- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
burgatshow #46627 üzenetére
Pedig lesz mivel mont a HALO 1 előtti dolgokat fogja elmesélni. Így is lett beharangozva. Gondolhatod, hogy multiban nem fogja elmesélni a dolgokat ....
-
Djuree
félisten
válasz
burgatshow #46599 üzenetére
nem lesz
ezt honnan veszed? én nem így tudom
remélem nincs igazad
-
Peat;)
veterán
válasz
Szerintem is lesz single, azért elég sok a fan akiknek a multi lehet nem jön be de a világ annál inkább. Na meg utolsó bungie halo játék, szerintem el akarnak "köszönni".
-
_ak_
addikt
válasz
Armed with a decade of experience crafting Halo games, Bungie is raising the campaign and multiplayer bar to unparalleled heights, plunging players into the cataclysmic finale of their definitive Halo title. Warfare on Reach is waged on an epic scale, the Covenant war machine is at the height of its power, and humanity’s ultimate survival hangs in the balance.
Ez a bungie.net-en olvasható, de amúgy én is úgy tudom, h lesz single.
-
Xirtam
veterán
válasz
Bocs hogy én is a lelkedbe gázolok. De lesz single része!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
burgatshow #46506 üzenetére
Köszi a tippet leadtam neki az infót hogy nézze meg ha ezután sem lesz nyerő a gép akkor majd ráérünk aggódni.
-
Def26
félisten
válasz
burgatshow #46537 üzenetére
Jó lesz.
-
MeszarosB.
tag
válasz
burgatshow #46506 üzenetére
Miért,fog menni minden ODST lemezzel?
Kontrolleres packban lévővel is? -
baliii
senior tag
válasz
burgatshow #44145 üzenetére
Köszi, kipróbálom, én is erre gondoltam csak nem akartam vaktában kísérletezgetni
-
Def26
félisten
válasz
burgatshow #34900 üzenetére
DLC -k megvannak már?
-
lvnt
őstag
válasz
burgatshow #34900 üzenetére
Én is most kezdtem el játszani vele, igaz, én kölcsönbe kaptam egy haveromtól. Sokkal jobb, mint, amilyenre számítottam. Tetszik ez az öldöklés és még mindig nem unalmas, így kb. a játék felénél.
-
30z.Samu
félisten
válasz
burgatshow #32185 üzenetére
"Viszont lehet, hogy csak behaluzom, de mintha tán folyamatosabban futna X-en, mint PC-én."
Akkor egy dílertől kapjuk az anyagot!
-
sch_a
addikt
válasz
burgatshow #32185 üzenetére
A cod3-at nem adták ki pc-re, vagy lemaradtam vmiről?
-
_ak_
addikt
válasz
burgatshow #32014 üzenetére
Nekem is így rémlik. Mindegy, azért kössz.
-
nofi
addikt
válasz
burgatshow #28918 üzenetére
Igen tudom, láttam valamilyeik régebbi hozzászólásodban, csak azért nem szóltam, mert akkor még el sem kezdtem a játékot
Természetesen most, hogy befejeztem pár napja le is járt a Gold-om
Júliusban tuti meghosszabbítom, de addig még el is kellene nyernem a babát. Eddig képtelenségnek tűnik... Mester pisztollyal próbálkoztam, de száznál több még nem ment
Persze mindemellett a többi acsit is próbálom kisajtolni a játékból, bár elég nehéz pl a perfect date-et megcsinálni, pure evil karival ahogy mindenki menekül előled a faluban -
p_milan
aktív tag
válasz
burgatshow #28857 üzenetére
Hali!
Most kezdtük el épp barátnőmmel a Fable2őt, fent vagyunk Livon is, úgyhogy ha gondolod felvehetsz (pintermi), igaz nem tudom mi az a doll-trade de majd kiderül.
)
Egyébként van olyan dolog amire érdemes menet közben figyelni, hogy utána később ne kelljen vele szívni? Vagy van olyan acsi amit el lehet cseszni, és nem tudunk megszerezni soha?
A fő storyt követjük, érdemes pl munkát elvállalni, ingatlant venni (persze, ha nem 1000goldunk lenne) ilyenek?
-
Lamair
aktív tag
válasz
burgatshow #28816 üzenetére
aham majd szervantok egy ultrabrutál hdmi kábelt kölcsöbe kipróbálom azzal is
aham most olvasom az elöttem lévő hsz-t na kipróbálom, de bosszantó hogy van egy fullhd-d és 720p-t kell nézni
-
30z.Samu
félisten
válasz
burgatshow #28762 üzenetére
Japók meg tudják oldani... meg a fejlesztők, akik exkluzív játékokat adnak ki PS3-ra. Most jönnek ezzel, hogy a Heavy Rain erős az Xboxnak! Ez a "nanefárasszábazze" kategória!
-
Xirtam
veterán
válasz
burgatshow #28762 üzenetére
Mellesleg a VGA-ja is gyengébb meg az egész PSP fííílinges menüje is gáááááz
-
4sal3
aktív tag
válasz
burgatshow #28661 üzenetére
azkirály.
jó lenne egy vinyót beszereznem, mert a memkarival nem sokra megyek
és néha (este) már egy kicsit idegesítő, hogy a dvd búg. -
4sal3
aktív tag
válasz
burgatshow #28658 üzenetére
szóval az updatek nem fogják foglalni azt a felhasználható mennyiségű kemény gigát, amennyi az enyém lehet majd a vinyóról?
-
Def26
félisten
válasz
burgatshow #28567 üzenetére
Nah, majdnem eltaláltam.
-
K3NZO
senior tag
válasz
burgatshow #28518 üzenetére
Régi dash-ból nem vitték át ezt az opciót az újba? ÁááÁ amit MS el tud rontani azt megteszi
.
-
Peat;)
veterán
válasz
burgatshow #28515 üzenetére
Köszi, megy! Ahogy kiveszem csak madzagon megy ráadásul, tehát wifin nem nyílik meg a noti a nagyvilágba
így duplán jó.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
burgatshow #28499 üzenetére
Akkor ismerős a bosszankodás
-
Sanya
nagyúr
válasz
burgatshow #28476 üzenetére
pont hogy de, amikor media centeren keresztül nézed a filmeket.
a pc steameli az anyagot, amikor megosztod media playeren keresztül a media center az más tészte
különben hogyan nézhettem media centerrel olyan filmeket, amelyeket nem támogat az xbox? pl fosul kódolt avik?
-
hdman
őstag
válasz
burgatshow #28440 üzenetére
Jogos, nem gondoltam át ezt a Tv skáláz dolgot
Szóval csak a box skáláz tényleg.
Játszik valaki ezzel: X-Men Wol Feri-né (én találtam ki
)
Grincs ezt ajánlom neked,mert überkirály. Tiszta GOW (neeem,nem Gears of War, hanem a PS-es GOW
)
-
sch_a
addikt
válasz
burgatshow #28428 üzenetére
Sajnos ez azért nem minden játéknál van így, van amelyik egész egyszerűen széthúzza.
-
Def26
félisten
válasz
burgatshow #28364 üzenetére
Háát én próbálkoztam, de 90 pontnál nem nagyon tudok többet csinálni. (invert kezem van)
Még azért próbálkozom...
-
Doki16
addikt
válasz
burgatshow #28363 üzenetére
Akkor elkezdem végigjátszani a játékot.
Van egy hónapos ingyen GOLD accom, ha azzal lehet Fable 2-vel játszani akkor szívesen megyek.
-
K3NZO
senior tag
válasz
burgatshow #28280 üzenetére
Engem annyira nem fogot meg ez a fable 2, hogy megvegyem a kiegészítőt. Valahogy túl lassú és monoton volt számomra. De örülök, hogy neked ennyire bejön :d.
-
Def26
félisten
válasz
burgatshow #28280 üzenetére
Köfi, megnézem. (vízköpő)
-
30z.Samu
félisten
válasz
burgatshow #28251 üzenetére
"Gondolom az alapszabályzatot elolvastad..."
Szerinted úgy néz ki, mint aki elolvasta?
Xirtam: Hát ajánlom nekik, hogy ne baxák el.
-
Def26
félisten
válasz
burgatshow #28251 üzenetére
Azzal kezte...
(egyébként meg azok után ami az apróban folyik, ez már semmi.)
Nem tudod, hol van a vizköpők barlangja?
-
30z.Samu
félisten
válasz
burgatshow #28141 üzenetére
Hajón akarod magad érezni?
-
30z.Samu
félisten
válasz
burgatshow #28135 üzenetére
Nálam 2 kisebb van perpill és most azon filóztam, hogy összetolom a 2-t és veszek rá egy matracot.
-
30z.Samu
félisten
válasz
burgatshow #28133 üzenetére
Megérni megéri, csak most perpill kaparom össze a pénzt rá.
-
Def26
félisten
válasz
burgatshow #28083 üzenetére
Még oda nem jutottam.
Holnap sok időm lesz, nekiesek annak is.
-
Def26
félisten
válasz
burgatshow #28069 üzenetére
Jó,
.
-
Def26
félisten
válasz
burgatshow #28052 üzenetére
Vízköpős feladatot megcsináltad Fable 2 -ben?
-
VD
őstag
válasz
burgatshow #28052 üzenetére
Na így kell érthetően leírni mit csináljon az egyszerű fajtám!
Szerzek egy kábelt és neki esek!
Köszönöm előre is! -
K3NZO
senior tag
válasz
burgatshow #27981 üzenetére
Ohh én arra már nem emlékszem. Egyszer végigvittem és elég is volt. Nekem túl vontatott volt, már el is adtam. Nem nagyon találtam még olyan játékot box-ra ami akkora élvezetett nyújtott volna, hogy nem bírtam letenni. Kivétel a Bad Company multija
.
-
K3NZO
senior tag
válasz
burgatshow #27976 üzenetére
Ha te 3 szor végig tudod tolni akkor elismerésem, én úgy csináltam, hogy egyszer végigjátszottam kártyát kiválasztom, majd mikor bedobta az acsit egyből gép kikapcs. Majd visszatöltöttem választottam egy másik kértyát majd megint kikapcs
.
-
Def26
félisten
válasz
burgatshow #27976 üzenetére
Nuku Live!
Itthon mobil netem van, havi egyszer tudok csak Live! -ra menni amikor hazamegyünk (Gyulára).
Jah, a végén valahogy nagyobb küzdelemre vártam, nem egy ilyen zenedobozos gyilkosságra.
-
Def26
félisten
válasz
burgatshow #27966 üzenetére
Még csak most van a küldetésem között. Nem próbáltam még....
Egyébként ha megöltem Lucient akkor van "vége" a játéknak? (Én amugy a "Love" kártyát választottam, miután megöltem)
-
nofi
addikt
válasz
burgatshow #27894 üzenetére
hűű akkor te már profi gargoyle vadász vagy!
Én csak pár napja kezdtem el játszani, mert még a GTA-val voltam elfoglalva, de én is maximálisan ki akarok szedni mindent a játékból -
alibaba78
őstag
válasz
burgatshow #27896 üzenetére
Na akkor majd lehet, hogy talalkozunk a live-on egy partyra.
Az en gamertagom ugyanaz, mint az itteni loginom. A GoW-okkal remek partykat lehet tolni.
-
p_milan
aktív tag
válasz
burgatshow #27738 üzenetére
Igazad volt, hazajöttem a melóból és 5óra alatt végigtoltam a HL2-Episode 1et.
Az összes acsit kiszedve belöle, így csak e golyót lőhettem el egész játék alatt.
Viszont most már kezdem megunni az FPSeket. Nem tudtok valami igazán jó hentelős játékot, ami nem FPS. Említettétek már ezeket a Ninja G és társai játékokat, abból melyiket érdemes megvenni, vagy esetleg ahhoz hasonló kaliberüt tudtok!?
Koffi.
-
p_milan
aktív tag
válasz
burgatshow #27731 üzenetére
Én most nyomom az Orange Boxot. Nem mondanám, hogy gyorsan végig lehet rajta szaladni, az a 99acsi elég sok.
Bár, ha a két hétvégére úgy gondoltál, ogy 2*48óra, akkor lehet, hogy összejön. Acsik nélkül simán.
A Fabel 2 nekem is egy hónap múlva esedékes, úgyhogy mehet majd.
-
hdman
őstag
válasz
burgatshow #27731 üzenetére
Bioshock elég hosszú, átlagos játékosnak kb 20 óra, én már kb 25nél vagyok és még kb 2 pálya van hátra. Én viszont elég alaposan játszom, mindent megnézek,elolvasok,összegyűjtök, próbálom a lehető legtöbb acsit kiszedni.
Egy szó mint száz, kifacsarom az utolsó bit-ig
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
burgatshow #27609 üzenetére
Érdekes, nekem nem volt semmi ilyesmi, csak egyszer volt hogy beszorultam valahova és sehogy nem tudtam kijönni, ugráltam forogtam, meg varázsoltam, de semmi. Újraindítottam a gépet és utánna minden jó lett. Fel szokott dobni frissítést néha arra azért érdemes rányomni.
-
_ak_
addikt
válasz
burgatshow #27615 üzenetére
[link] hátha neked ez mond vmit.
-
30z.Samu
félisten
válasz
burgatshow #27613 üzenetére
Elhiszem. Én még nem találkoztam egyik játékkal sem olyan hibával, ami egyéni, általában másnál is megvolt az a hiba!
-
_ak_
addikt
válasz
burgatshow #27613 üzenetére
Ez amúgy nagyon érdekes.
Én SW: Force unleashdel jártam így. 2 haver végig vitte probléma nélkül, nálam meg olyan bugok jöttek elő, h ha az én lemezem lett volna az tuti ripityára töröm és fel gyújtom. Idejét nem tudom, h mikor idegesített fel akármi is annyira mint az.
Persze mondanom sem kell, h egyikőjük sem találkozott olyan hibákkal. -
30z.Samu
félisten
válasz
burgatshow #27609 üzenetére
"Mindjárt szétverem a Fable 2-vel együtt a boxot."
Inkább csak a játékot verd szét!
-
hdman
őstag
válasz
burgatshow #27441 üzenetére
Látom a CSI-t Te is kitoltad
Nekem még 4 ügy van hátra.
Mostanában itt-ott többször belefutottam a Bioshock c. játékba, eddig valahogy kimaradt nekem. Annyit hallottam róla, hogy nagyon jó stb-stb, utánaolvastam egy kicsit, mindenhol dicshimnuszok voltak róla. Tegnap adtam neki egy próbát, hát eddig nagyon élvezetes
Legnehezebb fokozaton kezdtem, hát így lesz pár óra. Főleg úgy,hogy minden zegzugot bejárok a pályán.
Little sister és Big Daddy
/Mirror's Edge & Godfather 2 jegelve
/
-
OddMan
őstag
válasz
burgatshow #24522 üzenetére
Nálam pontosan ez van, nem bírom beletenni az akksit és egy kicsit le is szedte az akksiról a külső borítást.
Egyelőre hagytam a francba és raktam bele elemet.Azért eléggé érdekesen fognak rám nézni a boltba, amikor tolómérővel megyek majd akksit venni.
-
p_milan
aktív tag
válasz
burgatshow #24427 üzenetére
Van arra lehetőség, hogy megnézzem a neten, hogy kb mennyien játszanak egy játékkal, mielőtt megvenném azt? Mert akkor olyat nem vennék, amivel már nem tolja senki.
-
Don47
tag
válasz
burgatshow #24065 üzenetére
pü ment.
-
Don47
tag
válasz
burgatshow #23961 üzenetére
Nekem ugyanez.
A második félévben készült gépek már biztosan Falcon v2-k... ezt csak mint tény említem meg, nincs elképzelésem arról, hogy a memóriachipeknek az alaplap másik oldalára helyezése mennyire befolyásolhatja a ventillátorok zajszintjét.
-
OddMan
őstag
válasz
burgatshow #23526 üzenetére
Azt nem tudod véletlenül, hogy a 120GB-os merevlemezek megérkeztek már a platinumshop-ba?
-
Fusion01
tag
válasz
burgatshow #23503 üzenetére
Mi már pár napja a multit nyomjuk folyamatosan.
Pl tegnap 11h-23h-ig szinte folyamatosan.
Nem vagyunk ám mi se kockák
Ha felveszel vagy megadod a Live címedet akk játszhatunk
Fusion HUN az enyémmmmm -
Vangelis
félisten
válasz
burgatshow #23512 üzenetére
Halo3 at én is végigtoltam, de a vége az már unalmas volt
.. de nem volt rossz!
-
Prof01
veterán
válasz
burgatshow #23507 üzenetére
Hát persze.
Nekem megvan, de előbb a Gow 1-et végig akarom tolni. -
Prof01
veterán
válasz
burgatshow #23503 üzenetére
Ezt jól megaszontad.
-
X@b3e
addikt
válasz
burgatshow #21552 üzenetére
Olyannal kötöttem rá, és az a fő kérdés, hogy ez a megoldás és a HDMi-HDMi közt van-e különbség?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
burgatshow #21550 üzenetére
Neked nem is fogja felajánlani TV-n! Max ha ráköti a monitorra, akkor már felfogja!
-
eddie17
addikt
válasz
burgatshow #21551 üzenetére
Ott kell ahol zsocy írta. Itt nyomon tudod követni mennyi van még hátra a garanciából, és hol tart a javítás, de azt kívánom ne kelljen ez miatt nézni
-
zsocy
őstag
válasz
burgatshow #21551 üzenetére
Itt kell regelni, vagy telefonon.
-
tiv83us
veterán
válasz
burgatshow #21445 üzenetére
HDMI-n keresztul nem lesz 5.1.
-
heihachi
addikt
válasz
Asszem a box HDMI-n nem ad ki 5.1 hangot, csak sztereót.
Má' nem tom hol olvastam, de remélem nem igaz. -
p_milan
aktív tag
válasz
A probléma azzal volt, hogy egy Logitech kütyüje volt a srácnak, amin nem volt se HDMI, se optika, és ezért mondtuk, hogy nem fog neki 5.1be szólni a Box.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
burgatshow #21450 üzenetére
Az én rendszerem is kb. két hete öltött végleges formát: [link]
Aztán bexart a box.
-
Djuree
félisten
válasz
burgatshow #21450 üzenetére
jó kis cucc, grat hozzá
nekem egy genius 5.1-em van, majd egyszer veszek egy erősítőt, úgyis kell az másra is nem csak a box-hoz.
-
Djuree
félisten
válasz
nem volt itt hatalmas probléma. csak annyit mondtunk hogy erősítő kell hozzá. ami mondjuk elég nagy gond mert egy jobb erősítő annyi mint egy box (van olcsóbb is de az kaka
).
nekem a zephyres gépem bírta majdnem másfél évig, úgy hogy napi jópár órát ment
ja és ha "kiütöd" akkor is van gari
nem nézik hogy flashelt vagy nem amit visszaküldtél. úgyis új meghajtót kapsz ha flashelt, ha nem
-
p_milan
aktív tag
válasz
burgatshow #21201 üzenetére
Átadja. Box megy az erősítőbe hdmin, onnan pedig a tvbe. Teljeen jó.
Hirtelen nem találom, volt valakinek egy jó hónapja ezzel gondja, hogy csak kép volt neki, erősítő ne szólalt meg, de aztán beállította az erősítőt. -
DieHard
senior tag
válasz
burgatshow #21201 üzenetére
ez viszont engem is érdekel.
-
Ukraan
aktív tag
válasz
burgatshow #19835 üzenetére
Én is egy 256-os memkártyával használom a béta Dash-t. Nekem a frissítés folyamata a következőképpen zajlott:
1. letöltöttem a frissítést pendrive-ra
2. rádugtam a pendrive-ot a Box egyik USB-jére
3. bekapcsoltam a gípet, ami automatikusan felismerte a frissítést, tette, amit kell, majd újraindította magát.
Azóta ezzel megy a Box-om, a memkártyán pár mega(itteni infók szerint pontosan 7) helyet foglal, magára a frissítést végző file-ra a procedúra után nincs szükség. -
capafog23
őstag
válasz
burgatshow #18131 üzenetére
Kontroller magába 8.5k
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
burgatshow #18028 üzenetére
Uhhh, ne légy hülye. Add el az egész gépedet ahogy van és vegyél egy elitet. Olcsóbban kijössz, mintha külön vinyót veszel hozzá.
Ha region free, akkor letöltheted, de sztem jobban jársz. ha veszel egy eredeti lemezt hozzá. -
F.B.I.
veterán
válasz
burgatshow #17584 üzenetére
Livehoz mindenképpen füles és vinyó...ha kommunikálni is szeretnél egy multiban, ami a legnagyobb királyság, jó arcok megismerésére és a játékélmény fokozására. Ha szeretnél egy jót GoW multizni - amennyiben lesz fülesed - jelentkezz be barátlistára...előtte gyakorolj, nagyon sokat!
-
heihachi
addikt
válasz
burgatshow #17576 üzenetére
Grat a géphez
-
eddie17
addikt
válasz
burgatshow #17576 üzenetére
Milyen gépet vettél? -
dunc
nagyúr
válasz
burgatshow #17259 üzenetére
Milyen chip?
Nincs benne chip ,az optikai meghajtó firmware van okositva.
-
Xirtam
veterán
válasz
burgatshow #17259 üzenetére
Értem! Köszi a válaszodat!
-
mad1
veterán
válasz
burgatshow #17234 üzenetére
uj freamwarrel megy.
eddie17legalabb ne kell moddolni a hutot.
-
heihachi
addikt
válasz
burgatshow #17221 üzenetére
Én náluk vettem, velem korrektek voltak. Odamentem, mondtam, hogy kell egy HDMI-s gép, mondták, hogy nincs raktáron, de kb 3 óra alatt beszerzik, telefonálnak, ha megvan. Telefonáltak, odamentem, kibontottuk, bekapcsoltuk, játékot elindítottunk, minden ment, gari cimkét ragasztottak rá, és jöhettem is. Mellesleg, mikor kábelt vettem náluk,akkor lebeszéltek a drágább kábelről, szóval nem a lehúzás volt a cél. És mivel vettem három játékot a géphez engedtek 3k-t az árból.
-
heihachi
addikt
válasz
burgatshow #17219 üzenetére
Nem olcsóbb, mint máshol, pl. egy ezressel olcsóbban megkapod a prémiumot a platinumshop-ban, elite sem olcsóbb, tehát a normál áron adnak mindent.
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Guitar Hero / Rock Band Szett Xbox360 (Dob + Gitár + Játékok + Mikrofon)
- Komplett Gamer Csomag Eladó Xbox Series X + 144Hz-es MSI monitor + Razer perifériák
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest