- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
keIdor
titán
Tud valaki olcsón 120GB-os vinyót? Nincs esetleg valakinek eladó? Kevés a 60GB, váltani szeretnék.
...és lesz egy 60-as eladó!A mentéseket simán át lehet pakolni Pendrive-ra, ugye, utána meg vissza? Nem lesz semmi gubanc?
-
keIdor
titán
Ha én félévente egyszer csak azért dugom rá a gépet a netre, hogy frissítsem a Dashboardot az mennyire veszélyes? Kibannolhatnak azalatt a 3 perc alatt?
-
keIdor
titán
Én már olyanról is hallottam, hogy a Falcon rev2-n (nekem ez van) és a Jasper-en már valami ragasztó is védi a GPU-n a forrasztást. Ez nem tudom mennyire igaz, hülyén hangzik, de több emberről is hallottam már ezt.
Mr.Grincs: Sajnos ez így van, de ez nem csak Xbox-nál van így. Említhetném a 8800GT, vagy HD4850 szerencsétlen vékony referencia hűtését is, az is egy vicc volt. PC alaplapokon a gyári hűtés is gyakran nevetséges volt. Nem a mai Heat-Pipe időkre gondolok, hanem amikor még divat volt 3cm-es kis ventiket rakni a chipsetre. Tudta mindenki, hogy semmit sem ér, hangos, és hamar bekrapál... mindenesetre valóban érdemes járatni dashboardban 5-10 percet, mióta megvan a gép (1 éve) mindig így kapcsoltam ki, hogy vártam kicsit. Kíváncsi leszek meddig fogja bírni...
Lemezt mindig vedd ki, én is ki szoktam, ne kopjon az olvasó. -
keIdor
titán
válasz
alien_ #36689 üzenetére
Azért én annyira nem akarok megszerezni semmit.
Viszont "sajnos" nem vagyok budapesti, hanem vidéki vagyok, és ugyan itt is van konzol shop, a minőséggel nem vagyok kibékülve (az árakkal sem) így marad a neten rendelés. Ha a termék nem tetszik máris bonyolultabb a visszaküldés... buknék is rajta anyagilag, tehát ez esetemben nem megoldás.
-
keIdor
titán
Úgy hallottam, hogy néha kell töredezettségmentesíteni a doboz HDD-jét. Igaz ez? Lehet? Van értelme?
-
keIdor
titán
válasz
heihachi #35896 üzenetére
Lehet én vagyok vak, de nálam az 1080i élesebb, most nyilván nem a játékra gondolok, de a menü-t pl. kiteszi "1920x1080"-ba, és sokkal szebb.
Holnap megnézem a játékot, hogy van-e különbség, ha nem konvertál.
FIFA10-et tolja itt valaki? Gondolom ez is fényévekkel szebb, mint a PC-s... 2-en gondolom lehet játszani vele, csak kis ökörködésre kéne, egyébként utálom a sport játékokat...
Vagy PES10 legyen? Melyik a jobb? -
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz
szaszlaci #35132 üzenetére
Én már csak az FPS-ek miatt tartok PC-t, meg 1-2 RTS miatt, pl Empire: Total War. Minden másra konzol.
Gyakran játszok Multiplayert (Call of Duty széria pl.) és azt azért nem tudnék játszani gamepad-al... Single Player az megy, de lassú vagyok a többjátékoshoz, egyébként maximálisan egyetértek veled. -
keIdor
titán
Forza 2-t érdemes!
Sajnos nincsen benne 2007-nél újabb vas, de annyi baj legyen, majd a 3. rész jobb lesz, de addig ki tudod tolni a 2-t.
A Need for Speed Shift szerintem is sokkal jobb Xbox360-on, én is próbáltam mind a kettőn.
...és van egy olyan érzésem, hogy DX11 ide vagy oda, de a Dirt 2 se lesz jobb PC-n.Def26: Forza 3 Demo
-
keIdor
titán
válasz
Xirtam #34664 üzenetére
Azt a megveszekedett k. annya ebbe mennyi kedvencem benne van!
Én azt mondom k. jó lett a Shift, de ne hasonlítsuk össze a Forza 3-al.
Kíváncsi leszek a Gran Tourismo 5 milyen lesz, de nem hiszek a karácsony előtti megjelenésben, mert tudnánk már róla...Dirt 2 az Rally, teljesen más, ne hasonlítgassuk szvsz a kettőt. Egyébként az is nagyon durva lett...
-
keIdor
titán
Dirt 2 vélemény: [link]
-
keIdor
titán
válasz
Djuree #27135 üzenetére
Én 35k-ért vettem 1 hónapja Premium 60GB-ost.
Falcon, 0 km-es. Csak annyi, hogy nincs rá Magyarországi garancia, de mind1, mert meg lett bontva meghajtó csere miatt.
2008. augusztusban gyártották.Szerintetek érdemes ezen megcsináltatni a hűtésmódot, meg az overcool-t? Ha jönne a 3 led, ramhiba, HANA vagy bármi más hiba, akkor úgyis megy majd a Console Corner-ba javításra, de ezekkel a módokkal lehet késleltetni az RRoD-t, vagy nem érdemes vele törődni?
Aktív témák
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest