- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
norbitális #48388 üzenetére
Képed:
-
Def26
félisten
válasz
norbitális #45627 üzenetére
bwoay foglalja a sávszélességet...
-
válasz
norbitális #44764 üzenetére
Én úgy oldottam meg, hogy engedélyeztem az UPnP-t a routerem beállítások panelján.
Win 7 alatt mint Media Center Extender kell telepíteni az Xboxot (nálam amint bekapcsoltam a számítógépem és közben ment az Xbox, azonnal kiírta, hogy MC Extendert talált, telepítem-e). Ha jók a router beállítádaid, valószínűleg nálad is kiírja majd.
De ezt már ahogy előttem írta a kolléga, csak akkor csináld meg, ha már beállítottad a netet az Xboxon. -
F.B.I.
veterán
válasz
norbitális #44764 üzenetére
Mindenképpen a box menüjében kezd az állítást, attól függően, hogy PPOE vagy modemes szolgáltatásod van.
-
Xirtam
veterán
válasz
norbitális #42558 üzenetére
Fúú kössz ezt az oldalt!
(#42560) HollyBoni válasz: Amíg a fejlesztők is úgy akarják! Meg a Microsoft!
-
Thome
veterán
válasz
norbitális #42500 üzenetére
Ott van egy laktanya, ahol rendszeresen airsoft játékok vannak.
Djuree: Nagyon nehéz eljutni a bázisra hallod-e! Szinte már-már lehetetlenség odatalálni!
Pláne, hogy minimum 10-20 alkalommal voltál már ott!
Orosz pisztoly van. Tokarev TT-33, Scorpion. Bár a második már inkább pdw jellegű, de még talán pisztoly.
-
válasz
norbitális #42447 üzenetére
Nem küld futárt, hanem postázzák neked az új kontrollert, a régi nálad marad.
Nekem 5 munkanap alatt ideért. -
BlaiseS
csendes tag
válasz
Na erre speciel én is kíváncsi lennék. Mármint, hogy vajon a garancia kiterjed-e a tartozékokra is, vagy csak és kizárólag a gépre?
PS: Látom végül csak hasznos volt, hogy leírtam és még az #1 HSz-be is bekerült, igaz átszerkesztve. mellesleg tegnap du. 4-kor jelentettem be a hibát és ma 11-kor jött is a futár, vidékre, szóval ilyen szempontból korrektek. -
Xirtam
veterán
válasz
Nem viszik el a régi joy-od vagyis álltalában nem szokták. De volt már rá példa, azt szokták mondani , hogy tarsd meg mert bármikor kérhetik ami szvsz hülyeség!
-
Def26
félisten
válasz
norbitális #42334 üzenetére
Rendben, úgysem játszottam még magyarral GOW -ban.
Én 1 évig szenvedtem mobil internettel olyan helyen ahol nem volt 3g csak gprs net. Ne tudd meg mit átéltem.
-
KDavid17
aktív tag
válasz
norbitális #42246 üzenetére
kéne rendelni
-
Def26
félisten
válasz
norbitális #42246 üzenetére
És akkor még nem is nagyker ár.
-
Prof01
veterán
válasz
norbitális #41781 üzenetére
Nem. Csak a szakszerű újragolyózás segít.
Próbáltam már az x-clamp módszerrel javítani, de az eredmény 3-4 óra játék után ugyanaz: 3led. -
Prof01
veterán
válasz
norbitális #41777 üzenetére
X360 erősebb. Az hogy kinek mi az előnyösebb, az a játékostól függ...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
norbitális #41786 üzenetére
Nekem 2007 óta van Wii-m, és tavaly decemberben vettem egy Xboxot is. A Wii elé (kis túlzással) soha nem ülnék le egyedül játszani, a legtöbb single játék csúnya, unalmas és erőltetetten használja a kontrollert. Szerencsére azért akad néhány kivétel is, amikkel nagyn jól szórakoztam: Resident Evil 4, MadWorld, Manhunt 2 és az elmaradhatatlan Guitar Hero, de sajnos nagy többséget képeznek a gyerekeknek való és/vagy egyszerűen csak igénytelen játékok. Komolyan mondom, hogy eszméletlen mennyiségű szemét jelenik meg erre a gépre. Én nem vagyok egy grafikaorientált játékos, ha szórakoztató a játék, akkor az lehet akár csúnya is, de Wii-re borzalom, hogy mik jönnek ki. A kuglibábu testű Mii-k egyedül a Wii Sportban meg a Fit-ben szórakoztatóak, ahol maga a játékélmény feledteti a borzasztó egyszerű grafikát, de pl. a Wii Music egy borzalmasan vontatott valami, mellé pedig még grafikailag is Wii Sport szinten van. Sajnos még annál is jobban elmentek a játékkiadók a casual/gyerek irányba, mint amit az elején feltételeztem.
Az igazi ereje a Wii-nek többjátékos módban van, mi rendszeresen játszunk a baráti társaságunkkal, az rettenetesen szórakoztató, egész éjjeleket el tudunk tölteni a Rayman Raving Rabbids különféle részeivel és a Wii Sporttal meg a Fit-tel ökörködve. Én szeretem modern társasjátéknak aposztrofálni emiatt a készüléket - bár lehet, hogy ezzel nem ért mindenki egyet.
PS2-es játékokat nem játszik le, és abban is biztos vagyok, hogy nincs olyan multiplatform cím, ami Wii-n néz ki a legjobban (ez a feltételezés egy vicc), de nem is ezért vesz az ember Wii-t. Le lehet viszont játszani vele viszont egy csomó régi NES/SNES/MegaDrive címet, retrózni vicces rajta. A hardver maga elég megbízható, pici, nem hangos.Boxod meg van, annak ismered az előnyeit/hátrányait.
-
Djuree
félisten
válasz
norbitális #41786 üzenetére
"a wii lejátsza a ps2-s játékokat"
az igen
-
oddsmaker
tag
válasz
Xbox 360: igazi gamereknek való, HD grafika, rengeteg multiplayer lehetőség, iszonyat sok jó játék. 80% felnőtt, 20% gyerek. Végre megoldva a túlmelegedés, megbízható konzol lett most már.
Wii: Innovatív, kreatív, közösségi, családi. Grafikában gyengusz, de a játékélmény felejthetetlen. Ha egyedül játszanál nem ajánlom, de családoknak tökéletes választás. Igazi bulikonzol
Rengeteg exkluzív tartalom. Megbízható, de gyenge hardver.
-
Djuree
félisten
válasz
hogyne működne! látod nem?!
-
Torry
addikt
válasz
Ezt semmiképpen NE csináld!
Ha már nincsen garid inkább vidd el wadarr-hoz console corner-be ott megcsinálják neked szakszerűn.Ez nagyon kókány munka és csak még jobban ártasz a gépnek ráadásul elő-utóbb visszajön a hiba és lehet hogy már javíthatatlan lesz! -
heihachi
addikt
válasz
A 360 jóval erősebb.
Milyen tulajdonságot tartasz Te előnyösnek egy konzolnál? Pl. ha a mozgásérzékelős kontrollert, akkor a box nem előnyösebb. Ha a grafikát tartod előnyösnek, akkor a wii nem előnyös.
-
StLui
veterán
válasz
norbitális #41766 üzenetére
kb felejtsd el kategoria, használhatatlan ms-hez képest
-
Crazyman33
senior tag
válasz
norbitális #41766 üzenetére
Nekem volt, egy hónap után eladtam. Az aláírásomra nézz rá.
-
Djuree
félisten
válasz
norbitális #41544 üzenetére
lol, kimentettem print screennel, és írja hogy úgy nem lesz jó
ezt a kamu szart. szépen lelopják a live acc-ot. ügyes... -
Crazyman33
senior tag
válasz
norbitális #41531 üzenetére
Kösz. Nekem is van ILYEN linkem.
-
Dj Polc
tag
válasz
norbitális #41518 üzenetére
Nem a rossz dvd-t raktad fel?
-
DonMedve
addikt
válasz
norbitális #41450 üzenetére
Elvileg elsején megjelent!Az utolsó bekezdést olvasd!
mergal:vissza is
-
Torry
addikt
válasz
norbitális #41431 üzenetére
Ha van még az 1 év gariból,akkor mindenképpen.
-
Def26
félisten
válasz
norbitális #41431 üzenetére
Ha még garis akkor biztos. Ha még nem lőtted el az "ingyen joy" dolgot.
-
Djuree
félisten
válasz
norbitális #40814 üzenetére
minek a jasperbe hűtés? nem fog leégni...
-
Dj Polc
tag
válasz
norbitális #40006 üzenetére
Opsz.Igaz
(b+ nem volt igazam
)
-
Gergőke88
addikt
válasz
norbitális #39975 üzenetére
Akkor melyik boltot ajánlod?
-
Dj Polc
tag
válasz
norbitális #39971 üzenetére
Jaa nézem a garanciapapírt és tényleg annyi (vagy mind2őnket átb_sztak
)
Arcade+Forza? Max ha utána veszed. -
StLui
veterán
válasz
norbitális #39971 üzenetére
pedig mondhatnál többet is, mert én pl nem értem !?
-
Djuree
félisten
válasz
norbitális #39936 üzenetére
én is itt vettem az elitem. kóserek...
-
T.Peter
őstag
válasz
norbitális #39936 üzenetére
Kösz. Kerestem, de nem találtam ennek az origónak a webcímét. Le tudnád írni?
-
T.Peter
őstag
válasz
norbitális #39852 üzenetére
E két bolttal kapcsolatban van még valamilyen hátráltató tényező, vagy játék nélküli konzolt bátran lehet tőlük venni?
(#39863) Prof01: Kösz a választ.
-
pety27
tag
válasz
norbitális #39852 üzenetére
Miért nem éri meg a 90 e. ftot ? 250GBos merevlemez ,füles,játék... ha ezeket hozzáadod egy sima X360 árához ennyire jön ki kb...
-
kircso13
senior tag
válasz
norbitális #39686 üzenetére
reméljük! ma nekem 4 ledem volt
-
kircso13
senior tag
válasz
norbitális #39684 üzenetére
de reméljük nem ideiglenesen! mivel ebben az iparágban dolgozok , lehet , h a lábak érintkeznek most, de hideghorrasz létrejött illetve jelen van, de még érintkezik
!
-
StLui
veterán
válasz
norbitális #39681 üzenetére
ez bizony megfőtt
ne tartsd legközelebb állítva, nem javasolt
ha 3 éven belüli akkor garis, azt hiszem -
BaLee
addikt
válasz
norbitális #39678 üzenetére
Ilyen?
-
Dj Polc
tag
válasz
norbitális #39610 üzenetére
Leejtetted azé' nyikorog.
-
Prof01
veterán
válasz
norbitális #39606 üzenetére
Enyém is ilyen volt. májkroszoft minőség.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
norbitális #39610 üzenetére
Nem fogják kicserélni, csak előre szólok. Szakszerűtlen használatra fognak hivatkozni. Hol vetted?
Thome: De a szilikont azt mondtad és az nagyon csöcs.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
AZért nyikorok mert belül van egy ilyen csukló szerkezet és ott ahol össze vannak rakva ott kikopik szárazra nem mintha lenne kenése, de attól még szárazra kopik és fehér por szerű cucc jön belőle körülötte. Ez a por ez a gombáknál is megfiogyelhető. Le kell törölni és kész.
Visszatérve a csukló pontokra oda érdemes szilikont rakni ahogy Thoma elvtárs javasolta, ha már ott vagyunk akkor ki lehet takarítani az egész joyt, mert tud lerakdóni mindenhova retek. -
StLui
veterán
válasz
barátom ponnt a napokban kérdezte, hogy mit csináljon az akadozó notebook bekapcsológombbal, gondolta befújja WD40-el az jó lesz
, esetleg próbáld meg Te is
-
szaszlaci
addikt
válasz
norbitális #39596 üzenetére
Ha Xenon-os, akkor arra a bordára odafér egy 4-5 centis venti. Kérdés, minek?
-
StLui
veterán
válasz
norbitális #39553 üzenetére
Én levezgetek a sráccal, csak nem merem megvenni utánvéttel (akkor még nem tudom, hogy valóban nem banolt, hibátlan gépet kapok-e, és Mr Grincs pont így járt, banolt volt a gép amit vett), amúgy minden ok lenne, de messze lakunk egymástól
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
norbitális #39553 üzenetére
Használt gépet nem nagyon szeretnék venni, főleg Forza 3mmal ami számomra nem okozott túl nagy benyomást.
-
burgatshow
veterán
válasz
norbitális #39482 üzenetére
XBOX Live-ról. Vagy marad a pendrive.
-
Dj Polc
tag
válasz
norbitális #39252 üzenetére
hát ha leültetnél az MW2ő elé egy nem kezdő játékost az végigviszi 4-5 óra alatt
-
kircso13
senior tag
válasz
norbitális #39025 üzenetére
ne ez a parasztvakítás
, nem a W számít, hanem, hogy 12V on mennyi ampert ad le! nekem 510 W tápm volt ami 38 A tudott leadni, szal nem volt olyan HW ami megfingassa! egy 700W mercuri táp az elhalálozott volna! szal nem a W ott nézni hanem az ampert
Def26:
nem üresjárásról beszélek! Egy windormagos x2 terhelés alatt 110W eszik
és ez csak a proci
-
Def26
félisten
válasz
norbitális #39004 üzenetére
Összekötöd a PC -t az xboxal és a media centeren keresztül nézed a filmeket. Itt egy leirás, igaz itt még a régi dashboard volt.
-
Def26
félisten
válasz
norbitális #39000 üzenetére
Szvsz streamelni jobb pc -ről.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
norbitális #38916 üzenetére
2. Ezt neked kell eldönteni. A Rock Band medium fokozata megfelel a GH easy-nek.
Nézd meg a neten a két sorozathoz megjelent részek track listáját, és úgy dönts!
Amelyik táborhoz tartozol.A grafika szebb a GH-ban, és olyan részletesen lehet kidolgozni a WT-ban a figurát, hogy csodálom körmöt vágni nem lehet. Na ezekre aki játszik az abszolút nem figyel, csak aki nézi. Egyszóval szerintem felesleges, "parasztvakítás".
Játszhatóságra mindkettő karaj, mind gitárnál és dobnál.
Nálam RB-nél üt: AC-DC, Beatles
GH-nál: World Tour, Greatest HitsA játék összes lehetőségének az elérése nagyban függ a gitár típusától is!
-
oddsmaker
tag
válasz
norbitális #38916 üzenetére
1. Lehet, de nem tudod teljes értékűen!
2. Guitar Herot sokkal többen visznek/szeretnek, sztem ergonómikusabb, szerethetőbb de ez olyasmi mint a fifa vs pes, vagy x360 vs ps3.
3. Ha azonos széria, akkor nincs -
sch_a
addikt
válasz
norbitális #38912 üzenetére
1. Semmilyen kormányt nem támogat a box, csak az alap Microsoftost, meg a Logitech DriveFX-et.
2. Nincs. Minek is?
3. Nem tartom valószínűnek.
4. Nem.
5. Ezt majd egy okosabb megválaszolja. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
norbitális #38692 üzenetére
Végre egy nagyon jó minőségű viedó amin jól ki lehet venni a box külsejét.....A 250es HDD miatt vennék csak super elitet de most végképp elment tőle a kedvem.
A konzolvilág honlapján rendületlenül az van kiírva, hogy 1 darab Xbox 360 component HD-Av kábel. -
Alpi
tag
válasz
norbitális #38571 üzenetére
Nemrég linkeltem a 2. unboxing videót az MW2 Super Elite-ről. Írják a videóban, hogy nincs HDMI kábel. Miből gondolod, hogy adnak hozzá HDMI kábelt?
Mr.Grincs: Itt is 79.900 Ft- OrigoGSM
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
norbitális #38571 üzenetére
Tuttira?
-
oddsmaker
tag
válasz
norbitális #38487 üzenetére
Keresztanyukád lehet jártas a fogyasztóvédelemben, de az oldalon ki van írva hogy az árak tájékoztató jellegűek, valamint a képek illusztrációk. Ilyen, rajtunk kívül álló okokból fakadó hibák elkerülése végett
Várom amúgy a kérdéseket ha akadnak, bármivel ami konzollal kapcsolatos készséggel állok rendelkezésetekre. Bocsi, csak elfelejtettem a jelszavam, de kaptam pár smst hogy érthető okokból, de negatív vélemény kezd kialakulni a boltunkról, üzletpolitikánkról.
Szeretném leszögezni, nem marketing duma ill. húzás volt a 74.900-as ár.
-
Alpi
tag
válasz
norbitális #38487 üzenetére
Igen, ezt én is így tudom!
-
Alpi
tag
válasz
norbitális #38361 üzenetére
Úgy tudom, és itt többen is már ezt mondták, hogy nem jár hozzá HDMI kábel.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
norbitális #38312 üzenetére
Ha így lenne akkor összeállnék haverokkal a legújabb játékokra mindenkinek feltesszük és eladjuk a dvd-t. Na, mennyire jó üzlet nekünk
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
norbitális #38306 üzenetére
Arra, hogy sokkal gyorsabban betöltődik a játék meg minden!
-
Djuree
félisten
válasz
norbitális #38303 üzenetére
úgyám
Gebriel: sztem értelmes ember azt nem használja...legalábbis aki érdemben forzázik...
-
Thome
veterán
válasz
norbitális #38298 üzenetére
Biztos hogy dvd-n jön, mert a HDD-re felmásolva hiába jönne, ahhoz hogy elindítsd, kell a lemez.
-
Alpi
tag
válasz
norbitális #38263 üzenetére
Akkor ezek szerint ott is hasonló a helyzet, mint a Konzolvilágnál.
-
Thome
veterán
válasz
norbitális #38221 üzenetére
Eredeti 250-eset? Jaj nem, fasza kis WD Scorpion BESV-set... Erről ennyit.
Hidd el, ha jó áron adod, az MW2-t elvinnék mint a cukrot!
(7-8ért már másnap nem lenne nálad, állítom)
-
Tomics
addikt
válasz
norbitális #38209 üzenetére
engem is érdekelne hogy honnan
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háború Izraelben
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest