- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Jon Mathias
senior tag
Sorry befejeztem
-
Jon Mathias
senior tag
Gamer pc-m 3led hivával eladó
-
Jon Mathias
senior tag
Tudom h no warez de ezt nem hagyhatom ki : vettünk 1 gamer pc-t most visszük kifelshelni
-
Jon Mathias
senior tag
A GOW-ról már sok jót hallottam. nekem az a gondom vele h tps. boxon nem pc-n gyenge a gépem.
-
Jon Mathias
senior tag
A burnout-ról mi a véleményetek?
-
Jon Mathias
senior tag
Korábban írtátok a játékok többsége 720as. nem éri meg emiatt a full hd.
-
Jon Mathias
senior tag
XBOX360 Goldeneye
-
Jon Mathias
senior tag
Gazdagok játék szere:[Aranyos]
-
Jon Mathias
senior tag
Annyit hozzátennék nem minden pendrive-ot szeret. az olcsó noname-re azt írja not supported.az ismertekkel nincs gond.
-
Jon Mathias
senior tag
Jó game a mass effect! havertól elkértem de boxon inkább nem. fps tps marad pc-n. ma be is szerzem. kevés hozzá a gépem még várni kell az új gépem érkezéséig.
-
Jon Mathias
senior tag
Végre megvettem az első játékomat
Nfs Pro Street
-
Jon Mathias
senior tag
Nállam is működik az update. A noname pendrive-ot nem szereti. Most tölök live-ról demot tesztelés képpen. mindig ilyen sokáig tart? usb-s hddvel is kipróbálom.
-
Jon Mathias
senior tag
Létezik hogy 2009ben gyártott box nem hdmi-s?
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
Crazyman33 #45048 üzenetére
WoW Elite árában Arcade
nem mormálisak
-
Jon Mathias
senior tag
Vicces hogy ilyen nehéz eladni a boxot
senkinek nem kell
-
Jon Mathias
senior tag
vagy megveheted tőlem
-
Jon Mathias
senior tag
Eladóvá vált a boxom ha valakit érdekel írjon.
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
Jon Mathias #44777 üzenetére
-
Jon Mathias
senior tag
-
Jon Mathias
senior tag
Jobban jártok PS3 Media Server-el. szinte semmit se kell állítani nállam az mp3-al nem boldogul
viszont az mkv nem okoz neki gondot
-
Jon Mathias
senior tag
Az usb updtate nekem is jól jönne! 20as wincsit sem olyan könnyű szerezni (8-10e) nem ér. A 16gigás corshair pendrive-om most jó fog jönni sztm támogatni fogja. a noname szarokkal úgy is gond lesz. A ps3 media server coool cucc
-
Jon Mathias
senior tag
Ezt találtam még:[link]
-
Jon Mathias
senior tag
Úgyhallottam érkezik új dasboard update. állítólag támogatni fogja pednrive-okat mem. unit-ként 16gb-ig. tudtok erről valamit? Eladóvá vált a boxom ha valakit érdekel írjon.
-
Jon Mathias
senior tag
Fenébe lecsúsztam a wincsiről
ha valakinek megint lenne eladó írjon.
-
Jon Mathias
senior tag
160as pc hdd-m cserélném box hdd-re. ha valakit érdekel írjon.
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
karakpecze21 #42878 üzenetére
Van még rá 2év ms gari ha bekövetkezne.inkább ne. lenne valakinek 20as hdd eladó?
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
karakpecze21 #42868 üzenetére
Kösz nem lettem nyugodtabb. a ventik nem pörögnek annyira de hallható a különbség. a 2led E74 lenne?
-
Jon Mathias
senior tag
Találkoztatok már olyannal h a game 1x csak diavetítés lesz?? 3led gyanús? 3napja van nállam a gép többször produkálta. normális h a ventik szabályozzák magukat? nincs buherálva.
-
Jon Mathias
senior tag
Végre csatlakozttam hozzátok. ma sikerül vennem 1 arcade gépet amis sajnos még falconos
csak azért mertem +venni mert még 2 év gari van rá (3led E74) 2008 08 havi. live-on még nem jár ami látszott is rajta pre nxe. ma kipróbáltam live-on frissítettem is ami jól is jött mert nem olvasta a másolt filmeket. a gép eredeti se flash se modd
nállam nem is lesz. a hdd hiányát már most érzem nem valami sok a 256mb memcard. normál tv-n használom nem egész jó rosszabbra számítottam. már csak be kell szerezni : hdmi, hd vga kábel, hdd és a kedvencem pgr4. juced 2 próbáltam pc demo formájában teccik de az irányítás ritka sz@r.
-
Jon Mathias
senior tag
kinéztem magamnak használtan 1 premium packot. az lenne a kérdésem jasperesek mikortól voltak gyártva? a gép 2008 augusztusi.
-
Jon Mathias
senior tag
Nincs valakinek vezetékes joy eladó?
-
Jon Mathias
senior tag
2 led hibával találkozott már valaki?
-
Jon Mathias
senior tag
Haveromnak ma lett 2ledes a gépe. mi lehet? 2ledről még nem hallottam. Falconos.
-
Jon Mathias
senior tag
k.o.t.o.r imádom! lesz folytatása vajon? ha jól tudom 360ra nem jött ki. hosszú napokat játszottam velük.
-
Jon Mathias
senior tag
PGR4ben tuningolni lehet?
-
Jon Mathias
senior tag
Ma érdekes felfedezést tettem. megvettem eredetibe a bioshock-ot pc-re. optionsba turkálva: use Xbox360 controller
átírat lenne? naon bejött a game! csodálatos graf (cf támogatva!) kissé fallout feeling. de mindenképpen kell box is mer ugye a számomra legf...szább game PGR4 csak boxon van.
-
Jon Mathias
senior tag
-
Jon Mathias
senior tag
A legjobb hűtés ilyenkor: kirakod az ablakba ugy is mínuszok vannak garantáltan nem fog melegedni
Most találtam rá a neten piros Elitre sztm naon tuit
-
-
Jon Mathias
senior tag
Jasperes Elite 1 hetes nem használt 50k ért elég jó vétel?
-
Jon Mathias
senior tag
Hűűű jóárasítva!!! http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=25492
ennyi simán megér v nem?
-
Jon Mathias
senior tag
Erre gondoltam :
-
Jon Mathias
senior tag
A távírányítós hdd-s kérdésemre valaki?
-
Jon Mathias
senior tag
Itt arról írnak ha jó értem h lehséges OS X futtatása http://www.maclife.com/forums/topic/64379
-
Jon Mathias
senior tag
Nem semmi Linux on the Box
http://www.youtube.com/watch?v=_pEHBHbUp8Q
-
Jon Mathias
senior tag
Köszi! a gyárira MS HDD-t gondoltam. 20-250ig bármeik? 1 érdekes kérdés: ha már G5 proci van benne OS X nem telepíthető rá? v még senki nem gondolt rá. azt tudom h ps3 ra van linux . Ami még érdekelne: távirányító tudom h van hozzá van valakinek tapasztalata vele? mivel még nincs game hozzá (pgr4 minden vágyam
) 1 darabig lejátszóként müködne. nincs valakinek eladó PGR4? itt már kifogytak belőle
-
Jon Mathias
senior tag
Hello! Arcade vásárlását tervezem. Lenne néhány kérdés. : minden gyári wincsivel müködik? vezetékes v nélküli van a csomagban? Jasperes gépek mennyire bírják? a másolt filmeket (dvd) lejátsza okosítás nélkül? a mentésekhez használható pendrive? (16gb van) Az új gépek milyen meghajtóval vannak (remélem nem LG) iszonyat mega szemét foshulldék köszönöm a válaszokat
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest