- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
lvnt
őstag
Éljen az ötvenezredik hozzászólás!
-
lvnt
őstag
Jó drága lesz. Sokkal jobban megéri együtt venni a box-szal. Úgyis terveztem, hogy lecserélem a "fatet".
Csaabi: Ebben az esetben én is azt ajánlom, hogy inkább keress egy másik, normális boltot. Egyébként két dolog kell a gyári garihoz: számla és sértetlen matrica.
Úgy tudom, a számlát nem szokták elkérni, de attól még elkérhetnék. -
lvnt
őstag
válasz
Csaabi #49872 üzenetére
Nézd meg a Konzolvilágban, legutóbb még az volt a legolcsóbb.
Amire te gondolsz az Play & Charge Kit, ne vegyél olyat! Simán elmegy a mezei ceruzaakkukkal/elemekkel.
Elavult NiMH akkuk vannak benne, és rohadt drága.
Vegyél inkább Varta Ready2Use vagy Sanyo Eneloop akkukat. Ezek modernek, képesek akár egy évig is tárolni a töltést.bwoay: Ne nekem mond! Én voltam az, aki a manuálból kézzel gépelte be a vonatkozó szöveget, hogy ezáltal lezárja a vitát. Ennek ellenére volt, aki ezt nem fogadta el.
-
lvnt
őstag
Ebben most egyetértek z0d1AK-al. Ugyanis semmiképpen sem lehet így objektívan megítélni, hogy melyik konzol hajlamosabb a hibára. Akár csak a vásárlók 10%-a felhívja a ügyfélszolgálatot, ahelyett, hogy bevigye hozzátok, már nem valós ez az állítás. És vélhetően ez a szám inkább nagyobb, mint 10%.
No offense! -
lvnt
őstag
válasz
Csaabi #49778 üzenetére
Eddig én semmi rosszat nem halottam meghibásodás terén a Slimmel kapcsolatban.
Itt biztos, hogy a legtöbben az Xbox-ot fogják neked ajánlani. Én is így teszek.
Az ára még mindig olcsóbb valamivel, grafikailag még mindig nincs különbség, szvsz. jobb a kontroller és elvileg jobb a Live, mint a PSN.
A garanciáról nem tudok. Amúgy sem volt jellemző a 3led a Falcon alaplap óta, a 3 év gari meg úgyis csak arra lenne érvényes.
Igen, minden új géphez jár egy hónap ingyen live. (ha újat regelsz, akkor kapsz még egy hónapot, ezt háromszor lehet eljátszani, vagyis igazából 3x1 hónapot kapsz.
Játékot külföldről érdemes rendelni, ha rendelkezel erre alkalmas bankkártyával. Pár dolcsi a postaköltség, és nagyon jó árakat lehet kifogni. Ilyen külföldi oldalak: Play-Asia, Game.co.uk.
Esetleg tudsz venni/cserélgetni használt játékokat. Itt megteheted: Jatekaim.hu. -
lvnt
őstag
Ha nincs Gold, akkor nincs is multi. Csak demokat és más cuccokat tudsz letölteni, de azt is csak később, mint a Goldosok.
Egyébként úgy van három hónap, hogy miután lejárt egy regelsz egy új felhasználót, és az is átvált rögtön Goldra. Három felhasználóddal tudod eljátszani.
-
lvnt
őstag
válasz
molnarpeter #49511 üzenetére
Igen, csak tudod lényeges különbség, hogy az egyik ingyen van három évig, a másikért pedig fizetni kell. Gondolom, te warezolsz. Attól még másnak, aki nem teszi nem kell fizetnie ugyanúgy a sufni szervizekért, ezáltal lemondani a hivatalos garanciáról...
-
lvnt
őstag
Csak játssz! Régen volt olyan, aki törölközőbe csavarta a boxot, hogy hamarabb tönkremenjen, de én ezt nem ajánlom.
Játsszál vele minél többet ebben a nagy hőségben, és szerintem nincs benne több pár napnál.
Annyi a negatívum, hogy nem fogsz tudni játszani pár hétig, de egyébként nagyon jó a Microsoft garancia. -
lvnt
őstag
válasz
pletykás01 #49490 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy egy majdnem 4 éves hozzászólásra reagáltál?
Szerkesztés gomb!
-
lvnt
őstag
válasz
molnarpeter #49485 üzenetére
Mivel futár hozza-viszi a hibás Xbox-okat, ezért teljesen felesleges.
-
-
lvnt
őstag
válasz
szpal17 #49474 üzenetére
Volt valaki a topikban, aki azt mondta, hogy az ügyfélszolgálatos azt mondta, megoldható lesz az ország változtatása.
Egyébként háromszor egy hónap ingyen goldot kapsz, ha újraregelsz. Kipróbálhatod most egy hónapra a liveot egy UK reggel, aztán meg ha lesz magyar live, és nem oldható meg az átvitel, akkor regelsz egy újat magyarra, és megint kapsz egy hónapot. -
lvnt
őstag
válasz
karakpecze21 #49454 üzenetére
Elvileg október 29.-én fog kijönni boxra.
-
lvnt
őstag
Verekedős játékban nem vagyok otthon. Max Fight Night, de gondolom, nem ilyesmire gondoltál. Viszont, ha autós kell, akkor szerintem a legtöbb Xbox tulajdonosnak rögtön a Forza 3 jut eszébe. Magasan a legjobb szimulátor játék. Van osztott képernyő is.
kona005 Igen, szerintem elég. KB. 3 játék ráfér, plusz a mentések is simán. Nem foglalnak a mentések túl sok helyet.
-
lvnt
őstag
Hát, elég hangos, de azért nem tartozik a kibírhatatlan ketegóriába. Mindenesetre jobban jársz, ha legalább egy 20GB-os merevlemezt veszel hozzá, és akkor nincs gond a hanggal.
Fiókba semmiképp se tedd, mert ott nagyon hamar ki fog purcanni, megfelelő mennyiségű levegő hiányában. Bent keringene a meleg levegő. -
lvnt
őstag
válasz
z0d1AK #49357 üzenetére
Abban igazad van, hogy hülyén néz ki. Nem állna sokból átszerkeszteni a képet...
Itt egy kép a hűtésről.
Szerk.: Itt pedig még több kép.Ugyan először azt mondtam, hogy nem tetszik, de sajnos egyre jobban kezd megtetszeni az új. Lehet, hogy benevezek egyre, ha el tudom adni az enyémet...
Várok egy kicsit, hátha a warezpistik sok pénzt fizetnek egy pár hét múlva a régi gépekért. -
lvnt
őstag
Igen, meglepő, hogy milyen hangos tud lenni az Xbox meghajtója. Nagyon sokat számított élményben, hogy annó megoldotta a felmásolást a Microsoft.
Egyébként, igen, kilép, ha kiveszed a lemezt. -
lvnt
őstag
válasz
Bencus88 #49309 üzenetére
Bocsánat, kicsúsztam a mod időből.
Vagy olyan HDMI kábelt veszel, amelyen van audio adapter (kb. 7-8k lehet egy ilyen), vagy a gyári kábelnek lepattintod a burkolatát, és akkor elférnek egymás mellett. A második lehetőség lényegesen olcsóbb, mert csak egy párezres HDMI kábelt kell venned, a legtöbben így csinálják.
-
lvnt
őstag
válasz
Bencus88 #49309 üzenetére
Nekem is majdnem ilyenem van, 2333sw-m. Annyi a különbség, hogy amit linkeltél, újabb. Jobb a kontrasztaránya és van rajta HDMI. Nekem másfél éve van meg a monitorom. Ezidáig semmi problémám nem volt vele.
Specifikáció alapján jónak néz ki, szvsz. nem járnál vele rosszul. Megkérdezheted a monitoros topikban is, mit mondanak rá.
Hangot pedig minden monitor mellé tudsz csinálni, nyugi. -
lvnt
őstag
válasz
Bencus88 #49298 üzenetére
Ja, annyit mondanék még, hogy a helyedben mindenképp megpróbálnék olyan monitort venni, amelynek van HDMI és DVI csatlakozója is, mert akkor a PC-nél és az Xbox-nál is digitális lesz az átvitel. Nekem sajnos nincs rajta HDMI, így a boxot sima D-SUB-al kötöm rá a monitorra.
-
lvnt
őstag
válasz
Bencus88 #49284 üzenetére
Nem, csak ugye a monitorom 23,* inches, és messziről nem igazán lenne élvezhető.
D1Rect: A VGA kábelnek van sima háromszínű csatlakozója is, a hangfalamhoz meg adtak olyan átalakítót, ami a piros és fehérből csinál egy jack csatlakozót.
Nem túl szakszerűen magyaráztam el, de remélem, érthető. -
lvnt
őstag
válasz
Bencus88 #49275 üzenetére
Én is így voltam vele, aztán az első ~fél óra játék után azt mondtam, hogy kell vennek valami normális megjelenítőt. Sajnos még a szöveget is elég rossz olvasni a hagyományos TV-ken.
Én egy Full HD monitort vettem akkor, amelyet azóta is használok, és a PC-hez is jó.
Nekem most így tökéletes. Igaz, nem tudok fotelból, több méterről játszani a monitor mérete miatt. -
lvnt
őstag
válasz
Bencus88 #49207 üzenetére
Velem lehet inkább a baj, mert nem is nagyon akartam belejönni. Itt a topikban is írták már, hogy egy játék kijátszása közben már teljesen rá lehet érezni, én max fél órát adtam neki.
Sőt, sokan már azt is írták, hogy élvezetesebb kontrollerrel játszanani neki, mint az egér, billentyűzet kombóval. Én sajnos nem ezek közé tartozom. Marad PC-re az FPS.Norb€€€: Nem kell kitörölni, úgy tudom. Tudsz simán váltogatni a profilok között.
-
lvnt
őstag
válasz
Bencus88 #49205 üzenetére
Nem igazán. De van olyan demó, amely pont a multit hivatott bemutatni. Úgy emlékszem, talán a Battlefield: BC 2-nek volt ilyen a demója (multiplayer).
Velem az a gond, hogy nem szeretek/tudok FPS-t konzolon játszani, úgyhogy multiban nekem csak a sport-, illetve szimulátor játékok jöhetnek szóba. Lényegében a legtöbb időt live-on FIFA-val töltöm.
Norb€€€: Háromszor tudod eljátszani, hogy új gamertaget csinálsz, és kapsz még egy hónap ingyen live-ot. Szóval, he nem fontos, hogy egy gamertaggel multizz, akkor még tudsz magadnak csinálni két hónapot ingyen.
-
lvnt
őstag
válasz
Bencus88 #49198 üzenetére
Nyugi, nagyon hamar bele fogsz jönni. Elég egyértelmű, könnyen kezelhető a dash. Nem lesz vele gond.
Norb€€€: Szerintem bármikor jöhet a ban. Azt viszont rosszul tetted szvsz, hogy belekóstoltál a live-ba, mert lehet, hogy utána elképzelhetetlennek fogod tartani a boxozást live nélkül. Ugyan én warez mentes vagyok, de én sem nagyon akartam live-ozni az elején, aztán kipróbáltam, és miután lejárt, rögtön vettem gold feltöltő kártyát, annyira megkedveltem.
-
lvnt
őstag
válasz
Bencus88 #49195 üzenetére
Kapsz egy kódot, azzal aktiválod a gold tagságod. Ha nem fizetsz, csak silver tagságod van. Annyi a különbség, hogy azzal nem tudsz multizni, és később jönnek ki a tartalmak, demók.
A dashboard az Xbox "operációs rendszere", tele van különböző menüpontokkal. Ott keresheted meg a letölthető tartalmakat, és a játékdemókat, és töltheted le őket.
Van a dashboardban még mindenféle alkalmazás. Facebook, Live Messenger, stb.
Vannak videók is. És persze itt vannak, a friends menüpontban a barátaid. Megnézheted, épp mivel játszanak, mikor léptek be utoljára, és hogy milyen játékokban mennyi gamescoret ért el.
Lehet, hogy kicsit kusza, elég fáradt vagyok. -
lvnt
őstag
válasz
Bencus88 #49179 üzenetére
Annyiért nem is érdemes megvenni. Nézz körül a használtak között (jatekaim.hu) vagy a külföldi oldalakon (persze, csak, ha szóba jöhet az ilyen vásárlás), lényegesen olcsóbbak, mint a magyar boltok, még a pár dolcsis postaköltséggel együtt is. Game.co.uk, play-asia.com. Ezeket szokták ajánlgatni. Most nem biztos, hogy érdemes a Forint romlása miatt.
-
lvnt
őstag
válasz
Bencus88 #49175 üzenetére
Másolás: Berakod a játékot, és a dashboardban lesz olyan, ahol mutatja, épp milyen játék van a meghajtóban. Nyomsz egy ipszilont, és ott install to HDD. Nem látsz belőle fájlokat.
Konzolvilágból nyugodtan rendelheted. Abszolút megbízhatóak. Én is ott vettem a boxom és pár játékom.
-
lvnt
őstag
válasz
rocket #48408 üzenetére
Ennek a papíralapú változatából másoltam én is a szöveget, csak a pdf-ben még nincs benne a 3ledes hibára vonatkozó kitétel.
Mr.Grincs: Miért akarod törölni magad?
Ha lenne rá lehetőség, akkor szerintem itt lenne, de nincs.
Szerintem felesleges törölnöd magad, max nem használod, nem oszt, nem szoroz, hogy van-e. -
lvnt
őstag
válasz
rocket #48404 üzenetére
Ja, én is azért nem értem, enyém volt az a hsz. is. Egyébként Németország is benne van a listában, szóval ott is ugyanazon időhossznak kell lenni.
Más meg azt írta ( úgy emlékszem, Djuree), hogy neki nem akarták egy éven felül gariztatni.
Valakinek tényleg fel kéne holnap hívnia Krisztinát, és megkérdezni erről. -
lvnt
őstag
válasz
rocket #48401 üzenetére
Mint láthatod az utólag szerkesztett részt a magyar(!) kézikönyvből másoltam ki.
Kiegészítésként: "TERÜLETEK: Ez a garancia a következő országokban érvényes: Egyesült Királyság, Írország, Spanyolország, Olaszország,...Magyarország és Görögország."
Szerintem itt lezárhatjuk a vitát. -
lvnt
őstag
Itt van a hivatalos oldal. Idézem:
"One Year Express Warranty on Console (Three Years for Three Lights Flashing Red).
Subject to the terms and conditions of this Limited Warranty, Microsoft warrants to you only (the original retail purchaser) that, during the Warranty Period and under normal use and service, the Xbox Console will substantially conform with the printed user instruction materials packaged with the Console."
Szerintem ebből egyértelműen kiderül, hogy 1+2 év a garancia.Megnéztem a garanciás kézikönyvben is. Onnan is idézek:
"IDŐTARTAM: Ez a garancia attól a naptól, hogy Ön megvette a készüléket, egy naptári évig tart (az Xbox 360 konzol esetében pedig olyan hibák esetén, amelyek következtében az Xbox 360 konzol előlapján lévő fénygyűrű három eleme piros színben felvillan, három évig)."
Legépeltem a kedvetekért, autófókuszos fényképező nincs a közelben, a szkenner meg rossz. -
lvnt
őstag
Ebben a garancia dologban az a furcsa, hogy nekem a 2008 végén gyártott, és 2009 márciusában beregisztrált/vásárolt boxra az online támogatásos oldaluk azt írja, hogy 2011 márciusáig van rá érvényes garancia. Nem nagyon értem, mert ezek szerint nem írja kiterjesztett garit, ebben az esetben, akkor 2 év az alap, amit eddig én is 1 évnek tudtam.
Nektek az mit ír? -
lvnt
őstag
válasz
Mr.Grincs #48263 üzenetére
Én is ilyen vagyok, bármilyen kis led világításától vagy zajtól nagyon nehezen alszom. A router+modem összesen 12 darab zöld ledjének villódzása a legidegesítőbb.
h-yle: Eddig mindenhol azt olvastam, hogy csak ősztől lesz magyar live, de én lennék a legboldogabb, ha igaza lenne az ügyfélszolgálatosnak, meg persze, ha lenne mód a felhasználóm magyarrá állítására.
-
-
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest