- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szpal17
őstag
válasz
Morden24 #49979 üzenetére
Vagy egy ilyen nevetős fejet, hogy ez most nem jött össze:
Csak azt birom ezekben a boltokban, hogy néha ők sem tudják a jogszabályokat, a garanciára vonatkozó dolgokat és simán megtévesztik a vásárlót. Pl. itt a fórumon kell rájönni, hogy hány év garancia is van a slim boxunkra mert senki nem tudott normális információt mondani...
Nekem a platinumshopban is 1 éves garanciapapírt adtak (persze náluk egy év de azon kívül én mehetek a microhoz a két évemmel)Egyébként én is szeretem a megbízható helyeket és inkább rádobok egy pár ezrest de akkor tudom, hogy vadiúj...
-
szpal17
őstag
válasz
Csaabi #49971 üzenetére
Ez szerintem hülyeség....szerintem simán kikerülhetőek lettek volna. Bármilyen új termék vásárlásakor a vásárló dönti el, hogy az eladó szervhez vagy a gyártóhoz fordul. Mivel ez egy Microsoft termék így élhetsz a micro garanciával...
Mivel a slim annyira új, hogy még forró így nem hinném, hogy bármi sumák lenne benne. Van rajta gyáriszám, beregelsz vele és ennyi...kapod a két év garit...ha gond van akkor micronak telefon és jönnek. De mostmár így mindegy. 576 jó csak drága sajnosOff: más hardverrel is meg lehet ezt játszani, hiába ad a kisker 1 évet amikor mondjuk az alaplapra 3 év van amit a gyártó jól tud...
-
szpal17
őstag
Most olvastam a gamepodon a hírt a Kinectről és az új konzolról. Egy dolog amin fennakadtam az ez a mondat...
,,Az új Xbox 360 250GB és Xbox 360 4GB-os modellekre egyéves korlátozott garancia érvényes.,,
Mivan? Itt is volt már róla szó, hogy több van, sőt be is regisztráltam a slimet ami nekem 2012-őt írt...(mondjuk ez is érdekes) -
szpal17
őstag
válasz
#57833216 #49898 üzenetére
Én is úgy tudtam, hogy ezt simán lehet. Utánakerestem a The Signal DLC-nek és az egyik fórumban valaki ezt írta (nem is értettem):
,,KratosHU (2010. június 19. 14:42)
Dr. Gregory House (9/10)
...válasz Milkoma 7. kommentre:
Akik megvették a collectort, azoknak ingyenes. De mondjuk ez "ránk" nem vonatkozik, én is megvettem, de mi magyarok nem kapjuk meg ingyenesen a DLC-t.,,höö? vagy csak badarságokat beszél...
-
szpal17
őstag
Ha vásárolok használtan egy Alan wake-et és az első DLC-hez jár hozzá reedem kód, akkor azt itt Magyarországon fel tudom használni? (UK reg.)
-
szpal17
őstag
Valaki segítsen ki pls. a Forza 3-ban. Egy matricát kéne felvásárolni tőlem 1000CR-ér
Nincs türelmem napokat ülni, hogy csináljak egy jó matricát amit lehet nem is vesznek meg...amikor olyanokat látok amit szerintem hónapokig kreált valaki 1000 egységből
Csináltam egy Ferrari feliratot és a gamertagommal rá lehet találni...(keresőbe ferrari)Előre is köszönöm aki fárad ezért
-
-
szpal17
őstag
Na egy kis helyzetjelentés az új xbox-omról
Ne tegyétek olyan tárgyra a boxot amin nem ér le mind a négy gumitalpa mert egyből meglátszik az alján!
Szerencsére hamar észrevettem ezt és elkerült onnan...
Most tértem át a jó útra és a live-ra. Az a helyzet, hogy nagyon pozitív a véleményem az egészről. A Forza 3 és a GTA 4 live funkciói annyira lekötnek, hogy nem is foglalkoztam mással
Kár, hogy a last fm és még pár funkció nem működik itt nálunk, úgy lenne az igazi...
Ha vennék MS pointokat akkor egy kódot kapok amit be kell írnom a letöltéskor? (nem csináltam még ilyet)
Xirtam: Mit tudunk erről az új dashboard-ról eddig?
-
szpal17
őstag
Na beüzemeltem az új boxot
Elöször is nekem nagyon bejön a külseje...Wifi tökéletes, halk működés.
Kicsit melegszik, dehát ilyen időben mi nem. Egyébként nem érzem, hogy jobban melegedne a (régi))Jasperes gépemnél.
Az érintős panelok az elején nagyon jók, bár beüzemeléskor a pólóm is kinyitotta a drive-ot
Az SPDif kimenetért köszönet a Micro-nak mert így leegyszerűsítette a dolgomat és nagyon jól szól a házimozin...(régebben nem volt ilyen hang kábelem ezárt csak HDMi-n volt a hang a tv-re)
Nagyjából ennyi...nem sok változás a régihez képest, kicsit dekoratívabb, de ez pont elég volt ahhoz, hogy megvegyem és megszeressem...
Remélem jó sokáig fog menni.Ha beregeltem a live-ra United Kingdom-os régióval akkor innentől vásárolhatok UK-s MS point-okat? Mert a Worms-öt meg kell szereznem rá!
Live profilom: szpal1986 (fel lehet venni nem harapok)
-
szpal17
őstag
Én ma délután megyek a platinumshopba érte...előrendeltem aztán hívtak...bár 2000ft-al drágább.
Sajnos így az ingyenes kiszállítást is bukom, de nem messze van és már nem birok várni mire keddig kihozzák.
Estére remélhetőleg már live tag leszek... Forza 3-al, meg GTA 4-el még multizik valaki? Mert egyelőre ez a két erdetim van... -
szpal17
őstag
Biztos lesz bundle csomag is...
Egyébként mai hír, hogy felkerült az amazonra a slim gép arcade változatban.
[Xbox 360 Slim Arcade]
4 Gb-os belső memóriával jön ki. Az nem rossz a sok mentésnek meg miegymásnak... Ára se rossz. -
szpal17
őstag
válasz
pletykás01 #49490 üzenetére
Nekem gyanús lett volna a 120 ezres ár, meg a 2006-os gyártmány
-
szpal17
őstag
És szerintetek érdemes várni a magyar live-ot? (tartogassam az 1 hónap goldot meg a profilomat arra az időre) Vagy inkább valami Uk címen regisztráljak és kész?
Még egy utolsó kérdés ezzel kapcsolatban... Az előző gépemen két profil volt, egy offline és egy online uk reggel, de azon sosem játszottam ,csak pár demot leszedtem... Szóval azt az online profilt fel lehet támasztani vagy hagyjam inkább és egy új?Előre is köszi a választ
-
szpal17
őstag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Live-ról bármikor elérhetőek a DLC-k? Tehát ha mondjuk megveszek egy két éves játékot akkor ahhoz is elérhetőek Live-on a dolgok? Esetleg régebbi játékok esetében van árcsökkenés a DLC-knél?
A slimmel térek a jó útra és ezidáig ez kimaradt nekem... már csak pár nap... -
szpal17
őstag
Super street fighter 4, tekken 6, Mortal kombat vs dc universe...szerintem ezekhez nem kell hozzáfűzni semmit
Autós a Forza 3 egyértelműen...de ha több játékos mód a lényeg és a szórakozás akkor a Sonic & Sega All-Stars Racing -et javaslom...nagyokat lehet vele versenyezni, szívatni a másikat -
szpal17
őstag
válasz
Bencus88 #49442 üzenetére
Nem nagyon tér el a kettő egymástól...mindkettőben figurák hátára kell ráakaszkodni és így aprítani a jónépet...közbe a játék ki maxolásához meg megpróbálsz megtalálni mindenféle eldugott kis dolgot
ennyi...Az egyik 2007 a másik 2008-as játék ha jól tudom...talán a titans a régi, de nem látszik rajta
A 10K-s helyeken nagyon kitartóak az eladók, de rajtuk fog maradniUtcai ára egyiknek sem lehet több mint 4-5K...
-
szpal17
őstag
-
szpal17
őstag
És ki honnan rendelte meg az új slimet? Egyébként ha 16.-án jelenik meg (ami péntek) akkor várható, hogy aznap kihozzák vagy csak következő hétfőn?
Már én sem bírom ezt a várakozást...
-
szpal17
őstag
-
szpal17
őstag
válasz
Morden24 #48653 üzenetére
Az a baj, hogy mindenhol nagybetűkkel ki van ez írva, hogy az árváltozás jogát fenntartjuk és még változhat... És korábban itt a fórumon is volt már vita ebből :S Nem minősül szerződésnek szerintem és sajnos lehet az több is... Én még várok, bár úgyis megveszem mivel eladtam az előzőt
-
szpal17
őstag
Tud valaki érdemi infot adni a Netflix működéséről? Használja valaki?
-
szpal17
őstag
Bejelentették!!!Aztaaa
-
szpal17
őstag
válasz
#16877568 #44352 üzenetére
Hát a kép alapján lehetséges, hogy nem kamu..a csatlakozók nagyjából megegyeznek az eredeti lappal bár két sata van az egy helyett és nincs a vinyónak külön csatlakozója
( ebből esetleg lehet következtetni, hogy simán rá lehet kötni egy sata-s vinyót)
A hátsó részen egy integrált SPDIF-et látok még ami nem rossz ötlet.
A kérdés igazából az, hogy mennyivel lesz kisebb a mostaninál, mert a hűtő miatt ez sem lehet sokkal vékonyabb.. -
szpal17
őstag
válasz
Crazyman33 #44355 üzenetére
Az arcade gépnek az ODD előlapi műanyagja fehér, ha régi premium lenne akkor ezüst a meghajtó eleje. Ezt szerintem csak így tudod megállapítani ugyanis a gépek között semmilyen különbség nincs.(bár ezt is lecserélhetik). Esetleg az alaplapból is rá lehet jönni.(ha jasperos akkor valószínű arcade)
A bannolást vagy vinyóval tudod megnézni, hogy tudsz-e játékot telepíteni a vinyóra és onnan futtatja-e. Másik lehetőséged, hogy szépen fellépsz amivel azt kockáztatod, hogy bannolnak.(egyébként amikor fel akarsz lépni kiírja)Hát nekem ezek jutottak hirtelen eszembe...
-
szpal17
őstag
Sziasztok!
Tegnap egy érdekes jelenség volt a xbox 360-ammal, ugyanis bekapcsolás után szép kockás lett a kezdő képe és menübe lépve 640*480-ba találtam a felbontást(ott nem olt kockás). Kikapcsolás után megigazítottam a hdmi kábelt és minden visszatért a régibe, utána több órát játszottam, reggel is bekapcsoltam de nem tért vissza a probléma.
Tudom, hogy egyből GPU hibát mondana rá bárki, de nem hiszem hogy egy tavaly augusztusi gép, jasperes, ilyen kevés játékidővel így meghaljon (legalábbis csúnya lenne). A Tv-m egy samsung 82-es LCD és forgatható, és hát a HDMI résznél elég lazák a csatik( könnyen kicsúszhatnak a kábelek-PC is rá van kötve a másik HDMI-re és ott is előfordult hogy szétesett a kép vagy elment)
A kérdésem igazából az lenne, hogy az okozhatta-e a problémát? -
szpal17
őstag
válasz
BloodyEddie #42343 üzenetére
Az otthon gyártott HDD egy Western Digital BEVS/BEVT típusú lehet. Ha vásárolni akarsz és nem szeretnél belefutni ilyenbe, akkor érdemes megnézni a csavarokat(bele látni nem fogsz természetesen, hogy milyen a HDD). Az eredeti HDD-nél torx csavarok fogják a burkolatot és azt microsoft-os szürke matrica takarja le. A gyári HDD keretet még meg lehet különböztetni a kínai(egyébként működő) kerettől, méghozzá a szélső összepattintó résznél. A kínainál nem nagyon akaródzik összepattania a műanyagnak, a gyári általában összemegy rendesen, illetve az oldalsó felirat is elárulhatja a kínaiságot (csak ritkán láttam olyat amin volt méret ráírva és xbox felirat).
A microsoft felirat a dashboardban azért nem jó ellenőrzés, mert gyári firmware kerül a WD-re is, így persze, hogy azt fogja kiírni. Ha gyári akkor lehetnek rajta demo játékok és videók, kis képek. Nem hiszem, hogy a házilag gyártottra valaki felpakolgatna sok ilyet, hogy elhidd, hogy gyári
Hát kb ennyi... -
szpal17
őstag
válasz
karakpecze21 #42280 üzenetére
Az tényleg komoly rész...én is szívtam vele.
A lényeg hogy minnél gyorsabban kell a kis űrhajókat elpusztítani...leggyorsabban talán az árammal lehet őket kicsinálni...aztán addig húzd a hajót amíg még jön az első sorozat lövés. Lemegy az életed, de nem halsz meg utána pedig feltöltődik újra a kicsinált hajóktól.
Egyébként néha nekem is kivoltak az idegeim a játéktól, pihentem kicsit és egyből sikerült ami előtte fél óráig nem...
Sok sikert -
szpal17
őstag
Kaphatsz sima Elite-et amiben 120Gb vinyó van, illetve Super elite-et amiben 250GB vinyó van. Ehhez valami játék is jár, de persze drágább is.
Az RROD az Xbox játékosok egyik nagy ellenfeleegy időben sok gép 3 piros led villogásával jelezte, hogy befejezte pályafutását. (amíg meg nem javíttatják kb 10e ft-ért) Egyébként hűtési hibából adódik, hogy meghal a GPU (hőmérséklet ingadozás)
A hiba ma is létezik, de úgy tűnik egyre kevésbé. Jasper alaplapos gépeknél már csak nagyon elvétve hal meg gép. -
szpal17
őstag
Természetesen Xbox360-at vegyél, hamár az Xbox topicban kérdezted. Nekünk az van
1. Időtállóságról annyit, hogy műszaki cikkről van szó, tehát hibák bármikor lehetnek, de normális használat mellett és persze a garanciával nem kell izgulni.
2. Ha nem tetetsz bele hűtésmódosítást akkor nem vészes a hangja, bár érdemes HDD-s gépet venni ugyanis nagyban lecsökkenti a gép hangját. (egyébként kb mint egy halk PC)
3. lásd 1. pont..1 év garancia + 2 év a RROD-re...
4. Játékok árai változóak..új játékok esetében drága árakról beszélhetünk, de idővel szépen lassan a magyar pénztárca közelébe kerülnek. Nem beszélve arról, hogy nagyon sok használt játékot árulnak a neten, külföldről olcsóbban beszerezhetőek, és cserélhetőek is. Hasonlóak a PS3-as árakhoz..
Kb ennyi jutott eszembe -
szpal17
őstag
válasz
Djuree #41037 üzenetére
Az a baj, hogy néha meglep az elem merülése így néha jól jöhet...mondjuk nekem lényeges szempont volt, hogy tényleg ennyiért egy minőségi Pc-s gamepadot is kapsz...régebben egy sokkal rosszabbért kellett többet kifizetni...(és hát nagyon sok konzolos port érkezik mostanság pc-re aminél még a gamepad betűket is lusták átírni...ezzel meg könnyedén lehet nyomni)
Persze én sem szeretem a zsinorókat.. -
szpal17
őstag
Nem tudom, hogy valaki mondta-e már, de az EW-ben 5900Ft a vezetékes Xbox360 joy. Dobozos, 1 év garival. Én most vettem a két joy mellé egy harmadikat
. Ráadásul Pc-hez is ezt használom...ajánlott vétel!
-
szpal17
őstag
Azt esetleg tudja valaki, hogy az új arcade gépek is új meghajtóval jönnek vagy csak az elitek?
-
szpal17
őstag
válasz
oddsmaker #38520 üzenetére
Hogy legyen egy kis jó is a boltról, én szeretném megköszönni az xbox 360 gépemet
Pár hónapja vettem tőletek, kiszállítással és nagyon gyorsan nálam volt. Minden tökéletes volt és az ár is. Azóta csak Titeket ajánlottalak másnak is..
A mostani helyzethez meg annyit, ha ez lehúzás dolog lenne akkor nem hinném, hogy 9 ezres emelést beválallna bármelyik cég, ilyen indokkal...mert akkor elég rossz fényt vetne rájuk, mint az jelen esetben is kezd kialakulni... több a veszteség a rossz hírnév miatt mint a gépek utáni 9 ezres haszon..Remélem azért mindenki megkapja a boxát
-
szpal17
őstag
Hát semmi okosság nincs..gamer365 oldalon apróhirdetéseknél tették fel este és rá is csaptam...érdekesség, hogy találtam egy másik hirdetést ugyanattól és elite gépet árul 60 fölött 20GB-os HDD-vel...csak nem az én 120-asom került ki belőle?
Szerintem valahol itt lehet az üzlet...
-
szpal17
őstag
Nekem pont ma sikerült szereznem egy vadiúj elitről leszedett 120GB-os gyári HDD-t 14k-ért..szerintem megérte..még a demok is rajta voltak. Eredetileg konzolvilágban néztem 21-ér, de ha ennyiért is van eredeti...a moddoltat eladtam jó pénzért
(megijedtem dash update-től, de nem jártam rosszul)
Ja és milyen jól néz ki a fehér arcade gépen egy fekete vinyó..egész stílusos -
szpal17
őstag
válasz
CHIPman #37113 üzenetére
Demóval tudsz játszani dvd-ről ha beszerzed, nem kell hozzá HDD...vagy muszáj live-ra felmenned és onnan leszedned, akkor már kell HDD...
Ha nem szeded majd le az új dash frissítést akkor tudsz használni moddolt vinyót, viszont idővel majd a játékok csak azzal fognak működni. De egyelőre ezek csak spekulációk, nem tudni mit fog tartalmazni. Szerintem még egy ideig lehet venni moddolt HDD-ket, de csak akkor éri meg ha olcsóér adják.
USB rackel meg annyit érsz amit itt előbb taglaltunk, tehát film és zene...ennyi. -
szpal17
őstag
válasz
takacsimr #37107 üzenetére
Hát akkor ki kell próbálni, hogy kap-e elég áramot 1 usb-vel ha nem akkor muszáj lesz előre..ez akkor hátrány ha vezetékes a joy-od...
Sickboy: Neked volt, hogy néhány filmet nem játszott le ugye? Mintha olvastam volna ilyet... nekem eddig bármit megpróbáltam ment...szimpla avi-k, semmi extra...és live-ról jött az update.
-
szpal17
őstag
válasz
takacsimr #37099 üzenetére
Használj mondjuk valami formázó programot...például:[HP USB Disk Storage Format Tool]
-
szpal17
őstag
válasz
szaszlaci #36846 üzenetére
Hát remélem ez nem igaz...
Egyébként miért kell ilyenekkel foglalkozniuk, ha talán olcsóbban dobálnák az eredeti vinyókat akkor nem gondolkodna senki moddolt HDD-ken...
Egyébként kiváncsi vagyok, hogy tudják kiszűrni a nem eredetieket, ha igazából eredeti firmware kerül rá a HDD-re (és onnantól kezdve a WD egy Fujitsu HDD).
Szóval remélem csak kacsa... -
szpal17
őstag
Sokan írták, hogy érdemes játék után a dashboardban járatni 5-10 percet a masinát, hogy lehűljön. Már néhányszor kipróbáltam, hogy tényleg így van-e, de szerintem jobban bemelegszik mint addig. Egy 3 hónapos új jasper alaplapos gépem van és alig langyos pár óra játék után, viszont dashboardban hagyásnál 10 perc után sokkal melegebbet fúj ki. Tudom sokszor voltak/vannak viták a hűtéssel kapcsolatban, de szerintetek ez reális?
Mert bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatban... -
szpal17
őstag
Na sikerült végigtolnom a Resident evil 5-öt.
Nagyon jó kis játék mindenkinek ajánlom!
Viszont van egy két olyan idegesítő dolog amitől néha összetörtem volna valamit, a szítkozódásomat szerintem több szomszéd is hallotta. Az egyik és legfőbb az a béna társam Sheva...hát valami iszonyat mit művel, a végefelé már csak csomagmegörzőnek használtam mert csak egy kolonc... Co-op-ba, multiba még ennél is élvezetesebb lehet...
(ja és a főellenség alatt fogyott ki az elem a gamepadomból, még jó hogy van egy vezetékes is) -
szpal17
őstag
válasz
eddie17 #36142 üzenetére
Nem tudok rájönni, ezért megkérdezem....hogyan tudok menni time trialt?? Nem találtam ilyen menüpontot... néztem youtube-ot, hogy másnak a pályaválasztásnál van egy lehetőség, de nekem nincs. Vagy mindenképpen csak live használattal lehet?(ugye onnan jönnek a legjobb köridők gondolom).
Versenyben kicsit nehézkes megközelíteni a délelőtti idődet... -
szpal17
őstag
válasz
sosperecek18 #36056 üzenetére
Én nagyon bírom a Fifa 2010-et...tényleg nagyon élethűre sikerült. Az egyedüli problémám a nehézséggel adódott, mint már itt korábban valaki említette ezt. A közepes nehézség túl könnyű, a legnehezebb meg néha tényleg nagyon nehéz...de teljesen változó...Néha egyszerűen képtelenség megállítani az akciót(és nem csak világklasszis csapatoknál)..már-már csalást sejtető mozdulatokkal sikerül gólt szerezniük...
Ez egy kis negatívum a remek élmény mellett..Egyébként mióta beépítettem egy 120-as vinyót a gépbe a töltési idő nagyon kevés lett..és a lemezt egyáltalán nem is mozgatja(előtte tekerte mint a barom). Fifánál például rámonyom a mérkőzés kezdésre..és lehetne lőni a kapusnak, nincs időm elvinni a kapusig és már mehet...
-
szpal17
őstag
Köszönöm szaszlaci kollégának a HDD keretet! Tökéletesen működik!
-
szpal17
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az xbox 360 hálózati beállítással kapcsolatban. Adott egy xbox360 összekötve PC-vel Lan kábellel. A gépre routeren keresztül jön a net, és egy másik lan csatin menne az xbox-ra (alaplapomon két lan csati van). Próbálja azonosítani a Pc-m az xbox-ot azonban azt írja ki, hogy nem azonosított. Egyszer már sikerült a media centert összehangolni, de ez most nem megy. Hogy tudnám a gépemen a netet úgy megosztani, hogy az xbox is kapjon belőle? (reseteltem a routert stb, kapott ip-t a box..)
Próbáltam közvetlen a netre kötni a boxot de akkor sem sikerült kimennie a netre tesztnél.Előre is köszi a választ!
-
szpal17
őstag
Hát én tegnap előtt hívtam fel őket és azt mondták a régit vissza kell adnom, hogy legyen bizonyíték, hogy rosszra cserélték ki(szó szerint ezt mondta a nő). Mert próbálkoztam kicseréltetni, ugyanis a gumirész elkezdett levállni róla(bal analog két hónap után
). Azt mondta esztétikai hibára nincs garancia. Lehet majd lesz egy gomb problémám is hamarosan...
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest