- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
KDavid17 #38140 üzenetére
Nah helyes. Volt egy érzésem. És volt valami fejlemény ezzel kapcsolatban? Kért előre utalást stb stb? Süketelt ezerrel? Megpróbált lehúzni? Mert ha ilyesmi volt akkor jelentsd a csalókat ebbe a rovatba[Csalók!] hogy hamar kirakják innen. Nekem csak az árak voltak nagyon gyanúsak, feltűnően olcsók voltak a box csomagok. Ráadásul semmi infó nem volt, vagy hirdetés amin el lehetett volna indulni.
-
szaszlaci
addikt
válasz
KDavid17 #37007 üzenetére
Onnét vagy Arcade vagy Elit, utóbbi megér annyi pluszt szerintem.
Nekem elég az Arcade, te tudod rá a választ.
De közben látom válaszoltak..Ebit: tudod, én úgy vagyok, hogy gyanakszom, ha fizetni kell. Ha te manapság jóhiszemű vagy, gyakorta átverhetnek. Ez meg pláne nem hit kérdése, hogy egy szervizben átverhetnek-e.
-
alien_
őstag
válasz
KDavid17 #37007 üzenetére
Szia!
Érdemes winchester -rel szerelt változatot venni, mivel így tudsz live-ról ezt-azt letölteni (például játékdemókat), fel tudod másolni a játékaidat a winchesterre, így kímélve az olvasófejet (és a füledet
), játékoknak is jót tesz, ha tudnak swap file-t csinálni, de néhány egyenesen megköveteli a HDD-t: Forza3-nál majdnem két gigányi tartalmat kell felmásolnod ahhoz, hogy minden autó/pálya elérhető legyen.
Ha 3-4eFt a különbség a Premium és az Elite között, én az Elite mellett döntenék. Lényegi különbség a vinyó és a színe, nagyjából ennyi. -
Djuree
félisten
válasz
KDavid17 #36188 üzenetére
újat vegyél amig nem vagy tapasztalt boxos. utána viszont már inkább használtat éri meg.
én már csak használtal biszniszelek, adom veszem.
legjobban jársz ha olcsón veszel egy 3 ledeset és megcsináltatod, az már többet nem lesz 3 ledes, mostmár az infrás technolódia tuti biztos
nekem így lett 19k-ból premium boxomnem is egy, de csak 1-et tartottam meg
-
alien_
őstag
válasz
KDavid17 #36188 üzenetére
Hello,
Ha a költségvetésed megengedi, én mindenképp új konzol vételét ajánlom, vagy garanciális (pár hónapos, fél éves) xbox-ot, sértetlen matricával (ezt az előlap lepattintásával tudod ellenőrizni), ha ki tudsz egyet fogni olcsón.
Következő konzolgenerációra mostanában nem nagyon lehet számítani, egy mozgásérzékelős szenzor formájában lesz egy kis ráncfelvarrás jövő November körül, de a legoptimistább becslés szerint sem lehet 2012 vége előtt új generációra számítani.
Boltot nem tudok ajánlani, valaki más majd biztos tud ebben segíteni =)
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest