- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Aktív témák
-
kutyman
aktív tag
válasz
CHIPman #41095 üzenetére
- Ha csak simán rádugod a fülest a box-ra, akkor nagyon halk lesz.
Használni kell valami erősítőt. Én pl. úgy oldottam meg, hogy volt egy mezei
2.0 -ás hangfalam aminek van fejhallgató kimenete, és ebbe dugtam be a fülest.
- Én is D-SUB bemeneten használom a monitort, semmi gond a képminőséggel.
- Nekem is ilyen monitorom (16:10) van, és van alul-felül fekete csík.
A 16:9 -es monitoroknál nincs csík. -
Croft-21
őstag
válasz
CHIPman #41095 üzenetére
Na nekem nem műxik HDMI-DVI átalakítóval a box. A monitor kiírja No Signal Cable!
Úgyhogy kénytelen vagyok ilyet venni HD AV kábel. Mert a pc boltban azt mondták ilyet nem lehet kapni náluk.
Ja meg a jack dugó se teljesen jó, mert állítólag oylan kell ami van piros és fekete lyuk is. Nekem meg ilyet adtak -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
CHIPman #41023 üzenetére
Havernak pont ugyanilyen monitorja van.. Jónak jó szép meg minden de mivel a játékok általába 16:9hez arányuak ezért alul felülvan fekete csík. Konkrétan csak a box miatt nem érdemes beruházni FUllhd-ba mert a box úgyse használja ki. Változó, hogy melyik játék hogyan de általában vízszintesen osztják ketté. Ha nem okosított gépet veszel akkor csak rádugod a netre a boxot beteszel egy divx filmet és magától leszedi a frissítéseket amik kellenek. Sztem Elitet érdemesebb megvenni mert ugye felmásolhatod a játékot és ha külön kéne megvegyed a cuccokat akkor drágábban jönnél ki. Gold előfizuval tudsz felmenni játszani mások ellen sima silverrel meg csak demokat tudsz leszedni(azt is néha 1-2 heti késéssel mint a goldosok). De ha okosított géped lesz akkor úgyse érdekes ez számodra mert bannolnak.
3 kormány megy vele, sima microsoftos, drive fx meg még egy de annak a nevét nem tom most.
-
alien_
őstag
válasz
CHIPman #37292 üzenetére
Nem tudtam, hogy két év garival veszem
A Premium -ra csak 1 év volt.
Viszont most van negatív fejlemény is: egy órája adtam el a Premium-omat, és utána vettem észre, hogy nem adtak komponens kábelt az elite-hez.. Az új kiszereléshez már nem jár. Ha ezt előre tudom... Bahh. Mehetek HDMI -t keresni olcsón...
Mit kell figyelni? Mindegy, hogy 1.2 vagy 1.3 -s kábelt veszek? -
szpal17
őstag
válasz
CHIPman #37113 üzenetére
Demóval tudsz játszani dvd-ről ha beszerzed, nem kell hozzá HDD...vagy muszáj live-ra felmenned és onnan leszedned, akkor már kell HDD...
Ha nem szeded majd le az új dash frissítést akkor tudsz használni moddolt vinyót, viszont idővel majd a játékok csak azzal fognak működni. De egyelőre ezek csak spekulációk, nem tudni mit fog tartalmazni. Szerintem még egy ideig lehet venni moddolt HDD-ket, de csak akkor éri meg ha olcsóér adják.
USB rackel meg annyit érsz amit itt előbb taglaltunk, tehát film és zene...ennyi. -
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
CHIPman #37047 üzenetére
Sehogy! Már a házilag mókolt 120as HDD ket is lerugdossák meg kezdik lerugdosni és azt nem tudod már használni, csak vissza notiba ahonnan jött. Egyedül a gyári megy hiba nélkül. 20/60/120/250
Illetve a 250es még csomaggal együtt lesz majd kapható. Külön még nincsen meg szerintem egy darabig ne is nagyon számíts rá.
Aktív témák
Hirdetés
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- New Nintendo 3DS XL Solgaleo Lunala limitált kiadás
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Sony Playstation 4 Pro (PS4 Pro) Játékkonzol
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest