIRT viszont nem is érdekelt és tátom a számat, de az még hagyjná, mert repülős játékkal életemben nem játszottam, most meg leszedtem az Ace Combat 6-ot, annyira magával ragadó az egész grafika, játékélmény, hangok,s ebesség, hogy teljesen odáig vagoyk érte.
A TOp Spin 3 teniszjáték detto.Olyan címek meg, mint Rainbow Six: Vegas, Timeshift, meg valahogy egyet játszok és viszlát.
Moto GP 07 is állítólag jó, meg a PGR 4, de nem tud lekötni.A Forza 2 viszont nagyon tuti és a DIRT is.
NFS pro street ugyanez lenne, mégis kuka.Szóval óvatosan az ajánlókkal, mert a sokszor egyénenként a legnagyobb címek a legkevésbé bejövős játékok.
-
1010
őstag
-
-
spammer
veterán
válasz
Scoobyka #14575 üzenetére
Igen, benne van a csomagban minden, nem kell venni semmilyen átalakítót. Ha van Scart a TV-n, menni fog.
Divx frissítés nem tudom fent van e, és mondjuk frissíthető e pl. újraírható lemezről. Passz. (Google) DE, ahogy már mások is írták, divx-re inkább egy 5k -s "Teccsó" lejátszó. Kíméled a box olvasófejét, és tényleg elég hangos, film közben lehet, hogy zavarna.
---
szerk: korábbi play and charge kites írásom tárgytalan, a hozzáadott akksival forognak a ventik kikapcsolás után is, ceruza akksi pakkra csatlakoztatva nem működött. -
-
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Scoobyka #10191 üzenetére
nincs, ilyen egyszerű, volt egykoron egy Xbox360 Help! topik, az ennek a felmenője, itt nincs warez, warezra ott van a nemondjuk ki milyen fórum
Aki nagyon warezolni akar, itt olvasgasson
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Fali konzol lapos tévékhez
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobilinternet
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest