- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tomics
addikt
válasz
gyuri00 #40371 üzenetére
Így van, előre csak akkor utalj ha legalább fél éve regisztrálva van, de inkább több és sok pozitív visszajelzés van róla. Ilyen összeget én nem utalnék előre soha. Azt is nézni kell értékelésnél hogy ki mit vett nála. Pl ha van 10db 1000ft tárgyra pozitív értékelés és 50 ezerért akar eladni valamit az már gyanús.
Így meg főleg hogy pár napja regelt és előre utalást akar...vannak még emberek akik ezt beveszik?
Karácsony előtt elszaporodnak az ilyenek, legyetek körültekintőek
-
StLui
veterán
válasz
gyuri00 #40278 üzenetére
Okosíthatnád utólag is de szerintem ne tedd és mielőtt döntesz nézz körül pl a itt a gamer365-nél , vagy itt a PH apróban, és fogsz találni, jó áron, 1000Ft-tól játékot, legújabb játék is meglehet 8-9eFt-ért, és ne feledd az okosjáték sem ingyen van ha nem te csinálod
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
gyuri00 #40278 üzenetére
Hát vagy emelkedik vagy csökken. Ha csökken akkor csak max 1 és 3K között, szinte biztos hogy egyik bolt sem fog csökkenteni. Előre sajnos nem lehet megondani. Pedig itt az idő lassan, hogy elkezdjék a nagy év végi hajrát.
kircso13: tökéletesen egyetértek. Vannak játékok pár ezer Ft ért is. Nem kell rögtön a megejelnés napján játszani a legújabb játékokkal, 1 hónap és majdnem felére megy le az ára, de tény hogy sokat veszítenek az értékükből. Az olyan akciókat kell kifogni és lecsapni rá mint a mai Dead Space 2K ért. Annyiért ingyen van.
-
csaba1203
addikt
válasz
gyuri00 #40256 üzenetére
Én mindenképp az üzletben való vásárlást javasolnám.Adnak számlát és teljesen korrekt árak vannak pl
onzolvilág és Konzolstúdió.Én is nemrég rendeltem igaz,hogy 1 hetet kellett várnom de teljesen új bontatlan csomagot és gépet kaptam.Az áraik pedig magukért beszélnek nézd meg te is
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
gyuri00 #40256 üzenetére
Hát ha itt a ph-n veszel akkor mindenképp olyantól vegyél aki nem tegnap vagy ma regisztrált hanem mondjuk egy éven blül de az a legjobb ha minnél régebben reggelt. Sok hozzászólása legyen. Az újoncokat kerülni főleg azokat akiknek nincs hozzászólása, mert sosem lehet tudni. Ha meg megbízol benne akkor személyesen menjen a biznisz, ha nem megy el vagy süketel akkor le lehet vágni hogy kamu volt. Pénzt előre soha. Előbb a cuccot utánna a pénzt. Címet telefonszámot kérj mindig, ahol utlérheted, de ezt mondani is kell. Ha lehúzós fajtából van akkor kifarol a bizniszből mert látja hogy te okosabb vagy, és nem lehet behúzni a csőbe..
-
sch_a
addikt
válasz
gyuri00 #38346 üzenetére
Amire te gondolsz, az sima AV kábel. Azzal valószínűleg rá fogod tudni kötni, de ne számíts sok jóra, mert az nem tud nagyobb felbontást átvinni. Ugyanakkora felbontáson fog futni, mintha SDTV-n játszanál. Jóval rondább lesz. Szerezz valahonnan kölcsönbe egy hdmi kábelt.
-
5oultrain
aktív tag
válasz
gyuri00 #38113 üzenetére
Szia!
Én épp tegnap szereztem be a Ninja Blade-t, és nem bántam meg (pedig nem vagyok nagy hack 'n slash gamer)
Egyszerűen nem tudtam letenni, és ez azért van ,mert egy percig sem unatkozol mellette. Állandóan pörög és megy az akció. A grafika is szép, bár nem tudnám egyértelműen eldönteni, mert vannak nagyon szép környezetek, azonban néha meg kidolgozatlanságot látok pár tárgynál. Én ajánlom, úgy sem lesz időd nézegetni a grafikát ;)A F.E.A.R. 2 meg volt, egyszer végig vittem, de nem éreztem rá késztetést, hogy újra nekivágjak. Viszonylag jó játékidő, de néha ellaposodik. Ezt is tudom ajánlani, ha jó áron jutsz hozzá.
-
gyuri00
aktív tag
válasz
gyuri00 #38059 üzenetére
hát úgy látom itt senki se szokott játszani
ma keresgettem és találtam pár érdekesebb játékot
Naruto Ninja Blade fear2 ezkwt néztem ki magamnak egyenlőreFable2 kívül van még oylan szerep jázék amihez van magyar felirat???(angol tudásom egyenlőre elgé gyenge
Condemned 2: Bloodshot eszt a játékot érdemes még beszerzni?vagy már elavult?
-
Crazyman33
senior tag
válasz
gyuri00 #38059 üzenetére
Előtte elnyúztam kettő DFP-t Ps-en, ezért vettem DFX-et, a név miatt (Logitech). Bár ne tettem volna. Egy rakás szar, de komolyan. Most már utólag értem én is miért volt olcsó. Kb. két hónap után eladtam. Anno még 26-ért vettem az első DFP-t, ennél meglepődtem az áron. 13-ért vettem, 8-nál nem volt többet kérnem érte mikor eladtam.
Annak tökéletes akinek mondjuk az első kormánya és nincsenek elvárásai egy kormánnyal szemben. De aki a minőséget keresi annak nem ajánlom.
Már alapból a kormány tengely olyan furán mozgott, Váltófüleket ne keress! Néha újra kellett inditani mert nem jól kalibrálta magát. A forszfídbekk pedig ha tizes skálán akarom értékelni akkor 3.
Lecseréltem Mikrofosra, amint tudtam.
Húúúúúú, mekkora különbség, te jó szagú...
Force ezen 8-as a skálán, masszív jó fogása van. Precíz, élvezet vele játszani.
Hatalmas találmány a pedálsor keretes kialakítása, tök jól megtámasztja a sarkad!Nézz be IDE !
A múltkor küldtem privit megkaptad?
-
szaszlaci
addikt
válasz
gyuri00 #37584 üzenetére
Kapcsold be a bat visiont a gézkar fölötti gombbal.
Van egy rész a kocsi közvetlen kötzelében, azt ki lehet robbantani. Nem tudom, muszáj-e.
Aztán ha jól emlékszem, nyomokat kell követni. Az első folthoz közel mész, és nyomva tartod a bat vision gombot, ekkor analizálja, és már tudod követni a többit. Asszem így volt. -
Thome
veterán
válasz
gyuri00 #37119 üzenetére
Én most az OFP2-t próbálgatom. És szomorúan nézem, hogy nem milsim...
Marad az Arma2...Ellenben most játszom először kontrolleren fps-t, és meglepően jól megy! Lehet hogy kellene vennem egy MW2-t...
Szerk: Attól függetlenül, hogy nem milsim az OFP2, mocskosul tetszik!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
gyuri00 #36584 üzenetére
Azért az nem volt semmi amikor átvittem a labdát a te térfeledre. Állandóan csúszkáltam, mert nem tudom mit kell nyomkodni. Jah és életemben most elsőnek játszottam a FIFA játékkal, szóval sosem késő elkezdeni.
Amúgy a magyar kommentár szerintem fantasztiksra sikeredett.Lealáztak mint a szart. Amúgy azt hittem hogy annyi van csak a meccsből.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
gyuri00 #36539 üzenetére
Nah ez egy nagyon király ötlet. És rendesen a boxra dugod rá?
szaszlaci: Honnan szerzik 3-4K ért az új lite on meghajtókat? Mert annyiért én is vennék tartalékba.
Sipi16: Hidd el jobban jársz a dvd lejátszóval, vagy amit gyuri említett a pendrive és akkor megvan az öröm , hogy boxon lehet filmet nézni.
-
heihachi
addikt
válasz
gyuri00 #35651 üzenetére
Ufc jobb. Karakter generálása is, harcrendszere is (mivel bővebb, nem csak box), karrierje is érdekesebb (meg hosszabb is). Illetve a boxra jellemző felhajtás bevonuláskor itt eléggé elnagyolt, hiába a saját zene, kb 10 mp-ig szól. UFC-ben ez sokkal jobb, ott tényleg van felhajtás.
Grafban nekem az UFC jobban tetszik, az FNR4 karakterek olyan műanyag hatásúak. -
oddsmaker
tag
válasz
gyuri00 #35426 üzenetére
- Dashboardról ha megnyomod a Joy-on a középső gombot, elmész jobbra a végére és shut down
- copy game nincs hatással dashboardra
- fektetve mindenféleképpen, ha eldől sok bajod lehet belőle (főleg ha origi a game)
- hd képhez hd-s tv kell
- Jó verekedős? Mortal Vs Dc, Fight Night 4, Street Fighter 4 (Gametrailers-en kukkants rájuk neked melyik szimp.)
-
rudymester
senior tag
-
szaszlaci
addikt
válasz
gyuri00 #35379 üzenetére
A dash az ő op rendszere. Amit látsz, ha bekapcsolod lemez nélkül.
Ha új boxot veszel, már ez van rajta. Ha a memkártyából elvesz kb 130 Megát, akkor azt arészt le tudod törölni majd, egy nem túl fontos rész. A virtuális kinézeted megrajzolásában segít..TheChos3nOne: egy sima nagyításnál azért több.
Éleket keres, és úgy növeli a felbontást, játékokra optimalizálva. (Pl egy HD TV-n is jól néz ki az SD TV adás, nem lesz fűrészfogas.)
Mint a win-es képmegjelenítőben, az is így nagyít kb. -
szaszlaci
addikt
válasz
gyuri00 #35373 üzenetére
Játk mentések általában 0.1-1 Megát fognak. De van, ami 10-et.
Tényleg nem lehet rossz egy HDD -ahogy Grincs javasolja- de nem életbe vágó. Ha nincs pénzed, vegyél egy 256-os kártyát.
A dash meg csak akkor foglal helyet, ha fennt hagyod a rettentően fontos avatarokat. Magához az új dashoz nem kell mem kártya hely.TheChos3nOne: nem tudom sajnos. De ez újabban játék függő. Pl a HALO 3 is alacsonyabb, 1154x640, vagy valami iylesmi, alacsonyabb. És már hivatalosan sem muszáj az 1280x..-as szintet hozni.
Minden esetre a VGA-ja legfeljebb 1280x(768 talán), amiben képes számolni.
Utána felskáláz, akár 1920x1080-ba. -
szaszlaci
addikt
válasz
gyuri00 #34348 üzenetére
Első hozzászólás vagy elolvasod ezt.
Kipróbáltam pár dolgot, amik kapcsolódik a topikhoz:
1. NYÁK melegítése, többrétegű, CD-ből, hőlégfúvóval egyenletesen és nem egyenletesen, 100 Celsius fokhoz közelre. Nem láttam szemmel észrevehető vetemedést. Hirtelen és lassú hűtés után sem.
2. Chip melegítése, 90-100 fokra, majd hirtelen lehűtése vízzel. Chip és NYÁK is, külön-külön. Nem volt szemmel látható változás.
3. Ólom tartalmú, jobb minőségűnek tartott ón melegítése hőlégfúvóval, nem nagyon, érinthető volt. A próbát többször is elvégeztem, ez az ón 150 fok felett olvad meg, én nem mentem 50-60 fok fölé. Igaz, gyantával javított.
Látni lehet, hogy mennyire meglágyúl. Nos, lehet, hogy a konzolban a GPU alatti golyók túl magasak, és képesek szép lassan elmozdúlni, mivel még rázza a DVD is rendesen a gépet. -
rudymester
senior tag
válasz
gyuri00 #34281 üzenetére
Én is 72-es tévén használom (CRT) és pár apróbb betűs játékot leszámítva, nem volt még problémám vele.
A vinyót saját tapasztalatomból megítélve ajánlom. Telepíthetőek a játékok és sokkal halkabb a gép, ez főleg este előnyös.
Az 256 mega memória nálam hamar megtelt (nekem még külön volt). A felét megette az új dashboard. Forza Motorsport 2 mentése 35 mega! Minden újabb tuningolt egyedi autó 2 mega. Jó, ez szélsőséges, de megvettem mellé még a Half Life: Orange Boxot, ami 5 játék egyben. Minden játék 20 megát megszik a memóriából (tehát ha nem akarom a mentéseket törölni, akkor 100 mega).
Dilemmában voltam, hogy Portalt játszak vagy sima HL2-őt. A Fable 2 is 8 mega/karakter. Szóval hamar meg tud az telni, ha az ember pont kifogja ezeket a játékokat.Persze inkább jellemzőek a 1mega alatti mentések, ha fenti játékokkal nem fogsz játszani, akkor nincs gáz.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
gyuri00 #34281 üzenetére
Mindenkippén HDD set vegyél. Már csak az olvasófej kímélése miatt is.
20as ra egy ráfér de kettő már szükösen. Meg a hdd ről gyorsabban tölti be a játékokat a gép mint dvd ről.
Nekem 60as vinyóm van de előre látom, hogy kicsi lessz hamarosan. Most van rajta 5 játékom, még van kb 17 giga helyem még ami nem valami sok. Szóval nekem is be kell majd szereznem egy 120as hdd-t.
Vagy úgy vegyél hogy minyima 60as vagy arcade és 120as hdd hozzá, vagy egyből elite gépet amihez alapból 120as van. -
Csabee.
nagyúr
válasz
gyuri00 #34281 üzenetére
Szia! Pont a te cipődben járok! Én is megvettem az Xboxomat már 3hete megvan!
Nekem is 72centis a tv-m, szép a kijelző és a játék így is! Természetesen ha van HD nagyobb tv-d akkor azzal még sokkal szebb lehet, de ha kisebb monitorod van mint 72cm, akkor arra meg kár átraknod szerintem, mert nem éri meg!Az arcade-ba nincs hdd! Hdd-csak ahhoz kell ha Live-ről szeretnél demokat, és cuccokat letölteni akkor rátölti a hdd-re az anyagokat és onnan futtatod! Illetve játék dvd-t ha beraksz akkor rátudod másolni a merevlemezre és kevésbé zúg! DE sztem felesleges!
Nekem 256os kártyával megy az xboxom, és rengeteg játék mentés elfér rá! Szerintem 70-80játék mentés el fér ezen!
HDD nélkülit fogsz kapni csak sztem 40ér.. de megéri
ui: Küldtem egy üzit is!
Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest