- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ebit
addikt
válasz
Mr.Grincs #37064 üzenetére
Szerintem, nem törvényszerű,hogy a gyári jobb, sokszor a tartozék gyártók termékei jobbak.
/összehasonlitás,olyan Userektől származik,akinek, volt mindkettő,és egyszerre tesztelték/Valószinű,én is MS kormányt veszek a gyerekeknek,mert mostanában, egyre több jó autós játék jön ki boxra.
-
Ebit
addikt
A box elején a két memoria foglalat mellett található kerek kis gombot,valamint a távon lévő/connect/ feliratú gombot kell bekapcsolás után, az összeszinkronizálás érdekében megnyomni.,ilyenkor körbevillog a zöld fény majd megáll,a szabad negyed helynél.
szaszlaci
Természetesen, az élet szinte minden területén/ahol nincs meg a kellő felkészültséged,szakértelmed,vagy egyszerúen figyelmetlen voltál/ átverhetnek,de gondolom az erre berendezkedő emberek,valamikor belefuthatnak egy retorzióba.
-
Ebit
addikt
válasz
szaszlaci #36982 üzenetére
A gyárban eredetileg is RoHS előirásainak megfelelőt használnak,ismereteim szerint.
Véleményem szerint,a konzoljavitók / nem generálnak,egy esetleges újabb javitást maguknak/ a silányabb segédanyag felhasználásával, hanem az aktuális hibát orvosolják,ami nem zárja azt ki,hogy a környezeti hatásokra,ismételten,nem romolhat el.A javitás utáni várható élettartam becslés,kicsit misztifikáció, valamint kellő számú terméken alapuló tapasztalat ötvözete.
"Majd ha megy 3-5 éven a módosítatlan újragolyózott gép, akkor raktak abba rendes ónt."
A gyártó,által új alkatrészekkel szerelt,nem megy el általában,ennyit,miért várod el azt egy felújtási technologiától,
-
Ebit
addikt
válasz
szaszlaci #36870 üzenetére
Ha infrással csinálja nincs gond. Ha kevésbé ismert az ember, akkor talán normális ónt fog használni. (Mert akkor tuti nem hozzá kerül vissza, ha a gagyi ón miatt megint tönkremegy.)
Szerinted, akinek van egy infrás forrasztó állomása, az gagyi segédanyagot, használ hozzá?
-
Ebit
addikt
válasz
(Kolombusz) #22151 üzenetére
A technika jelenleg is többet tud, de igazából, nincs rá fizetőképes kereslet, valamint a legtöbb esetben a szettben árult töltök minősége is megérne egy misét.
Érdemesebb nagyobb mennyiségű akku esetében, olyan töltőállomást beszerezni, ami darabonként képes a töltésre,mert az mindig kihozza a maximumot a telepből,párban töltő esetében a gyengébb szintjét éri el.
sch_a
Szerintem vegyél 4 db legalább 2600 mAH-S akkut, és nyugodtan használd azokkal.
Itt a Ph-nis árulnak, jóminőségüt, korrekt áron. -
Ebit
addikt
válasz
Kasza08 #22051 üzenetére
A hőtermelés valóban leáll, ilyenkor, de a megtermelt hő ott marad, amit fokozatosan, kell eltávolitani, hogy a gép alkatrészeit az üzemi hőmérsékletről, károsodás nélkül, a környezeti hőmérsékletre sikerüljön visszahűteni.
A box, azért speciális, mert viszonylagosan, kis helyen nagy hőt termel, és a kilakitott légcsatorna,valamint a ventik gyári hűtőteljesitménye alul, vagy értékhatárra méretezett, és egy bizonytalan forrasztás is elég , a meghibásodáshoz,de 100%-s megelőzési módszer nincs.
-
Ebit
addikt
válasz
(Kolombusz) #22025 üzenetére
Az Overcool az forrasztgatásos, azt nem tudod eltüntetni szerintem, mivel ha jól rémlik egy külön kis nyákot forrasztanak be, ami vezérli a ventiket.
A nyákot nem szükséges forrasztva rögziteni,oldható megoldást is lehet találni, a vezetékek beforasztási helyét, meg nem biztos, hogy utólag nagyitóval keresnék.
-
Ebit
addikt
Gondolom az Xmédia oldalán olvashattad , az újragolyozással kapcsolatban.
Tekintve, hogy ők elég felkészültek,/megfelelő eszközök birtokában végzik a javitást/, és ezidáig, még tudtommal, a fenti arányt nem cáfolta senki, valamint az itt hozzászólók, nagy többségéhez képest,több konkrét adatal rendelkeznek, amiből az általuk publikált kővetkeztetést levonják, valószinű, a gond akkor van , ha te vagy én esek a 10%-ba.
-
Ebit
addikt
Szerintem kár visszatérően polémizálni a PC kontra konzolon.
Elöször is , mert akik ebbe a topicba irogatnak, túlnyomorészt már rendelkeznek konzollal, és látják, ismerik a tulajdonságait. -
Ebit
addikt
válasz
Ukraan #14595 üzenetére
Szivesen.
Jól érted, de nem annyira zavaró,nálunk is most átmenetileg használtunk, egy 51-es samsungot, és nem nagyitottunk a képen./ a boxon viszont érdemes PAL 60-st beállitani./
Természetesen a nagyobb kép, növeli a játékélményt, a végcél mindig egy plazma,vagy LCd legyen, de minden , nem mehet egyszerre. -
Ebit
addikt
Mégis az xbox-360 vezet [link]
-
Ebit
addikt
válasz
tiv83us #12396 üzenetére
Akar Standard-ra, akar Intermediate-re rakom, akar Expanded-re, mindenre ugyanazt a leirast adja. Most akkor mi a kulonbseg? Ha valaki megmondja, meghivom egy fagyira.
Igazság szerint én tudományosan elmagyaráztam volna, csak ezidáig azon gondolkoztam, hogy mikor küldőd a repülőjegyeket, hogy a fagyit elfogyasztjuk nálad.
-
Ebit
addikt
válasz
ez_meg_emaz #12236 üzenetére
Azért irtam, hogy gyűjtsél személyes tapasztalatot X-box, LCD terén, és utána eldöntöd számodra melyik a megfelelő.
Megjegyzem, a CRT monitornál, az hogy betudsz állitani különbözö felbontásokat, nem jelenti azt, hogy nincs változás, torzulás a képminőségben, és ott is van ajánlott felbontás.
-
Ebit
addikt
válasz
ez_meg_emaz #12232 üzenetére
Vita helyett, azért irtam mert az LCD nativ vagy nem nativ felbontású képminőségéről volt szó, és nem arról, hogy egy CRT-hez hasonlitsd.
Az általad idézet hsz, azért is pontatlan, mert az" ajánlott frissitési frekin " kivúl, másikkal is tőkéletesen műkődik.
-
Ebit
addikt
válasz
ez_meg_emaz #12218 üzenetére
Annyit akartam hozzátenni hogy anno azt is hallottam nem 1 embertöl hogy nem nativban használva elég szar a tft. Most akkor ezt is mindenki megcáfolja vagy ez már tényleg igaz?
Elmész egy áruházba, és tapasztalni fogod, hogy ez nem egészen igy van, és egy mai átlagos monitor is meggyőz , a fenti állitás helytelenségéről.
-
-
Ebit
addikt
válasz
Skynet258 #12168 üzenetére
A jóminőségű képet/ lásd/ pl HD adás, felvétel, nem igazán tudod már ezekkel javitani.
/általában ezek a tv adásnál, tehát alacsonyabb felbontásnál jelentenek előnyt/Elsősorban meghatározó X-box esetében a játék képminősége, ami még a legszebbek esetében is változó, bizonyos részleteknél elnagyolt, de sajnos a músorforrás ilyen, viszon nagyobb felbontásban részlet gazdagabban nézed.
-
Ebit
addikt
Megváltoznak az Xbox Live letöltések feltételei (Xbox 360)
[link] -
Ebit
addikt
Szerintem viszont örüljünk annak, hogy valaki felválalta ezt a vizsgálatot, és legalább kivonatosan tájékoztat az eredményről.
Számomra az a szomorú, hogy nem egyedi esetről van szó, hanem mindhárom konzolra jellemző, ez a" technikai "megoldás, amiből jelenleg több tizmillió darabot adtak el.
-
-
Ebit
addikt
Érdemes az alábbi cikket elolvasni
-
Ebit
addikt
válasz
alien_ #11219 üzenetére
Nem feltétlenül csak a hűtés a legnagyobb problémája az X-boxnak, és a mai elektronikai alkatrészeknek, tartósan üzemelni, kell bőven 40 fok felett is, elég ha megnézel pl egy ADSL modemet folyamatosan megy, csak passziv hútése van, kicsi zárt ház, mégis kevés hibásodik meg
-
Ebit
addikt
-
Ebit
addikt
válasz
alien_ #11048 üzenetére
Persze M$ berakathat egy külön lépcsőt az folyamatba, hogy valakinek csak az legyen a dolga, hogy ellenőrízze a FW eredetiségét, amíg a javító a gpu-t pirítja, de abból nem igazán profitálna, sőt, még azt a szlovákot is fizetni kell
Költségoldalról megnézed látod egyből, hogy nagyon is megéri neki, mert utána jogszerúen kizárhatja a teljes garanciaérvényesitési folyamatból, a modositott gépet.
-
Ebit
addikt
válasz
alien_ #11007 üzenetére
Szerinted az általad feltett kérdésre, valaki tud itt hitelesen válaszolni?
A garis javitást a szlovákoknál végezték, végzik, az első szériás gépek gyakrabban hibásodtak meg, feltehetően a márkavédelem miatt kijavitották őket kúlőnősebb ellenőrzés nélkül./ a LIVE-szürés azért létezik /.Ma hogyan csinálják,az talány.
-
Ebit
addikt
válasz
(Kolombusz) #10856 üzenetére
Az általad leirtak alapján azért nem szerencsés általánositani, mert ismerőstől függetlenül pro-kontra hosszan lehetne sorolni az érveket, ellenérveket, egészen addig amig valaki hitelesen publikálja, hogy az MS mi alapján szűri a gépeket, valamint azt sem szabad elfelejteni, hogy az elején magas volt a meghibásodási arány, ami miatt nyilvánvalóan más javitási gyakorlatot követtek.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Starlink
- Eredeti játékok OFF topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest