- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Morden24 #47017 üzenetére
Szerintem a fable2-höz képest gyenge próbálkozás... A 3. részt várom azért még hajlandó lennék fizetni is. Egyébként ha live-ozni is meg low-cost gm-elni is akarsz, akkor a dual flash-es box a megoldás.
Visszatérve az eredeti kérdésshez sztem jobban jársz ha a pc vonalat viszed tovább. hdmi-vel rányomod a tv-re +wireless keyboard+egér. Én úgy tolom az age3-at meg a cs:s-t is.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Morden24 #46995 üzenetére
Jó lett a box-os verzió, talán pörgősebb is, mint a pc-s,mert nem egérrel kell szerencsétlenkedni, ami ennél a játéktipusnál kifejezetten előny. A garfika elég fos, pc-hez képest, (én 106-os plazmán toltam) viszont nem folyik ki a szemed amig végigjátszod.
kb 2..3x lehet végigtolni különböző karakterekkel, de nem éri meg az árát. Mert végigtolod és ott ülsz, hogy még játszanál, de az archdeamon már halott és annyi. A dlc-k emlitésre se méltóak, kivéve az awakening, de az is rövid cc 2..3 óra alatt végigjátszahtó.
Ha lenne online játékmód simán megérné az árát de igy... ugyanez igaz a mass effectre1/2-re is.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
karakpecze21 #47012 üzenetére
Nem lehet. Elvileg xbox classic-os játékok tudnák használni, de gyakorlatilag azok sem.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Janix12 #46855 üzenetére
A kingking-os cucc már régen nem működik, és ha uj lapod van +uj dashboard a jtag hack se fog.
De túl sokat nem veszitesz mert kevés a ram, gyenge a proci és a vga is lefutott benne. Arra jó, amire készült... persze a "kingkongos" időkben még jónak számitott egy izom pc szintjén volt, de annak már vagy 5 éve. Most kb egy tecsó' gazdaságos pc "erejét" nyalja alulról.
-
lumpen_stex
aktív tag
nagyon autentikus oldal de, ha már lnkeltél:
Hardware scaling to the output resolution chosen in the dashboard is automagically performed .
In upscaling to 1080p, some games may first scale to 720p in software before the GPU scales to a 1080p output. e.g. RR6, SCIV, VF5, CoD4, H3, TR:L...
Some games let the GPU handle the scaling to 1080p directly from the arbitrary resolution. e.g. MotoGP 06, PGR3, ESIV...
akkor mégse hülyeség..
Aktív témák
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest