Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz
Roland18x #48080 üzenetére
Igen ez elég kemény, nagyon várom
Akkor jó ha még fel van kapva a második rész. Nekem bevallom arra van szükségem, hogy alkalmanként (heti 1-2) pár órát elökörködjek valami pályán, tehát semmi komoly betanulás meg ilyesmi. Ezért is képzelem el ezt hosszabb távon mint egy háborús fps-t... Mondjuk ha megtetszik a multija akkor beruházok egy All Fronts Collection-re amiben minden benne van, de egyelőre még ezt a rohadt államvizsgát kell letudnom -
nofi
addikt
válasz
Roland18x #48069 üzenetére
Remek!
A nyár folyamán gondoltam előfizetek gold-ra mert rájöttem 2 év boxozás után, hogy nagyon hiányzik a multi. Bevallom sem a CoD, vagy BF2 sem izgat, viszont a GOW-al szerintem szívesen eljátszogatnék, főleg hordázás
Az érdekelne, hogy mennyire népszerű még a Gears2 és pl dlc-s pályacsomagok nélkül érdemes-e nekivágni? -
karakpecze21
senior tag
válasz
Roland18x #42946 üzenetére
Elvileg én már jártam a Black Throne részen.
Ott tartok, hogy ugye mindjárt volt egy hatalmas Boss a játék elején, amit kocsikkal kellett dobálni.Nah ezt a Boss-t már megöltem és utána volt még 1 angyal csaj akit le kellett verni és utána megkegyelmeztem neki.
Utána el kellett menni a kovácshoz és összegyűjteni 6 kard darabot.Ebből 3-at meg is szereztem, de most a többi pont olyan pályákon van ahova nem tudok elmenni.
Az az érdekes, hogy a Black Throne pályán már voltam és most mégsem tudok oda teleportálódni sem.
Nem vágom miért van ez.
Már kb.4-5 órát tölt9ttem el felesleges bolyongással. -
Def26
félisten
válasz
Roland18x #42946 üzenetére
Hogyan töltsünk le régiózáras tartalmakat az XBOX Live!-ról -remélem nem számít wareznak, végül is amit letöltesz azt kis is fizeted... kéretik fegyelembe venni bann esetén.
Lehet, hogy regisztrálni kell hogy lásd.
-
Aktív témák
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- OTP Bank topic
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest