- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Silent77 #43047 üzenetére
Értem.
Kipróbálom azt akkor, de remélem a demóhoz nem kell DL lemez, mert akkor nem a legjobb.
Gondolom elég egy sima dvd-is.Xirtam: Akiktől vettem a boxot, így is vállalják rá a garanciát, úgyhogy igazából nem vesztettem semmit.Így adták alapból a gépet.
Roland18x:Nem sajnos nem sikereült megoldanom, de már fel is adtam.Annyi időt el...tam rá, hogy már beleuntam.Talán majd egyszer újrakezdem az egészet.
Köszi mindenkinek!
Gebriel: Ez tényleg komoly amit írtál?Még sehol nem halottam, hogy az arcade, prémium,elite gépek között eltér a processzor magok száma.Mindenhol csak annyit olvastam, hogy felszereltségben van eltérés.
-
válasz
Silent77 #42918 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztésből.
Most rákerestem az mkv szóra a totyikba, mindenki azt írta nem lehet.
Ezt is belehetne tenni az első hozzászólásba, sztem sokan nem tudnak róla.Gebriel: Ez legyen életem legnagyobb tévedése (sajnos nem ez volt), de tökéletesen igazad van. Elnézést is kérek a félretájékoztatásért, neked pedig hatalmas köszönöm!
-
OddMan
őstag
válasz
Silent77 #42865 üzenetére
Új arcade gépet 44'900 ft.-ért lehet már kapni.
Szerintem a használt xbox360 gépek ára mindenhol irreálisan magas.
konzolvilag.hu -
alibaba78
őstag
válasz
Silent77 #42795 üzenetére
Koszonom! Akkor megprobalom.
- Xbox360 arcade (HDMI) dobozaban minden kabelevel es kacatjaval 256mb-os memkartya nelkul. Alig hasznalt, serulesmentes allapot. 2008.09.26-an vasarolt, nem flashelt, sem nem hutesmoddolt. Az a bizonyos 5 arcade jatek, ami a dobozban volt hasznalatlan.- 20gb merevlemez
- 1 honapos play & charge kit
- Vezetekes kontroller plusszba (hasznalatlan)
- Madcatz kormany dobozaban
- Vga kabel
Eredeti jatekok:
- NFS Undercover (Magyar felirattal)
- COD 4
- Condemned 2
- Rainbow 6: Vegas 1-2
- GTA 4 + Episodes from Liberty city
- NFS Most Wanted
- CM Dirt 1
- Tiger Woods PGA Tour 08
- NBA Live 07
- Fable 2 (Magyar felirattal)
- Gears of War
- PGR 3
Ha meg tudnatok nekem mondani, hogy kb mennyit er, azt nagyon megkoszonnem! -
Xirtam
veterán
válasz
Silent77 #42742 üzenetére
De de. Hiába kap másik FW-t az olvasó még az után is kiolvasható az eredeti FW száma!
Már párszor elmondtuk, hogy nem a játék origi or warez ségét szűri ki a Microsoft hiszen maga a warezolt játék egy eredeti játékrnak a beolvasot ISO-ja! Szóval azt kiszűrni nem tudnák. Azt nézik meg hogy történt e a gyárból kimenetel óta FW váltózás.
-
-
Mr.Grincs
veterán
-
Gebriel
veterán
-
-
rocket
nagyúr
válasz
Silent77 #38671 üzenetére
Szia!
Nem valoszinu NTSC a geped, az NTSC gepekhez 100-147voltos tap van, ahoz nem eleg egy sima US->EU konektor csatlakozo atalakito (EU-s tap kabel se eleg), mindenkeppen europai tap kellene, vagy valami legalabb 150-200wattos kulso tapegyseg (attol fuggoen milyen alaplapos gep) amin van 110voltos US bemenet, es 220voltos EU kimenet. -
rocket
nagyúr
válasz
Silent77 #38676 üzenetére
Az Xbox360 jatekok jelentos tobbsege regiofuggetlen, ez azt jelenti hogy az ilyen NTSC jatekokat lejatssza a PAL-os gep, es forditva.
Vannak viszont jatekok amik nem regiofuggetlenek, ezt a dobozon sehol nem jelzik, szoval vasarlas elott utana kell nezni. (pl. az EA jatekai nem regio fuggetlenek)NTSC-J (Japan) jatekok jelentos resze viszont nem regiofuggetlen, igy ezeket nem lehet lajatszani NTSC/PAL-os gepeken, mondjuk nem is nagyon "fenyegeti" a felhasznalot az veszely hogy Japan jatekba fut
-
-
WARZ
tag
válasz
Silent77 #28979 üzenetére
Szia!
Én is 2napja ezen vaciláltam sima vagy V2 én a v2őt vettem meg! Ha minden igaz annyiban tér el az elődjétől hogy az a sok játéktól elfüstöl valami benne és annyi a V2ben ezt már megoldották!
Én most a Forza motorsport 2őt tolom és hát nagyon állat, alig bírom otthagyni a kormányt!
A játékban elég sok mindent be lehet állítani a kormányon rezgések, visszahatások akkor a pedálok érzékenysége is állítható stb...
Szerintem megéri az árát és tuti nem fogod megbánni, sokkal jobb kormánnyal tolni a versenyeket mint controllerrel!!! -
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Silent77 #28631 üzenetére
Az a baj nem vágom így hirtelen merre van. De ha A van ott akki be lehet menni, és ott majd jön biztos ellenség. Arra fele kell menni amerre az arany ösvény vezet. Ha azt írja hogy keress másik utat, akkor az ösvény úgyis elindul magától. De a menüben megtudod nézni, hogy mik a feladataid, mit kell csinálnod.
-
spammer
veterán
-
spammer
veterán
válasz
Silent77 #27815 üzenetére
Mindegy mivel írod ki, de a megfelelő mappaszerkezet ez lesz
Content\0000000000000000\5451884B\00080000\9C02B874A2592D513BD4D7B9D0485CC26CE495E954
Ha így irod ki, meg fog jelenni a lemez tartalma a games libraryben és ott fogja mutatni a játékot, és onnan indíthatod.
szerk.: neked azért nem ment, mert a content és a 0-ás mappa ezek szerint nem volt benne, szarul csinálta, aki kirakta netre
-
Xirtam
veterán
válasz
Silent77 #27312 üzenetére
Értelem szerűen regisztrálni kell! De ha olvastál volna 1 hsz-t!
Megkönyítem a dolgod
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Nintendo Wii
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest