- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Fusion01 #41567 üzenetére
Mert egy porszívót is integráltak az x360-ba, a dvd olvasó és a hűtés keretében. Nekem is búgott, ha lenyomtam a tetejét nem búgott. Kikapcsolt állapotban kicsit jobban megnyomkodtam, megpofoztam..azóta nem búg. Lehet a te búgásod az más búgás... Ritka szar minőség hangügyileg ez a konzol valljuk be, szinte minden darabnak más a hangkibocsájtása és annak típusa is, tiszta vicc. Akiknek halk azok összetehetik a két kezüket!
-
-
szaszlaci
addikt
válasz
Fusion01 #36812 üzenetére
Nem teljesen értem, ez miért jó. Hogy elnyúlna a lehűlés ideje? Mérni kellene, az, hogy milyen levegő jön ki, az egy dolog. De esetleg tovább lehetne gondolni az ötletet..
Ez a lehülés és felmelegedés elég gyors, kb 3 perc játék, és üzemi hőn van minden.
Kikapcsnál is elég gyors, mert a ház hűti már ilyenkor.Thome: kikapcsolás után bármilyen hűtés is van, az még gyorsabbá teszi a lehülést, tehát csak rosszat tesz, jót semmiképp. Ugyanis annál gyorsabb a hőmérséklet változás.
Ahhoz, hogy a forrszem belsejében is olyan sebeséggel csökkenjen a hőfok, mint a külsején, lehetetlen eltalálni, ráadásul alkalomtól függő ez.Inkább egy OverHeat kellene, ami lassan hagyja kihülni a cuccot, esetleg fűti, hogy a hőfok változás minél lassabban menjen végbe.
Tudom, hogy hülyén hangzik, és otthon ezt nem lenne egyszerű jól megcsinálni, de használna, az biztos. Akárcsak a frissen öntött cuccoknál, ott is kemencébe teszik. -
-
heihachi
addikt
-
bwoay
nagyúr
válasz
Fusion01 #24894 üzenetére
1. azok kevésbé lényeges dolgok voltak, mármint aki akarta, el tudta olvasni
2. észre sem vettemegyébként támgatom az özletet,
de szerintem ha az adatlapra biggyesztenétek be (sok felesleges info, pl aktuális konfig helyett), akkor bármikor el lehetne olvasni keresgélés nélkül.
mert azt ugy nem hiszi senki, hogy ebbe a topicba már nem jönnek
soha új emberek, igaz? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Fusion01 #23750 üzenetére
Az már duda
boxból a sok soha nem elég
Más: Ha már annyira témánál vagyunk, akkor én is idén töltöm a 21. életévem méghozzá március 15.énXD És "A" korlátlanra rakom le jogsit. De szerintem már jövő hónapban elkezdem kreszt addig meg betöltöm a 21. et és mehet a dolog....KOPPGÁZ
A "B" az már megvan 2005 óta hála az égnek szóval azzal meg nem kell pöcsölnöm.
Van egy mondás ha van kocsid lesz csajodKép is van hozzá de szerintem ismeritek
-
-
eddie17
addikt
válasz
Fusion01 #19420 üzenetére
Á a tv hónap végén lesz az sem egyben kifizetve.
A többi amit írtál egy szép jövőkép, ami számomra soha nem fog beteljesülni
Kövi hónap? Ajándékok a rokonoknak
Ja és nem rohadok meg, majd későbbheihachi: Láttam, tudom, DE nem akartam két pk fizetni, mert akkor kb ugyanott vagyok, így meg egy helyről jön a két cucc. És ps-ban drágább a live előfizú.
-
heihachi
addikt
válasz
Fusion01 #17847 üzenetére
Ne is mond, toltam mostanában egy "picike" PGR4-et, de hát az idegeimre megy. A könnyű túl könnyű, a normál meg rohadt nehéz, egyszerűen lehetetlen megcsinálni bármit is, olyan szűk idők vannak, hogy beszarás. Arról nem is beszélve, hogy egy rossz autó választáson az egészet simán el lehet bukni, restart meg nincs. Szóval ez a játék keményen játszik az ember idegeivel, semmi, de semmi nem tud úgy felidegesíteni, mint az a game. De ettől még jó
Az "idő a Kudos ellen"-nek fordított versenyeknél verem a fejem rendszeresen az asztallapba
, soha egyetlen egyet sem sikerült még megcsinálnom
-
heihachi
addikt
válasz
Fusion01 #16863 üzenetére
Vehetsz ilyen kocsot online aukciókon, és ezekért játékbeli pénzzel lehet fizetni. Mondjuk kifogni nem egyszerű és írtó drága, de legalább a lehetősége fennáll. Magyarul rohadt sokat kell játszani vele, meg bújni az aukciókat
capafog23: Miért lenne warez, kérdezz nyugodtan.
-
heihachi
addikt
válasz
Fusion01 #16846 üzenetére
Vannak olyan extra autók a gamehez, amit nem lehet csak úgy egyszerűen megvenni.
Pl. A játék tokján látható autót (Nissan Fairlady Z Custom Edition) az észak amerikai és ázsiai piacra való bevezetéskor lehetett megszerezni a játék előrendelésével. Most már csak úgy lehet beszerezni, ha nagyon jó indokkal irsz a Turn10-nek.
Hasonló képpen kaptak extra autót pl azok, akik collector's editionért voltak hajlandóak extra pénzt áldozni. -
válasz
Fusion01 #16114 üzenetére
Köszi a válaszokat!
XBOX HDD:
Nekem viszont továbbra is nagy X ,hogy akkor valóban csak 20 -60-120 as winyót fog felismerni az xbox vagy próba cseresznye? (természetesen nem külső winyórol van szó)
Logikusan szerintem, teljesen mindegynek kellene lennie hogy 20as vagy 300 as winyót raksz bele.Mindegy max jövőhétre beszerzek egy 6s és egy 10s torz kulcsot és ki próbálom 250 s samsung al , hogy mi történik , sajnos a héten már tuti nem tudom megnézni.
Próbálkozóknak egy kis how to : [link]
Külső HDD :
Akkor 250 külső winyomat megtudom formázni fat32 be ?vagy akkor én nem értem... -
válasz
Fusion01 #16114 üzenetére
Tudtommal csak fat 32 -t ismer fel.Magyarul ha rátolok külső winyót 250-st nem ismeri fel csak ha fat 32 re van formázva viszont a fat 32 az csak 4gigás fájl-t kezel és ha jól tudom max 32 gigás particiót lehet megformázni vele , szóval totális sux .
"Csak a 20gb és 120gb winyót ismeri fel.És most már a 60gigásat is." Ez tuti ?Mert a terv az , ha végre megcsinálják normálisan a zene lejátszást,jó lenne rárakni az összes mp3 at a boxra .
(Jó hogy szóltál mert már akartam venni egy 320 as noti winyot
)
Böngésző meg adott, ha lenne rajta, lehet pc-m nem is lenne.... szóval kis oda figyeléssel komplett multi-s eszközt tudnának belőle csinálni
(lennének ötleteim hogy min változtathatnának...)
Kérdés : Csak én nem tudom beállítani vagy tényleg nincs magyar billentyűzet kiosztás boxhoz
msn hez nem ártana..
Sajnos annyival jobb a ps3 hogy lehet rajta linuxot futtatni , kár hogy ez boxon nem megoldható....
-
feka007
veterán
válasz
Fusion01 #15744 üzenetére
Az xbox360at nem kell fejleszteni, arra a teljesítményre optimizálják a gamekat.
Optimalizálnák, de mégis szaggat sokszor...Aha, mert magyarországon minden háztartásban ott figyel az lcd tv... Crt tévén meg had ne mondjam milyen ocsmány képet nyújt, szóval ezzel az erővel a 90 ezres pc-hez is veszek 10k alatt használtan egy 17"-os crt-t, és meg is vagyok...
Az egy ével ezelött volt nagy szám.
Most már az ATI HD sorozat számít fullosnak
Nektek most az számít, hogy mi a legújabb, ami egy éves, az már nem jó, mert már van gyorsabb is? Ennek ellenére megfelelő a mai játékokhoz maxon teljes mértékben, mint írtam.Mindegy, fölösleges ezen vitázni, leírtam, hogy szerintem a pc-n komolyabban lehet játszani , én jobban szerettem játszani rajta akkor is, mikor megvolt a konzol, volt, hogy két hétig be se kapcsoltam az X-et, pedig megvolt a GTA IV is. Konzolon olcsón ellehet játszani, ezért jó
-
feka007
veterán
válasz
Fusion01 #15734 üzenetére
Jajj, hagyjuk már, hogy monitor, hangfal, ezeket konzolhoz is megkell venni ugyanúgy, vagy ti monitor nélkül játszotok vele?
Figyelj, ma 23 ezerből kijön egy 8800GT, egy E6750-et veszek 20ezerért, memóriát, 2GB memória 8ezer, winyó elég egy 10ezres, ház táppal együtt 15ezer, ODD 5/10 ezer és meg is vagyunk, bill+egér elég egy 2 ezres... Szóval legfeljebb 90 ezerből megvan egy gamer pc.
-
ithomas
őstag
válasz
Jó..akkor a konzolhoz meg számold hozzá a plazmát meg hangrendszert...és akkor lehet mondani hogy azt sem úszod meg 200 alatt
Amúgy meg nem...60k-ból nem veszel jó gépet(perifériák nélkükl se),de egy fullos ps3 árából már kapsz olyan PC-t,ami grafikailag,meg mindenhogy megveri azt,lévén 30-35 k egy hd4850,ami mindent normálisan elvisz...
-
bwoay
nagyúr
válasz
ha csak egy jó alaplapot veszel (ha másból nem is,
abból kötelező jót venni), meg hozzászámolsz valami winyót,
már 25 környékén járunk. még egy proci meg egy VGA kártya,
és szerintem már akár túl is léptünk a kereten.Gyuri:
hát nyilván lehet annyiért is VGA kártyát venni, de konzol is van az 50 rugó duplájáért -
bwoay
nagyúr
válasz
Fusion01 #15315 üzenetére
nekem is karcolta meg lemezemet a meghajtó, amikor elmozdítottam,
de nem tudom, mi köze van ennek az update-hez, vagy akár a géphez,
amire már akkor is rá volt matricázva, hogy nem kellene ilyesmit csinálni
mivel én már akkor tanultam a saját faszságomból
(meg gondolom te is a tiedből), ebben abszolút nem várok segítséget a MS-tól.
úgyhogy nem érzem, hogy ennek az update-nek lenne ilyen vonatkozása,
aki hozzánk hasonló balfasz módon basztatta a gépet a figyelmeztetés ellenére,
az magára vessen, megérdemelte.
Ez kb olyan, mintha valaki beleborítana egy pohár vizet a boxba,
aztán a MS-tól várná el, hogy vízállóra csinálja a masinát,
hogy a későbbiekben ez ne fordulhasson előAmelyik meghajtó meg rendeltetésszerű használat mellett karcol,
az akkor is karcolhatja a lemezt, amikor emberünk éppen másol a HDD-re. -
spammer
veterán
válasz
Fusion01 #14932 üzenetére
Ha te ma beregelsz egy gamertaget live-ra, akkor 1 hónap múlva lejár, nem hisz semmit, nincs köze az IP-hez. Elkezdi számolni a 30 napot, akkor is ha 0-24-ben használod, és akkor is ha rá sem nézel a boxra 1 hónapig, akkor is lejár 1 hónap múlva. Próba live 3x1 hónap van, utána silver marad vagy fizetsz goldért.
-
Type-R
őstag
válasz
Fusion01 #14322 üzenetére
mert bizonyos játékok egy úgynevezett régió zár alá esnek, ezek főleg azok a játékok amiket az USK 18-as besorolással látott el, vagy nem kaptak korhatárt és ezért nem jelentek meg deutschland-ban, esetleg cenzúrázni kellett őket, és ezeket a tartalmakat még a német piactérre se rakják fel, és ezért nem lehet nálunk se letölteni amíg nem lesz hivatalos magyar Live
Aktív témák
- Medence topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest