- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
adam_
senior tag
Az XBOX gépem ma játék közben azt csinálta, hogy becsíkozódott a képe, és lefagyott, újraindítottam és újra jó lett... játszottam vele 10 percet megint becsíkozódott és lefagyott, ismételt újraindítás. Azóta nem néztem. 3LED gyanús? Valamikor végleg megadja magát, vagy nem feltétlen kell arra számítani? Már sajna volt 3LED-es egyszer...
-
adam_
senior tag
Ma hoztam el ConsoleCornerből a megjavított konzolt, de garanciát nem adtak rá, mivel már egyszer volt ledes és akkoriban kontár munkával javították meg. Most jó, de van vmi tipp, trükk, jó tanács, hogy hogyan bánjak a konzollal, mit csináljak vele az érdekében, hovy csökkentsem annak a vszinűségét, hogy újra ledes legyen?! Extra hűtés, kíméletesebb használat esetleg?
-
adam_
senior tag
Mivel lehet összekötni a konzolt és az 5.1es Genius hangfalrendszeremet? Ez az átalakító, ha létezik ilyen, mennyibe kerül és valóban érdemes egy ilyenre beruházni?
-
adam_
senior tag
A Forza 3 mennyit tárhelyet foglalna a memóriakártyán?
-
adam_
senior tag
5.1-es Genius hangfalrendszeremmel hogyan tudom összekötni a konzolomat? Valamilyen átalakító kell hozzá, ez mennyibe kerül és valóban érdemes összekötni vele? Valamint a régebbi típusú gépeket hogyan lehet felszerelni HD-s televízióra való csati "kábellel, átalakítós ketyerével", egyáltalán lehetséges?
-
adam_
senior tag
Forza 3-at érdemes beszerezni?
Shift és a Dirt 2 mellé?
-
adam_
senior tag
Ma szóltak vissza ConsoleCornerből, hogy kész a gép, megjavították, de hogy garanciát nem vállalnak rá, mert az előző hibának a javításánal kontár munkát végeztek. Előző tulaj egy szóval sem említette, hogy volt már ledes a gép, pedig jó párszor rákérdeztem. Ez bosszantólag hat most rám (de már egyebet nem tudok tenni...), de lényeg a lényeg, hogy most már jó a konzol.
Kérdésem, hogy ha most jó a konzol, és már ugye volt egyszer ledes, mennyi a valószínűsége, hogy újra előjön rajta ez a fajta hiba? Meddig fogja bírni most így megjavítva a gép? Van erre valami "statisztika", egyéni tapasztalat, vélemény?
-
adam_
senior tag
Az X-Mediahoz ma adtam le a gépet a ConsoleCornerbe. Kb. mennyi idő amire ott megcsinálnak egy gépet?
-
adam_
senior tag
-
adam_
senior tag
4000 - 5000 e Ft-ért a 3ledes gépeket javítók hirdetése kamu lehet?
-
adam_
senior tag
" XBOX 360 3 LED HIBA JAVÍTÁSA . FONTOS:MIUTÁN EZEK KÖZÜL VALAMELYIKET MEGCSINÁLTAD NÖVELDD A VENTIK FRODULATSZÁMÁT!
3/1 TRÜKK
1 .: Kapcsold be géped kb 15 percre!
2 .: Kapcsold ki a géped és várj 15 percet!
3 .: Miután megvártad a 15 perc elmúlását kapcsold be.(tadam)3/2 TRÜKK
1 .: Kapcsold be a géped kb 15 percre!
2 .: Kapcsold ki a géped!
3 .: Szedd szét a géped házát, mindent csavarozz ki!
4 .: Vedd le a két hűtőbordát!
5 .: Használj tiszta alkoholt és egy rongyot a hővezető zsíradék letörléséhez a cpu-ról és a gpu-ról, majd kenj rá NAGYON VÉKONY rétegen hővezető pasztát(zsiradékot) és figyelj arra hogy csak a cpu-n és csak a gpu-n legyen különben felsül a gép!Rakd vissza a hűtőbordákat és az eredeti ventid mellé keress egy másikat és forraszd az alaplapra a vezetékeit majd szereld a ház tetejére úgy hogy a ház teteje kilegyen vágva így felülről hűti a két bordát és belülről is megy a hűtés.(3 led nemhiszem hogy lesz többé)
6.:Szereldd össze a géped,és gears.3/3 TRÜKK
1 .: Kapcsold be a géped úgy hogy bevan dugva az AV kábel!
2 .: Kapcsold ki a géped és húzdd ki az AV kábelt!
3 .: Dugd be az AV kábelt,kapcsold be!A 3 led elkerülése:Megfelelő hűtés.Szervízekben megcsinálják.
A TRÜKKÖKRE SEMMILYEN GARANCIÁT ÉS FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!
by:Adam "
Szerintetek ezeknek a tippeknek, trükköknek a kipróbálása érdemes, vagy még nagyobb kárt teszek egy 3LED-es gépbe? Különösen az egyes pontra figyeltem fel, a kettesbe nem vágnék bele semmi pénzért...
Ha ezek valóban kamuk, akkor kivel érdemes megjavíttatni egy 3LED-es gépet úgy, hogy ez a hiba újra ne jöjjön elő (persze az olcsóság fő előny)?
-
adam_
senior tag
A feliratos divx lejátszására még mindig senkinek sincs valamiféle ötlete?
-
adam_
senior tag
Egy számomra érdekes jelenség történt az Xboxommal. Hirtelen áramszünet után elkezdett villogni 3 LED pirosan utána kikapcsoltam a konzolt, és újra vissza és semmi baja nincs. Most akkor ez a 3 LED miért volt? Máskor már szintén volt ugyan ilyen áramszünet, és akkor "nem adta be" ezt a jelenséget...
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy feliratos DivX filmet hogyan játszik le a gép, a sima DivX-es filmet lejátssza, ami szinkronos de az angol nyelvűekhez feliratot hogyan tudnék hozzá tenni? Biztos van erre is valami alternatíva a filmre való felirat égetésen kívül...?!
-
adam_
senior tag
válasz
30z.Samu #30801 üzenetére
Hát én "félek" vele sokat játszani ez miatt sajnos, hogy egyszer beadja az unalmast. Pedig olykor, ha belelendülök, nehezen szánom rá magamat, hogy letegyem a joy-t.
De ez annyira azt kell, hogy mondjam badarság, mivel azért vesz egy ember konzolt, hogy játsszon vele annyit, amennyit jól esik. Erre meg figyelni kell, hogy nehogy elromoljon, holott például a régi szép időkben a PS2-vel játszottam "orrvérzésig" és nem lett semmi baja, egyelőre a boxomnak sincs, de ez hamarabb romolhat el sajnos. Miért nem létezik olyan box, ami nem lehet 3-LEDes, vagy ez költői kérdés, pontosabban óhaj lenne?
-
adam_
senior tag
Az mennyire tévhit, avagy van-e valamiféle valóság alapja annak, hogy napi 3 óránál több játszás a konzollal megnöveli a "3-LED" kialakulásának kockázatát (főleg régebbi gépeknél)?
-
adam_
senior tag
A Guitar Hero World Tourban valamint a Smash Hits-ben lehet úgy vinni a játékot, hogy az egyik fél gitárral van a másik kettő pedig karral (dobbal és basszussal)? Mert sajnos Rock Band 2-ben nem nagyon lehetett így megoldani...
-
adam_
senior tag
Ha nem eredeti játékkal játszok LIVE-on, akkor az adott játékot, vagy az egész gépet bannolják LIVE-ról?
-
adam_
senior tag
A vezeték nélküli karnál elkezd villogni középen a zöld LED játék közben, az miért van? Így jelzi, hogy merül benne az elem?
-
adam_
senior tag
Ajánljatok valami új, jó játékot amit lehet cooperativban vinni (küldetéseket két karral egyszerre) vagy egyáltalán olyan játékokat amit ketten lehet vinni, persze nem LIVE-os megoldásokra gondoltam, hanem LIVE nélküliekre... Csak akad ilyesmi a mostani játékpiacon.
-
adam_
senior tag
válasz
karakpecze21 #30594 üzenetére
Ne menj annyira gyorsan...
(Amúgy foggalmam sincs...
) Nekem is volt ps2, de ilyen gondjaim nem voltak.
-
adam_
senior tag
Azt miért csinálja a konzolom, hogy amikor berakok egy új játékot akkor rögtön azután updatet követel, holott én már előtte updateltem a rendszert 7371-re...?
-
adam_
senior tag
Letöltöttem a Microsoft honlapjáról egy bizonyos frissítést a BOX-hoz "SystemUpdate_Fall08" nevezetűt. Ezt hogyan tudom "felrakni" a konzolomra, valamint ennél újabb frissítés egyáltalán elérhető az XBOX-ra? És ezzel, mármint a frissítéssel ugye elrontani nem lehet a gépet...? remélem, hogy nem
Köszi a felvilágosítást előre is,
adam_ -
adam_
senior tag
Honnan lehet megtudni, hogy milyen firmware van a boxomon?
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Yettel topik
- Apple MacBook
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest