- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
gyuri00
aktív tag
bocs hogy ide írok de valaki nem mondaná el pm-be hogy hogy kell sima xbox játékokat kiírni fontosl lenne nagyon
-
gyuri00
aktív tag
válasz
kircso13 #40372 üzenetére
huuu eddig iylen infokat észre se vettem nem vásároltam még onnan de most már figyelmesebb leszek
előreutalni ekkora öszegnél én sose fogok egyszer már megtörtént
akkor ez már megbízhatóbbnak tűnik
e ez is elég olcsó
Tomics. köszi a tanácsokat most már tényleg vigyázni fogok iylen üzletek során
egyszer buktam így 20k elég ovlt azóta is foylik a rendőrségi ügy
még mindig várom a linkeket használt xbox-okat hol találok
-
gyuri00
aktív tag
50e ez nagyon jó ár meg is venném de elég kamu szaga van a hozzászólásaokat nézve hogy mindenképp előre kell utalni személyes átvételnél is
valaki erről tud valamit?
-
gyuri00
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #40316 üzenetére
hát nézegettem egy kicsit az oldalt és tényleg jó árban vannak a játékok tavalyi sportjátékok 3-4e forint körül beszerezhetők és nem sok külnbség van a mostaniak között
márt csak egy használt elit gépet kelenne találnom
itt a ph még egyet se találtam hol tudnék kereseni használt gépeket? egy fél év körüli max 1éves elit kellne
mert tsizta géphez mniden képpen elitet akarok demók miatt
Xbox360 Elite Lego Batman/Pure 64E amúgy még ezen gondolkozom ez elég jó árba van meg lelgább vannak hozzá jtáékok
-
gyuri00
aktív tag
válasz
kircso13 #40279 üzenetére
kircso13: nem nem én nem vagyok telhetetlen csak én még suliba járok és nincs havi bevételem azért eröltetem eszt a flasht
Mr.Grincs :hát tudom a használt régebbi játékok beszerezhetők 2-3e áron csak az a baj mi környékünkön nincs nagyobb bevásárlóközpont mm meg ilyen üzletek a játékokért nekem mindig utazgatni kéne vagy postán tudnám megkapni
meg jobb sikeresebb játékoknak nemi s noagyn szokott lemenni az áruk
StLui:majd itt körülnézek
én úgyis csak használt játékokat vennék ha eredeti meltt döntök hát az okos játékot én itthon okosan meg tudom csinálni 500/játék az még túl jó ár
de hogy most mondtátok ezeket a dolgokat elgondolkodttam az eredeti játékom mellett és akkor érdemesebb lenne egy használt elit gépet beszereznem ami tiszta hogy demokat mindet kitudjak próbálni mielőtt az adott játékot MEGVESZEM
meg akkor attól se kellne félnem hogy a gép meghibásodik mert ott a gariamúgy livera muszáj előfiztni hogy tudjak demokat letölteni?
átnéztem a hirdetéseket hátha találok félév körüli elitet jó árba
hát ez elgé hosszúra sikerült de nem baj -
gyuri00
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #40260 üzenetére
köszi ezekre majd próbálok figyelni az üzlet során mert vannak emberek akik tényleg így próbálnak a másik zsebéből pénzt kivenni
hát szivesen vennék én is üzletből meg az árak is elég jók de ott nem tudok okosított gépet venni
ha lenne vagy 3-4 eredeti játékom biztos egy új elit gépet vennék de most hirtelen 80-90 ezer nem tudok költeni (gép+játékok)
amúgy így karácsony fele áremelkedés/csökkennés várható???
-
gyuri00
aktív tag
még annyit szeretenék kérdezni hogy a játék mentéseket valahogy ki lehet menteni?????pendrivra vagy valmire??
nagyon fontos lenne mert ha mniden igaz 10 perc múlva viszik a gépet -
gyuri00
aktív tag
helósztok
ma lehet eltudom adni az xoboxomat és vennék egy elit gépet gyorsan valaki tudna linkelni hol tudok venni flashlet elit gépen fontos lenne
igaz mindegyik elit géphez 2 joy jár???
-
gyuri00
aktív tag
hát engem is el kapott a ban hullám
bannolt gépen nem lehet filmeket nézni??
mert eddig lejátszotta a filmeket de most valami hibát ír ki
-
gyuri00
aktív tag
valaki itt esetleg végig tolta a Naruto: The Broken Bond-ot?? sikerült benne elakadnom a The Hidden Threat küldtésnél [link] pnot ennél a résznél járok én is valaki elmondhatná hogy itt mit kell csinálni
-
gyuri00
aktív tag
A box-ot s-video kábellel hozzá lehet kötni hd tvhez???
-
gyuri00
aktív tag
válasz
gyuri00 #38059 üzenetére
hát úgy látom itt senki se szokott játszani
ma keresgettem és találtam pár érdekesebb játékot
Naruto Ninja Blade fear2 ezkwt néztem ki magamnak egyenlőreFable2 kívül van még oylan szerep jázék amihez van magyar felirat???(angol tudásom egyenlőre elgé gyenge
Condemned 2: Bloodshot eszt a játékot érdemes még beszerzni?vagy már elavult?
-
gyuri00
aktív tag
válasz
alien_ #38051 üzenetére
áhhhhh az első részékell már nem tudnék játszani de a 3 megnézem szerintem amúgy sok különbség van az odst és a sima között? mert lehet én vissza fele kezdem el játszani
manhunt 2 nem jelent meg csak ps re???? már néztem több helyen is de semmi
dragon age t néztem én is de magyar felirat nem lesz hozzá nem??
Más is mondhat még játékokat
holnap meg lesz a fifa street 3 már régen ki akrtam próbálni csak pc re sose adták ki
-
gyuri00
aktív tag
hellósztok
hát az elmúlt napokba már elő se vettem az xboxot nem találtam megfelelő játékot
a gow2 és fable 2 végig vittem már azok noagyok jók voltak
utoljára a Turok al totlam de az nem valami nagy durranás
szerintem hamarosan beszerzem a halo 3-at igaz még egyikkel se játszottam de hátha tetszeni fog
vagy érdemesebb beszerzni az ODST?? vagy majd csak ha a simát végig játszottam?
estleg ti mit tudtok ajánlani? régebbi játékok is érdekelnek
Dragon age és a Divinity 2 esetleg magyar felirattal meg fog jelenni?
-
gyuri00
aktív tag
Batman-nél már 3% sikerült elkadni
annál a résznél vagyok mikor a batmobil-t rongálja pár huligán
azokat eltaávolítom uttána a kocsi hátuljából kivesz valami fegyót amivel robbangatni lehet és itt nem tudok tovább menni reméelm valki tud segteni
pnot ennél a résznél járok [link]
csak itt pnot a lnéyeget nem mutatják
-
gyuri00
aktív tag
válasz
Gebriel #37137 üzenetére
összesen 3*1 hónapot lehet nem???
én a gépet használtam vettem és a srácnak volt egy felhasználója de ő sose live ozott akkor nekem megvan mnid a 3 hónap?? vagy hogy csinált egy profilt akkor azzal ki lőtte az 1 hónap live ot is?
már a multkor is krédeztem aszt hogy tudom megnézni hány nap múlva jár le?
(#37119) gyuri00
ha tudok ide is válaszohlattokThome:"És szomorúan nézem, hogy nem milsim" mil slim az micsoda?
nemi s halottam még oylat
én is most játszottam először fps nekem se ment annyira rosszul most még a cod gyakorlok hogy mw2 be már jó legyek
-
gyuri00
aktív tag
van itt olyan aki tolja az UFC 2009 et??
elmondhatná hogy ilyen feltérdeléseket "pörgő ütéseket" hogyk ell csinálni
meg föld harcnál miket kell nyomkodni?? multkor fel mentem vele live-ra és fél perc alatt kitörték a kezem lábamFps játékokat annyira nem is nehéz játszani ki próbáltam a cod-ot és elég jó ment live-on coop ba már végig is vittem
modern war 2 már naogyn várom coopba majd jó móka lessz
és az hogy van ms már csak a felhasználót bannolja vagy az egsz gépet? szóval ha valaki kibannolnak akkor egy másik felhasználónével ha megnit vesz előfizetést játszhat tovább??
-
gyuri00
aktív tag
aszt hogy tudom megnézni hány nap van még a live ból?
és ha jól tudom 3szor 1 hónap ingyenes igaz? mert akkor még egy profilt csinálok majd ha a modern war 2 kijön aszt az egy játékot várom már
gta 4 be olyan lehetőség van hogy telóval hívjak taxit??? mert a rendőröket azokat lehet hívni de taxit nem tudok hogy ne keljen mindig keresgetni?
-
gyuri00
aktív tag
gta4 be az automata célzást neml ehet kikapcsolni???
a játékhoz amúgy magyar felirat nem készült? -
gyuri00
aktív tag
universe at war
bad company
Legend Of Spyro - Dawn Of Dragon
call of duty3
call of duty world at war
hour victory
frontlines fuel at war
bourne conspiracy
medal of honor airborne
tom raider underworld
nfs undercoverezek közül melyik érdemes kibróbálni?
cod ok nem érdekelnek géepn játsozttam velük
ezek a játékok cserélhetők is ha valakinek ne tán kellene
prince of sorozat mindegyik darabja megjelent boxra??
ha igen esetleg valakinek nincs egy bizniszelhető warrior within vagy az után megjelenő prine of persia-ja
szerintem ha van sok pénzed akkor ps3 meg nézd meg a játékok melyik érdekel és uttána válasz konzolt ha kevesebb pénzed van akkor xbox360 az is megfelelő arra több játék is van ha jól tudom és van warez
-
gyuri00
aktív tag
valaki gyorsan egy meccs fifa 10?????
CowardGyurika vegyetek fel többit nem tudom hogy kell csinálni
de most bárki ellen kiálnék előbb 3-0nál kilépett egy srác
-
gyuri00
aktív tag
válasz
Topa00 #36520 üzenetére
első hozzászólást olvasd át sokat segít
hát befejeztem a fable2őt első gém amit végig vittem boxon
és ez igzán jó játék volt de a végén valami nagy harcra számítottam vagy valami de semmi a vége csalódás volt
most befejezem a gow2őt uttána minek érdemes neki fogni?
ha jön valaki akkor fifázunk mortal ufc beszerzés altt az nba akkor ilyenekt játszunk
-
gyuri00
aktív tag
tudntok véleményt mondani hogy melyiket érdemesebb beszerezni
nba live10 vagy nba 2k10???? esetleg játszott valaki mindkettővel??
igaz most úgy se lenne sok időm egyikkel se játszani a Fable2 nagyon leköt
-
gyuri00
aktív tag
válasz
Gebriel #36266 üzenetére
nah hálistennek kiderült hogy én vagyok balf@sz
a settingsbe átállítottam a képet normal weedscreen(vagy mi az) helyett és így a fable 2 ben szépen el lehet olvasni a feliratokat szal nem a tvvel volt gond
ha esteleg veszek egy hd kábelt és úgy kötöm össze akkor észre vehető valami változás?? esetleg a kép javulhat? vagy felesleges pénz kidobás??
mert a settingsbe úgy írta hogy hd av kábellel több mindent lehet beállítani ha jól értettem
-
gyuri00
aktív tag
válasz
Gebriel #36264 üzenetére
gondoltam sajnos
de reménykedtem hogy van rá esetleg valami megoldás
gondolom ha rá kötném a monitorra akkor minden tökéletesen működne csak akkor meg felesleges az xbox mert ugyanaz mintha gépeznék
hát nem tudtam hogy egy hd tv is kell a box hoz
mert így meg kifolyik a szemem
így már nem is oylan jó ez a xbox
-
gyuri00
aktív tag
na ma elkezdtem a fable 2őt nem is olyan rossz játék
csak nagyon zavaró hogy a felirat nehez olvasható
72 es samsung sima(crt) tv-én játszok másoknál is van ilyen probléma? eszt valahogy nem lehet megoldani?kicsit jobb minőséget előállítani estleg a tvén tudok álltani valamit vagy a boxon??? vagy csak új tv vásárlásával(hd) lehet eszt a gondot megoldani
-
gyuri00
aktív tag
na sikerült beszereznem még egy Controller-t
szépen fel ismerte a gép a másikat is most már 2 zöld led világít de például mikor indítottam a Ggears of wart nem engedett játszani coopba mert aszt írta 2 Controllerre van szükség ez mitől van?? valami be kell még állítani??
-
gyuri00
aktív tag
jah oks már megodlódott csak lehet véletlen megnyomtam aszt a gombot vagy nem tom mi votl a gond de már jó
játékos fagyások nálatok is előfordulnak??? igaz náalm msot fagyott le először de azért zavaró
még annyit hogy a joy on van 4 csík az az elemt mutatja? mert én beleraktam egy új elemt és csak egy jel világított uttána néztem egy akussal amit előtte feltölöttem és akkor is cska 1 jel volt
-
gyuri00
aktív tag
az mitől van hogy a knotroller csak villog??? a géept se tudom bekapcsolni és a menübe se működik???????,,,
-
gyuri00
aktív tag
válasz
heihachi #35676 üzenetére
hát ott tényleg sokat tölt
meg még nem nagyon vágom ezeket az edzéseket meg iyleneket de majd bele jövök
bárcsak lenne már másik joy úgy még jobb lenne játszani haverral
gow resident evil sport játékok ezek kívül még tudtok olyan játékok amiket lehet egyszerre ketten játszani?(és jók is)
-
gyuri00
aktív tag
hát az ufc mellet döntötem és nem bántam meg
most gyorsan letoltam két meccset és nagyon jó volt
Tito Ortiszal fej rugásokban naogyn jó
szernitem most este indítok is egy kariert
Fight Night ot madj jövőhéten próbálom ki ha minden igaz
-
gyuri00
aktív tag
helló mindenki
ez a GoW2 így első játéknak nagyon jó
joyal nemi s nehéz írányítani pedig féltem tőle hogy ne fog menni de noagyon kézre esik
játékok során a feliratok nehez lehet elolvasni ez ellen lehet tenni vlamit??
tv-én kell álltani valamit?? vagy feliratot naogyobra lehet venni vagy élesíteni rajta valahogy?ufc2009 vagy fight night 4? melyik a jobb választás?
shift,dirt2,fifa10,batman,resident evil,fear2 ezek még beszerzés allatt állnak
nem fogok unatkozni
ha pendrivra teszek demot úgy a boxon tudok játszani? vagy ki kell írni?
fifa 10 magyar kommentárral mikor lesz beszerhető???
-
gyuri00
aktív tag
nah csináltam egy új accot és ha mniden igaz akkor van egy hónap live om ha jól érttettem
a fimlet is sikerült lejátszani, új dash is van
köszönöm mindenkinek a segítséget
-
gyuri00
aktív tag
hát így liveról nem igazán sikerül ez a firrsítés
máshogy nem lehet frissíteni hogy tudajk fimlet nézni??
-
gyuri00
aktív tag
válasz
rudymester #35438 üzenetére
én most rátettem egy filmet a pendrivera de valami frissítést kér aszt hol lehet letötleni??
csinálni kell live accot?
mert most rákötöttem netre és az új dasht már sikerült rátenni az meg egyből elfoglalat 130megát -
gyuri00
aktív tag
ha pendrivera teszek filmet úgy meg tudom nézni??? vagy muszáj kiírni dvdre???
régebben ovlastam hogy lehet "ingyen" joyt szerezni csak vala hova be kell telfonálni vagy ez hogy működik leírná valaki?
-
gyuri00
aktív tag
dash-t hogy lehet frissíteni???
a boxot ti hogy szoktátok le állítani? ha megnyomom a gombot és úgy állítom le az nem gond igaz?
-
gyuri00
aktív tag
egy gépről hogy tudom el dönteni hogy miylen alaplapos?
mfr date 2008-07-22 ez lehet japseres?
-
gyuri00
aktív tag
-
gyuri00
aktív tag
most készülök én is boxot venni
aszt kérdezném hogy 64 megás mem kari elég a játékok mentéséhez?
vagy mekkora egyes játékok mentései?? (shift dirt2 fifa )
egyszerre úgyse fogok 10-20 játékkal játszani -
gyuri00
aktív tag
annyit szeretnék kérdezni hogy a jasperes gépek mindegyik 512mb memóriával van felszerlve vagy van 256 is??
-
gyuri00
aktív tag
válasz
rudymester #34353 üzenetére
akkor majd próbálok jaspereset kerseni
hogy be van építve attól még abba is lehet később vinyót tenni vagynem?? -
gyuri00
aktív tag
még az lenne a kérdésem hogy a falconos és a jaspersnél teljesítmény beli külömbség van???
csak a jaspereket árulják 512 mem kártyával???? 512 kártya mindegyikbe jó vagy csak a jasper alaplaposnál? -
gyuri00
aktív tag
válasz
Csabee. #34284 üzenetére
ezeknél a box-oknál olyan hamar szoktak elromlani a dvd olvasók?????
de szerintem arcadot fogok venni használtam már 35-40 lehet venni ahogy nézegettem
sőt itt újonnan 47
[link]ahogy nézegettem vinyót meg utólag is bele lehet tenni nem??? 60-as 120as vinyók azok mennyibe kerülnek most???
az fontos hogy falconos vagy jasperes???? (lehet rosszul írtam)
aki el akarja adni a gépét írjon
-
gyuri00
aktív tag
hali
lehet én is beruházok egy xbox 360-ra mosatnába kezdtem el nézegtni és lenne pár
kérdésemArcade ár itt úgy láttam 40e körül van de azokba nincsen winchester? vagy ez hogy van??esetleg szerintetek érdemesebb pro-t venni????
egy 72 centis sima tv lenne oylan grafika mint a pc-és játékoknél?? vagy érdemesebb tft monitoron játszani??
a box-okon a warez működik???? valaki leírhatná pm-be köszi előre is a válaszokat
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest