- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
€uro
őstag
Hazánkban is árcédulát kapott a Kinect
"...ősszel már Magyarországra is kiterjed a Live elérhetősége..."
-
€uro
őstag
...Azért függetlenül attól, hogy megoldódott a probléma, elég gáz, hogy a hibás ország miatt nem hibaüzenettel, hanem se-szó-se-beszéd fagyással jelezte a gép, hogy valami nem tetszik neki!
-
€uro
őstag
Meghozták délben az xBox-ot. Odaadtam a testvéremnek.
Szerettük volna kipróbálni a LIVE-ot. Létrehoztunk egy profilt. Elindítottuk a LIVE csatlakozási folyamatot. Beállítottunk e-mail címet, jelszót, majd a születésnapot. Ezt követően a Term of Use and Privacy Statement oldalon elfogadtuk a felhasználási feltételeket. Majd az ezt követő Your Membership oldalon már választási lehetőségünk nem volt - a Continue gombot választottuk. Ez után viszont kifagyott az xBox. Itt elvileg két választási lehetőség lett volna: I have a subscription card és I don't want a Gold membership. Ez utóbbi volt kiválasztva zöld színnel. De ugye itt már lépegetni sem lehetett - mint mondtam a gép kifagyott.
A procedúrát megismételtük négyszer. Mindig ugyanaz történt.
Mi lehet a gond? És egyébként is, mi az, hogy fagy a gép?!
-
€uro
őstag
válasz
karakpecze21 #49753 üzenetére
Hehehe... Mond, hogy hűt az a kabát!
Amúgy meg a Slim árához csapj hozzá még egy keveset, és vegyél egy klímát!
-
€uro
őstag
válasz
karakpecze21 #49741 üzenetére
A max. hőmérsékletet szerintem 16-17 óra körül éred el. Utána - ugyan csak szépen lassan, de - fokozatosan csökkenni fog. És nem csak az esti zápor miatt.
-
€uro
őstag
Ugyanez a helyzet nálam is. Felső, tetőteres szint, 30-32 fok.
Nálunk az egész ház kívülről 4 cm hungarocellel van szigetelve. Itt a felső szint belülről is. A lényeg, hogy ez a szigetelés télen a meleget tartja, nyáron a hideget. És így a ház, szemben a csupasz téglafallal, sokkal kevésbé sugározza vissza például este a napközben felvett hőt. Szóval nyáron sem olyan rossz az a hungarocell!
-
€uro
őstag
válasz
matthew95(2) #49698 üzenetére
Biztos nehezet kérdeztél!
-
€uro
őstag
válasz
Mr.Grincs #49663 üzenetére
Uborkákkal?
Tizennégy év alatti gyerekekkel, vagy kicsodák-micsodák ezek az ubik? Gondolom nem a tört játékokra gondolsz.
Ha Silver-rel nem is lehet játszani online a haverokkal, attól még másokkal lehet? Gondolok például mondjuk random játékostársakra. Vagy ha nincs Gold tagság, akkor egyáltalán nincs online játék?
-
€uro
őstag
Nem csak azért, hogy visszatérjünk a konzolok világába...
Minden Slim-hez jár egy hónap Xbox Live Gold tagság? Azért kérdezem, mert a konzolvilag.hu-n például fel van tüntetve, míg ahol ma én rendeltem, ott nincsen.
-
€uro
őstag
-
€uro
őstag
válasz
Crazyman33 #49648 üzenetére
Gondolhatod, hogy mi sem!
A szüleim vették egy-másfél éve. Akciós volt, 180-ért adták akkor, amikor ugyanez máshol 210-220 volt.
De ha csak pár hete vetted, akkor talán te már egy modernebb, alacsonyabb fogyasztású készülék tulajdonosa vagy. Úgyhogy nehogy feleslegesen kapj itt nekem szívrohamot!
Egyébként én szemben a magas működés közbeni fogyasztásával, valójában sokkal jobban meglepődtem azon, hogy még teljesen kikapcsolt állapotban is -, amikor már távirányítóval sem lehet bekapcsolni - többet fogyaszt, mint a korábbi 80 centis Sony katódsugárcsöves tévénk működés közben.
-
€uro
őstag
válasz
Crazyman33 #49645 üzenetére
Nálunk is le lett mérve minden. Voltak megdöbbentő értékek!
A felsorolást egy érdekes készülékkel egészítem ki, a nappalink 42-es HD Ready Panasonic plazma tévéjével:
Működés közben: 265 Watt
Készenlét: 65 Watt
Kikapcsolt állapotban (táp kábel bedugva): 60 Watt -
€uro
őstag
Slim alapgépre vidéki házhoz szállítással 66e-nél ismertek kedvezőbb ajánlatot?
-
€uro
őstag
Mit gondoltok, várható, hogy a Slim ára két-három héten belül lejjebb megy majd?
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Az öcsémet szeretném meglepni egy XBox360 Elite-tel. Boltban, új konzolt szeretnék vásárolni. A legkedvezőbb helyen 58 ezer forintért láttam ilyet. Ha tudtok ennél olcsóbb helyet, akkor kérlek szóljatok. Nem szándékom reklámozni senkit, szóval, ha ezt a topik íratlan szabályai nem engedik, akkor privát üzenetet küldjetek.
Még valami. Kérlek erősítsetek meg abban, hogy a konzolok "flash-helése" azt jelenti, hogy a készüléket feltörik úgy, hogy azon utána az úgynevezett tört, torrent oldalakról letölthető játékok is futtathatóak legyenek.
Köszönöm!
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Netfone
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest